Grey days
Vardagsliv

Godmorgon raringar, 
Hoppas ni har fått en god natts sömn och är lika taggade på dagen som jag. Theodor har snart ätit upp sin frukostmacka och vi skall strax väcka lillasyster för att förbereda oss inför färden till förskolan. I dessa gråa tider har jag insett att vi skulle behöva komplettera med ett fodrat regnställ till Theodors ytterkläder. Han har regnkläder, vinterjacka, overall, ullunderställ, ullstrumpor, ullvantar, vintervantar, regnvantar, tunn mössa, tjockare mössa, vinterskor, fodrade gummistövlar samt vanliga gummistövlar. Har jag glömt något? Denna lista kan göras lång men idag behövdes ett fodrat regnställ. Vi löste det genom att ta på regnbyxor över overallen. Hur gör ni? Är det nödvändigt med fodrade regnkläder? Används det ofta?
 
Idag skall vi ge oss ut på en långpromenad tillsammans med Evangelina trots snöblandat regn. För visst är det så, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Jag är nog inte beredd på att hålla med. Ikväll firar vi in helgen med ett restaurangbesök. Trevlig torsdag!
 


 Anonym

Vi använder skalkläder, jacka och byxor, och har sedan fleece kläder under när det är kallt.

Svar: Tack för ditt svar :) Kram
Sandra



URL:


 Tanja

Jobbar på förskola här nere i Skåne där det är mer slask än snö, och alla vi pedagoger är rörande överens att det bästa man kan ha är fodrat regnställ. Eller fodrad regnoverall om man är lite yngre:)

Svar: Tusen tack för ditt svar :) Då köper vi ett fodrat regnställ i helgen! Så bra att vi kan hjälpa varandra. Kram
Sandra



URL: http://tanjaselma.blogg.se


 Jonna

Vi har haft fodrade galon (förutom vanligt galon) till barnen när de blivit så stora att de kan klä på sig lite själva. Det är lättare än att först klä på sig overall och sen galonisar över. Plus att de fodrade galonisarna alltid hänger på förskolan så om de är lite leriga så gör det ingenting.

Svar: Jag känner att jag måste införskaffa fodrade galon! :) Det har inte blivit av då vädret inte har varit så slaskigt och kallt på samma gång, skönt! Kram
Sandra



URL: http://jonniz.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?