Sluta amma?
Alva-Li 3mån-7mån

God morgon vänner, 
Har ni sovit gott? Jag är h e l t slut! Alva-Li har några nätter i rad vaknat allt oftare för amning vilket har fått mig att fundera. I måndags när jag låg sjuk fick jag varken i mig vätska eller mat så Daniel gav henne ersättning vid ett tillfälle. Hon slurpade i sig 200 ml och föredrog sedan flaska framför bröstet. Dagen efter ammade hon som vanligt igen dock lite oftare. Jag gissar på en tillväxtperiod i kombination med att min mjölk inte är lika fet.
 
Ännu har jag inte tänkt att sluta amma men jag oroar mig för att mjölken har börjat sina efter magsjukan, vilket jag har läst att den kan göra. Jag vill egentligen inte behöva tänka på ett avslut då det känns lite sorgligt. Detta är mest troligt sista gången jag kommer att amma och för mig är det riktigt mysigt. Amningen som har fungerat så bra! Jag håller tummarna för att Alva-Li inte är redo att sluta än hon heller. Vi tar det som det kommer.
 
När jag skrev att jag funderade på att sluta amma med Theodor efter tre tuffa mjölkstockningar strömmade elaka kommentarer in, om ni läser texten rätt förstår ni att jag INTE vill sluta amma. 
 


 Mia Ohlson

Amning är det mysigaste som finns men även det jobbigaste då man måste vara tillgänglig dygnet runt. Jag har en pojk på 7 veckor här hemma som jag helammar men med ersättning i sista måltiden innan läggning.

Det var en söt liten docka du har <3URL: http://miaohlson.blogg.se/


 Elin Kungsman, mamma, livsstilsbloggare och familjeyoutuber;)

Att sluta amma tycker inte jag ska vara förendat med elaka kommentarer oavsett när eller varför man slutar, det är upp till var och en:) för trots att det är supermysigt så kan det också vara "jobbigt":)URL: http://elinkungsman.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?