Ta ingenting personligt!
Vardagsliv

God dag sötnosar!:) Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt bra inatt och jag har ingen koll på när jag somnade. Jag vet att jag vaknade i natt och trodde att jag slumrat till men i själva verket hade jag sovit i flera timmar :S. Skönt att få ordentligt med sömn, tråkigt bara att man sover bort ca 37 år av ens liv och inte minst jag!
Idag är Måns med Daniel på jobbet, vi testar och ser hur det går för om någon kris situation dyker upp i framtiden och ingen kan ha Måns på dagarna är det bra att veta att det fungerar att ha honom på jobbet:) Än så länge verkar det ha gått bra.  



Någonting jag har lärt mig av att arbeta som kassabiträde (Jag började för ca 7 år sen som extra personal) är att inte ta någonting personligt när det gäller griniga kunder. Kunden har alltid rätt och här där jag jobbar strävar vi verkligen efter att kunden ska vara nöjd och vi gör det vi kan för att uppfylla det men ibland så vill man bara lämna sin position. Det händer oftast på sommaren då det är väldigt mycket folk inne i butiken. Självklart har alla dåliga dagar som vilken människa som helst, men när det går ut över oss som sitter i kassa blir det ibland för mycket! När kunden kommer till kassan och verkar väldigt grinig är det lätt att bara spela med och dra på ett smile. Men när det blir åt det personliga hållet är det inte okej. Vi som sitter i kassan har ingen som helst aning om vad som "hänt" inne i butiken eller om kunden har fått vänta länge eller liknande. Så med detta sagt ta ett djupt andetag (både kund och personal) och tänk på att vi alla bara är människor. Det är onödigt att smitta av sitt dåliga humör på oss andra som har en hel arbetsdag kvar, jag menar dom som är här och handlar är antagligen lediga :D!






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?