Theodor och Theodor
Vardagsliv

 
Mobilbilder på Theodor och Theodor.

Jag sitter nu ned och pustar ut för första gången idag. Oj vilken fantastisk dag vi har haft. Fullt upp men ändå inte. Evangelina och Theodor har spenderat hela dagen hemma hos oss och med två små är det action nonstop.
Min Theodor har verkligen utvecklats något otroligt på bara en vecka. Han springer numera omkring i gåstolen i en rasande fart, tvkontrollerna ligger hädanefter alltid i skåpet och att kråla är plättlätt. Han har till och med börjat ställa sig i krypställning. Jag är sådär löjligt stolt. Bebisgosat, lekt, skrattat, promenerat i regnet, gungat, skrattat ännu lite mer och ätit är vad vi har hunnit med idag. För att inte glömma alla fina bilder vi tog på våra små. De förtjänar ett eget inlägg.
Tänk att det skiljer två veckor mellan mig och Evangelina. Vi är uppväxta i samma port och har känt varandra sedan dag ett. I gymnasiet tappade vi kontakten lite då vi studerade olika inriktningar på varsitt håll men tog upp kontakten igen några år senare. Båda två gravida, beräknade samma år. Att våra pojkar även fått samma namn är bara för gulligt. 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?