Hur blir man av med förkylning, snabbt?!
Vardagsliv

SÅ J*VLA TYPISKT ATT JAG SKA BLI SJUK NU!, hur ska man orka sitta på ett plan i 13 timmar om man är sjuk? kommer säkert att sitta nära skrikande ungar eller gnällande tanter.. åååh blir galen av tanken, blää!


Dålig uppdatering men mycket att berätta!
Vardagsliv

Vet inte riktigt vart jag ska börja, helgen har varit händelserik med blandade käslor. Som dom flesta redan vet åker jag till Thailand i tre hela månader med min pojkvän, ska bli så skönt att bara få komma iväg från allt ett tag.
Tror att man behöver få komma iväg en stund för att inse hur bra man har det och bara njuta. Det värsta med den här resan är att det finns massa här hemma som jag kommer att sakna och det känns som om att jag ska flytta iväg för alltid. Men så är det självklart inte och jag kommer att ha det underbart
Nu till helgens bravader!
I fredags var gänget på nypen som, vanligt på fredagar, vi förade hemma hos ida och åkte in till staden vid 10 tiden för att gå på klubbens drinkbjudning. Jätte trevlig men som vanligt blir det alltid galet mycket folk..Jag, ida och oliver tog en taxi hem vid tre men efter allt som hände på vägen hem somnade inte jag förens 6 på morgonen.
I lördags var alla tjejer hemma hos mig på middag och krök, jätte trevligt att så många kunde komma just denna dag för att fira av mig! Var jätte seg på dagen efter fredagen men det fick gå ändå. Lagade massa mat och gjorde i ordning bål! All dricka tog slut plus lite till, haha här är vi inte blyga med alkoholen, love it:)
Idag har jag bara tagit det lugnt och plockat ihop det sista som ska med inför resan och sen ätit middag med min kära familj på thaien, jag kommer aldrig att få nog av thai mat,hehe..
Tyvärr har jag börjat känna mig sjuk, har jätte ont i halsen och är täpt i näsan. Måste lägga mig snart i hopp om att det går över tills i morgon:) håll tummarna.

Det är jätte kul att många läser min blogg och jag hoppas ni fortsätter med det nu när jag åker iväg!







top secret..
Vardagsliv

..just nu sprudlar jag av gladje och pirr, tror att jag kanske har börjat att få resfeber?! I morgon ska jag gå till frisören och både klippa mig och göra slingor. Sen ska jag möta upp oliver i staden för att shoppa det sista inför resan!
Det som har gjort mig lättad just idag är att jag inte har några fler arbetsdagar kvar på dom närmaste fyra månaderna, wie!
Men nu till det intressanta..jag vet massa hemligheter som verkligen är hemliga om massa:) jag älskar att folk litar på mig och jag ska göra allt för att behålla dessa hemlisar! *höhö* självklart vet mina närmsta vänner hemligheter om mig som inte heller får komma ut, eller ingen jag kan komma på nu men det finns säkert något:)

Nu ska jag äta middag, kyckling med potatis kroketter och beasås, smaskens!
Hörs snart

Jätte sugen på advocado!


Maat
Vardagsliv

Är så hungrig just nu, magen bara skriker efter mat och jag försöker trösta den med att lunchen är i mikron och snart klar! Ska äta coscos och biffar med sås! love love love
Orkar verkligen inte gå ner och jobba igen men som tur är går dagarna relativt fort, slutar klockan 7. Mathilda kommer och hämtar upp mig strax efter sju och sen får vi se vad vi hittar på:)
Nu ska jag äta, mums!
puss


Kalla Sverige
Vardagsliv

Egentligen är det mysigt att det är kallt såhär års, det kan ju liksom inte vara sommar på vintern. Men det är små irriterande när man går upp sju på morgnarna för att gå till tåget och håller konstant på att halka på alla dessa löv som ligger på marken!.. suck.
Vänder mig alltid om för att kolla om någon är bakom och ser en. Och oftast är det de och då blir det ännu mer pinsamt att man kollade bak. Haha det är mitt största problem såhär dags.
Sitter just nu med en stor kopp varm choklad och frukost, mums! I morse var jag lite akut på ungm. för att skaffa fler p-piller. Tänkte inte alls på att dom kunde ta slut.. Vet ni, i morgon är det min sista arbetsdag på väldigt länge:)



Tur att man är uppe i tid, eller?!
Vardagsliv

Hahaa det är så skrattretande. Idag börjar jag 12 och tänkte att jag skulle ta vara på morgonen, och med det menar jag att gå upp ca 1 timme innan så att jag hinner äta frukost för en gångs skull och göra lite annat. Jag skyndar mig ut med hunden och stressar som vanligt för att tiden bara rinner iväg.
Tills mamma ringer.. Hon undrar varför jag är så stressad när klockan bara är halv 10, gaaaah!! vad irriterande. Jag gick upp två och en halv timme innan jag skulle gå. HAHA right on me!
Jag fick iaf mycket gjort och hann städa hela huset:) wiie

The outfit of the workday

Lite dålig bild men det får gå..


Jag vill göra något nytt!..
Vardagsliv

Det är för lite positiv förändring i den här hålan.. Eller snart flyttar jag i tre hela månader och det kommer verkligen att bli en glad omställnigen, men HÄR i stockholm, i jakobsberg händer det alldeles för lite roligt.
Vill inte gå in på allt hemsk som har hänt den senaste tiden för då kommer bloggen att bli alldeles nedstämd som dom flesta personer redan är.
Får en klump i magen av att tänka på alla drabbade och det svåraste är att det inte finns några svar på någonting.
Jag hoppas verkligen på att när jag kommer hem igen ska det ha skett en förändring, till det bättre. Tänk om fanns feta nattklubbar, att bussen skulle gå enda hem till mig, att mp inte skulle vara så överskattat av alla mjukisbärande människor! (ett måste)!!!!! Att man typ som i USA sätter sig bredvid en människa på bussen och bara pratar om vad som helst, även fasst det finns tusen lediga platser, woho det skulle vara nått!
















syskon kärlek!
Vardagsliv

Sitter hemma hos mina syskons, filip och fanny, mamma:) var länge sen jag var med dom. Hade nästan glömt borthur mycket energi barn har haha!


sliten cheyy
Vardagsliv

I morgon är det ny vecka och nya tag som gäller! även fast det blev en otroligt lugn helg den här helgen känner jag mig trött och sliten, behöver något som kan fräscha upp! Kanske lite färskpressad apelsin juice? Undra om man bara pressar apelsinerna om man inte har någon maskin som sköter det hela. hm..
I morgon börjar jag nio så ska upp redan vid 7, buhu.

Fäller en tår för de i din omgivning, för dina nära och kära och för din familj, men framför allt för dig.


packat ner mitt rum
Vardagsliv

Gud vad stressad jag har varit idag, vaknade vid 12 och skyndade mig till min moster för att mata hennes bamse katter och sen snabbt hem igen för att packa ner mitt rum.
Vi ska nämligen flytta den första december medan jag är i Thailand så måste fixa allt som hör till flytten redan nu. Men skönt att få det avklarat!
Vid 6 tiden mötte jag upp söta Linda för att äta middag i kallhäll och sen ta en cider, drack inget i helgen så kunde unna mig en fnuttig liten cider en söndag, det är jag värd:)!
Dags att slappna av lite nu framför tvn. Har som sagt en fullbokad vecka här framöver..suck, måste hinna träffa alla!

Love it


The Social Network
Vardagsliv

Filmen i sig var väldigt intressant men var det bara jag som tyckte att dom pratade väldigt fort i filmen?
Man var tvungen att vara koncentrerad till hundra och jag hängde inte riktigt med i slutet. Jag får ta en repris så kanske jag förstår bättre:) Salongen var fullsatt så den hade garanterat bra rykte! äsch den var bra.

Nu är det dags för PH maraton, lär somna strax men det får gå..natti


Saknar dig syster, på fredag ses vi!


Pics
Vardagsliv

Bilderna från igår tagna med mobilkamera!








Parteej
Vardagsliv

Som alla vet klarade jag av att vara hemma igår utan att ens tänka på utgång eller framförallt nypen! och idag ska jag inte vara sämre, exakt jag ska inte dricka en droppe eller ens åka in till stan! duktig jag har blivit.
Det finns faktiskt en anledning till det och det är att nästkommande helg kommer att bli galen!
på fredag ska jag till nype och på lördag ska mina vänner komma hem till mig för att fira av mig.

Ska ju till Thailand nästa måndag! Lucky me, kommer att få spendera tre hela månader med min boyfriend(h)

Längtar tills nästa lördag
Några av mina gäster *fniss*


Jag, såklart

Ida

Jennifer

Therese

Izabella

Michaela

Jenny

Ida.B

Emelie

Jenny

Mathilda

Sara

Lisette

Elin


bio time
Vardagsliv

Kom nyss hem från ännu en jobbdag, jobbade mellan 9-15 så det var skönt. Mötte oliver på jakobsberg station för att åka hem till mig. And guess what, Morris vår hund är på besök. Dock har han blivit pinnsmal från när han var själv utan sin flickvän en hel månad:/ det är äkta kärlek. Men nu försöker jag tvinga i honom lite mat.
Morris som valp..

och som vuxen..

Nu till gårdagen, klockan sex kom alla gäster hem till Oliver. Det bjöds på glögg och pepparkakor innan vi satte oss till bords för den goda julmaten,vi åt de berömda hemmagjorda köttbullarna, lax, olika sillar, prinskorvar, potatis, bröd, olika pålägg osv, ja ni förstår det var massor med mat och jag åt som aldrig förr!
Efter maten blev det presentöppning och det är en tradition att alla köper tre presenter var för ca 30 kr och sedan lägger dessa i en hög. Eftersom att vi var elva vuxna personer igår (haha jag räknas som vuxan) så fanns det 33 olika paket.
När alla paket låg i en hög drog man nio lotter var från en lottring, slumpmässigt drogs det sedan olika nummer och om man hade något av dessa fick man gå fram till högen och hämta ett paket, jag fick två stycket men med hjälp av olivers farmor fick jag tre, hihi. Sen blev det kaffe på det och massa ståhej. Inte konstigt att jag var trött!
Lägger upp bilder från presentöppningen lite senare!

Ikväll ska jag och oliver åka till kista för att kolla på bio, tror att det blir social network, vet någon om den är bra?!


Tjejer festa inte för hårt ikväll! Eller jo, festa för mig med! puss


Sova
Vardagsliv

Är super trött efter denna händelserika dag, berättar mer i morgon!
puss



Härliga vintertider
Vardagsliv

Kollade nyss ut genom fönstret, och gissa det har snöat! Ska snart gå på en morgon promenad och få lite julkänsla för idag är det min julafton:) Hörs snart

Gammal bild på oliver och hans brors dotter. Lägg märke till frillan 


Jag är så glad att jag är lycklig!
Vardagsliv

Idag har allting fungerat som det ska för mig, gick upp tidigt för att hinna göra mig iordning (vilket jag aldrig gör annars när jag ska till jobbet tyvärr) tog en promenad på lunchrasten och åkte till Kista efter jobbet med Oliver, super mysigt. Dock är jag inte lika mysig nu då jag STINKER kebab, haha love it!
Imorgon tog jag mig friheten att ta ledigt från jobbet för att hinna fixa inför "julafton", ska bli riktigt spännande:)
Ja nu mår jag faktiskt jätte bra och känner att jag förtjänar en stor skål med glass och frukt. Har verkligen slutat bry mig om vad jag äter, hittills behöver jag iaf inte bry mig men det kanske kommer som en chock och jag blir smällfet, fy!

Blääää..

Nåja tänkte köpa hem en gravid fisk idag men fick inte-.-


20 oktober
Vardagsliv

gaaah nu är det bara en vecka och fem dagar kvar tills jag åker!! :)
det blev ett ganska deppigt inlägg tidigare och det var inte riktigt det som var meningen så jag tog bort det! Snart börjar kungarna av tylösand haah vi får väl se hur det går den här gången för den omtalade nemo, score?!


Jag och sara (h)


Julafton
Vardagsliv

På fredag ska jag och oliver fira mini julafton hemma hos honom med hans släkt:) Ser verkligen fram emot det och speciellt för att jag ska få äta all god hemmagjord mat! mums. dock tycker jag att det är synd att jag inte kommer att få fira någon riktig traditionell jul med min familj, buhu. I morgon ska jag och oliver åka till kista efter jobbet för att köpa tre små paket var för 20kr/st som vi ska tävla om på fredag. Det skulle tydligen bli snö ikväll så vi får väl hoppas på det så att jag får uppleva lite vinter. Dock hatar jag det här ruggiga, gråa vädret. Blir så deprimerad av det! Men vad ska jag köpa för små paket i morgon?hm..

The big day

fint lakan hade vi..

mycket sprutande..

fina stunder..

grupp bilder..

hann vara barnvakt..

passade på att se full ut..

taggade till annan utspringet..

såg söt ut..

sprang hand i hand..and life goes on


Ursäkta, ursäkta, ursäkta...
Vardagsliv

att jag är en människa med känslor, alla slags känslor!


oglammig
Vardagsliv

Haha herregud! Hon bruden på v.. någonting i bartenderskolan! Såg sista halvtimmen av programmet för första gången och det var en brud där som tyckte att allt var oglammigt,hon skulle ta in på lyxhotell och handla massa på kredit. Under reklampausen kom det en snutt från lyxfällan där hon självklart var med! Haha skön brud som lever livet med sitt guldiga kort..Såna människor är bara för sköna och har inga bekymmer.
Nåja nu ska jag drömma om hur jag ska leva i lyx i Thailand!                                                                     
                                                                                                       



packningslista!
Vardagsliv

Kollar på desperata hemmafruar (nej jag vet inte hur man skriver på engelska) samtidigt som jag försöker skriva en packningslista inför resan och jag har absolut ingen aning om vad som är nödvändigt?!hm.. smink, hårborste?tandborste?! no idea..
Har också börjat planera lördagen den 30onde oktober, wiie. Vilka som ska komma, vad vi ska äta, vilken krog det blir och den stora frågan hur mycket alkohol behövs osv.

Ska snart börja använda PhotoShop hah!



vilket program ska jag använda..
Vardagsliv

åååh blir så irriterad, ingenting fungerar som jag vill just nu. Skulle öppna några filer som jag fått skickade till mig via hotmail och jag har öppnat dom tidigare och då fungerade det alldeles utmärkt men nu när jag skulle använda dom, eller snarare betala via filen osv fungerar det självklart inte! j*vla skit!
Det är en försäkring jag måste betala innan vi åker till Thailand och sen så är det min löne spec, spännande. Vad för program fungerar alltid? hallå någon?

Nu är jag sugen på sushi, sommar och pojkvännen





Jag har på mig olivers stora skor hah


you'll make it
Vardagsliv

Jag kommer alltid att älska dig och finnas här för dig


18 oktober
Vardagsliv

Idag jobbade jag mellan 9-16, var hemskt att gå upp i morse men tiden gick riktigt fort på jobbet då therese jobbade ist för marie och vi hade massa att prata om. Speciellt efter denna händelserika helg! btw therese blev slagen, vet du av vem?:O
Nu sitter jag proppmätt efter att ha ätit en god och välförtjänad hamburgare med min vän Izabella, super glad och positiv tjej! Vi träffas alldeles för sällan men när vi väl ses kan vi inte sluta prata. Speciellt inte när vi kommer in på området att bli självständiga, flytta hemifrån osv. Är verkligen jätte sugen på det och ska kolla efter en lägenhet när vi kommit hem från thailand. Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker, börjar bli nervös nu. Förresten bokade tid hos min frisör idag, undra vad jag ska göra med håret den här gången? kanske färga mörkt igen?





natti
Vardagsliv

nu ska jag kolla på en film och sen sova tills väckarklockan ringer!
puss


Myspys
Vardagsliv

Min barndomsvän Evangelina och hennes mamma Tiina kom nyss förbi på en kopp te och varm choklad med skorpor. Pratade igenom olyckan som hände i fredags natt i kallhäll. Det är bara för hemskt. Folk borde verkligen tänka igenom alla sina val innan man utför dom..
Förresten satt och läste igenom bloggar tidigare idag och insåg hur mycket hat det finns, folk som hänger ut varandra i bloggarna och beskriver allt fel med personen steg för steg. Kanske är det för att få fler läsare eller bara avundsjuka?
Glömde nämna att jag sålde min moppe i fredags haha! så mycket roligt som jag har haft med den! Bilden är lika gammal som moppen



17 oktober
Vardagsliv

seriöst vart tar alla dagar vägen.. Redan arbetsdag i morgon och vad har jag egentligen gjort? Festat endast en dag av två möjliga, suck. Men fick mycket kvalitets tid med pojkvännen vilket var väldigt nödvändigt.
Som sagt fredagen blev helgalen och tänkte summera den lite fort.
Vi kom till NYPE vid 8 tiden, där fick jag och ida två fördrinkar var och umgicks med roligt folk. Till bords blev det mat, några glas vin och massa prat. När alla ätit färdigt blev det efterrätt och en hel del helrör som tog slut på några minuter. Och inte nog med det så blev vi bjudna på en massa shots och ännu fler drinkar. Det slutade med att vi tog sista tåget och jag var hos oliver runt 7 på morgonen.

Jag och fina ida på vår modelldag


Idag vaknade jag upp hemma hos oliver super pigg och åt en stadig frukost, hjälpte till att stänga deras pool för säsongen, buuhu, och åkte till Jakobsberg centrum med sötaste lillasyster för att handla lite smått och och bjuda på fika. Ikväll ska jag vara bänkad framför tvn och mysa med familjen.



Min fina lillasyster Felicia


Helgens bravader
Vardagsliv

Ja som ni märker försvann gårdagen helt och att blogga fanns inte med i bilden. Tur var väl det för jag hade nog inte haft något att skriva ändå. Låg på soffan hela dagen med oliver, åkte en snabbis till kista för att köpa en data sladd. På vägen hem åkte vi förbi thaien och köpte hem massa mat och svullade i både godis och chips.
Men i fredags då var det j*vligt roligt, tycker jag iaf. Dock var det sjukt mycket folk och kön sjukt lång. Kvällen började hemma hos mig. Jag och ida fixade iordning oss och vid 8 tiden började middagen på NYPE. Jätte trevligt med massa dricka. runt 10 började det övriga folket droppa in och partyt var ifull gång. Berättar mer om det sen för nu ska jag äta frukost, mums.

NYPE 1år



Lite suddig bild men det får gå


Stress, stress och stress
Vardagsliv

Ännu en stressad dag både på och efter jobbet..usch! Skyndade mig för att hinna med kvart över 7 tåget från jobbet när butiken stänger sju, och som tur var gjorde jag det med nöd och näppe. Väl framme på jakobsbergs station blev jag hämtad av marcus mamma för att snabbt åka förbi hemma och leta/hämta ett regestreringsbevis för min gamla moppe som sälj i morgon;)
Slängde i mig middag utan anledning, känner mig bara så stressad..nu ska jag försöka ha en lugn stund och kolla på tv, måste ducha först. Kan verkligen inte slappna av nu för tiden. Oliver kommer runt fem tiden i natt för att sova över, han jobbar ju natt så vi hinner aldrig ses.

Men i morgon känns det som att veckan kommer att få en helvändning! Är verkligen jätte taggad, först som vanligt blir det jobb sen ska jag möta upp ida och åka hem till mig för att fixa oss inför kvällen! Det blir iaf middag på NYPE och jag tror att vi kommer stanna där hela kvällen, undra vilka som dyker upp på middagen? see you..

kolla vad som kom förbi jobbet






14 oktober
Vardagsliv

worktime 12-19.15 hörs då






Min älskade vän Mathilda


haha oldie
Vardagsliv

Kolla vad gamla bilder


Nya läppar?
Vardagsliv

snart..
 
                                    



aaajjj
Vardagsliv

sputor alltså..efter jobbet mötte jag upp oliver för att direkt åka till slussen och ta vaccinationssprutor. Jag var helt inne på att ta flera stycken för att skydda mig mot allt möjligt men fegade ur och tog bara en, men det räckte gott och väl! Dessutom måsta jag ta två till. Jag intalar mig alltid att det inte gör ett dugg ont men det gör det verkligen..suck.
Nåja nu ska jag ta och ringa mathilda och prata massa hemlisar. Förretsen nu är det bara två veckor och 5 dagar kvar tills jag åker, tror jag! Om jag längtar

lägger upp lite bilder från min och thereses fotodag!














12 oktober
Vardagsliv

Har jobbat mellan 12-19.30 idag, varit i Kista med Ann-Sofie och nu sitter jag bänkad framför tvn med thai mat och kollar Em kval, Holland-Sverige. Men det gör jag bara för att min kära pojkvän tvingar mig! Förresten hörde jag att PH var kasst idag:/ har inte hunnit kolla själv men det slutar säkert som en besvikelse.



Paradise hotel 2010
Vardagsliv

Vad kan man egentligen säga om såna här program, de är gryma, eller aa det var inte allt för mycket som hände i det första avsnittet men man får ta det med en nypa salt. De har trots allt aldrig träffats innan, eller? 
En annan rolig del av programmet är att man känner en av deltagarna, leo. Det var riktigt skumt att se honom på tv. Gaaah vad jag längtar tills nästa avsnitt i morgon!
Vad tycker ni om deltagarna? Det finns klart några irriterande i huset..



3 veckor
Vardagsliv

Kom nyss att tänka på att det inte alls är långt kvar tills jag och oliver åker till thailand, idag är det exakt tre veckor kvar. Tänk att vara ifrån allt och alla i tre hela månader. Det kommer att bli en upplevelse för livet och helt underbart men samtidigt tråkigt att inte kunna ringa en vän om man vill skvallra eller bara prata. Vi åker den första november och kommer hem den första februari. Både jul och nyår ska firas på thailändskt vis men också min födelsedag den 29onde november!

turkiet sommar 2010


Oplanerad helg..
Vardagsliv

Som vanligt efter en hårt arbetande vecka är det inte fel med en helg full av nöjen. Dock blev denna helg inte som vi tänk oss då den var oplanerad, vi hade nog inte tänkt oss något speciellt egentligen men det blev lite väl mycket stress och för lite sömn.
I fredags möttes jag och ida vid 8 tiden för att åka direkt hem till Oliver och fixa oss och sen åka vidare, vi hade ca 45 minuter på oss att bli helt klara och på partyhumör. Nackdelen var att jag snabbt blev på partyhumör och hamnade på NYPE som vanligt när jag skulle upp 7 morgonen efter.. Kvällen blev relativt lyckad men sömnen fick vänta tills efter jobbet.
Lördagen spenderade jag på jobbet, i soffan och på EGO som sööööög! Jag, ida, therese och josefine åkte till ego som jag aldrig varit på tidigare för att det ryktades om att det skulle vara ett jädrans pådrag där, detta är en myt och kommer att förbli så! Stället bestod av ett pyttelitet dansgolv, en bar och massa oldies..FY! så jag och ida åkte hem, åt popcorn och fick vår efterlängtade sömn.
Idag var jag först på vuxenkalas och sen i kista med syster och mami! Det behövdes verkligen, var så länge sen vi tre umgicks. Det blev både en god men väldigt blandad middag och shopping. Nu ska jag lägga mig för att ladda inför en ny arbetsdag!
sleepmode

Hittade en jätte gammal bild på mig och ida


Börja blogga?!
Vardagsliv

Nu är det uppenbart att inte ens jag kunde hålla mig. Dags att börja blogga! Jag skulle egentligen starta en blogg för att vänner och familj skulle kunna följa mig i Thailand men planerna ändrades, varför inte börja nu istället?!

 



Sandras blogg!
Vardagsliv

Tänkte skriva sandras första inlägg här i hennes blogg, hihi. Hon ska nämligen åka till thailand om en månad och vara borta i hela 3 månader :( om vi kommer sakna dig sandra!! Så att hjälpa henne starta en blogg kändes som en super idé, då kan vi hålla kontakten med henne och få läsa om hennes äventyr där borta.

Redan nu på torsdag ska vi ta lite bilder som sedan kommer dyka upp i hennes design, love it! :D