Snart snart snart slutar jag;) äntligen! J...

Snart snart snart slutar jag;) äntligen! Jag ska direkt hem till min skadade moster. Hon stukade nämligen foten igår och skadade en muskel och har rejält ont, stackare..ses snart!



Godmorgon söta bloggläsare, idag var ingen...

Godmorgon söta bloggläsare, idag var ingen pigg morgon. Jobbplanerna ändrades i all hast så jag börjar jobba 08 ist för 10. Men det gör inte mig någonting för då får jag sluta vid 16:) och jag har tagit mig lyxen att vara ledig i morgon, blir väldigt stressigt annars med allt studentfirande. Igår direkt efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Evangelina och hennes vänner, vi kollade runt i affärer och jag köpte ett par nya solglasögon ( eftersom att mina andra hade en tendens att försvinna ) och studentpresenter till mina kära vänner;) jag är lite avundsjuk på det jag köpte faktiskt hihi;) nu är jag påväg mot en ny arbetsdag;) So long!



Studenttiderna är här och jag själv blir n...

img_5560 (MMS)

Studenttiderna är här och jag själv blir nästan lite pirrig, kommer ihåg när det var min tur! Det vad verkligen det bästa ögonblicket i hela mitt liv. Idag måste jag köpa studentpresenter till mina hjärtan Mathilda och ida som tar studenten nu på onsdag. Jag kommer att få det lite stressigt med tanke på att jag måste hinna med att gå på bådas;) men vad gör man inte, jag åkte som sagt hela vägen till Åre i onsdags för att finnas där för Izabella:)



Helgen hemma i Sthlm har varit jätte bra, ...

Helgen hemma i Sthlm har varit jätte bra, dålig på att uppdatera men jag har varit väldigt upptagen;) i fredags var vi som sagt i stan och i lördags var vi först några tjejer hemma hos Sophia ( som nu har åkt tillbaka till Skövde:( ) och förfestade innan jag, Mathilda och Isabelle tog en taxi det vårt "kära" mp.. Men gud så kul jag hade! Jag vet dock att jag spårade ut litegrann! Kommer inte ihåg hur vi kom hem men vi vaknade upp i Kungsängen;) Igår var en riktigt slapp dag med bio. Vi kollade på baksmällan två, det var längesen jag skrattade så mycket som vi gjorde:) idag är det jobb fram till 16 och sen åker jag raka vägen in till stan för att möta upp söta Evangelina:)



Sophias party outfit;) SKÅÅÅL!!

img_7853 (MMS)

Sophias party outfit;) SKÅÅÅL!!



Ett glas vin och en underbart god middag s...

img_5736 (MMS)

Ett glas vin och en underbart god middag senare i abrahamsberg så är vi med på banan igen;) ikväll blir det en fet utgång, vet inte vart än men det lutar mot stan. Ses i dimman!



lördag!
Vardagsliv

Finaly! Det känns grymt att denna helg inte är över;) Det är trots allt bara lördag och tjejerna är taggade! Igår var en superkväll. Jag, Mathilda, Sophia, Lisa och Therese var hemma hos Sophia i abrahamsberg och förkrökade tills det var dags att gå ut. Lite stressigt blev det för vi kom hem till henne runt 10 (?). Vi anlände i staden klockan halv 1 och började på laroy, det kändes som det var väldigt lite folk ute och slirade igår?! Till sist hamnade vi på Gaudi som också var halv fullt:O.. men det gjorde inte oss någonting då det blev liiiite för mycket dricka och en bra anledning till att ta taxi hem;)
Nu sitter jag och väntar på att Sophia ska hämta upp mig och Mathilda för en repris från gårdagen;) Dock vet jag inte riktigt vart vi hamnar!


"when the drugs don't work no more you get...

img_4025 (MMS)

"when the drugs don't work no more you get high on life.."



Nu har vi kommit lite mer än halvvägs:) ja...

Nu har vi kommit lite mer än halvvägs:) jag ligger som en gud i baksätet bredvid Izabella:) vi har både täcke och kuddar så det är inga problem att somna;) ikväll ska vi tjejer till Sophias lägenhet här i sthlm (hon bor annars i skövde) och förfesta. Tror det blir sturecompaniet eller något annat i stan:d Vi hörs när vi närmar oss sthlm.



Nu sitter vi i bilen påväg hem från Åre, ä...

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Åre, äntligen! Inte för att jag inte har haft kul för det har jag men denna lilla "by" som det så fint heter är alldeles för liten för mig. Det är typ sammanlagt 1000 personer som bor här:O nåväl igår spårade kvällen ur totalt. Efter kyrkan åkte vi till holiday och åt jätte god buffé:) jag plockade på mig så mycket jag bara kunde och var tyvärr nästintill proppmätt när det var efterrätt.. Jag och Mathilda köpte en flaska vin att dela på också. När lunchen var avklarad åkte vi till izabellas lägenhet och vilade lite (vi kom ju fram fyra på natten och fick upp klockan 8 på morgonen) och sen satte vi igång. Det kom ca 20 personer och förkrökade på 30 kvm. Det var inte nådigt med dricka och Mathilda utmanade oss på att svepa;) studentfesten höll hus på tottebo, för mig var det nästintill en fallfärdig stuga..men det var kul! Tills det var dags att gå hem. Izabella och Sophia var dom som hade en varsin nyckel och Sophia gick hem först medan vi andra stannade kvar. Innan hon gick och la sig skulle hon ställa upp fönstret så att jag och Mathilda som kom tvåa hem kunde hoppa in. Men hon somnade som en stock och svarade inte på mobilen. Och där ute står jag och Mathilda i spöregn fulla och fly förbannade:( som tur är kom vår snygga taxi kille och plockade upp oss så att vi kunde åka runt och leta efter Izabella som hade den andra nyckeln för det gick inte att få tag på henne eftersom att hennes mobil var avstängd. MEN hon var självklart inte kvar på stället som hade stängt, KLOCKAN 2, vilken krog stänger två:o några hundra lappar fattigare pga taxi resan fram och tillbaka ringde Izabella och sa att hon kommit hem *pust*. vi slapp iaf ta in på hotell som vi tänkte trots att pengar inte är något bekymmer efter löning;) juste btw så tyckte alla Åre bo att vi var snobbiga igår!?



Nu har vi varit i kyrkan och sett vår kära...

img_4633 (MMS)

Nu har vi varit i kyrkan och sett vår kära vän Izabella tagit studenten. Härnäst ska vi äta student lunch tsm med alla glada studenter!



Min älskling är påväg till sin stora dag! ...

img_8197 (MMS)

Min älskling är påväg till sin stora dag! Jag kommer ihåg när det var min tur, världens bästa dag:) GRATTIS bästa du



Med denna bild välkomnar vi oss själva til...

img_2503 (MMS)

Med denna bild välkomnar vi oss själva till Åre. Alldeles strax är vi framme i Isabellas lägenhet. Vägen hit har inte alls varit så jobbig som jag trodde, dock har vi stött på en del problem. En fönsterruta som inte gick att veva upp (det tätade vi igen med tvättsvampar och silvertejp), djur på vägen och en del byggarbeten. Men inget hindrar väl tre taggade brudar? I morgon bitti ska vi upp vid 8 tiden så det blir inte mycket sömn..update you guys later, c yah



move like a freak
Vardagsliv

Alltså herregud! Vet ni vad som just inträffade. Therese var och åt lunch medan jag var själv nere i kassan. Det var inte alls mycket folk i butiken och snabbt som attan ringde jag henne för att hon skulle skynda sig ner. För helt plötsligt dyker självaste Måns Zelmerlöw upp:O Hur sick är inte det? Som tur är är jag ganska söt idag *blink*. Nej men seriöst, jag trodde bara att b kändisar som e-typ handlade här. Jag tror jag är kär, Måns är sjuk snygg!





Fick besök av en grymt snygg tjej nyss på ...

img_9232 (MMS)

Fick besök av en grymt snygg tjej nyss på jobbet:) det var alldeles för länge sen jag träffade min sötnos ida b:(



Just nu påväg till jobbet, jag kommer att ...

img_4181 (MMS)

Just nu påväg till jobbet, jag kommer att blogga från mobilen enda fram till lördag I think;)



Live your life
Vardagsliv

God morgon allihopa:) En jätte skön morgon. Jag ställde klockan på ringning två timmar innan jag ska gå så att jag hinne fixa och dona här hemma. Hann till och med ta ett bad och få jätte lena ben, grrr! Nu sitter jag framför datorn för att betala lite räkningar osv. Jag är jätte spänd inför resan ikväll;) som tur är det inte jag som ska köra mitt i natten (vilket är självklart eftersom jag inte ens har körkort:() Det ska bli så kul att träffa Izabella ikväll och i morgon tar hon studenten:)


gammal bild på mig och izabella:)


The rest is still unwritten
Vardagsliv

Jag slänge nyss i mig en tallrik pasta för att jag ska hinna packa och gå igenom allt jag ska ha med mig i morgon. Åker som sagt till Åre direkt efter jobbet, dvs runt halv 8 tiden på kvällen:O så vi kommer vara framme mitt i natten. Men vad gör man inte för en sann vänn. Det är jag, Mathilda och sophia som åker upp.
Oliver kommer alldeles strax hit för att ta en liten promenad, inga ord kan hjälpa just nu men en varm kram behöver vi alla.


Damn girl
Vardagsliv

Helgen i bilder, dock endast från i fredags när vi var hemma hos Therese och firade hennes 20 års dag, det bjöds på jätte god mat och det blev en del dricka. Kvällen avslutades på Lobby med drinkbjudning. Skoja inte om jag hade ont i fötterna runt 3 tiden..fick gå barfota hem:(


julia och jag

Therese och jag



jag och felicia





moi





puss



Louise, jag, therese och sabina


Under the coconut tree
Vardagsliv

Livet har verkligen sina svårigheter och motgångar, varför kan inte allting bara vara bra? Är det för att man ska lära sig av det svåra i livet för att sen få det lätt?..

Jag fick sluta lite tidigare idag så är hemma hos Jenny just nu, vi ska alldeles strax bege oss till jakobsberg för att kolla på en klänning jag vill köpa (a) kanske blir till att fika också:) Sen måste jag åka till kungsängen och hämta lilla Måns som Therese har passat.


Tycker ni att det är jobbigt när jag blogg...

img_1195 (MMS)

Tycker ni att det är jobbigt när jag bloggar från mobilen? Det tycker jag..idag ska söta Therese hämta Måns hemma hos mig runt två för att ge honom sällskap. Känns så synd när han är hemma själv utan mig trots att jag vet att han klarar sig plus att han har Alice, men ändå!



Just nu ligger jag i soffan i lunchrummet,...

Just nu ligger jag i soffan i lunchrummet, började klockan 08 med morgon möte och slutar klockan 16, det som står på mitt schema än så länge är att jag ska träffa min faster Jenny:) dock har jag fått ett väldigt ledsamt och sorgligt samtal idag som kan innebära vissa ändringar. det är så jobbigt att se andra människor i min omgivning vara ledsna, men i nöd och lust tänker jag ställa upp!



Kvällsmys med syster och Måns innan det är...

img_3143 (MMS)

Kvällsmys med syster och Måns innan det är dags för sömn. I morgon kommer jag med en fet update från helgen:) på onsdag åker jag till Åre, det kommer bli fett!:)



Söndags mys med underbara Louise. En fanta...

img_9127 (MMS)

Söndags mys med underbara Louise. En fantastiskt skön söndag, dock blåste det väldigt mycket men solen stekte på. Efter frukost var det ett dopp i Daniels pool som gällde och efter det en tripp till coop:) vi handlade massa olika bär och jordgubbar( jag tycker fortfarande att jordgubbar är en frukt och inget bär) och till det hade vi krossad choklad och vaniljglass. Lisette har nu kommit hem från Bali ( ÄNTLIGEN, som jag har längtat efter henne! Det var en sjukt underbar känsla att få träffa henne i lördags, men det kommer vi till sen) så hon, Therese och plogen kom också förbi:)     Gud vad jag tänker på sommar när jag ser den här bilden:)



Änglavakt, föralltid ska du ha det bästa! ...

img_2770 (MMS)

Änglavakt, föralltid ska du ha det bästa! Mitt lilla hjärtegull fick för sig att smita från vår tomt på landet och springa ut på bilvägen för att jaga bilar. Det han inte förstår är att bilar är snabba och farliga så rätt som det var blev han träffad, mitt lilla hjärta. Som tur är stannade massa bilar och hjälpte till. Jag är så tacksam och glad över att det gick så bra som det gjorde, han kunde ha blivit överkörd..och den tanken får mig att må illa. På djursjukhuset i bagarmossen röntgade dom honom och kunde fastställa att han inte hade fått annat än blåmärken. Det var den värsta dagen i mitt och jag har aldrig gråtit så mycket, men idag mår han bra och det tackar jag gudarna för!



Måndag i mitt hjärta!
Vardagsliv

Visst är det härligt med måndagar, att få kliva upp på morgonen och känna att det är en ny vecka och nya utmaningar på g?! NOT! Jag avskyr att kliva upp ur sängen efter helgen. Att inte få sova ut gillar väl ingen..Men ändå så är dessa måndagar nödvändiga, för hur ska vi annars kunna börja om? Jag som älskar att planera sätter igång såfort jag får chansen!
Helgen som varit har varit grym! Dock har min lilla bebis varit med om en hemsk olycka..Beskriver min helg tillsammans med bilder under dagen;)

Kisses


För skönhet finns inom oss

img_5608 (MMS)

För skönhet finns inom oss



Är det lugnt om jag kallar dig babyy??

img_5439 (MMS)

Är det lugnt om jag kallar dig babyy??



I'm a rock star!
Vardagsliv

Time for bed! Jag har i stort sätt sovit och vilat hela dagen för att bli frisk. Så redan nu ska jag lägga mig för natten, jag vill verkligen inte vakna upp i morgon bitti och må sämre..no way! Måns ligger bredvid mig och är redo för sömn han med;)



Walk time
Vardagsliv

Nu måste mitt hjärta ut på en promenad. Som tur är mår jag väligt mycket bättre just nu men det kan bero på alla tabletter jag knaprat eller det underbara sällskapet jag fick idag;) Förhoppningsvis mår jag mycket bättre i morgon så att jag kan åka till jobbet och åka hem till Therese. Att kröka står inte som prio ett just nu men att fira älsklingen gör det!


från förra somnaren på mig och sara:)


Mr. nice guy
Vardagsliv












Älsklingarna har kommit! Hoppas bara jag f...

img_8302 (MMS)

Älsklingarna har kommit! Hoppas bara jag får användning för något utav dom i morgon, om jag är frisk så att säga..



Wanna taste?

img_7269 (MMS)

Wanna taste?



Sjukling
Vardagsliv

Så var det dags igen..I morse vaknade jag upp med feber, illamående och sjukt ont i halsen:( Jag var tvungen att ringa och sjukanmäla mig från jobbet, hoppas verkligen att jag är bättre tills i morgon! För som sagt i morgon ska vi fira Thereses 20 års dag! Jag verkligen bönar och ber om att jag ska bli frisk.
Just nu har jag bara lite feber och känner mig yr, jag svettas och fryser till och från:( Men det är bara att knarka alvedon (som tur är har jag super tabletter från Thailand) och äta och dricka mycket. Dock har jag varken fått i mig något vatten eller någon mat, skärpning!
Det plingade nyss till i mobilen och gissa om jag blev glad. Det var ett sms från Nelly, mina skor har äntligen kommit :D


En sista
Vardagsliv

Innan jag lägger mig måste jag bara slänga in några bilder, tänk vilket paradis jag befann mig i för en ytterst liten tid sen!







god natt!
Vardagsliv

Dags för mig att säga god natt bloggen! blev helt sänkt efter en varm dusch och en god middag. I morgon väntar ännu en arbetsdag och sen ska jag möta upp hjärtat Ida innan det är dags för hundkurs. Det kommer att bli den sista gången jag och Måns går tillsammans för den offentligt sista gången är nästa torsdag men då ska jag och Mathilda bege oss upp till Åre!
I morgon börjar jag klockan 8 och för att jag ska hinna få mig min skönhetssömn är det dags att hoppa i säng med detsamma! I morgon (om jag hinner) ska jag försöka göra en av frukostarna som jag fick tips på, tack så mycket!

Puss



Lilla lady
Vardagsliv

Idag lämnar mina två pinglor Sara och Therese mig för att åka på party kryssning, men som tur är är det inte alls långt kvart tills fredag *pust*. För på fredag SMÄLLER det. Just nu sitter jag på jobbet och längtar till klockan 19, men ni ska veta att jag är väldigt tacksam över att ha ett jobb. Jag skulle aldrig klara av att bara sitta hemma och inte ha några pengar. Men dagen har faktiskt gått förvånandsvärt fort:) Ikväll blir det hem och hjälpa syster med ännu mer läxor, jag kommer själv ihåg hur mycket det var att göra i skolan precis innan sommarloven!

"Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket.."


Tips på bra frukost?
Vardagsliv

Jag hinner i stort sätt aldrig sätta mig ner och äta en bra frukost. Det är så synd för jag älskar frukost, det är verkligen den godaste måltiden som finns men på morgnarna är jag så otroligt stressad, hundar ska ha mat och gå ut medan jag ska hinna göra mig i ordning..suck! Någon som har tips på snabb, enkel men god frukost?:)



God morgon alla pigga
Vardagsliv

Vad har hänt mig egentligen?! I morse var jag uppe klockan 6 trots att alarm klockan ringde nyss..Men det är faktiskt väldigt skönt att gå upp tidigt och hinna fixa lite:) Igår kväll var jag också jätte duktig, direkt efter jobbet åkte jag hem och hjälpte syster med läxorna innan jagg kröp till kojs:)
Måns ska hem till Oliver idag så jag ska ta 08.30 tåget till kungsängen, det var så länge sen dom fick umgås (hoppas inte Måns har glömt bort honom hihi).
Hur ser eran dag ut? Jag ska jobba framm till 19.30 låt tiden gå fort!


Dagens outfit;)




Skönt eftermiddags regn;)
Vardagsliv

Gud vad jag vill hem och mysa ner mig under mitt duntäcke, sugen;)?! Hoppas att det finns muffins kvar till mig också när jag kommer hem som jag kan gotta mig med! Men hörrni, vart kom allt regn ifrån:O Från ingenstans börjar det spö regna..men nu har det iaf slutat och jag är glad att jag slipper gå ut:) Slutar klockan 19.30 och är hemma runt 20.30. Ikväll har jag inga som helst planer, lika bra det för måste stå ut med det sista av srbetsveckan för att orka köra all in på fredag;) Det kommer inte bli nådigt så att säga :D


Morgon städning:)
Vardagsliv

Hello:) allt bra med er sötnosar? Jag vaknade nyss av mig själv, duktigt va! Nu såhär innan jobbet tänkte jag snabbt hinna med en morgonstädning. känns alltid bäst när man åstadkommer något. Lika bra att sätta igång nu med det samma:)

Vi hörs om ett tag!


Me plus you
Vardagsliv


some might say we're fuck up, i say lucky us


So many boys where do i begin
Vardagsliv

En otroligt skön eftermiddag:) Jag bara älskar att komma hem och slänga mig i soffan och vänta på en god middag. Och vet ni vad, jag åt jordgubbar med mjölk och socker till efterrätt:) Måns fick sig ett bad också och gissa om det behövdes:O I morgon får jag lite sovmorgon och det ska utnyttjas till max. Min underbara moster är tyvärr sjuk så Therese jobbar för henne istället, älskar att jobba med en så fin vän:)

Nu tänkte jag ta och sova lite gott folk, kisses!


You can make me smile..


Sötnöt
Vardagsliv

Nu är det bara 40 minuter kvar tills jag slutar:) Och underbara syster plus vän kommer och möter mig. Eller dom kommer snarare till jobbet för att hämta mig så att vi kan åka hem tillsammans. Idag lämnade vi in våra arbetstid rapporter och det känns otroligt bra för då vet jag att lönen är påväg:D hoppas det bli en fet sådan för såfort möjligheten kommer ska jag köpa en ny dator *ler*, kanske en mac? Gud jag är så oteknisk så jag vet inte alls hur det ska gå att lära sig en massa ;)


Borttappade
Vardagsliv

Någon som har sätt mina älsklingar? Hittelön!




iphone
Vardagsliv

Känner mig verkligen helt grymt nöjd med min nya lur:) Tror att alla instämmer som har en iphone, inte sant?! dock har jag ingen som helst koll på vilka appar som gäller, några tips gott folk?:) Som tur är fick jag med ett rosa gummiskal på köpet när jag köpte telefonen, rekomenderar starkt att alla använder ett skydd för att slippa onödigt skador!



Dirty dirty dancer
Vardagsliv

Hej och hå:) Härligt väder vi har idag, not! I morse hade jag för en gångs skull inga som helst problem att kliva upp ur sängen:) Men he*lvete vilken mensvärk jag har, tror aldrig att jag haft det tidigare faktiskt (lucky me;)). Idag är det jobb fram till 16 sen ska jag raka vägen hem och mysa med Måns. Tror att det blir lite onyttigheter framför tvn också;)!


Once upon a time..
Vardagsliv

..i always had you by my side, and now your'e gone.


Längtar
Vardagsliv

Klockan sex ska familjen hem till några kompisar och äta middag, moster är redan där med några och kollar ishockeyn men jag kommer direkt till middagen;) Jag längtar tills jag kommer hem igen ikväll och kan fixa med min nya tele. Tyvärr kommer jag att få ett nytt nummer men det löser sig!



Pust
Vardagsliv

Hallå gott folk:) Jag har precis tryckt i mig massa mat och tzatsiki:) Så underbart gott! Helgens jobb har gått jätte bra tsm med Therese och det var fantastiskt skönt att vakna upp pigg igår morsse. Efter gårdagens jobb åkte jag, Therese och Julia till Kista för att kolla runt en snabbis. And guess what, jag har köpt en iphone. Äntligen! Jag köpte också ett par jätte fina svarta jeans:D Runt 6 tiden åkte jag och massa andra hem till Daniel för att påbörja kvällen. Och som alltid blev det väldigt mycket dricka för min del..men kul hade jag. Jag vet inte alls vad klockan var när vi drog vidare till sportbaren men det jag vet är att jag somnade vid 5 tiden och var relativt trött idag.
Som tur är slutade vi klockan 14 idag och fick skjuts hem av Thereses snälla papi:)


påväg till Kista

Lite lätt mingel hehe


Matkoma
Vardagsliv

Nu har jag äntligen landat i soffan efter en hel jobbdag och en mysig middagskväll med Therese. Gud vad vi har planerat och OM jag längtar:D På fredag fyller hon år (alltså om en vecka) och vi ska ha så roligt! Somt tur är jobbar jag med henne hela helgen så vi kan planera och bestämma ännu mer såsom vad vi ska ha på oss, vilka som ska komma, vad vi ska dricka osv;) Allt som tjejer älskar att prata om. I morgon efter jobbet ska vi eventuellt ta en snabb tur till Kista. Jag måste verkligen köpa en iphone och ett par nya nice jeans;)
Nu ska jag dö i soffan ett tag!
Nice huuh?


Thaihäng med Therese
Vardagsliv

Det blir Thai middag med älsklingen:) Jag förlitar mig på att hon tar bilder

Puss



Sunshine
Vardagsliv

Helt fantastiskt underbart att vakna till allt fågelkvittrande och framför allt till det fina vädret (tyvärr så ska det inte hålla i sig enligt SMHI).  Dagens planer är att jobba 11-19.30. Det var så skönt att äntligen få sova ut och jag vaknade av mig själv:) therese kommer in och jobbar idag också, vi ska stänga tsm:) Alltid lika trevligt med kompissällskap. Eventuellt tar vi en matbit efter jobbet men det är inte färdigdiskuterat;) Ikväll händer det som många inte trodde kunde hända i mitt liv. Jag ska vara nykter!

Vi hörse efter jobbet, förhoppningsvis med lite bilder!



Framsteg
Vardagsliv

Vet ni, igår på hundkursen kände jag mig som världens stoltaste matte! Och jag fick massa glada besked på samma gång, så gårdagskvällen var ett stort plus kan man säga. Det började med att vi skulle göra en rätt så enkel övning (eller den är iaf enkel för Måns för som jag sa så är han jätte duktig på "vardagslydnad") och kursläraren kom fram till oss men vände nästan lika fort, hon slängde iväg en skön kommentar "Gud så duktig lilla Måns är, det är ingen idé att jag står här och försöker kolla när han redan kan". Redan då blev jag på bra humör, min lilla Måns bäst i gruppen på enkla övningar *blink*. Men sen kommer vi till det där med allt skällande..Ja han kan verkligen inte sluta skälla och det är där mitt problem sitter. Men som tur är kom läraren fram ännu en gång och sa "du Sandra, jag har tänkte på det här ett tag nu..Måns är redan jätte duktig och just här bland alla andra hundar kan jag inte hjälpa dig med ditt största problem, så jag tänkte att vi kunde träffas utanför kursen och ta en privatlektion." Skoja inte om att jag blev glad:D


Dog training
Vardagsliv

Jag kom precis hem från djuraffären och jobbet, ska slänga i mig mat innan Måns ska på träning (jag har hitills inte sätt någon förbättring)..Uppdaterar senare;)

kisses



Underbaringar
Vardagsliv


Hoppas dom hinner komma tills i morgon:)


Två skönheter
Vardagsliv

God morgon:) Då var det dags igen, denna dag börjar jag klockan 07 med brandövning..tur att jag är morgonpigg:O Hoppas solen inte sviker mig idag, nu såhär på morgonkvisten ser det lite väl grått utt tycker jag:( När arbetet är avklarat för dagen ska jag möta upp Mathilda i Jakobsberg för att förbereda oss inför hundkursen, självklart kommer vi hinna med en del skvaller också, kanske tar upp något i bloggen sen..
Det är helt sjukt att det redan är torsdag idag, tyvärr jobbar jag i helgen så det kommer inte att bli så mycket rajtan tajtan för min del men det å andra sidan innebär fler blogginlägg:D
Det jag egentligen vill komma till är att jag klickade hem två skönheter igår! Sjukr jävla snygga:) Ska försöka lägga upp bilder sen, lovar:D



Online shopping
Vardagsliv

Det är vad jag ska sysselsätta mig med ikväll;)


News
Vardagsliv

Berättade jag ens igår att jag tillbringade min eftermiddag på gröna udden tillsammans med Sara, Ida och Petra:O? Självklart var Måns också med! :D Jag fick sluta redan klockan 15 från jobbet och åkte raka vägen hem för att bli upplockad av Sara:) Solen stekte och humöret var på topp (iaf till en början).
Själva poängen till att vi åkte till udden och mös var för att jag skulle träna Måns inför ännu en ny kurslektion nu på torsdag, jag tror tyvärr att kursen inte alls är rätt för oss. Eller självklart är det bra att träna med sin hund men jag behöver mer personlig hjälp med hans skällande..tips?:)


Life's a bitch, so am I
Vardagsliv

Godmorgon people, idag är en bättre dag. klockan på ringning klockan 7, en snabb promenad med doggsen och sen bär det av till jobbet. Som sagt en lång arbetsdag för mig idag men det är bara att bita ihop, somliga har det värre liksom!;)
Ikväll ska jag hoppa tidigt till sängs för på torsdag börjar jag klockan 7..Tänk att halva veckan redan har gått! Det är sickt:D



hjärta
Vardagsliv

I really do miss you boo, although it does'nt always seem that way. You were my everything..


G-natt
Vardagsliv

Nu är det dags för mig att lägga mig och få lite välförtjänt somn, i morgon jobbar jag mellan 9-19.30 så det blir ännu en hård arbetsdag:(



Sing it out loud
Vardagsliv

Helgen som varit har varit något odräglig, speciellt i fredags:) Men jag föstår inte varför kameran aldrig hänger med..Vad gör den för nytta på hyllan liksom:O Fredagen började med jobb fram till 15, en snabb tur hem för att hämta kläder och sen en underbar middag hemma hos Sara tsm med henne och hennes käre far:) Jag har inte ätit något så gott på länge, jag älskar verkligen grillat och det var på tiden att jag fick i mig det:)
En flaska aurora slank lätt som en plätt ner i våra magar..Vi fortsatte att dricka hemma hos söta Louise innan det var dags att gå över till loppan ännu en helg;) Och där tog kvällen slut, eller iaf för mig och sara som fick i oss liiite för mycket dricka!! Men jag hade iaf jätte kul tills det svartnade;)

Lördagen var mycket segare, jag vaknade upp i kungsängen och var tvungen att ta mig hem för att göra iordning mig inför middag hos pappas tjej. Jätte trevligt var det men som sagt jag var lagom seg! Som tur var fick jag och jenny skjuts till kungsängen för att påbörja ännu en party kväll hos loppan.
Runt 11 (?) drog vi till sportbaren i kungsängen, dock blev jag inte så långvarig. Sportbaren är inte riktigt min grej så jag och Sabina fick skjuts till Jakobsberg och till Mp av min underbara vän Mathilda. Men vad är en kväll utan otur:O Självklart åkte vi fast för fortkörning påväg till mp..Vad gör poliserna ute så sent (A).
Mp var kul men inte mer än så..inte heller riktigt min grej men bättre än sportbaren!!

BAAM har blivit nya party ordet så BAAAAAM!


one love
Vardagsliv

You know you love me, i know you care
Just shout whenever, and I'll be there
You want my love, you want my heart
And we will never ever ever be apart

Are we an item?
Girl quit playing
We're just friends
What are you saying?
Said there's another, and look right in my eyes
My first love broke my heart for the first time
And I was like

Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (noo)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (noo)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)

Oh, for you, I would've done whatever
And I just can't believe we ain't together
And I wanna play it cool, but I'm losing you
I'll buy you anything, I'll buy you any ring
And I'm in pieces, baby fix me
And just shake me 'till you wake me from this bad dream
I'm going down, down, down, down
And I just can't believe my first love won't be around

And I'm like
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (noo)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (noo)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)

When I was thirteen, I had my first love
There was nobody that compared to my baby
Aint nobody came between us no one could ever come above
She had me going crazy, oh I was starstruck
She woke me up daily, don't need no Starbucks
She made my heart pound,
and skip a beat when I see her in the street and,
at school on the playground,
but I really wanna see her on the weekend
She know she got me dazing cause she was so amazing
And now my heart is breaking, but I just keep on saying


Jobba i 25 grader, underbart!
Vardagsliv

Hallå hallå:) Äntligen fungerar blogg.se, eller hyfsat iaf;) Hur mår ni underbara bloggläsare? Jag mår faktiskt lite sisådär..Har haft ett väldigt jobbigt men lättande samtal idag. Vill inte gå in på detaljer för då kan det bli kämpigt att hålla tillbaka tårarna.
Trots allt känslomässigt jag varit med om idag började morgonen jätte bra:) Tog en promenad till tåget i den härliga morgonsolen, dock höll jag på att missa själva tåget! :O Tyvärr jobbar jag inomhus så jag fick inte så mycket sol på mig under dagen men jag hörde att just idag skulle vara den varmaste dagen på hela veckan och det måste det bara ha varit. Jag kunde knappt koncentrera mig på jobbet för att det var så hett..Och som pricken över i:et fungerade inte luftkonditioneringen som den skulle, blir man trött eller blir man;)
Nu när varken mamma eller Jenny är hemma sitter jag och myser framför tvn, till middag fick det bli knäckebröd med keso, avocado och tomat:) My new love!


Orientering på gården:O
Vardagsliv

Haha herregud ni ska se, det springer runt svettiga killar/gubbar i trikåer utanför mitt fönster med kartorna i högsta hugg:O Vad fan orienterar man på en innergård för?!:D Nåväl jag får mig ett gått skratt innan jag somnar iaf.



I morgon säger vi SKÅÅL!
Vardagsliv

God kväll allesammans:)! Äntligen är jag hemma igen från hundkursen. Den är verkligen jätte lärorik men snälla, när ens hund är mätt av allt godis och lägger sig på asfalten av trötthet..då får det vara nog för kvällen. Nej men då är det ytterligare 30 minuter kvar av lektionen *PUST*. Jag vet att jag går den för min egen och min bebis skull men han är fortfarande bara en valp och orkar inte alls lika mycket som alla andra:O Men jag måste påpeka att han har blivit duktigare:D
För övrigt ser kvällen väldigt lugn ut, skönt är väl det. Jag ska eventuellt träffa Jennifer eller Ida en snabbis lite senare men jag får se vad jag orkar. Känner mer för att slänga mig i soffan framför tv med en filt över huvudet, jäklar vad kallt det var att vara ute i nästan två timmar..
Som ni vet är morgondagens planer att träffa Sara och ha det hur mysigt som helst innan kvällen sätter igång. Jag tror att vi glider förbi brunna framåt kvällskvisten och mer än så vet jag inte. Det kan hända att det blir dålig update i helgen (as usual). Jag är för upptagen helt enkelt;)


BFF


Vovve innan träning
Vardagsliv


Taggad hund!


Hundkurs;)
Vardagsliv

Jag har varit på jätte bra humör idag nästan hela dagen (med några undantag på jobbet). Tänk att vakna upp till ett svalt rum med öppet fönster, solen kisar in och fåglarna kvittrar och nu pratar vi sex på morgonen!:O Arbetsdagen gick ovanligt fort, det kan bero på att bästis Therese jobbade med oss idag. Vi har så sjukt mycket att prata om men eftersom att vi blir avbrutna av kunder hela tiden så kommer vi ingen vart:( lördag har vi eventuellt bokat för en utgång tsm. Egentligen skulle jag satsa på en vit dag denna helg men jag väntar väl tills nästa (A).
I morgon har Sara debut också! Vi ska köra gärnet och börja hemma hos henne med grillat och vi, mums!

Nu är det hundkurs som väntar:) Hoppas han inte skäller lika mycket den här gången (troligt!!)

en lite snabb sommar outfit;) blommig tröja från gina tricot


Snart dags för hemgång..
Vardagsliv

..men inte riktigt än:( Jag har iaf hunnit beta av 11 timmar på jobbet så nu är det bara en och en halv kvar! En lite fika paus och ett päron unnar jag mig just nu, är verkligen jätte hungrig. Evangelina kommer som planerat och hämtar mig runt halv 8, guud så skönt det är att slippa åka tåg:) Jag har blivit så otroligt lat på senaste tiden (dom flesta kallar mig för bortskämd :D). Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag ska iaf trycka i mig mat, och jag vägrar köpa mat från någon restaurang! Jag vill ha hemmalagad.

För er som undrar så har jag inte missat att att Usama bin laden är död! Jag tycker att han är en vidrig människa och jag skulle kunna skriva en hel artikel om honom. Men nu när han är död kan vi alla andas ut (bara det inte blir några terrordåd i Sverige!). Han har liksom kostat USA mest pengar som ensam person:O Det är vidrig.


hej då


Om sanningen ska fram
Vardagsliv

Godmorgon alla glada:) Ännu en dag med halvdant väder..det snöar inte iaf så jag tänker inte klaga:thumbup:! Idag jobbar jag mellan 7-19.30 så det blir en tuff arbetsdag:/ Som tur är fick jag skjuts till jobbet annars hade jag aldrig orkat ett tolv timmars arbetspass:) Kvällens planer är att eventuellt träffa min barndomsvän Evangelina om det inte blir så att jag kommer iväg allt för sent från jobbet, men det hoppas jag inte;)
Vet ni, jag längtar otroligt mycket tills på fredag då jag och Sara har STORA planer:) Berättar mer om det sen, nu back to work!


söndagsmys
Vardagsliv

Jag kan lika gärna skriva om gårdagen också när jag ändå är i fullgång:) Igår var en jätte mysig dag med Kista besök och bio. Vi var nio stycken som kollade på filmen Thore i vällingby klockan 19.20. Fråga mig inte varför vi kollade på den filmen! Den var verkligen to much för mig och jag somnade till två gånger..! Men det var skönt att inte göra något speciellt och vila upp sig inför dagens arbete:)


Två sköna bilder på mina nya läppar!


Valborgsmässoafton i ett nötskal
Vardagsliv

Ja som det stod i alla tidningar skulle ungefär en tredjedel av ett x antal ungdommar supa sig fulla på valborg och herregud vad vi åkte:) Jag vaknade runt halv 8 på lördagsmorgonen fortfarande full (A) för att snabbt göra mig i ordning inför den efterlängtade dagen. Men innan jag kunde sätta mig på tåget till Bålsta var jag tvungen att åka till kungsängen och hämta min alkohol hos sebbe. Där knäcktes också morgonens första breezer:) alltså jag började redan klockan halv 9!! How great;) Bussen mot uppsala som jag, ida, hennes två kompisar och några as sköna människor tog gick redan klockan 10. Dessvärre har jag ingen som helst vidare tidsuppfattning under resten av dagen:D
Väl framme i uppsala satte vi oss i en park och hade det hur trevligt och roligt som helst. Till en början var det bara vi brudar men efter ett tag mötte vi upp heeela ligan:D Det går verkligen inte att undkomma att denna dag skulle bli grym! Dom som inte pallar åker hem och sover! :) Idas super gulliga mamma kom och hämtade oss på eftermiddagen och körde oss till kungsängen. Vi pendlade mellan att vara hemma hos loppan och chompa på kvällen, som tur är bor dom grannar:D Jag är så glad över att jag valde att åka till uppsala istället för att stanna i sthlm. Jag har fått ett och annat skrattanfall under helgen men det är för taskigt att skriva i bloggen åt vem jag har skrattat!!:)
Innan hemgång ringde min syster och frågade om hon och några vänner kunde komma och självklart fick dom det så jag fick umgås lite med släkten (inte för att man kanske gör det på valborg men wtf?!)

Runt ett tror jag att jag däckade med cidern i handen ooupsi:)

En bild som togs på mig påväg till uppsala, inte ens då ser jag nykter ut och nej jag dricker inte mer!


Grym jag è:)
Vardagsliv

Cha cha! jobbet gick jätte bra och tiden flög iväg och helt plötlisgt var det dags för hemgång:) Dagens höjdpunkt var att träffa underbara Therese igen. Om någon har missat det så har hon varit på Bali i en hel månad utan mig! Buhuu jag saknar verkligen värmen något otroligt.Men snart är det äntligen vår i landet lagom:D
Nåväl nu till det intressanta..HELGEN!  
Vi kan väl börja från början:) Älskar att gå igenom och skriva om lyckade helger.
 I fredags blev jag ganska på jobbet, jag kom inte därifrån förens klockan var närmare 8. Men när jag äntligen kom loss fick jag skjuts till kungsängen och hem till Sara. Och gud så underbart det var att träffa henne igen!:) Jag har inte saknat någon så mycket som jag har saknat sara och therese på senaste tiden. Man kan inte bara åka iväg sådär tjejer! Snabbt gjorde vi oss iordning för utgång och jag missade middagen som vanligt..hemma hos Sebbe i kungsängen började förfesten och resten av kvällen kunde inte bli bättre med tanke på att vi hamnade på MP;) där mötte vi upp massa student sugna people;)!

Bästa bilden från i fredags på mig och snygg Jessica:)

Nu är det dags att få i sig en redig middag innan ni får veta om lördagen (valborg)


so much to say but to little time..
Vardagsliv

Den här helgen har absolut varit den bästa på länge! Jag har så sjukt mycket att skriva om men har alldeles för lite tid just nu. Idag jobbar jag endast till 16 så håll ögonen öppna runt 17;) En fet uppdate från denna alkoholfyllda helg inkommer:D

Stay tuned!