sjuka efter första dagen på stranden?
Thailand 2010/2011

Ligger just nu i sängen med magont och oliver har huvudvärk. Orkar inte röra mig en meter. Kan detta bero på den fantastiskt goda club sandwich som vi åt på stranden? eller den super goda fruktdrinken jag drack..? Det återstår bara att se om vi orkar gå ut och äta ikväll.
Dagen började jätte bra då solen tillslut tittade fram. Vi låg nere vid poolen i ca 30 min innan taxin kom och plockade upp oss för att sen köra oss tell beachen. Där tog vi som vanligt en promenad innan vi la oss till rätta. Tror att vi hamnade på samma ställe som olivers föräldrar kallar för "sin strand". Ett jätte mysigt litet ställe med super snäll personal, dessvärre är solstolarna lite halv risiga men trots det väldigt sköna.
På plats kunde man äta, dricka, sola, köpa massa saker av alla säljare som kommer förbi (vi köpte ingenting och det har vi inte heller gjort hitills på hela resan, förutom ett halsband och en piercing), få massage samt pedikyr eller maikyr, är väldigt sugen på att ta det någon dag här framöver!
Efter en inte så långvarig men mysig dag på stranden begav vi oss till market village för att handla hem lite smått.













NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?