MINIMEIS
Vardagsliv

För ett tag sedan blev jag kontaktad av ett företag på instagram, är det inte fantastiskt vad sociala medier kopplar samman människor, där jag fick förfrågan om att testa deras produkt.
Jag läste på om företaget och tackade genast JA. MINIMEIS har skapat den ultimata axelbäranordningen för barn. Detta ger dig möjligheten att på ett ergonomiskt korrekt sätt bära ditt barn på axlarna och därmed få fria händer.
Barnet sitter stadigt med hjälp av ryggstödet och är fastspänd runt benen och med axelband. Anordningen kan dessutom anpassas efter ålder och behov av fastspänning. Det är enkelt och smidigt att lyfta barnet upp och ned.
En perfekt produkt för dig som är på resande fot, ska backpacka eller har ett barn som vill se världen från en högre höjd. Ett bra komplement till bärselen när barnet blivit för tungt och tycker att vagnen är tråkig.
 
MINIMEIS är en praktisk produkt i både användning, transport och lagring. Konstruktionen är hopfällbar och kommer i en transportväska likt en datorväska till storleken. MINIMEIS har utvecklats och testats i Norge och produktionen av anordningen sker i samarbete med partners som har lång erfarenhet och dess utvecklare har hög kompetens för denna uppgift. Produkten känns rejäl och säkerheten genomtänkt. Mer information finns att läsa på deras hemsida http://minimeis.com/.
 
Dessvärre har vi endast hunnit testa produkten inomhus, på Daniels axlar, men vi båda är säkra på att vi kommer att ha användning får vår MINIMEIS och framförallt med två barn som eventuellt vill bli burna samtidigt. 
 
 
 De orangea handtagen på sidorna av ryggplattan gör det enkelt för barnet att hålla i sig i annat än bärarens huvud.
 
 
 Om barnet som skall sitta i anordningen är ostadig och behöver extra stöd finns denna insats för barn från 7 månader till 2 år.
 Extra stoppning för bärarens bekvämlighet finns som tillägg. Passar alla kroppsbyggnader samt både män och kvinnor. 
 
 Benen spänns fast runt vaderna. 
Bilder från deras instagramkonto (@minimeis).
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?