Tuffa nätter
Theodor 3mån-7mån

Här hemma har vi haft några riktigt tuffa nätter. Theodor vaknar varannan timme för att äta och han har börjat få svårare att somna om. Det känns inte alls bra att han vill äta mer på nätterna, jag menar, målet är att så småningom få honom att sova hela nätter och avvänja snutt/mat behovet. Somliga menar på att det kan vara tänderna som spökar. Än så länge har inga tänder dykt upp men det kan ta tid, flera månader. 
Jag hoppas det bara är en fas vi går igenom och att vi inom dom närmsta dagarna kan återgå till våra rutiner. 

Hela morgonen har vi legat i sängen och busat framför Nyhetsmorgon. Humöret är det iaf inget fel på, jag vaknar av ett stort leende varje dag. Nu ska vi strax bli bjudna på frukost av Isabell och Melody innan ett bvc besök väntar. 





 Nathalie

När vår pojke var 4-5 månader började han sova jätte dåligt. Han sov ok fram till tolv typ, men sen vakna han för bröstet säkert en gång i timmen. Vissa nätter tror ja han vakna 10 gånger. Och det enda han vill är att få bröstet. Nu är han 6 månader, och dom senaste nätterna har han bara vaknat 3-4 gånger, känns så skönt att det förhoppningsvis är påväg bort. När han var mindre vakna han bara 1 gång per natt! Så då blev man bortskämd.



URL:


 J E N N I F E R

åh vilken härlig bild!



URL: http://nattstad.se/jenniferjansson





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?