Nu sitter jag på tåget påväg hem från jobb...
Vardagsliv

img_3128 (MMS)

Nu sitter jag på tåget påväg hem från jobbet. Först ska jag hämta Måns och sen ska jag slänga i mig en knäckemacka innan vi åker till mio:D



Loppis?
Vardagsliv

Man skulle nästan kunna tro att jag håller på att anordna en loppmarknad men det gör jag faktiskt icke! Istället storstädar jag i "killarnas" omklädningsrum och det är inte det fräschaste..jag har hittat både det ena och det andra och till och med en katalog från 2004?! gamla strumpor och till och med en halv röken cigg (!!) uuäk! Det var verkligen på tiden att skåpen rensades från alla gamla veteraner som jobbade här på typ 80 talet ;) Men nu är jag i stort sätt färdig och ska tvätta upp våra arbetskläder och sen vika dom fint på hyllorna. Snäll kollega jag är :D

Ikväll ska jag och Daniel iaf åka till mio för att hämta ut vårt köksbord!:) Vi lär ta en titt inne på mio också för att fånga upp lite inspiration, dom har så fina saker. Sen ska jag övningsköra hem och försöka mig på att parkera genom att backa, i mörkret :O! Det går nog bra.


Kan ni gissa vad jag gör just nu?
Vardagsliv

img_2126 (MMS)

Kan ni gissa vad jag gör just nu?



GODMORGON!
Vardagsliv

img_7620 (MMS)

GODMORGON!



Kan klockan ticka snabbare..?
Vardagsliv

Nu vill jag verkligen hem! Till en början gick dagen fort men nu känns det som om att klockan har stannat upp..jag är vrålhungrig, trött och varm! Klagomaja nummer ett haha:)

Tyvärr fanns det inte så många bilder från i lördags av kvalité som jag trodde..men dessa får ni iaf!


Vi var bjudna på sen lunch hos världens gulligaste par (min gammelmorfar 93 år och hans tjej)

Lisette gick lös på stången;)


Två veckor kvar!:)
Vardagsliv

På onsdag är det bara två veckor kvar tills vi får tillgång till lägenheten:) woop! Sen i några månader framöver kommer mina helger inte alls se likadana ut som dom gör nu. Tur är väl det!



Måndag 30/1
Vardagsliv

God dag på er!:)

I natt har jag verkligen sovit konstigt!! Hela natten har gått ut på att vrida och vända på mig och ett flertal gånger var jag tvungen att sätta mig upp i sängen och kolla på klockan. Hm..tror det beror på att hela denna helg har bestått av fest och det blev väldigt mycket drick för min del. 
I fredags var vi ett helt gäng hemma hos sebaztian och vid 22 hade vi bokat fyra bowlingbanor. Till en början låg jag i topp men efter lite alkohol hamnade jag tillslut på sjunde plats! Behöver jag pointera att det är ganska bra med tanke på att majoriteten var killar? (A) Nåväl kvällen avslutades på mp och för första gången på väldigt länge åkte vi tåg och buss hem :O Brukar alltid annars ta taxi.
I lördags firade vi vår underbara vän Sara. Idag fyller hon hela 20 år GRATTIS, och det firade vi i lördags med middag, dricka och utgång på mp. Jag hade jätte roligt hela kvällen från början till slut men jag tror att mitt kort fick ta lite stryk..men så blir det när man är generös:)

Bilder från i fredags (bilder från i lördags kommer upp lite senare)


Lisette

Jimmie

Jag och Lisette

Mika och Daniel

Självklart var vi tvungna att leka med bowlingkloten;)

Sebaztian

Jenny och Daniel

Jag och Jimmie

Mika och Daniel

Jag och Victoria

Marcus

Jenny och Jimmie

Jimmie och Mika

Victoria och jag

Jenny

Jag och Daniel

Mika och Daniel

Som ni ser på bilderna var det inte alls mycket folk ute i fredags?!


"I just wanna be with you, that's all"
Vardagsliv

Tumblr_liupbuhinm1qgvsago1_500_large 










spybarbie:  how i’m feeling right about now. :)










andisen: (via awhispertoascream)





hereisthedeepestsecret:  Likes | Tumblr on we heart it / visual bookmark #6134253



Läppar
Vardagsliv

Som dom flesta vet så har jag stylage i mina läppar (1ml) och jag har fyllt på tre gånger. Men det var länge sen jag fyllde på dom nu, närmare 6 månader :O och det sitter fortfarande kvar i läpparna än i dag. Vilket iofs är väldigt positivt för jag är verkligen nöjd med mina läppar! Egentligen bör jag fylla på dom snart igen för att det ska hålla i sig men jag vill inte få för stora..hmm?


Ingenting alls i läpparna

Efter första gången jag gjorde läpparna, det gick tyvärr ut redan efter en vecka!



På Adam & Eva kliniken i början av sommaren










Hello friday!
Vardagsliv

God morgon!;)

Har ni sovit gott? Jag vaknade upp i morse hur trött som helst..men det gick över så fort jag fick lite frukost i magen.
Om jag inte får i mig någon näring på morgonen vet man aldrig hur mitt humör blir (oftast grinig!) men jag är aldrig hungrig direkt när jag vaknar, konstigt det där.
Nu är vi påväg in i en helg fullmatad med händelser:D Ikväll ska jag Daniel, Mika och Lisette ge oss på bowlingbanan och köra en omgång tillsammans med några glas! Det var länge sen jag bowlade men efter bara några kast är jag nog med i matchen. Dock tänkte jag fixa mina naglar idag men det kanske får vänta tills i morgon med tanke på att bowling+långa naglar inte är en bra kombination.
I morgon ska vi fira min gammelmorfar som fyller 93 år(!!) med smörgåstårta och lite vin och därefter bär det av hem till Victoria där Sara ska fira sin 20 års dag med middag och dricka. Troligtvis kommer kvällen avslutas på MP, det är någon tillställning där på lördag och förhoppningsvis mycket folk. Nu vill jag vrida fram klockan så att jag får sluta denna arbetsdag!:)  


Måns och Chanty fungerar jätte bra tsm så den senaste veckan har han spenderat dagarna med henne!


Tidslinje
Vardagsliv

Jag ger facebooks nya tidslinje en chans! Än så länge har jag hittils bara sett negativa uppdateringar om den nya looken..men jag provar!:)



Torsdag 26/1
Vardagsliv

Hej på er!:)

I morse var det lite tungt att gå upp ur vår varma säng eftersom att vi firade Daniel igår blev det några vinglas också men jag har haft tur och inte blivit bakis:D. Tur att jag iaf fick lite sovmorgon! Det var riktigt trevligt igår och Lisette, Mika, Johanna, Patrik och Christoffer kom också över för att säga grattis! Och Daniel blev jätte glad över sina presenter (jag var lite nervös där ett tag), och nu läntar jag till sommaren;)

Idag har vi haft robship utbildning här på jobbet fram tills nu och jag har lärt mig att splitsa (!!) Googla det ni;) Jag känner mig riktigt stolt faktiskt. Jag har till och med sparat all tamp så att jag kan skryta när jag kommer hem. Jobb 10-19 och sen ska vi förbi hos mamma så att Daniel kan få sin present av henne och därefter äta hemma hos Nettis.


Följ mig på instagram @sandralundqvist
Vardagsliv

img_2720 (MMS)

Följ mig på instagram @sandralundqvist



Wörk!
Vardagsliv

img_2843 (MMS)

Wörk!



Ikväll vill jag..
Vardagsliv


Man måste ju vara snygg för sin pojkvän på hans födelsedag hehe;)


This will be an awsome day
Vardagsliv

Nu är jag framkommen på jobbet och har slängt i mig en macka från pressbyrån + en clementin juice från brämhults. Jag verkligen älskar brämhults! I stort sätt alla deras smaker är gudomliga:D Det första jag gjorde i morse när klockan ringde var att pussa och krama på min kära pojkvän. Vi hann mysa en liten stund innan jag och johnne sjöng för Daniel och han fick öppna sin första present från mig:) Jag ska visa er sen vad han fick för något. Egentligen har jag lite svårt med det där med att köpa presenter till någon som absolut inte har önskat sig någonting alls. Men jag brukar tänka på vad jag själv skulle vilja ha (självklart något som är till för både killar och tjejer) och utgå från det! Den här gången är jag jätte nöjd med resultatet. Ikväll ska vi fira med kina mat och lite vin, plus självklart presentöppning (!!)

Bild från när jag fyllde 20 år.


GRATTIS ÄLSKLING!
Vardagsliv

Idag fyller min älskling hela 21 år!:) grattis Daniel <3



Karate kid
Vardagsliv

Jag är och kollar på min lillasysters judo:) jätte duktiga!



Teoriläsning
Vardagsliv

Morsning korsning! Läget pepz?:)

En slapp arbetsdag idag, dock väntar en utbildning på ca tre timmar som börjar om 20 minutos. Och på 20 minuter måste jag hinna lära mig dricka kaffe så att inte ögonlocken åker upp och ner som rullgardiner!:) Jag blir rätt trött av att bara sitta. Iaf så sitter jag nu med körkortsboken i högsta hugg , inte långt kvar nu:)
Ikväll händer inget speciellt, funderar på att sola och eventuellt ta en långpromenad. Trevlig dag allihopa!



In time
Vardagsliv

Jag ligger nu i sängen efter en lång dusch med Måns. Han älskar att duscha/bada så det var mysigt:)han bara står där i duschen och väntar på att man ska hälla vatten över honom. Så himla söt!
Efter stinsen övningskörde jag till outlet med johnne och nu ska jag mysa ner mig här i sängen med mannen min och kolla på in time. Godnatt kära läsare!



Mysfika med mirelle i stinsen:)
Vardagsliv

img_6791 (MMS)

Mysfika med mirelle i stinsen:)



Dagens
Vardagsliv

img_0283 (MMS)

Linne från Thailand Jeans från SALT



Strul med publicering..
Vardagsliv

Jag vet inte varför mina inlägg jag publicerade nu hamnade under inlägget från i lördags? Och att det står att jag publicerade det nu:O Ni kanske förstår att jag inte krökar nu och att det inlägget ska vara under dom två andra! :)



Just nu! Krök hos zäta:)
Vardagsliv

img_9360 (MMS)

Just nu! Krök hos zäta:)



Hej Måndag
Vardagsliv

Yo!:)

Måndag idag och jag är lika trött som vanligt, värst var det i morse när jag skulle upp och övningsköra. Men det gick så bra så!:D Som ni märkte blev det ingen uppdatering igår, jag var alldeles för trött för att sätta mig framför datorn!
I lördags var vi flera stycken hemma hos Z och hade det trevligt, faktiskt en riktigt bra kväll! Tyvärr gick vi ner till sportbaren en snabbis och det var tur att vi vände lika fort och fortsatte festa hemma hos chriztian:) Min bakissöndag spenderades på restaurang Alexandra och hemma hos Sussie och Hocken med bingolotto och middag, mys!

Bilder från min helg


Jag och Daniel

Sabina

Max, Daniel och Toffe

Jimmie och Sebaztian

Jag och Louise

lilla jag

Jag och Ida


Måns



Tränat länge på detta framträdande? Hahaa
Vardagsliv



Hundstallet
Vardagsliv

Jag skulle aldrig ha besökt hundstallets HEMSIDA igår. Eftersom att jag är djurvän hela vägen ut i fingertopparna så blev jag mållös. Nu vill jag hjälpa varenda omplaceringshund som för tillfället bor där. Jag vill iaf göra något osjälviskt! Igår hade vi en het diskussion om just detta, hur man på bästa sätt hjälper djur och om man bör hjälpa djur före man hjälper en människa. Men alla osjälviska gärninar är en bra gärning! Om du funderar på att skaffa en hund tycker jag att du bör ta dig en titt på deras hemsida och se över dessa fantastiska hundar. Besök hemsidan här, här och HÄR!



Osminkad och trött tjej på jobbet.
Vardagsliv

img_6648 (MMS)

Osminkad och trött tjej på jobbet.



Snart får jag helg:)
Vardagsliv

God morgon!:)

Jag antar att dom flesta fortfarande ligger kvar i sängen medan jag är påväg till jobbet?! Det känns som om att jag är den enda som är vaken just nu för allt är helt ödsligt, kanske inte så konstigt med tanke på tiden och att det är lördag. Hursomhelst igår åt vi middag hos Daniels mamma och därefter gick vi över till Micke och Carina på några glas:) Vi hade det väldigt trevligt tills några missförstånd uppstod och det var dags att gå hem, ingen big deal!
Idag jobbar jag till 15 och efter jobbet ska vi åka till mio och kolla på matbordet:D
ikväll är planerna oklara och jag är öppen för förslag!



Min bästa vän just nu, nudelskålen!:)
Vardagsliv

img_9622 (MMS)

Min bästa vän just nu, nudelskålen!:)



Nytt matbord
Vardagsliv

Jag tror att vi har bestämt oss för att köpa detta underbart fina matbord och dessa sex stolar! Vi ska åka och kolla på det i morgon efter jobbet. Ursnyggt om jag får säga det själv:D. It really happening now (!!) Sen har jag fått väldigt mycket inspiration från olika bloggar och hemsidor gällande hemmet. Åå jag älskar att planera och få den där bilden i huvudet! Lägenheten kommer helt klart att gå i färgerna svart/vitt, stilrent är det som gäller utan att det blir för mycket "sjukhus" känsla över det hela.




Vad tycks?


Always unique, never boring!
Vardagsliv

Visst är Daniel söt i glasögon:) Tänk om han skulle heta Gunnar också! Haha.



FREDAG
Vardagsliv

God morgon!:)

Idag fick jag sovmorgon till halv nio och somnade runt halv elva igår kväll så min kropp (och hjärna för den delen) är riktigt seg! Det är aldrig bra att sova för mycket men under dagen hoppas jag på att bli piggare:).
En fredag som denna har jag inga som helst planer, jobbar till 19 idag och jobbar även i morgon:/ lite trist faktiskt men cash is king inte sant:D jag behöver alla pengar jag kan få nu lagom till vi flyttar!
Igår hade vi en mysig familjestund. Vi firade Felicia med presenter, god middag och glass:) hon blev så glad och jag har saknat att bara sitta ner med min familj! Vi hann också med att sola, skjutsa hem Louise och rensa min garderob:)

Vi hörs under dagen!



Ta ingenting personligt!
Vardagsliv

God dag sötnosar!:) Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt bra inatt och jag har ingen koll på när jag somnade. Jag vet att jag vaknade i natt och trodde att jag slumrat till men i själva verket hade jag sovit i flera timmar :S. Skönt att få ordentligt med sömn, tråkigt bara att man sover bort ca 37 år av ens liv och inte minst jag!
Idag är Måns med Daniel på jobbet, vi testar och ser hur det går för om någon kris situation dyker upp i framtiden och ingen kan ha Måns på dagarna är det bra att veta att det fungerar att ha honom på jobbet:) Än så länge verkar det ha gått bra.  



Någonting jag har lärt mig av att arbeta som kassabiträde (Jag började för ca 7 år sen som extra personal) är att inte ta någonting personligt när det gäller griniga kunder. Kunden har alltid rätt och här där jag jobbar strävar vi verkligen efter att kunden ska vara nöjd och vi gör det vi kan för att uppfylla det men ibland så vill man bara lämna sin position. Det händer oftast på sommaren då det är väldigt mycket folk inne i butiken. Självklart har alla dåliga dagar som vilken människa som helst, men när det går ut över oss som sitter i kassa blir det ibland för mycket! När kunden kommer till kassan och verkar väldigt grinig är det lätt att bara spela med och dra på ett smile. Men när det blir åt det personliga hållet är det inte okej. Vi som sitter i kassan har ingen som helst aning om vad som "hänt" inne i butiken eller om kunden har fått vänta länge eller liknande. Så med detta sagt ta ett djupt andetag (både kund och personal) och tänk på att vi alla bara är människor. Det är onödigt att smitta av sitt dåliga humör på oss andra som har en hel arbetsdag kvar, jag menar dom som är här och handlar är antagligen lediga :D!



I Lurarna just nu
Vardagsliv



Pasta vecka
Vardagsliv

Nu är jag ääääntligen påväg hem från jobbet:) jag är vrålhungrig och idag är det pasta som serveras, igen! Tur att jag gillar pasta för den här veckan har vi ätit det varje dag hittills. Så det får gå idag med:D
I morgon slutar jag jobbet vid fyra så jag får handla en present till Felicia då istället! Jag är alltid ute i sista sekund..eventuellt skulle jag ha träffat Sabina i morgon, det var verkligen en evighet sen men jag vet inte omjag hinner det:/ men vi får se! Annars får vi bara ta det en annan dag:)



Redan torsdag i morgon!
Vardagsliv

Veckorna flyger förbi, nästan lite läskigt. Det innebär också att åren går väldigt fort och jag vet inte vad jag vill sysselsätta mig med i framtiden :O. Idag kom chefens fru till jobbet för att planera hur hon ska inreda/renovera vårt lunchrum och jag tyckte det verkade super kul! Jag vet inte riktigt om det är någon "inrednings utbildning" eller hur man ska gå till väga för att bli en inredare som hjälper andra att inreda och fixa. Men det är något jag skulle kunna tänka mig hålla på med i framtiden! Det eller hudterapeut. Jag har ett bra tag på mig att tänka efter vad jag vill göra och jag är fortfarande ung, och eftersom att jag har ett fast arbete idag är det ingen stress:)
Idag slutar jag jobbet klockan 19 och därefter vet jag inte om jag ska åka hem direkt eller om jag ska köpa en födelsedagspresent till Felicia i Kista för i morgon ska vi hem till mami och fira henne:D


Sommar.
Vardagsliv

img_1262 (MMS)

Sommar.



Dammråttor i näsan!
Vardagsliv

Hej på er!:)

Jag är mitt uppe i värsta storstädningen på jobbet, idag känner jag att jag har super mycket energi som jag behöver bli av med. Och jag känner mig otroligt pigg, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi somnade vid 10 (?) igår kväll. Det flyger dammtussar överallt just nu men fint kommer det att bli:) Att städa och göra iordning här på jobbet får mig att längta ännu mer tills vi får börja renovera och komma igång. Och inte nog med det så kommer viktor (min arbetskollega) tillbaka efter en lång helg av pyssel i deras nya lägenhet och berättar hur härligt det är att ha flyttat hemifrån. Jag VILL NU! :D

En lunchbreak med körkortsteori läsning får det bli för mig nu sen återgår jag till arbetet!


Riddar Jakob
Vardagsliv

Visst är det roligt när man hittar bilder som man aldrig tidigare har sätt:) Jag kollade igenom Riddar Jakobs hemsida och fick syn på dessa!


Haha!



Daniel och Jenny

Puss



Bra reklamplacering (?)
Vardagsliv

Tidningen ångermanland igår! Dålig reklamplacering eller vad?! Någon som blir sugen på en kryssare?



Världens duktigaste hund på bussen!
Vardagsliv

img_4616 (MMS)

Världens duktigaste hund på bussen!



Åka buss 05.45
Vardagsliv

Mina morgnar blir bara tidigare och tidigare..och inte blir jag piggare för det. Jag sitter på bussen som gick 05.45 (!!) hör och häpna;) jag ska nämligen lämna Måns hos Isabell innan jag åker till jobbet och idag börjar jag jobba klockan sju för att vi har möte med banken klockan fyra:)



“When real people fall down in life, they get right back up and keep walking.”
Vardagsliv




Måns är förkyld :/
Vardagsliv

Måns har gått och blivit förkyld. Han nyser och är lite rostig. Vad gör man åt det? Jag kan liksom inte bädda ner honom i sängen framför en film och ge honom honungste. Det går nog över så småningom! Issa sa att det hade gått jätte bra idag med hundarna och att Måns var helt utmattad, då blir man glad som matte:)
Daniel ringde för en liten stund sen och sa att vi har möte med banken i morgon vid fyra. Det händer verkligen nu! :D:D


Igår fyllde världens bästa lillasyster hela 8 år!! Felicia du har blivit så stor, nästan för stor! Går tiden verkligen såhär fort. Jag älskar dig över hela mitt hjärta



Så mycket kärlek <3
Vardagsliv

img_7579 (MMS)

Så mycket kärlek <3



Det börjar närma sig..
Vardagsliv

God morgon!:)

Eller god dag kanske jag ska säga, jag vaknade redan vid 7 för att jag hade en körlektion klockan 8. Det gick otroligt bra idag, dock är det väldigt halt ute nu och lite ovant att köra när det snöar men det gick galant ändå. Jag känner hur uppkörningen börjar närma sig. Jag har ju redan bokat tid för uppkörning och teoriprov men jag tänker inte säga när det är förens jag har klarat det! Det skulle kännas jobbigt att ha  press på mig om många visste när det var;).
Det är många saker som börjar närma sig nu, Daniels födelsedag, körkortet och LÄGENHETEN! Jag kan knappt förstå att jag kommer att flytta hemifrån inom den närmsta månaden, som jag har längtat. Och lägenheten som kommer att bli vårt hem kommer att renoveras precis så som vi vill ha det!

Idag jobbar jag 10-19 och sen ska jag hem och duscha Måns, han börjar lukta lite äkligt haha! Han älskar att duscha så det är ingen kamp som det annars kan vara med andra småhundar. Isabell har honom idag och det verkar gå super! :) Hon ska passa honom i ett tag framöver och det är jätte bra för Måns att han får lära sig ett och annat av Chanty!


Ingen söndagsångest
Vardagsliv

Åå vad underbart det är att vakna upp på en söndag och inte vara bakis. Vi vaknade klockan 8 och hoppade upp ur sängen för att åka till mc'donalds och äta frukost (egentligen skulle vi äta frukost på welcome hotel i barkarby men vi vaknade för sent :( ). Skönt att slippa plocka med disk osv när man äter hemma, dock kände jag mig väldigt onyttig efter så det fick bli en lång promenad på en timme i skogen med Daniel och Måns. Och Måns klarade av att springa lös :D. Vid sju tiden begav vi oss toll sussi och hocken för bingolotto offcourse. Denna helg har varit väldigt rogivande utan en enda pyttedroppe alkohol, jag känner mig faktiskt väldigt nöjd för nu har jag kunnat njuta av att det är helg på riktigt. Lägga mig tidigt och gå upp tidigt. Nästa helg kommer bli liknande!

Jag vet inte varför hela inlägget inte kom upp från början men jag hoppas det syns bättre nu.


Promenad i termobyxor:)
Vardagsliv

Det fick bli en promenad med Måns och ett stopp hos Micke och Carina för en bira!:) en lugn kväll för oss och nu ska vi kolla på film innan sängen blir vår bästa vän!

God natt fina ni.



Vi gjorde det!!
Vardagsliv

Hallå i stugorna:) jag har varit lite upptagen idag(!!) därav den dåliga uppdateringen, sorry:) Jag har övningskört i ca en timme, solat och varit på IKEA för att få inspiration. Inspiration till våran nya lägenhet, för guess what vi skrev på papprena igår:) Om en månad får vi nycklarna och tillträde till lägenheten här i brunna! Det trodde jag inte för några år sen, att jag skulle köpa en lägenhet i Kungsängen men det känns faktiskt jätte bra:D jag är så glad!!
Ikväll blir det lugnt för våran del, eventuellt åker vi hem till zäta och joinar resten av gänget en stund eller så har vi lite mys här hemma:)



Lite middag på det här:) mötet gick jätte ...
Vardagsliv

img_1340 (MMS)

Lite middag på det här:) mötet gick jätte bra! Berättar mer sen, nu måste jag äta är vrålhungrig.



Kompisar
Vardagsliv

Isabell meddelade mig nyss att det går jätte bra med vovvarna! :)


Fredagen den 13onde
Vardagsliv

Jag missade helt att det var fredagen den 13onde men hoppas verkligen att allt går vägen ändå! God morgon på er föresten:) har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra men det var väldigt segt att komma upp i morse..men så är det väl alltid.
Idag ska Isabell passa Måns och det känns jätte bra så att hundarna kan leka och lära sig av varandra, eller det är snarare Måns som ska lära sig av chanty! Just nu sitter jag på tåget, jobb 8-16.



Jag är så glad!:)
Vardagsliv

Det känns ganska overkligt, helt underbart men samtidigt lite konstigt. Ett tecken på att vi har blivit äldre och är redo för att ta eget ansvar, jag älskar känslan! Möte klockan halv fem sen kan jag dela med mig av nyheten till er:)!



Utbildning nu i fyra timmar framöver! Tjohej
Vardagsliv

img_6178 (MMS)

Utbildning nu i fyra timmar framöver! Tjohej



Tog lite sovmorgon idag
Vardagsliv

I morse råkade jag omedvetet försova mig..typiskt min otur! Jag gick upp när klockan ringde och tyckte jag hade jätte lång tid på mig så jag tog tvätten, gick ut med Måns och plockade ur och i diskmaskinen. Men när jag kommer till busshållsplatsen kommer jag på mig själv att det inte alls var den tiden jag skulle åka, jag skulle ha tagit en buss 30 minuter tidigare :O jaja så kan det gå ibland!
Idag har vi utbildning på jobbet klockan 14 och efter den slutar jag. Jag har massor att göra ikväll:) Möta issa, sola och fixa med en hemlig sak (A). Under dagen hoppas jag också att vi ska få svar angående lägenheten!



Jackass
Vardagsliv

Inte riktigt min typ av film (trodde jag hehe)! Den var faktiskt riktigt rolig, väldigt äcklig dock ;) Nu ska jag nanna kudde och i morgon är det jobb 9-17. Jag hann inte sola solarium i dag så jag måste verkligen ta tag i det i morgon! Vill inte vara likblek..vilket jag tyvärr redan är. Nåväl, godnatt raringar! Puss


På bussen för att hämta upp min bebis nu:)
Vardagsliv

img_8530 (MMS)

På bussen för att hämta upp min bebis nu:)



To be a true player you have to know how to play
Vardagsliv

Just nu känner jag mig lite smått irriterad.. aaargh!  Ibland känns det som om att jag ger och ger men får ingenting tillbaka..Varför ska man ta någon för givet ist för att uppskatta varandra och vara lite trevlig. Jag tycker inte heller allting är roligt jämt och lite feedback sitter aldrig fel. Jag var bara tvungen att skriva av mig en snabbis, inget riktat mot någon speciel so no offense! :) Nu har jag massvis att göra här på kontoret, efter jobbet blir det middagslagning, sola och möta Isabell:D


Jag vill bli duktig på att laga mat!
Vardagsliv

Jag har verkligen tröttnat på att inte kunna laga mat! Jag vet att mycket beror på att jag inte försöker eller inte anstränger mig det minsta när det kommer till matlagning. Men nu får det vara nog! Med tanke på att vi snart ska flytta till en alldeles egen lägenhet är det dags att jag lär mig! Så jag tänkte göra en snygg matlista på datorn som jag skriver ut och sätter upp på mitt blivande kylskåp (eller lägger i någon låda eftersom att jag hatar plotter hehe) där varje dag är uppskriven med en ny maträtt, smart va?! :) Måndag-pasta carbonara, Tisdag-pannbiff and so on..
Det är så svårt att komma på vad man ska laga för middag samma dag som man ska laga den så att ha det uppskrivet i förväg gör allt så mycket lättare när det kommer till planering! Jag älskar att organisera:)



Onsdag 1/11
Vardagsliv

Fyfyfy vad trött jag varit denna morgon, gick upp redan 06.20 och ögonen gick i kors. Det kan bero på att det var full rulle och mycket som hände igår. Först körde jag halkbanan på gillinge:) det gick jätte bra och jag klarade det! Sen gick vi på en lägenhetsvisning i brunna:) jag vågar inte avslöja för mycket om det inte blir något och senare på kvällen fick vi besök av sebaztian, isabell och chanty. Vi skulle testa och se hur Måns och chanty gick ihop och det gick jätte bra:) dock var Måns väldigt skällig i början men efter en stund lugnade han ner sig. Så vi ska träffas idag igen så att hundarna vänjer sig vid varandra!
Nu är det jobb 8-16. Ha en fin dag allihopa:D



Nu Börjar det snart:) ska bli riktigt roli...
Vardagsliv

Nu Börjar det snart:) ska bli riktigt roligt faktiskt! Men det hade säkert varit roligare om man åkte med någon kompis, nu sitter alla bara här i rummet och väntar, det är typ 25 stycken som ska köra idag:O önska mig lycka till :)



Halkbanan idag:)
Vardagsliv

God morgon:) har ni sovit gått? Jag har sovit otroligt bra och det var inte alls skönt att kliva upp i morse.
Redan vid nio la vi oss i sängen men somnade inte förens vid halv elva..så blir det när man ligger och pratar:) men det är något jag verkligen gillar, att nattprata om allt och inget! Huvudsamtals ämnet var hur vi ska göra med Måns nu när hans dagmatte strax ska bli mamma och han är ju ingen dagis hund..så om någon vet någon som har hela dagarna lediga är det bara att höra av sig:) eventuellt ska Måns vara med isabell och hennes hund chanty denna månad om hundarna går ihop förstås, vilket jag verkligen hoppas! :D

Just nu sitter jag på tåget påväg till gillinge, spännande! Jag åkte redan vid kvart över 8 och resan dit ska ta mer än en och en halv timme..och jag har inga hörlurar med mig:O det får gå ändå. Jag skriver när jag börjar närma mig!



Kan dom, kan jag!
Vardagsliv

Brukar du komma i tid- Ja oftast, "fint folk kommer sent" är överskattat
Har du bra kondition- Tyvärr inte..dags att börja träna.
När blev du fotad senast- I helgen 
Hur känner du dig nu- Ovanligt glad och pigg för att vara på en måndag:)
Vanligaste färg på dina kläder- svart, vit och beige!
Blir du bra på kort- Offcourse, egoboost ;)
När och varför grät du senast- Om det inte räknas att gråta till film så var det någon vecka sen, varför vill jag inte gå in på. 
Hade du en bra kväll igår- Jag la mig redan vid 9, var väldigt trött så bra och bra vet jag inte.
Din favorit dryck på morgonen- apelsin/äpplejuice. Jag är ingen kaffemänniska!
Kan du laga mat- det kan jag inte påstå
Är du nyttig- nej.
Är du blyg- nej
Vilken tid gick du upp idag- 07.30
Vilket TV-spel spelade du senast- Assassin creed :S
Vilket TVspel är ditt favorit spel- Spelar inte tv spel i vanliga fall så inget.
Har du spytt offentligt- japp.. 
Jag sover- helst naken ;)
Vad sa du senast- shit vad jag fryser, det måste vara nått fel på mig!
Var du på festival i somras- nej
Vem ringer du när du är arg/ledsen- det mesta pratar jag med Daniel om
Vad skulle du behöva nu- en lägenhet, eller det vill jag mest ha.
Har du snygga skor- JA! 
Vad var det första du sa i morse- "du måste stänga av din alarmklocka snabbare, nu har du väckt mig med"   
Har du sovit i den egna säng inatt- ja
Har någon annan sovit i din säng i natt- ja 
Har du körkort- nej men jag är på god väg:)
Vad ser du fram emot mest denna vecka- Gillinge banan i morgon.


.
Vardagsliv

Jag längtar efter något, men vad det är behåller jag för mig själv!



Nu blir det snö i hela sverige
Vardagsliv

Hej på er och god morgon:)

Efter ännu lite långledigt är jag nu back on track! För att göra en lång historia kort får ni en liten sammanfattning av helgen som varit. Jag har varit på grönadalens högsta bergstopp och grillat framför solnedgången med Daniel, Susanne och Daniel. Jag har haft en otroligt rolig spel/drick kväll med massa fina vänner och jag firat Mika som fyllt år:D
Helgen har varit väldigt givande med härliga överraskningar och det känns trist att det inte finns någon långhelg i närheten att se fram emot, nästa är liksom påsk..:)I morse hade jag en körlektion och i morgon ska jag köra halkbanan, jag är lite nervös faktiskt men det kommer nog gå bra! Nu är det jobb 10-16.



Nu ska det grillas!:)
Vardagsliv

Jag, Danne, hocken och Sussie är ute i skogen och grillar:) haha det var otippat!



Torsdagsmys
Vardagsliv

Jag tänkte redan nu säga godnatt! Det har varit en jätte mysig kväll och jag hoppas vi inte somnar allt för sent:) Vi har solat i Bålsta och hämtat kinamat. Just nu sitter vi hos Daniel och pratar med ett glas champagne, det får räcka med ett glas:)
Puss på er sötnosar!


Snö
Vardagsliv

Vad hände med att det inte skulle bli någon vinter? Jaja, nu har jag slutat för dagen och välkomnar glatt denna lång helg! Therese hoppar på mitt tåg i Kallhäll så åker vi till Kungsängen för en långpromenad, jag känner att vi har en del att prata om:D ikväll är planerna följande, kinamat, solarieöarna och mys med Daniel och plogen:) en otroligt skön torsdag!



Hahaa svårt att utföra arbetet rätt
Vardagsliv



På promenad och spelar basket
Vardagsliv

Efter lunchen tog jag och Petter (min arbetskollega) en promenad till en liten basketplan. Petter som för övrigt spelar basket på fritiden är väldigt glad över att vi hittat planen. Dock är den alldeles isig och allmänt livsfarlig för mig. Jag är alldeles för klumpig för att sätta en fot där:) nej nu ska vi promenera tillbaka!



Helg efter idag, underbart! Jag börjar job...
Vardagsliv

img_4711 (MMS)

Helg efter idag, underbart! Jag börjar jobba klockan sju och slutar tre. Efter det ska jag möta upp therese på en promenad och sen har jag inga planer:) ha en fin dag allihopa!



ROCK THE FREKIN' WORLD
Vardagsliv











Bilder lånade från google.se


Tända ljus framför TV4 nyheterna
Vardagsliv

Jag sitter och äter mys frukost framför nyheterna:) jag har tänt ljus och gjort äggröra! Plus att jag har städat hela huset:D det finns inte så mycket annat att göra när man vaknar så tidigt.
Idag slutar jag klockan 19 och när jag kommer hem ska jag däcka i sängen! Gud vad jag längtar efter helg:)



Vaken redan nu..?
Vardagsliv

Idag börjar jag jobba klockan 10 men har legat vaken sen 6..det är för mycket som pågår i mitt huvud just nu, jag vet inte om det är bra eller dåligt..? Skriver när jag är påväg till jobbet.



Två timmar kvar sen ska jag övningsköra!
Vardagsliv

Wow vad tiden har gått fort idag. Det kan bero på att jag har gjort en hel del olika saker på jobbet men också en hel del nya! Jag älskar nya utmaningar och det absolut roligaste är när man får kämpa lite och i slutändan blir det så bra:) Direkt efter jobbet blir jag upphämtad på kungsängens station och därifrån ska jag köra en sväng, så för er som är ute och kör runt 5 tiden, se upp! :) skämtåsido!



Jag tänkte passa på att säga hur mycket jag uppskattar och älskar mina nära! Ni som alltid funnits där och ni som hör av er bara för att, ni är guld värda. Ett ynka sms kan göra en hel dag och betyder så otroligt mycket, framförallt då dagarna inte är fullt så bra. Ni vet vilka ni är, all kärlek till er!


Blond/brunett
Vardagsliv

Min lilla skrutt vill färga sitt hår brunt :S Själv tycker jag verkligen att hon ska behålla sitt fina naturligt blonda hår! Vad tycker ni?

BLONT?


BRUNT?


Tisdag 3/1
Vardagsliv

God morgon:) om man nu kan säga god morgon såhär tidigt?! Jag är iaf vaken och påväg till jobbet nu. Det var riktigt jobbigt att kliva upp ur sängen men det blev lite lättare när jag påmindes av att det är en kort vecka:) på fredag är det röd dag och då jobbar inte jag så det blir lång helg för mig:D
Idag jobbar jag 8-16 och därefter ska jag övningsköra och laga middag! Jag är inte alls någon mäster kock men jag tänkte ge mig på lax, potatis, sås och sallad.
Juste på söndag ska vi på en ny visning:) jag hoppas inte att det är så många desperata människor som kommer på visningen och budar!

En bild från i lördags när jag gjorde mig nyårs fin hos Lisette



Nyårs bilder
Vardagsliv

Jag insåg precis att det inte alls ser ut som om att vi var så många hemma hos Denize och Ceder på bilderna men vid just det ögonblicket jag tog upp kameran var många i köket och på altanen:) (jag lägger endast upp dom som är någorlunda okej ut)! Hoppas fler lägger ut bilder så att jag kan tjuva lite :D


Förbereder inför middagen


ooopsi ceder vad gör du med handen?:)

baby

Christoffer med hans söta son Denzel
image description
Ego pics på mig och Johanna





skål!

Johanna och Daniel



Johanna och Denize

Plosse





ceder

Johanna och Charlie

Denize



Jag och fina Johanna!


Vit månad kanske?
Vardagsliv

Jag funderar starkt på att ha en vit månad. Min hy har blivit dålig av allt detta festande och jag känner mig ständigt små sjuk..plus att det inte alls är bra för hälsan att dricka såhär mycket! Ett glas vin lite då och då men att festa halva nätterna tar på krafterna, plus att min kropp skulle behöva en total rehab. Visst är det kul men inte jämt. Börja träna, äta rätt och nyttigt samt få i min rätt mängd vitaminer så att mitt imunförsvar byggs upp för just nu är det i botten. Nyårslöfte here i come!



Mange bjuder
Vardagsliv



Jag älskar att det är 2012
Vardagsliv

God morgon måndag och hej 2012!:D

Det känns förvånandsvärt bra att 2011 är ett avslutat kapitel så att 2012 kan börja. Och med det menar jag att "man ska alltid avsluta festen när den är som bäst ist för att minnas hur den dog ut mot slutet":) Det där blev kanske lite luddigt men 2011 har varit ett riktigt bra år med mycket framgångar och motgångar. Men man behöver motgångar för att kunna uppskatta det som komma skall och ta sig i kragen för att göra det bättre nästa gång. Jag har lärt mig så sjukt mycket detta år och mycket av det kommer jag att ta med mig genom det nya året!

Nyårsafton firade vi hemma hos denise och Ceder tillsammans med dom såklart och Johanna, Christoffer och lilla Denzel. Vi åt otroligt god mat och drack väldigt mycket (A) men för mig tog det tyvärr lång tid innan jag var i party mode..men sen så:) På tolvslaget avfyrades en hel del raketer och det utdelades en massa pussar. Vi och ca 15 vänner till gick tillbaka till denise och ceder i några timmar och gud vad vi dansade och sjöng! Alla stod runt bordet på stolar och hoppade till gamla nittio tals låtar, en underbar stämning! Tyvärr var vissa inte i riktigt samma stämning och en del tårar rann ner för kinderna..men jag var jätte glad!
När värden och värdinnan fått nog av nyårsfirande släpade vi oss vidare till Charlie och Johanna och där var det galet:D åå jag hade ett sånt bra nyår och jag hoppas att 2012 fortsätter i den riktningen!
Jag ska lägga ut bilderna från kvällen och jag ska dela med mig av en film till er när vi dansar haha herregud:)!