Sååjaaa!

img_0019 (MMS)

Sååjaaa!



Nu ska det ut och åkas;)
Vardagsliv

hmm undra vart vi ska?!..Ja det får ni fundera på ett tag till. Jag säger såhär det kommer inte att bli så mycket bloggande på ett litet tag;)
Igår var det midsommar afton och en hejdundrande fest! Jäklar vilken spårad fylla jag fick, men inte på ett bra sätt..Var sjukt otrevlig tydligen. I början var jag grymt taggad hemma hos Daniel och krökade på med mina kära vänner. Några shots slank ner i mig och Lisette och sen började det hela! Kvällen avslutades hemma hos Mirelle i brunna där en hel del mobiler blev förstörda, jag tror att det var mins 4 mobiler som måste ha hamnar i plurret!;)
Åå vad jag längtar tills klockan är typ 1 inatt;)

Stay tuned!


Den mysigaste torsdagen på länge tsm med T...

img_2002 (MMS)

Den mysigaste torsdagen på länge tsm med Therese, Sabina och Stephanie:) vi äter godis, chips, kladdkaka, popcorn, gifflar, plommon och dricker fanta framför solsidan säsong 2. Hur mycket bättre kan det bli?!;) läpparna känns lite stela men jag är jätte nöjd:) visar en bättre bild i morgon. I morgon är det fullt upp btw! Midsommar firande med trevligt sällskap, god mat och skumpa!



Done;)

img_7151 (MMS)

Done;)



Fortfarande sjuk:( denna förkylning verkar...

img_0184 (MMS)

Fortfarande sjuk:( denna förkylning verkar aldrig vilja ge sig så jag var hemma från jobbet idag igen..men jag kan behöva komma ifrån all stress ett tag. Hur mår ni idag? Vädret är inte alls på topp och det gör inte saken bättre:( varför regnar det alltid på midsommar? Idag ska jag sysselsätta mig med att dricka varm choklad och vila fram till två ungefär;) klockan fyra har jag tid hos Adam och Eva för påfylling;) jag ringde och dubbel kollade så att det var okej trots förkylning och så länge det inte är någon allvarlig förkylning borde det inte bli några problem. Vill man vara fin får man lida pin;)



Nu när jag ändå inte har något vettigt att...

img_2883 (MMS)

Nu när jag ändå inte har något vettigt att skriva om tänkte jag slänga in en bild på min dubbel piercing;) för er som inte visste det har jag alltså hål både uppe och nere i naveln;) nice huh?



dress up
Vardagsliv

Jag har precis gått igenom min garderob och hittade dessa tre klänningar som är köpta i thailand, vad tyckts? Jag tycker om dom jätte mycket men tyvärr av någon konstig anledning är dom kortare på mig här hemma i Sverige än i Thailand..? Jag kanske borde fundera på att rensa och sälja ut min garderob;)







Min nyttiga lunch;)Knäckebröd med skinka,k...

img_3765 (MMS)

Min nyttiga lunch;)Knäckebröd med skinka,keso,tomat och citron peppar och lite varmakoppen och mjölk till det. allt för att bli frisk! Trots att jag varken är hungrig eller speciellt trött proppar jag i mig mat och ligger i soffan och försöker vila;)



Snyft snyft
Vardagsliv

God morgon:) Idag mår jag inte alls bra, jag har gått och sjukat ner mig:( Det känns inte alls lägligt nu inför midsommar och allt..Jag var till och med tvungen att stanna hemma ifrån jobbet. Ååå blir tokig! Vad ska man nu göra en dag som denna, ligga i soffan och kolla på skräp på tv..
Det jobbigaste med att vara sjuk är att kropstemperaturen förändras hela tiden. Ena stunden fryser man och ena stunden svettas man som aldrig förr!


Helt klart mina bästa vänner idag! Någon som vill komma och pyssla om mig lite?


Just nu..sitter på sportbaren med sötnosen...

img_6284 (MMS)

Just nu..sitter på sportbaren med sötnosen och äter världens cesar delux;)



Börjar jag bli sjuk?
Vardagsliv

Satan vad ont i halsen jag fick..Varje gång jag sväljer eller ska prata känns det som om att någon river mig i halsen. Alla rekomenderar mig att dricka te, jag som AVSKYR te:( Några tips på annat som är bra för halsen? Det är lagom passande nu när det snart är midsommar och allt. Föresten vad ska alla göra på midsommar afton?:D


Varför kan jag aldrig vakna upp pigg på mo...

Varför kan jag aldrig vakna upp pigg på morgonen och få en bra start på dagen. I morse springer jag runt i hela lägenheten som en dåre för att leta efter mitt bankomat kort som sen visar sig inte ens vara hemma..som pricken över i:et var mitt tåg 20 minuter försenat och jag kommer nu att komma någon minut försent:( men som tur var fick jag sällskap av Izabella och hennes mamma på tåget:) vi pratade väldigt mycket om framtiden, nyfikna?;) efter jobbet idag ska jag åka in till stan med Therese och handla lite:) antagligen lär det sluta med att jag kommer hem med händerna fulla av påsar! Love it!



Finaly on my way home;) åker förbi Kungsän...

img_0478 (MMS)

Finaly on my way home;) åker förbi Kungsängen först för att hämta lite saker inför helgen;) men vad säger jag inte..shhh! Jag är hungrig som en gnu också! Mamma har handlat hem lite god kycklingsallad som jag ska trycka i mig! I morgon jobbar jag 8-16 och efter det åker jag och Therese till stan för att shoppa lite, jag behöver nya sommar klänningar och lite söta toppar;) talk to you later!



Jag glömde nämna det värsta med helgen! Bl...

img_3325 (MMS)

Jag glömde nämna det värsta med helgen! Blir så trött på min klumpighet och jag har till och med börjat acceptera att jag faktiskt är klumpig. Min kära kära käraste telefon flög i backen som sprack på hela framsidan..ja, ni kan ju tänka er själva hur jag mår varje gång jag ska ringa någon eller skicka ett sms:( buuhu!



Ooja nu fungerar det att skriva från mobil...

img_1090 (MMS)

Ooja nu fungerar det att skriva från mobilen igen;) god morgon på er! Just nu sitter jag på tåget påväg till jobbet. Jag har verkligen svårt för måndagar..all ångest över att behöva gå upp ur sängen sliten som ett djur och sen jobba en hel dag,love life! Nåväl en crazy helg helt klart! Fredagen var dock lite "lugnare" än i lördags. I fredags började vi hemma hos Daniel några stycken och sen gick vi vidare hem till Loppan, as usual! Därefter hemgång vilket var jätte skönt. Jag skulle verkligen inte ha orkat åka någonstans. I lördags körde vi på liiite hårdare, eller iaf jag:) jag vaknade i god tid och sen var det bara att sätta igång;) fullt ös hemma hos Daniel med volleyboll turnering osv:) jätte trevligt faktiskt! Sen körde vi en snabb repris hemma hos Loppan innan vi rörde oss mot staden. And guess what! Vi hamnade på the bridge..haha! Nej men jag hade faktiskt kul :) en snabb tripp förbi zäta för lite mer dricka innan jag däckade i sängen:)



TESTAR

img_9874 (MMS)

TESTAR



Partej
Vardagsliv

Yes ikväll är det party för hela slanten, i hope;) Jag slutar alldeles strax och förhoppningsvis blir jag hämtad från jobbet. En snabbis förbi bolaget sen är jag redo för kvällens bravader:D

Vi hörs framåt kvällen people!


Thank god it's friday!
Vardagsliv

God morgon hjärtegull! Idag blev det en tidig arbetsdag för mig, klockan på ringning 05.30 och sen raka vägen till jobbet. Det är meningen att jag ska jobba till 16 men om det finns möjlighet smiter jag redan vid 15;) Det är ju trots allt fredag. Tyvärr är inte vädret så bra som jag hoppats på så någon utgång i stan tror jag inte att det blir. Däremot blir det garanterat fest;) Jag ska möta upp Sara runt tio tiden då hon jobbar till stängning idag och därefter kan allt hända!
Jag är verkligen på jätte bra för vet ni, snart är det semester;) och efter denna arbetsdag är det helg! Det är otroligt skönt att inte jobba helg och jag hade den turen att min nästa arbetshelg skulle vara midsommar helgen men eftersom att vi har stängt slipper jag den!
I sommar har jag super mycket planer och jag vet inte riktgit hur jag ska hinna med allt eftersom att jag endast har två ordinare veckor semester;) Men jag lyckades klämma in en tredje genom att byta med Therese. Jag ska bland annat utomlands, åka till Gotland och försöka ta det lugnt som möjligt. Vad ska ni göra i sommar?:)


Snart är det dags för lite påfyllning också;)


The smile on your face
Vardagsliv



Nu fungerar inte mms frunktionen!
Vardagsliv

Ännu en gång som inte mms funktionen fungerar..Jag som tänkte vara flitig och uppdatera varenda steg jag tar hihi! Men icke det så nu får ni nöja er med enbart text ist för text+bilder tillsvidare;) Kvällens planer är ytterst hemliga! *fniss* Eventuellt kommer en bild upp på vad vi skulle kunna tänkas göra! Bli inte allt för nyfikna nu.


Good girls!
Vardagsliv

We did it! Igår bokade jag, ida och sabina gotland v.29:) Jag kan knappt berga mig, det kommer att bli grymt bra! Vi hade lite tur på vägen också så vi kommer att bo hos en vän till mig, eller snarare i hans stuga:) Dock är det svin dyrt där just den perioden..men cash is king:) inte sant!?
Igår kväll hann jag också med att åka till Kista och handla hem huuur mycket hundmat som helst till lilla Måns, självklart får han bara det bästa:) Just nu sitter jag i lunchrummet och har precis haft lunch, tyvärr får jag inte i mig så mycket mat som jag vill på grund av min stress mage..Känns som om att någon ständigt hugger mig med en kniv:( buhuu!



Nu åker jag snart hem och möter fina älskl...

img_9316 (MMS)

Nu åker jag snart hem och möter fina älsklingen:) vi ska nämligen boka Gotland v.29 och eventuellt ta en fika. Love that girl!! Bjuder på en drägg bild såhär på eftermiddagen



Blir GALEN
Vardagsliv

Alltså helt seriöst! Vad har folk för j*vla problem. Jag blir alltid inblandad i saker som jag inte har något att göra med. Jag hamnar liksom alltid i fel situation och får skiten i slutändan..Åååå blir så trött!! Jag ska sluta vista mig ute.


Never say never
Vardagsliv

En grymt bra rubrik må jag säga;)*stolt* Idag har jag en hel del uppdrag att slutföra efter jobbet, tänk om man någon gång inte hade något alls på schemat! Jag är uppe i varv hela tiden.. 
Till att börja med ska jag åka och köpa en jätte stor och tung hundmatsäck till min lilla plutt. Det kommer ta flera år innan han ätit upp den;) Sen ska jag följa med en viss person och utföra lite andra ärenden! Ikväll ska jag banne mig köpa en blomspruta och spruta på Måns varje gång han skäller ;)
Vet ni vad jag läste i metro idag :D Jag läste om ett flygplan som ska ha glas tak/väggar. Hur coolt vore inte det att åka i?! Däremot måste det vara lite drygt om det skulle vara solsken..Håller ni inte med?

Kisses so long


God morgon people, hur mår ni söta läsare?...

God morgon people, hur mår ni söta läsare? Idag har jag garanterat vaknat på rätt sida och mår bra!:) just nu sitter jag på tåget påväg till jobbet, hoppas verkligen inte mitt humör ändras när jag kommer dit! Igår kväll blev det middag på mc'danalds och sen raka vägen i sängs;) jag har verkligen sovit som en gud! Jag brukar ha svårt för att sova hela nätterna annars men inatt kunde inget väcka mig;)



Jag längtar ihjäl mig tills denna dag är ö...

img_8003 (MMS)

Jag längtar ihjäl mig tills denna dag är över! Jag vill åka hem och begrava mig i kudden i flera veckor! Nu är det en timme kvar..



Nu har jag fått i mig en väldigt efterläng...

Nu har jag fått i mig en väldigt efterlängtad och välförtjänt lunch! Det är otroligt varmt inne i butiken och väldigt mycket folk..idag är det jag och syster yster som jobbar:) då kan jag tjata extra mycket på henne hihi! Juste, jag fick nyss ett sms från mitt hjärta Louise som befinner dig på Rhodos, gud vad jag saknar dig gumman! Förhoppningsvis kommer jag och hälsar på:)



Jag är sämst på att planera! Eller snarare...

img_2052 (MMS)

Jag är sämst på att planera! Eller snarare bäst på att planera men ändrar mig i sista sekund! Helst vill jag hinna med så mycket som möjligt på kortast tänkbara tid! I morse var det väldigt stressigt, efter att ha varit ute med Måns halv sju på morgonen somnade jag om till halv nio:o och jag var tvungen att gå hemifrån nio..suck! På den halvtimmen skulle jag göra mig i ordning, gå ut med hundarna, sätta upp ett litet stängsel och äta frukost. Frukosten var bara att glömma så det fick bli take away från pressbyrån;) det blir säkert godare:) nu är det jobb fram till halv åtta.



Den här klänningen kommer synas en del på ...

img_7297 (MMS)

Den här klänningen kommer synas en del på min kropp i sommar;) ni får en smygtitt *blink*



Jag är totalt proppmätt! Känns som om att ...

img_1718 (MMS)

Jag är totalt proppmätt! Känns som om att jag aldrig tidigare sett mat och var tvungen att äta för resten av mitt liv! Konstigt huh?! Nu ligger jag och myser med en nyduschad bebis. Egentligen skulle vi ha privat lektion idag men så blev det tyvärr inte. Läraren är på Gotland:/ nåväl nu ska jag vänta på att syster kommer hem och sen får jag se vad som händer. En långpromenad med Måns är ett måste! Btw..jag och Sabina har planerat en del inför sommaren, den kommer bli awsome!;)



Lunchdags för hela slanten;) idag äter jag...

img_3362 (MMS)

Lunchdags för hela slanten;) idag äter jag grillad kyckling, potatissallad, keso, grönsaker och knäckebröd:) mums!



into you
Vardagsliv



"When i look into your eyes it's over,
you got me hooked with your love controller
i'm tripping and I can not get over,
i'm feeling lucky like a four leaf clover,
i'm not the one easy to get to but all of that changed baby when i met you"


it's a new generation
Vardagsliv

Godmorgon bloggen och alla glada:) Strålande sol ute men trots det tyckte jag att det var kallt i morse!? Jag var till och med tvungen att ha jacka på mig, brrrr!
Igår var en jätte mysig kväll med familj och vänner på thairestaurangen. Den är relativt nyöppnad och dom har grymt god mat;) Efter restaurang besöket tog vi en snabb tripp till mc'donalds för en glass och därefter blev det till att mysa framför filmen 2012:) Tyvärr är jag absolut inte den rätta att kolla på film på kvällarna, jag somnar på två röda!
Idag jobbar jag fram till 16 och därefter hoppas på att göra något roligt, jag ska iaf umgås med Måns;) Kanske åker till någor mysigt bad!


Nu är vi påväg till affären för att handla...

img_9943 (MMS)

Nu är vi påväg till affären för att handla hem lunch med mamma:) det blir lite skön kyckling med potatissallad:) mamma var jätte brun och fin som alltid! Kvällens planer är att äta på thairestaurang med ett helt gäng och sen får jag se, kanske blir till att mysa men med vem är en hemlis;) ssshhhh!



Alldeles strax borde en solbränd mamma dyk...

img_2177 (MMS)

Alldeles strax borde en solbränd mamma dyka upp:) hon har varit i Kroatien med min moster och vänner i en vecka och jag och Jenny har saknat henne massa! Hoppas hon kommer snart, min älskade mami!



Vart ska jag börja någonstans? En händelse...

img_7221 (MMS)

Vart ska jag börja någonstans? En händelserik helg med mycket alkohol. I fredags efter jobbet kom Cilla hem till mig och vi hade jätte trevligt och drack rosé vin;) en hel box drog vi i oss innan vi gick vidare till mp där vi mötte massa folk:) jag hade jätte kul, kanske lite för kul! Dock var det väldigt lite folk där med det gjorde det samma;) jag kan inte sluta skratta när jag tänker på plogen som står nedanför mitt fönster mitt i natten och ber om att få komma in haha:) igår var också en bra dag. Dagen var mycket roligare än kvällen;) vi var lite folk hemma hos Daniel som badade och drack, inget speciellt men det var kul iaf. Runt 9 tiden gick vi över till jompa och fortsatte dricka, tyvärr var inte stämningen på topp så vi åkte några hem till mig:)



God morgon på er;) allt bra? Jag antar att...

img_0154 (MMS)

God morgon på er;) allt bra? Jag antar att många lider av extrem huvudvärk från gårdagens studentfirande:) jag själv var hemma hos mig med Cilla och Mathilda. Vi drack vin och åt jordgubbar. Det är alltid trevligt med en tjejkväll med massa prat från allt mellan himmel och jord! Till middag åt vi pizza och sallad, och eftersom att vi typ är världens lataste tjejer beställde vi hemkörning;) love it! Nu är det dags för en ny arbetsdag. Jag lyckades få sluta klockan 16 idag ist för 19.30 så idag är jag glad, det är trots allt fredag;)



Look like an angel

img_7620 (MMS)

Look like an angel



Har ni sätt något sötare? Det är inte lätt...

img_5532 (MMS)

Har ni sätt något sötare? Det är inte lätt att gå hemifrån och till jobbet när mitt hjärta vill gosa! Åå vill hem till honom nu..kan klockan gå fortare, tack.



Jag valde rätt:)
Vardagsliv

Jag gick in på pedigrees hemsida för att läsa lite och där kunde man göra ett test för att se vilken hundras som passar just dig genom att svara på några frågor, and guess what! Jag valde den perfekta hunden för mig *stolt* dock ansåg testet att min ålder var för låg..men det var det enda:) Jag och Måns är som gjorda för varandra:)


Sämst kvalité på bilden men det får gå;)


Myspys torsdag
Vardagsliv

God dag på er alla! Även denna dag är en mycket speciell dag för många. UBGs (min gamla skola) trejor tar nämligen studenten, tyvärr kan jag inte närvara på grund av jobb men jag önskar alla lycka till!:D
Idag ska jag unna mig massa mys. Jag slutar klockan 16 och ska möta upp Mathilda så fort som möjligt, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men tror att det blir ett glas vin och jordgubbar på balkongen;) Självklart massa gossip på de! Någon gång framåt kvällen ska jag försöka hinna träffa Louise också, hon åker ju i morgon till Rhodos:/..Jag och Sara har börjat planera lite på en eventuell resa men vart när och med vilka säger jag inte nu..shhh!
Igår var som vanligt en lugn kväll, men absolut inte tråkig! Jag mötte Cilla en sanabbis och sen blev det middag. Nu när jag och Jenny är hemma själva är det hon som står för matlagningen, Therese passar även på att bo hos oss denna vecka;) Så det är väldigt tjejigt just nu.


satan vad jag saknar denna dag!



Do what you like
Vardagsliv

Nu har mitt temperament lugnat ner sig lite och jag känner mig en aning gladare:) Det kan ha varit för att jag är lite stolt över min insats, jag ringde nyss till hundtränaren och bokade in en privatlektion för Måns. Men det är svårt att fortsätta vara irriterad och tycka synd om sig själv när hjärtat Therese sitter bredvid här på jobbet och mår jätte illa. Jag har betett mig som en mamma åt henne idag och tjatat på henne om att hon dricker för lite och måste äta mer!
Nåväl, jag tänkte på en sak! Varför kan inte jag vara lika hurtig som alla andra verkar vara nu för tiden, ta en powerwalk om kvällarna osv? Eller åtminstone duktig på något. Jag skulle verkligen behöva lära mig att hanskas med pengar!! Jag vill vara duktig på att spara och hoppa över alla spontan inköp, men det går bara inte:(



Blä
Vardagsliv

Vädret suger, jag jobbar, humöret är i botten..Och ingenting positivt kommer att hända på hela dagen:( Kan inte bara någon komma och överraska mig;) Överraskningar är bland det bästa jag vet!
Igår var en lugn kväll, var och kollade på balen vid brunna gård och det var helt klart en tjej som fick alla blickar! Therese Hedgren, du förstår inte hur vacker du var.
Egentligen ska jag på studentmottagning hos katarina idag men jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Slutar halv 8 idag så det kan bli lite tight:/ I morgon däremot slutar jag tidigt och ska eventuellt på en mottagning och sen umgås med Louise eftersom att hon lämnar mig och åker till Rhodos på fredag i minst en månad:( ORÄTTVIST!


million words..
Vardagsliv

Fy så varmt det är i butiken! jag sitter här med fläkt och allt men det räcker inte, vill bara slita av mig kläderna och hoppa ner i ett svalkande bad!
Nu är det inte långt kvar tills jag slutar, jag ska smita iväg lite tidigare för jag var tvungen att gå tillbaka tidigare från min rast. Ikväll hoppas jag på att sitta framför tvn och äta haloumi ost;) Lätt den godaste osten som finns;)


Testar om mms funktionen börjat fungera;)

img_9624 (MMS)

Testar om mms funktionen börjat fungera;)



Prom time
Vardagsliv

Jag hatar att det inte fungerar att blogga från mobilen! Min dator gick nämligen sönder i Thailand och jag har inte hunnit kolla på en ny..så bloggandet blir tyvärr lidande, men jag ska försöka!;) Idag jobbar jag till 16 och ska raka vägen till kungsängen. Idag har nämligen Therese och dom andra 9orna bal! Åå jag minns min bal, folk som åkte limousine den goda maten och all dans. Hon kommer få en underbar kväll och jag tänker inte missa hennes vackra klänning!
Efter vi kollat när dom anländer till balen ska jag och syster hem och laga middag. Vi har varit jätte duktiga nu när mamma varit borta! Hon skulle vara stolt över oss *ler*


puss så länge!


stop for a minute and smile!
Vardagsliv

Hej på er;) Om ni inte redan har lagt märke till det så påminner jag er om att det är STÖRT fint väder ute och det ska bli uppåt 28 grader ute:O! Och jag sitter inne på jobbet med långbyxor:( Måste verkligen införskaffa mig några hot arbetsshorts;) Igår var det en röd dag och denna röda dag fick jag tillbringa ute i solen, äntligen! Det känns som om att jag alltid jobbar när alla andra är lediga..Jag solade och badade hela dagen innan det var dags för mig att gå till frisören:)
Och det var inte till vilken frisör som helst utan det var till snygga Lisette som jobbar i stinsen;) Vi valde att lägga i en helblekning på min utväxt istället för slingor, och det behövdes verkligen! Jag var så trött på min långa mörka utväxt. Dock är jag verkligen inte van vid att vara helblond så nästa gång blir det slingor men då ska jag inte ha väntat så länge;) Jag ser nästan ut som en albina nu hehe:)




älsklingen gillar också att bada:)


I want a perfect moment
Vardagsliv

God dag kära ni:) Allt bra? Jag mår bra men är sjukt trött. Gårdagen blev inte som planerad men det gjorde inte mig någonting för jag hade kul. Dock blev det väldigt mycket missförstånd och smått tjafs mellan vissa men det hör till. Jag jobbade fram till 15 och åkte direkt hem för festfixning. Runt halv 8 mötte jag upp Lisette och åkte hem till henne. Där var vi några brudar som förfestade och jag körde på stort;) Till en början kände jag inte av alkoholen men sen slog den till. Vi åkte en snabbis hem till Sebbe innan vi åkte till en annan kille som hade inflyttningsfest:)
Idag är det jobb fram till 14 sen ska jag hem och storstäda! Min kära mor lämnade mig och min syster ensamma inatt då hon och ett gäng åkte till kroatien;)


Hard work
Vardagsliv

Ännu en solig dag, humöret är på topp (nästan) och ikväll smäller det ;) Jag och min kära syster jobbar tillsammans men som tur är slutar vi klockan 3. Mms funktionen till blogg.se fungerar fortfarande inte från min mobil..:/ Kvällen planer är att åka hem till Lisette och där kan allt hända, garanterat!

Vi hörs senare


You change my wolrd
Vardagsliv

Hoppas inte att alla tidigare inlägg dyker upp nu från ingenstans så att det blir dubbla. Vad ska ni göra en solig dag som denna? Jag skulle verkligen vilja sola och bada:)



sunny day!
Vardagsliv

Men oavsett vad som händer idag så skiner solen och jag är på jätte bra humör:) Jag ska träffa min sötnos S efter jobbet och det får mig att le ännu mer!



"klumpig" tjej
Vardagsliv

Idag påväg till jobbet var jag inte bara klantig utan jag var till och med klumpig. Hatar att säga det ordet för det låter så osexigt;) För någon vecka sen när jag var påväg till jobbet och skulle byta till Märsta tåget i karlberg råkade jag hoppa på Bålsta tåget och hamna i sundbyberg ist för i Ulriksdal. And guess what, det hände igen! Fast idag missar jag totalt att hoppa av i Ulriksdal för jag satt i andra tankar. Så jag hamnade i Helenelund och kom försent, suck!


ooups i did it again;)


Söndag 2/6
Vardagsliv

En fantastiska skön, lugn och mysig dag. Jag och min kära syster jobbade tsm 10-14 pga av röd dag, jag önskar att alla dagar kunde vara röda, jämt! Efter jobbet åkte jag och mötte upp söta Louise i Jakobsberg för att handla hem allt vi kunde tänka oss att ha i en sallad. Och det blev inte nådigt, vi handlade frukt, olika ostar men bland annat haloumi ost, alla sorters grönsaker, pinjenötter, vitlöksbröd, räkor osv. En snabbis förbi hemma hos mig för att hämta upp Måns och sen åkte vi till deras lägenhet i Kungsängen för att mysa. Och där blev vi strandsatta i matkoma hela kvällen:) Runt 10 var jag hemma och slocknade på en gång!



Repris
Vardagsliv

Jag tänkte slänga upp alla inlägg som tidigare inte kommit upp, förstår inte varför det alltid ska vara krångel..suck! but I give it i try;)

I Onsdags 1/6 bytte jag bort min arbetstid med Therese för att kunna medverka på mina två favorit tjejers studentmottagningar plus tigers;) , jag hann även kolla på Mathildas utspring;) Och gud så glada dom tjejerna var. Jag förstår verkligen att den här dagen är den bästa i många studenters liv. Att inte få uppleva den här dagen vore ett straff! Tyvärr fick jag och Sabina stressa väldigt mycket för att hinna med alla tre men det var det värt;) 
Vi började i Bålsta hemma hos ida, det bjöds på jätte god mat och dricka. Runt 5 tror jag åkte vi vidare till viskjö och hem till Mathilda där det bjöds på smörgåstårta (som jag älskar!). Jag är verkligen så stolt över mina tjejer! Klockan 7 hämtade sabinas bror oss ifrån viksjö och skjutsade hem oss till Tiger. Där var det massa folk som hade samlats och alla bestämde sig för att stanna kvar och hoppa över utgången;)
Jag hade verkligen jätte kul och jag vet att det var många andra som också hade det:D


Världens finaste tjej, mitt allt!


God dag på er alla! Riktigt dålig uppdater...

img_9462 (MMS)

God dag på er alla! Riktigt dålig uppdatering från min sida igår. Nu är jag påväg hem från jobbet, ska möta Louise i Jakobsberg så ska vi gå och handla massa gott tills ikväll innan vi åker till deras lägenhet i Kungsängen;) igår var den bästa dagen för dom flesta studenterna och jag hade också jätte kul. Dock blev det lite stressigt att hinna med tre mottagningar men det var det lätt värt. Jag och Sabina flängde runt som två förvirrade troll. Jag kände mig verkligen inte fräsch framåt kvällen men vafan;) det blev aldrig någon utgång för alla valde att stanna kvar hemma hos tiger. I morgon är det en vanlig arbetsdag för mig, varför kan det inte vara röda dagar oftare?!:(



Det är något fel med blogg.se mms funktion:(
Vardagsliv

Alla mina inlägg försvinner:( fan hur ska jag lösa det här? nu ligger jag typ 2 dagar efter..


Det är iaf soligt ute och jag är på jätte ...

img_2390 (MMS)

Det är iaf soligt ute och jag är på jätte bra humör:) hoppas på att få träffa min sötnos s idag:)



Nu är det dags för en rejäl nattsömn. Morg...

img_4462 (MMS)

Nu är det dags för en rejäl nattsömn. Morgon dagens planer är ännu oklara men tror att det blir lugnt för min del;) men man vet aldrig!



Världens finaste tjej, mitt allt

img_4654 (MMS)

Världens finaste tjej, mitt allt



God dag på er alla! Riktigt dålig uppdater...

img_9462 (MMS)

God dag på er alla! Riktigt dålig uppdatering från min sida igår. Nu är jag påväg hem från jobbet, ska möta Louise i Jakobsberg så ska vi gå och handla massa gott tills ikväll innan vi åker till deras lägenhet i Kungsängen;) igår var den bästa dagen för dom flesta studenterna och jag hade också jätte kul. Dock blev det lite stressigt att hinna med tre mottagningar men det var det lätt värt. Jag och Sabina flängde runt som två förvirrade troll. Jag kände mig verkligen inte fräsch framåt kvällen men vafan;) det blev aldrig någon utgång för alla valde att stanna kvar hemma hos tiger. I morgon är det en vanlig arbetsdag för mig, varför kan det inte vara röda dagar oftare?!:(