29 oktober 2012
Vardagsliv

Good morning people!
 
Jag är på plats på jobbet och om bara några minuter öppnar vi butiken. Idag är jag fortfarande lite små trött efter helgen men jag märkte faktiskt av att jag fick sova en timme längre :) Igår var det hur skönt som helst att inse att klockan bara var halv tio på morgonen när jag bestämt trodde att klockan var halv 11.
I lördags som ni vet var jag på invigningen av Friends arena och den var mäktig kan jag lova. Jag mötte upp Johanna i stan för att ta en cider på O´learys medan vi inväntade min syster som också följde med:) Invigningen höll på i ca en timme och 45 minuter men vi smet iväg lite tidigare för att slippa folkmassan. Jag måste bara få lägga in ett klagamål och det är på planeringen i "kiosken" inne på arenan. All dricka var slut innan det började och likaså popcorn osv och dessutom var hela kortmaskin systemet nere så dom tog bara emot cash..Men annars var det riktigt häftigt och roligt att vara där. Kronprinsessan var också där och höll tal  :)
Direkt efter åkte jag och Jenny till MP där vi mötte upp Lousie och Sabina och lite senare kom Daniel dit med ett helt gäng ! Sovsällskap fick vi av Louise, Sabina, Jimmie och Plogen..finns det hjärte rum så finns det stjärterum:D En grym helg är vad jag haft och igår låg jag och degade i soffan med massa chips och dipp och som om att inte det var nog vann vi båda på bingolotto yeey!
 
Detta inlägg skulle publiceras klockan 9 i morse men hamnade som utkast.





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?