F R Å G E S T U N D
Vardagsliv

Jag älskar att ni är så många nya fina läsare här på bloggen och vill ge er en ärlig chans att fråga precis vad ni vill. Ni som följt mig och mitt liv ett tag är självklart också mer än välkomna att ställa era frågor. I morgon kväll tänkte jag försöka svara på era funderingar och hoppas ni lär känna mig lite bättre. Jag vill att ni ska kunna läsa om sånt ni tycker är intressant och behöver därför veta vad ni undrar över.




 Nathalie

Hur många barn vill ni ha?:) vad jobbar du med annars? Och vad vill du jobba med?:)



URL:


 Sofia

Hur tycker du att det fungerar att ha både hund och barn? Jobbigt att gå ut med båda tillsammans?
Kram



URL:


 Anonym

hur fick ni pengar till att renovera hela lägenheten? :)



URL:


 Emilie

Hur länge har ni varit tillsammans?
Har ni börjat fundera på när ni vill ha nästa barn (om ni vill ha fler!)?
Vad för typ av "aktiviteter" hittar du på med T? (Träna nacken osv)
Kom du in i baby blues efter förlossningen?
Vad var jobbigast med att ha så ont efter förlossningen?
Hur ser du på den kommande tiden som mammaledig, har ni några planer?
Hur länge planerar du att vara mammaledig?


Kram :)



URL:


 Anonym

Hur träffades du och Daniel?



URL:


 Anonym

Borde inte du ändra din text om dig själv under bilden här på bloggen? Skojar bara :)



URL:


 Anonym

Det är synd att unga tjejer läser din blogg eftersom du hela tiden visar på hur viktig ytan är. Att vara snygg är viktigare än allt annat. Unga tjejer tar efter och det är så vi fått vårt utseendefixerade samhälle med ätstörningar och måsten för att nå snygga resultat. T o m er lilla bäbis stylas..tragiskt



URL:


 Carro Brodin

Anonym! Vad menar du egentligen?
Jag har träffat sandra många gånger och hon är så otroligt snäll rakt igenom. Att sandra tycker om att känna sig fräsh och fin är ingenting negativt.. som du framställer det som. Hon älskar fransar och naglar och hon tycker om kläder. Så du kan gärna förklara dig hur du menar. Sandra tar hand om sitt utseende, hon kan precis som vem som helst gå med mjukiskläder, ruffsig tofs och inget smink och även snygga stilrena kläder,sminkad och klackar. Ser inget konstigt med sandra. Hon är faktastisk!
Och stylar sin bebis? Vad menar du med det? Han får på sig tuffa kläder efter sandra och Daniels smak. Hur ska en bebis kläs då? Du får gärna berätta vad du egentligen menar. Sandras blogg är för alla åldrar och man kan få väääldigt mycket inspo av henne. :)



URL:


 Daniel Hedgren

Haha Anonym in i duschen och raka benen din äckliga feminist!



URL:


 Idas beauty - nybliven mamma till Filippa

Anonym: haha alltså VA?? Du bör inte uttrycka dig om nåt du inte har en aning om. Att Sandra (och typ resten av befolkningen för den delen) gillar att känna sig fin och fixar naglarna/fransarna har väl inget att göra med hur hon klär sin son? Ska han gå naken för att inte vara "stylad"? Han har för tusan vanliga kläder. Nej fyfan vad irriterad jag blir på sånna som dig! Vad får du ut av sen här kommentaren egentligen? Så tråkigt att det alltid måste komma sånna här kommentarer.. Pinsamt! Puss Sandra ♡



URL: http://idasbeauty.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?