Vansiniga jävla moppe h*lvete
Thailand 2010/2011

Som sagt idag var det en heldag på stranden, super mysigt! Innan vi åkte till vår "vanliga" strand tog vi en tripp förbi "apstranden" som alla kallar den, hur fin strand som helst och man får en mer thailand känsla där! så dig ska vi i morgon, men idag ville vi till vår;)
Vid 7 tiden rullade vi ner till staden och det var då vi upptäckte vårt allvarliga problem.. dun dun..lysena fungerar inte:O bara blinkers och bakljusen så ingen i trafiken kunde se oss fram ifrån..
Tidigare har det bara varit lite glapp (och självklart punkteringen) men nej nu så har dom slutat att fungera helt, som tur är är vi oskadda och ska byta moppe i morgon till en helt ny:D

Nåja, mötte upp jennie och per med barn på en jätte mysig restaurang vid piren som vi aldrig tidigare ätit på, jätte god mat hade dom också:) sen blev det dags för ännu en nattmarkna, och jag hittade faktiskt 4 klädesplagg som var hur fina som helst, ska försöka pruta i morgon:)
Alla är jätte dåliga på att pruta här, dom har liksom ett pris och om man sen sakta börjar röra sig där ifrån ropar dom bara glatt bye bye..suck, aja nu ska vi kolla på solsidan:)
Natti!






söta simon

och söta klara

förrätt, spett med jordnötssås:)

Per, jennie, simon och klara

Fish and chips som jag åt:)

chicken with garlic and peper som oliver åt:)





HAHA!



banan kaka med choklad:) mums













Konstiga hårspännen va? lite äckligt med räkskal..men godis kanske är sött?



Han gör olika handfigurer av stearin:)

musslor..


 Annica

Mmmmmmmm vad jag blir sugen på banankaka!!!!!

O en nattmarknad skulle inte va så dumt heller/ Puss



URL:


 Sandra

Dom är hur goda som helst! speciellt den med banan och choklad:) haha vi har börjat hitta mer och mer på marknaderna (eller iaf jag) tror att vi var för snabba igenom dom förut;) puss



URL: http://ssandralundqvist.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?