Weekend.
Vardagsliv

Helgen har varit perfekt på många sätt och vis. Vi har haft två mysiga morgnar, härliga dagar och fina kvällar. Vi bestämde redan förra helgen att denna skall bli lugn och anpassad efter humör. Jag älskar att vara omringad av nära och kära men det är också viktigt att bara få vara, inte behöva laga stora middagar eller vara uppe till sent, inte jäkta iväg och inte ha onödiga måsten. 
I lördags uträttade vi ärenden för att sedan bänka oss i soffan och skåla med prosecco. Vi skålade för oss och för det vi har åstadkommit. Barnen sov snällt och vi fick kvällen för oss själva.
Igår hängde vi på Andys lekland större delen av dagen och jag valde ut de fotografier på barnen som kommer att få pryda en vägg här hemma. På sportlovet var Klick-kids på plats och de som ville kunde få sina barn fotograferade. 
 
Dessvärre började denna helg med ett fruktansvärt krampanfall för en av våra närmsta vänner. Han hade änglavakt som inte befann sig hemma själv och vi är otroligt tacksamma över att han idag mår så pass bra som han gör. Livet är skört och vem som helst kan drabbas.
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?