Taket är färdig reglat!
Vardagsliv

Hej på er och välkommen denna fantastiska vår måndag!:)

Shit vilket härligt väder, dock lite små kyligt men i solen är det skönt. Jag invigde min skinnjacka för första gången detta år igår och solglajorna var självklart på. Idag är jag på super humör och jag hoppas att det håller i sig. Bilen fick jag ta idag och i och med det hade jag lång tid på mig att pyssla hemma i lägenheten. Jag tvättade en maskin, städade undan efter helgens reglande och åt frukost i lugn och ro. Skönt att inte behöva stressa längre, men i morgon blir det nog till att åka komunalt:(
Det känns super skönt att äntligen ha kommit igång hemma,och i helgen började vi med taket i vardagsrummet och köket. Alla reglar är på plats och pappa ska komma i veckan och dra elen så att vi kan ha spotlights. Därefter blir det nog vägger, golv och sen sätta upp det nya köket;)

Som sagt i helgen har vi hållt på för fullt i lägenheter (jag har passat hundar och städat medan grabbarna reglade) men förutom det har vi också haft massa besök och i lördags var vi på 40 års fest:D Vi stannade lite längre en planerat men som tur var slapp jag vara bakis i söndags. Igår åkte jag och Therese runt i bilen och uträttade en del ärenden. Vi såg till så att killarna fick mat i sig och vi åkte till Ikea:) Jag tror nästan att jag kan Ikea utan och innan nu..men det är kul! Jobb 10-19 idag och sen ska jag hem och ta igen det jag missat av big brother (vi somnade i soffan igår i väntan på att bb skulle börja..)





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?