Dag 1-presentera mig själv
Thailand 2010/2011

Mitt namn är Sandra Lundqvist och jag är 19 år gammal. Jag är född och uppvuxen med min mamma och pappa i järfälla men bor numera endast hemma hos min mamma i Jakobsberg. Jag har fyra småsyskon som är allt mellan tre och 17 år gamla, en lillebror och tre småsystrar.
Personligen skulle jag vilja beskriva mig själv som en glad, livlig, pedant, öppen och pratglad person som alltid säger vad jag tycker och tänker och som gärna står i centrum. Detta kan vändas till sin nackdel då när jag även är på dåligt humör säger vad jag tycker och tänker och det är inte alltid så trevliga saker. Jag älskar att umgås med mina vänner, min familj och med min pojkvän som jag snart har varit tsm med i tre år. Det är när jag umgås med dem som jag är mig själv. För tillfället befinner jag mig i Thailand med min pojkvän, vi kom hit den första november och stannar till den första februari men när jag befinner mig i Sverige jobbar jag på Erlandsons brygga, en båttillbehörs affär. Båtar är inte riktigt min grej men jag fick det här jobbet genom min underbara moster för att jag ska kunna tjäna ihop pengar så att jag kan göra det jag vill. Därav denna resa till Thailand som länge har varit min dröm.

Mycket energi har jag också och vill alltid hitta på nya saker och jag blir galen av att sitta still. Party sandra har länge varit mitt smeknamn och enligt mig har jag levt upp till det väl. Jag älskar att festa tsm med mina vänner och att släppa loss på riktigt. Jag är inte gärna den som sitter tyst på en tillställning, att peppa andra och att få igång en fest är en härlig känsla så "nu kör vi" har blivit en standard replik. När andra mår bra och är glada mår jag bra. Jag tror att det är en anledning till att jag har en så stor vänskapskrets, vi gör varandra glada!

Tidigare i mina dar spelade jag fotboll och var väldigt aktiv, nu har jag dessvärre ingen hobby men det gör ingenting för varje dag gör jag någonting som jag tycker om. Vi skulle kunna säga att mina fritidsintressen är att att shoppa (att få spendera mycket pengar på fina saker är en underbar känsla), festa och umgås med mina nära och kära. Jag har många framtidsplaner, vissa ligger längre bort i tiden och vissa närmare. Jag vill såsmåningom flytta hemifrån, plugga till någonting som jag kan tänka mig att jobba med i större delen av mitt liv, jag ska såfort jag hittar den rätta skaffa mig en pomeranian etc.

Jag försöker att vara en bra människa och behandla andra såsom jag själv vill bli behandla!:)



 Jennie

Hej på er! Va fin design du gjort på bloggen! Ville bara önska er en jättegod jul och gott nytt år!! Hoppas ni har det kul i Bangkok!



Många kramar från oss!! <3



URL: http://Nennesblogger.com





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?