Älskade barn
Vardagsliv

Daniel har gått och blivit sjuk, igen(!!), så vi packade in oss i bilen och åkte hem till Ida, Jonas och Filippa i Vällingby. Där fick Theodor och Filippa bekanta sig på riktigt medan vi åt lunch. Jag vet inte hur mycket dom förstod men det drogs i tröjor, sparkades en och annan spark, händerna i munnen, jollrade, dregglade och skrattade i massor. Älskade barn. Genom halva lunchen hade dem båda små skrikfest och vi gick omkring med varsin plutt på axeln. Det slår aldrig fel, så fort frukost, lunch eller middag åker fram börjas det. Någon som känner igen sig? 
Vi har haft en urmysig dag och Theodor ligger nu och sover så sött. På senaste tiden har vi lyckats lägga honom för natten runt sju utan protest. Underbart att få egen "vuxentid" och föra en konversation utan att bli störd, trots att det är charmigt i sig. Nu väntas kebab framför en film.









 Nathalie

Slår aldrig, aldrig fel! Minns inte om min pojke nånsin vart riktigt nöjd då jag ätit :p åh vad skönt att få honom lagd 7! Vi har haft typ 9, nu är oåvög mot 8:p vore skönt! Men nattningen tar tid här.. Min blir 5 månader på måndag :) hur beställer man armband?:)

Svar: Det är helt otroligt, jag börjar fundera på om bebisar känner doften av mat för vips så vaknar dom eller blir gnälliga haha! Det är så skönt, vi märker hur han blir trött redan vid sex och förbereder ersättning (om det är det han ska få) och sen myser vi i sängen samtidigt som han får mat och efter ca 30 minuter sover han. Theodor kan vakna några gånger för att få nappen men somnar snabbt om.

Vad roligt! För att beställa kan du antingen kommentera här, på vår facebookgrupp "armband som gör skillnad" eller skriva ett mail. Vi behöver veta vilken text du vill skriva, vilken färg på bokstäverna och vilken färg på pärlorna runt om :)
Sandra



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?