Bullandö
Vardagsliv

Ännu en utvilad morgon, så gott som iaf, och jag ligger nu klarvaken efter att ha gett Theodor mat. Dom tre killarna i familjen ligger allihop och snarkar ikapp medan jag funderar på att unna mig ett varmt bad i hopp om att den minsta sover ett tag till. Från att ha badat i stort sätt varje dag, ibland flera gånger om dagen, till att knappt hinna duscha är en stor omställning för mig. I badet flödar lugnet och jag hämtar ny energi. 

Igår hade vi en fantastisk heldag ute på Bullandö hos Anders och Carina. Daniels två farbröder med respektive, Carinas föräldrar och hennes dotter med sina fyra hundar var där. Vi umgicks och pratade om allt mellan himmel och jord medan dom fyrbenta sprang omkring mellan stolsbenen. Fem chihuahuor (Carinas föräldrar har också en chihuahua) och en pomeranian lyckades göra även oss helt slut bara av att titta på dom. Att ha hund är nästan mer jobb än med ett barn. Det ska rastas, matas, lekas, tränas men framförallt hålla koll så att ingen smiter över till grannen.
Redan vid tolv var vi där och hann med både lunch, promenad och middag. Dom har det så otroligt fint och mysigt med en modern men lantlig känsla. Att vara på landet är speciellt och känns lyxigt i "olyxen". Det är nog enda stället jag tycker om att diska för hand och att inte ha en dusch direkt i badrummet.











I skrivandes stund ligger jag i badet sedan 20 minuter tillbaka. Faktum är att det tog längre tid att knopa ihop detta inlägg än jag tänkt. Prinsen vaknade och sökte efter nappen men nu sover han sött igen. 


 Carina

Tack Sandra för igår☀️
Så himla mysigt att ha er här och att få träffa lilla Theo💜
Fina bilder du tagit👍 Kopierar några😘
Kram Carina

Svar: Tack själv Carina, och tack för att vi fick komma :) Super mysigt! Det får vi snarast göra om :)Kram
Sandra



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?