Få barn att sova längre
Vardagsliv

God morgon vänner, 
Den minsta väckte mig strax efter 05 för en flaska ersättning och min förhoppning var att hon skulle somna om, tji fick jag. Vi har försökt det mesta för att få barn som sover lite längre, natta senare, ta ett bad innan läggning, äta innan sovdags, leka ruset av oss hela dagen osv, men ingenting tycks fungera. Hur länge sover era barn på morgnarna? Har de alltid sovit de tiderna?
 
Vi är mitt uppe i morgonstöket och jag passar på att uppdatera medan äggen kokas och barnen myser på lekfilten. Theodor är så snäll med sin lillasyster och leker så fint med henne. Klockan 08.45 skall vi vara startklara för att lämna på förskolan men jag tycker att det är otroligt svårt att klä Theodor denna årstid. På morgnarna är det kyligt, blött och rått ute medan det kan bli närmare 25 grader och sol under dagen. Det blir mycket kläder i extra lådan. 
 
Lisette bjöd på en gudomlig frukost igår med hembakat bröd, yoghurt med frukt och müsli, juice och kaffe. Om jag ändå vore hälften så ambitiös när det kommer till mat.
 
 


 josephine Asplund

Ha en bra eftermiddag och super fin blogg, kram :DURL: http://josephineslifee.blogg.se/


 GoForFit

Vilken mysfrukost! :DURL: http://goforfit.se


 Mirre

Så god frukosten ser utURL: http://sweetwords.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?