Fas eller utveckling?
Theodor 10mån-1år, Vardagsliv

Vi har varit ute nästan hela dagen idag och vädret har varit perfekt. I morse packade vi ihop oss och gick över till Isabell och Melody på frukost (så smidigt att vi bor portarna mittemot varandra). Efter förmiddagsvilan åkte vi till Kallhäll för att mata fåglarna vid den stora dammen och leka i lekparken som är anpassad för barn i alla åldrar. Theodor envisades med att inte sova någonting på eftermiddagen men trots det briljerande han med ett strålande humör fram till läggning (bortsett från lite gnäll i bilen).
Annat är det nu. Theodor har vaknat i flera omgångar och varit jätte ledsen. Vi har tröstat honom i famnen för att sedan lägga ned honom i sin säng igen, han har fått både mat och vatten och vi har suttit bredvid och kliat honom på ryggen. Efter ett tag somnar han om men vaknar igen. Igår var det likadant och tillslut fick han sova mellan oss. Det blev inte många timmars sömn för varken mig eller Daniel.
Jag vet inte om det är någon fas han går igenom eller om det beror på den snabba utvecklingen och alla intryck. Eller tänderna. Ja, ni förstår.
 
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?