Varmrätt

img_8544 (MMS)

Varmrätt



Efterrätt

img_0172 (MMS)

Efterrätt



Förrätt

img_6741 (MMS)

Förrätt



I väntan på varmrätten, en jätte god förrä...

img_8579 (MMS)

I väntan på varmrätten, en jätte god förrätt bestående av tre olika sorters anka. Det var otroligt länge sen jag träffade min släkt på pappas sida. Senast var när jag tog studenten för ett år sen..



Just nu. På släkt middag för att fira farf...

img_4871 (MMS)

Just nu. På släkt middag för att fira farfar på pampas marina:) jätte mysigt ställe precis vid vattnet. Update soon!



Snart helg!
Vardagsliv

Nu är det bara två timmar kvar tills jag får helg:) Yey! Jag lunchade tillsammans med Daniel och Patrik. Nu för tiden kommer alla och hälsar på mig på jobbet:D Och det blir alltid thai mat but i love it! Daniel tog nämligen bort sitt gips som han haft på handen på grund av glas olyckan på Rhodos, så då hade dom vägarna förbi jobbet (och jag tjatade kanske lite). Jag tycker iaf inte om att äta själv så sällskap är toppen :D
Idag/kväll ska pappa passa Måns så det blir party för min del :thumbup: Jag känner att det är dags nu;)


Jag saknar min faster! Vi måste ses så for...

img_7901 (MMS)

Jag saknar min faster! Vi måste ses så fort du kommer hem från Örebro, love you.



Då var det dags igen;) upp och hoppa! Jag ...

img_0057 (MMS)

Då var det dags igen;) upp och hoppa! Jag hade inga problem att kliva upp ur sängen idag heller, jag kanske har förvandlats till en morgon människa:) eller så är det för att jag vet att det är fredag och att jag är ledig i helgen:) ikväll är planerna att samlas på lillsjö toppen för att "fira av" två killar som åker till USA. Pappa ska eventuellt passa Måns ikväll och om inte så blir det relativt lugnt för min del. Jag har varit duktig i en hel vecka nu *stolt*så det vore kul med lite party;) helgens planer är lite oklara, jag vet att jag ska fira min farfar i morgon med middag för att han har fyllt år men sen vet jag inte. Troligtvis följer jag med Therese, Musse och Daniel till Eskilstuna i morgon på kvällen och festar men vi får se:)



Nu är min härliga thai lunch slut med älsk...

img_8520 (MMS)

Nu är min härliga thai lunch slut med älsklingen. Det är verkligen så skönt att bara sitta och prata med någon som förstår! Tyvärr ses vi alldeles för sällan men när vi ses har vi alltid så mycket att prata om:) btw så var hon också på Gotland samtidigt som oss:D



Hjärtat mitt jobbar på:)

img_6582 (MMS)

Hjärtat mitt jobbar på:)



what are words if you really don't mean them
Vardagsliv

Visste ni att jag älskar haloumi ost! Alltså det är den godaste osten jag någonsin ätit. Jag var bara tvungen att säga det för det är det enda jag sitter och tänker på just nu, grillad haloumi..mmmm! Tur är väl det att jag har lunch klockan två och kan vräka i mig massa mat så att suget på min favorit ost släpper. Underbara Ida B kommer och äter lunch med mig, tror det blir Thai;) Hon har en del "problem" hon behöver prata om.


Nu tillbaka till verkligheten..


Ordentlig sömn denna natt med:) blev endas...

img_4389 (MMS)

Ordentlig sömn denna natt med:) blev endast väckt vid två tillfällen men det var bara mysigt! God morgon föresten:) just nu sitter jag på tåget påväg till jobbet..jag skulle mer än gärna ha legat kvar i sängen idag men det är bara att bita ihop. Som tur var fick jag sällskap av Lisette till barkarby:) gårdagen var jätte mysig! Loppan, Johanna och Daniel kom förbi jobbet för att köpa en wakeboard så jag passade på att åka med dom hem. Vi hamnade hemma hos Daniel och hade en mysig grillstund:) till sist hamnade vi hemma hos Junker, jag tog bara några glas vin medan dom andra förberedde sig för utgång:) jag slocknade redan vid 11 tror jag:)



En mysig middag och nu blir det chill krök:)

img_0073 (MMS)

En mysig middag och nu blir det chill krök:)



Lill lördag
Vardagsliv

Nu har mer än halva arbetsdagen gått och det är lill lördag. Men det spelar ingen roll för idag ska jag bara mysa med Mathilda. Jag går fortfarande på "rehab" efter dessa två veckor bestående av endast krök! Nu är det verkligen på tiden att ta tag i sig själv och skaffa rutiner. Självklart ska man inte ta bort det goda i livet men alla dåliga vanor kan jag inte behålla.
Juste, jag tänkte på en sak. Varför finns det inget speciellt som händer på somrarna här i stockholm? V.29 händer det på gotland, folk åker till halmstad, tylösand och dom flesta åker utomlands! Men det är ingen som åker till sthlm? Eller är jag helt ute och cyklar..nu när jag inte har någon mer semester längre vill jag fortfarande kunna åka någonstans över helgen och ha kul! :)


Happy days
Vardagsliv

Hej hopp:) Jag måste bara börja med att idag har jag sovit som en stock, trots att det var en tidig arbetsdag idag så har jag sovit i evigheter:) Lite tur hade jag också som fick skjuts till jobbet (a). Något som ni säkert redan förstått att jag inte gillar är att det är STRÅLANDE sol ute redan klockan 9 på morgonen när jag sitter inomhus..och något som jag verkligen är avundsjuk på är alla som fortfarande har semester och kan göra vad f*n som helst! Jag vill också resa, sola, bada, sova osv. Nej nu ska jag inte klaga mer!
Efter jobbet idag tror jag att jag ska träffa min älskling Mathilda :D Det var ett tag sen nu och vi har en hel lista som vi måste prata om, love gossip!


Just like me
Vardagsliv

Jag dööör snart, vill bara hem! Det är så sjukt varmt och svettigt inne i butiken. Och så är jag otroligt hungrig för den delen. Lilla Måns är för tillfället i kungsängen och jag tror att jags ka bosätta mig där nu när mamma är borta. Det är skönt att vara hemma själv men det fungerar inte riktigt med doggen..
Ikväll blir det nog bara en iskall dusch och eventuellt lite kexmys;) Olala vad kan det innebära! Nej men ärligt så älskar jag digistive kex:D
Jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder från Gotland ikväll också men det är jobbigt när alla ligger på mobilen. Riktiga i-lands problem!!


Lyx;) me like! Idag blev det en ordentlig ...

img_2680 (MMS)

Lyx;) me like! Idag blev det en ordentlig lunch, Dick kan jag inte lova att middagarna kommer att vara lika bra nu när jag är ensam hemma..jag tror att familjen är ute på havet i ca en vecka.



Marry me
Vardagsliv



Ok, i'm into you, like you never knew i'm falling for you baby, i need a parachute


I won't let the sun go down on me
Vardagsliv

Idag är det strålande sol ute och att det är varmt är det nog ingen som har missat. Självklart jobbar jag medan la familia är ute och seglar..men men det är jag som håvar in stålarna sen;) Idag är det endast 28 grader i butiken, jag är van vid att det är runt 30 grader så det är positivt:D Vad ska ni göra idag kära läsare? Jag jobbar till 19 så några planer på kvällsaktiviteter har jag inte. Däremot hoppas jag på att vädret håller i sig så att jag evenuellt kan äta middag ute i värmen:)
Inatt har jag sovit jätte konstigt, jag har vaknat flera gånger av att jag trodde att jag fått min mens. Konstigt nog ska jag inte ha den nu på några veckor så jag förstår inte vart oron kommer ifrån..och som pricken över i:et blev jag väckt av ett samtal klockan 5:O nåväl nu ska jag fortsätta jobba!



Angående inlägget jag ska lägga upp för att visa er hur jag sminkar mig kommer om inte allt för länge, såg att jag hade fått mer önskemål!


Jag som skulle ta tag i mitt liv.. Suck! D...

img_7371 (MMS)

Jag som skulle ta tag i mitt liv.. Suck! Det fick bli lite skön kebab pizza till lunch:) kände inte att det var någon idé att vara nyttig när mamma frågade om vi kunde äta på restaurang ikväll..men men i morgon ska jag försöka och om några veckor kanske ni får se en säääxii body *blink*.



Never look back
Vardagsliv

Det är så sjukt vad det är mycket som händer just nu, i mitt huvud, runt om i världen och bara allmänt i mitt liv. Livet leker samtidigt som det känns jobbigt. Jag är fortfarande i chock på grund av det som hänt i Norge, jävla IDIOT! Hur kan man medvetet förstöra för så måmga och vara beredd att ta så mångas liv..
Angående mitt liv så känner jag att jag måste ta tag i det. Jag ska söka nytt jobb som passar mig, jag vill börja övningsköra (vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom att jag inte har någon att köra med men ändå) och så vill jag bara leva! Trots att jag bara är 19 år och inte borde känna mig stressad gör jag det. Kan inte någon få mig på rätt banor och styra upp min vardag, säga vad jag ska göra..


Hej alla bloggläsare;) det var inte igår j...

img_7602 (MMS)

Hej alla bloggläsare;) det var inte igår jag uppdaterade men det beror på att jag har haft fullt upp! Igår morse kom jag hem från en galen Gotland resa:) jag hade verkligen stört roligt!! Dock hade jag högre förväntningar på självaste stockholms veckan men jag antar att vi får skylla oss själva för vi besökte inte dom "kändaste"platserna på grund av vädret. Det stod till och med i tidningen om det långvarande strömavbrottet och ovädret. Jag var på Gotland tillsammans med Sabina, Evangelina, Ellen, Sofia, Patrick, Robin, Daniel, Fredde, loppan och Johanna:) dom sista dagarna fick vi besök av amanda också. Ett riktigt rövar gäng må jag säga! Vi träffade på sjukt sköna människor och jag är inte alls redo för den första arbetsdagen idag efter semestern. Jag har aldrig upplevt sådan ångest som jag känner nu för att jobba..men så fort denna dag är över känns det nog bättre:(



Det sitter inte helt fel med grillning på ...

img_4091 (MMS)

Det sitter inte helt fel med grillning på denna fina plats *blink*



Hej på er alla:) skönt att vara tillbaka p...

img_6531 (MMS)

Hej på er alla:) skönt att vara tillbaka på hemmaplan men det varar inte länge för i morgon bär det av till Gotland med sabina för att röja och möts upp några vänner:) gårdagen slutade med att vi somnade runt nio tiden slitna som djur.. Det märks verkligen hur kroppen tar stryk av allt festande;) just nu är vi ett gäng som ska till lillsjö toppen och grilla och umgås, vissa ska kröka men jag ska ta det lugnt:) det blir en tidig hemgång med film!



Föresten så ska jag lägga upp en video frå...

img_5790 (MMS)

Föresten så ska jag lägga upp en video från Örebro på loppan och fredde som var dyngraka och sprang i en varsin boll:)



Dags att packa ihop resväskan och rulla ti...

img_7550 (MMS)

Dags att packa ihop resväskan och rulla tillbaka till sthlm:) den här campingen har varit riktigt grisig och det är inte varje dag man vaknar upp på en öde parkering;) trots att huvudvärken smyger sig fram ska vi fortsätta vår party tripp i husbilen hemma i Kungsängen:) jag ska bara plocka upp Måns hemma och sen ska jag ta en återställare:)!!



Tre minuter och sen var vi utkörda från ca...

img_1672 (MMS)

Tre minuter och sen var vi utkörda från campingen..



Va i helvete händer nu?

img_1511 (MMS)

Va i helvete händer nu?



Nu ska idioterna ut på äventyr

img_4599 (MMS)

Nu ska idioterna ut på äventyr



Nu väntar vi på lite middag och jag har be...

img_3648 (MMS)

Nu väntar vi på lite middag och jag har beställt lite skön plankstek:) till det fick det bli hallon/lime cider:) jag har ingen aning om vart kvällen tar oss denna söndag i Örebro..



Någon som mår bra efter en hel dag av krök...

img_0109 (MMS)

Någon som mår bra efter en hel dag av krökande och insmuggling på äventyrsbad;)



Första kvällen på gustavsvik camping är av...

img_3336 (MMS)

Första kvällen på gustavsvik camping är avklarad. Vi hamnade i Örebro och efter 1 minut kom nattvakten och gav oss en varning och var tionde minut efter det kom han och kollade till oss;) husbilen är å andra sidan jätte fin:) jag slänger in en bild på den sen! Nu trycker vi i oss frukost tillsammans med en skön grogg;)



Nu drar vi:) får se vart vi hamnar tonight

img_9996 (MMS)

Nu drar vi:) får se vart vi hamnar tonight



Nu drar vi:) får se vart vi hamnar tonight

img_9996 (MMS)

Nu drar vi:) får se vart vi hamnar tonight



Det är dags att slänga in en lite små busi...

img_9950 (MMS)

Det är dags att slänga in en lite små busig bild på snygga jossan;) jag tror att det är för någon dag sen som denna skönhets bild togs på henne, om jag inte minns fel så var vi hemma hos loppan;) självklart kan jag lägga upp hur jag gör när jag sminkar mig och vad jag använder för smink för dig som undra:) men det får bli efter semestern!



husbils semester;)
Vardagsliv

Dagarna som jag inte har bloggat något har tillägnats åt att festa;) Jag har endats semester i två veckor och det ska firas ordentligt. Min kropp är galet paj men det är inget som inte går att återställa! Just nu sitter jag, daniel och fredde och väntar på att loppan och johanna ska glida förbi med husbilen:) Vi har ingen aning om vart vi ska åka men det kommer bli grymt:D Kylen är full och alla är taggade! Förhoppningsvis kommer vi tillbaka om några dagar och laddar om innan Gotland. Gud det har hänt så mycket dom senaste dagarna..


Nu ska kvällen börjas;) ha en underbar kvä...

img_2381 (MMS)

Nu ska kvällen börjas;) ha en underbar kväll sötnosar!



Mums!

img_8318 (MMS)

Mums!



Hej på er! Det fick bli lite sen uppdateri...

img_2265 (MMS)

Hej på er! Det fick bli lite sen uppdatering idag, min kropp har varit som förlamad på grund av alla sena nätter;) igår kom Anna över till mig och Jenny för att börja kvällen. Vi drack gott rosé vin och åkte sedan till Solna där vi mötte upp andra party sugna människor:) det blev inte alls en crazy night men dans blev det! Nu ska jag och kära syster koka ihop en soppa till lunch, jag älskar soppa och speciellt potatis soppa:) ikväll tror jag att det blir femte dagen gillt;) det är semester och livet leker.



Inte helt fel;)

img_2122 (MMS)

Inte helt fel;)



Game over
Vardagsliv

What started out as a simple altercation, turned into a real sticky situation
Me just thinking of the time that I'm facing, makes me wanna cry..


En mysig promenad med doggsen var exakt va...

img_9483 (MMS)

En mysig promenad med doggsen var exakt vad jag behövde! Nu ska jag ner till centrum och möta moster på en fika:)



God morgon sötisar! Jag ligger med spräng ...

img_7721 (MMS)

God morgon sötisar! Jag ligger med spräng huvudvärk i soffan och knaprar piller, tror inte att det beror på baksmällan utan jag tror att det beror på en helt annan sak. Igår var en riktigt trevlig kväll som slutade i kaos..eller iaf för min del men som tur är var underbara Lisette med och kunde prata lite vett i mitt huvud. Vi började hemma hos Daniel igår, gick vidare till loppan och Johanna och avslutade kvällen pendlandes mellan ojojoj och snaps;) vet inte alls vilken tid jag kom hem men tror inte att det var allt för sen. Idag ska jag dega hela dagen! Ska försöka ge mig på en ordentlig städning också men det är inget jag kan garantera;)



Första riktiga semester dagen:)
Vardagsliv

Idag är det min första riktiga semester dag och det känns great! Gårdagen tillbringade jag och Mathilda hemma hos mig på min balkong;) vi hittade på olika roliga danser medan vi drack vin, fyra flaskor fick vi i oss om jag kan minnas rätt. till en början var det tänkt att vi skulle åka in till stan på kvällen men båda var för bekväma med att bara vara hemma:)
Idag ska jag träffa Lisette, det var ett tag sen vi umgicks så det ska bli roligt! Vi ska också ge oss på vinflaskan ikväll :thumbup: älskar spontana utgångar så vi får se hur kvällen slutar, allt kan hända :D
Just nu sitter jag hemma hos Daniel och snackar skit med söta Therese. Jag börjar bli sjukt hungrig så ska försöka få chauffören att ta mig till ett matställe!


bild från i lördags innan entourage!

lovely wine


Fan vad jag hatar att vakna upp med gårdag...

Fan vad jag hatar att vakna upp med gårdagens smink! Speciellt när man absolut inte orkar tvätta bort det! Ikväll blir det påt igen med underbara



Underbara smink

img_5633 (MMS)

Underbara smink



Jag säger godnatt redan nu för jag ska in ...

Jag säger godnatt redan nu för jag ska in i dimaaaaan nu nununu!!!!



Ikväll är jag verkligen jätte taggad! Det ...

img_3484 (MMS)

Ikväll är jag verkligen jätte taggad! Det bär av till entourage so be there!! Just nu sitter jag och Therese hos henne med ett glas vin i handen och umgås med hennes familj;) snart kommer musse och hans vän Daniel och gör oss sällskap :)



Olala nu är det dags;)

img_1239 (MMS)

Olala nu är det dags;)



Just nu är det finslipning inför kvällen s...

img_1942 (MMS)

Just nu är det finslipning inför kvällen som gäller:) hela dagen har gått åt att uträta ärenden men nu är jag på gång;) jag hann även träffa underbara Mathilda en snabbis, alltid lika roligt! Jag och Therese har ätit god mat och nu väntar massa god dricka;)



Hej hopp!
Vardagsliv

God morgon på er alla morgon pigga:) Jag har inte hunnit kolla ut än men jag hoppas att det är fint väder ute så att min lördag kan bli som planerad! Igår var en väldigt annorlunda fredag men otroligt mysig:) Jag spelade nämligen sällskapsspel hemma hos Daniel men Daniel, Sussie och Daniel:) Hur mysigt låter inte det?! Vi fick avbryta vårt spelande runt 23.30 tiden på grund av en liten insident, men det är sånt som händer, eller?;)
Alldeles strax ska jag åka och hämta lilla Måns som har varit hemma hos min far och hans tjej över natten. Jag saknar honom redan som en ängslig liten mor!
Vi hörs under dagen..


Nu är det inte alls långt kvar till semest...

Nu är det inte alls långt kvar till semester, endast 40 minuter kvar och temperaturen står på 31 grader en dag som denna :D om jag räknar ner minuterna, det har jag iofs gjort hela dagen.. Mamma och company drar till landet ikväll så jag blir alldeles ensam hemma i helgen, me like! Ikväll ska jag som sagt bara ta det lungt min kropp behöver verkligen det!!



lovely friday
Vardagsliv

Äntligen äntligen äntligen är det fredag och idag innebär det den sista arbetsdagen på två veckor för efter idag går jag på semester! Shit vad jag har längtat efter att ta sovmorgnar och bara vara. Idag står det jobb på schemat men först ska jag lämna iväg min lilla bebbe. Pappas tjej Therese bad nämligen om att få passa honom hela dagen idag då hon är ledig. Självklart får hon det och eventuellt ska han sova över där. Det känns dock lite ovant för jag har aldrig lämnat bort honom så länge förut..men hon är så snäll och söt så det går nog jätte bra:)
Ikväll ska jag för en gångs skull bara ta det lugnt;) Det är skönt det med ibland men i morgon är det andra puckar;) Jag och Therese ska träffas på en sushi bit och sen blir det utgång. More about that later!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara mot jobbet!

see yah!


kiss me
Vardagsliv

Nu är det den stooora sköna sängen som väntar;) Har inget mer att tillägga från idag så jag antar att det är dags att säga godnatt!


Nu är jag äntligen hemma efter en heldags ...

img_8947 (MMS)

Nu är jag äntligen hemma efter en heldags arbete och en dag på stan med sprutor osv;) som tur är gör det inte i närheten så ont att ta en spruta i armen som flera sprutor i läppen!! Tyvärr blev det ingen träff med ida, det tar vi på söndag istället på grund av tidsbrist;) tror att det blir en kväll vid något bad så att doggen min får plaska lite. Han gillar iaf att åka bil.



Just nu, taco bar

img_4308 (MMS)

Just nu, taco bar



Nu ska jag och Therese äta på vårt stammis...

img_4138 (MMS)

Nu ska jag och Therese äta på vårt stammis ställe, woken tror att jag tar en phad thai;) äntligen får vi se lite solljus!!



Seriöst jag jobbar i 29 graders värme och ...

img_9296 (MMS)

Seriöst jag jobbar i 29 graders värme och sitter inomhus:o



Vad kan detta betyda? :o

img_3626 (MMS)

Vad kan detta betyda? :o



God morgon hjärtegull;) idag är det en tid...

img_8679 (MMS)

God morgon hjärtegull;) idag är det en tidig morgon för mig vilket också innebär en tidig arbetsdag, yeey! Men jag är verkligen inte sugen på att sätta mig i kassan när vi har 30 grader inne i butiken, förstår ni 30 grader :o Det är mycket som står på spel i eftermiddag, jag ska åka in till Slussen och ta min sista hepatit a och b spruta och sen ska jag möta upp ida bergman för ett glas vitt och massa gossip;) igår slutade jag sent och åkte i stort sätt raka vägen hem till min stora säng:)



Hard work!

img_2496 (MMS)

Hard work!



Gud vad jag älskar mat! Mat är fan bland d...

img_0507 (MMS)

Gud vad jag älskar mat! Mat är fan bland det bästa som finns och tänk er nu sitter jag och frossar i min lunch;) dock i lagom och nyttiga mängder! Jag vill verkligen komma i form men är inte ett dugg motiverad..jag skulle behöva någon som sa åt mig exakt vad jag ska göra! Snart är rasten slut, suck! Jag orkar verkligen inte jobba i den här värmen, skulle behöva ett nytt upp piggnande jobb:D



Godmorgon people;) allt bra? Det kanske är...

img_8925 (MMS)

Godmorgon people;) allt bra? Det kanske är svårt att må dåligt i det här vädret. Jag sitter just nu på tåget påväg till jobbet med Therese. Vi fick sällskap av Lisette en liten bit också;) idag passar Daniel Måns så jag är lite nojig, kan killar ta hand om små bebisar? Hihi nej men det går nog bra! En dag som denna vill jag bara vara hemma och sola och bada..



Natti
Vardagsliv

dags för film och sen sängen;) god natt!


Rhodos 25/6-2/7
Vardagsliv

Rhodos rhodos rhodos..Sommarens helt klart bästa resa, iaf för min del. Somliga låg på sjukhus och fick hålla handen mesta dels högt så det kanske inte var lika lyckat men men. Ca en vecka innan avgång bokade jag, daniel, therese och jenny en sista minuten resa ner till rhodos för att överraska vår älskade Louise. Det var alltså därför jag inte skrivit ut något om resan tidigare i bloggen. Dock anade louise att vi skulle komma pga att hon ringde runt till alla och frågade vad vi gjorde och sen insåg hon att vi skulle komma när hela gängets mobiler var avstängda samtidigt (när vi satt på planet). Hennes mamma och pappa åkte också ner för att överraska henne:) Det var verkligen värt varenda krona, bara att få se louises glädje hopp och höra hennes glädje skrik när vi kom där på flygplatsen var underbart (eftersom att hon förstod att vi skulle komma ner stod hon och väntade där på oss).
Vi landade klockan 00 (?) och då var det bara att bege sig ut på bargatan. Party på hög nivå! Och så fortsatte hela vecka i stort sätt. Eller iofs så tog vi det lugnt två dagar tror jag pga Daniels ihop sydda hand. Vi besökte en jätte mysig strand där vi pressade som aldrig förr!;) Lite blandade B kändisar befann sig också på partyön. Den roligaste kvällen var för mig när vi var på beach partyt, det var en jätte stor terass precis vid vattnet, musiken pumpade och drickan flödade;) Den kvällen avslutades också på bargatan! Tänk om jag kunde få stanna åtminstone en vecka till, jag hade inte behövt festa i ännu en vecka i streck men jag vill inte vara hemma och speciellt inte tillbaka till verkligheten! Åå jag vill tillbaka!


i love my sister





Oliver och Oscar befann sig på plats samtidigt som oss så vi festade en del tsm:)







nykter chey!

Louises hårda kväll avslutades på balkongen :thumbup:



Mysiga strand

Daniel

Therese

Louise



Therese och jag





Världens sötaste bild på Lousies föräldrar Micke och Carina

Jenny

Margarita



































Puss!

Och resan avslutades på sjukhus..




should i buy?
Vardagsliv

Therese beställde hem denna underbara klänning men kunde inte ha den, och då funderar jag på om jag ska passa på;) vad tycks?


Framsida

Baksida


Min festis!

img_5305 (MMS)

Min festis!



Jag slänger in en väldigt osexig bild på m...

img_6309 (MMS)

Jag slänger in en väldigt osexig bild på mig själv, osminkad och äntligen påväg hem från jobbet med therese. Vi åt precis en varsin magnum och festis till det *blink*. Vi har ätit massa gott tsm idag, thai lunch och glass och ikväll äter vi grillat. Just nu sitter vi på tåget och ska raka vägen hem till therese ist för till mig först. Stay tuned för snart kommer Rhodos resan upp i ett inlägg



Gissa vad jag sysslar med?;) Therese sitte...

img_1833 (MMS)

Gissa vad jag sysslar med?;) Therese sitter i kassan medan jag packar skruvskydd i 10-pack, fun huh? Någon som har något annat att erbjuda? Vi båda slutar klockan 16 och ska hem till mig och umgås. Vi har en del som vi måste göra också men det tar vi senare:)



Sneak peak from the trip

img_3682 (MMS)

Sneak peak from the trip



Skärpning!
Vardagsliv

Gaaah blir tokig på mig själv, jag har totalt glömt bort att blogga:O I söndags skulle jag göra en fet update från Rhodos resan som till en början var hemlig för att överraska min älskling Louise som går bartender skolan där. Och sen skulle jag lägga upp alla händelserika bilder men min kropp valde att sova istället. Tyvärr! Men det kommer, så småningom;) Igår var då första arbetsdagen efter en veckas semester och det sög verkligen pung att vara tillbaka i verkligheten..Idag känns det dock lite bättre;) Slutar klockan 16 och ska då umgås med fina Therese. Lovar att bli bättre med uppdateringen;) Har fått en del klagomål så det är bäst att jag ändrar på mig bums!


Hej hej bloggen! Jag har så otroligt mycke...

img_3954 (MMS)

Hej hej bloggen! Jag har så otroligt mycket att skriva om från resan och massa annat, vet inte vart jag ska börja. Just nu är jag på danderyds sjukhus tack vare en olycka från Rhodos så har inte så mycket tid att skriva. Berättar allt ikväll:)