Han ligger bra där på bordet:)
Vardagsliv



Kasst väder resulterar i hängigt humör
Vardagsliv

Nu känner jag verkligen för att gå hem, jag har suttit på samma plats alldeles för länge och gjort samma rörelse så att armarna värker:( Hängig känner jag mig också..Men om en timme får jag långhelg och det ska bli såååå skönt! Uttråkad.se hejsvejs


Jag är så glad över att ha fått träffa er!
Vardagsliv

Jag tänkte ägna ett inlägg åt alla vänner jag fått nu när jag har flyttat till kungsängen. Jag har träffat en hel drös nya människor, vissa har jag kommit väldigt nära och andra inte. Och det är jag så tacksam över! Att jag har fått möjligheten att lära känna så fina människor och att jag nu kan solla bort dom som är mindre bra för mig. Jag känner mig lyckligare än någonsin och allt flyter på i rätt riktning. Jag har fått motivation till att ta tag i saker och det viktigaste av allt är att med er kan jag vara mig själv till fullo! För något år sedan hade jag inte en tanke på att spendera mer tid än nödvändigt i Kungsängen och definitivt inte på att flytta hit. Nu kan jag inte tänka mig hur det skulle vara att flytta härifrån (om det inte vore utomlands hihi), inte bara för att jag faktiskt har en lägenhet här utan för att jag har större delen av mina vänner samlade här. Tack till er som varit äkta och ärliga rakt igenom och som alltid stått för det ni sagt, det har format mig till den jag är idag! Att ni ens står ut med min dampiga röst och min rastlösa kropp är ett under haha ♥




Självklart menar jag även er som inte bor i kungsängen, ni som ALLTID funnits där!

Och hur tacksam jag är över dig antar jag att jag inte behöver nämna! <3

Min älskade famlij är guld värda



Torsdag 31 maj
Vardagsliv

Hello people!

Nu sitter jag på jobbet med många bollar i luften. Jag planerar hur helgen ska gå ihop på bästa sätt så att alla blir nöjda och jag ska alldeles strax fylla i ett formulär som gör så att jag och Isabell kan komma igång:) Jag längtar så in i bomben tills vi får allt i rullning.
Igår innan jag la mig mådde jag lite illa och kände mig yr och idag var det inte alls bättre. Nu har jag dessutom lite ont i magen:/ Men trots det var jag och Jenny och tränade i morse, det var ett tag sen sist så jag kände att det var dags!

Igår var jag och issa på Daniels jobb och kollade på dom små pippifåglarna och tog en promenad med hundarna medan killarna var på gymmet och spännde sig haha:) Jag har inga bilder från igår så jag snodde dessa av Isabell, lagom glad man ser ut på sista bilden haha..





Finns det något snyggare än svart/vitt?
Hem/inredning, Vardagsliv










Bilder lånade från Google.se



Nu fungerar allt
Vardagsliv

God morgon finisar♥

Nu fungerar allt som det ska med bloggen och min statistik är tillbaka pjuh! Det är alltid mycket roligare att blogga när man vet på ett ungefär som läser:) Anyways i morse när jag lämnade Måns hos Isabell hade vi ett väldigt bra samtal, vi ska nämligen börja på ett nytt gynnande projekt. Jag vill inte skriva ut vad det är ännu förens det är klart men idag efter jobbet ska jag till henne för att gå vidare med det hela. SJälvklart kommer ni kunna ta del av det och jag hoppas ni är positiva!
Idag ska jag och Daniel åka till Ikea för att handla en ny tv möbel också, men innan det ska jag förbi hans jobb och kolla på dom pyttesmå fågelbebisarna.

Gammal bild på Toffe, Isabell och mig



Daniel skickade den här bilden till mig idag och jag smälte lite!
Vardagsliv



Carolina Gynning tavla?
Hem/inredning, Vardagsliv

Vi har det väldigt tomt på väggarna hemma hos oss just nu och det kanske inte är så konstigt men..vi har verkligen inte en enda tavla eller hylla och det är lite små trist. Jag tycker det är riktigt snyggt med en stor klocka på en tom vägg så att det händer något eller en ball tavla med massa färg och jag är lite inne på att sätta upp något över soffan!:D Men frågan är vad? En tunn hylla med ljus och ramar eller en stor tavla..hm? Om jag själv fick välja skulle jag ha en stor Carolina Gynning tavla! Jag älskar hennes konst men det är jag tydligen ensam om hemma hos oss;)


Gardiner är också ett måste men det är inte min starka sida så det tar vi i ett senare skede:)









Dom är så sjukt snygga plus att dom ger så mycket färg!



Varför visas inte min statistik?
Vardagsliv

Är det någon som vet varför min rätta statistik inte visas här på bloggen? Lite små frustrerande när jag inte har någon aning om vart problemet ligger..Det har varit så i två dagar nu:( Hjälp någon?


Kolla min lilla plutt igår kväll:)



29 maj
Vardagsliv

Redan 29 maj:O Och på fredag ska jag på den första studentmottagningen! Det är helt sjukt vad tiden går fort, för två år sen var det jag som planerade min student och hade den bästa dagen i mitt liv. Helgen som kommer tror jag kommer bli grym:D På fredag är jag ledig och ska som sagt på studentmottagning och på lördag ska vi fira Therese som fyllt år med bad och utgång och på söndag ska jag och Daniel in till stan och åka segway haha..det kan nog bli spännande! Det blir nog att strosa runt där ett tag också.

Idag började jag jobba redan vid sju och slutar inte förens halv 8 så idag kommer bli en lång dag..


Sometimes, I push you away because i need you to pull me closer
Vardagsliv

Vilken härlig dag det har varit idag! Tiden på jobbet gick fort och vi har fått mycket gjort här hemma. Och hela dagen har jag varit på bra humör:) Jag älskar såna dagar. Vi har precis avnjutit en välförtjänad middag, kyckling i currysås med ris och nu håller mannen min på ute på balkongen medan jag precis har dammsugit hela lägenheten. Vi ska förbi Daniels mamma en snabbis och sen ska jag ta ett långt bad!

Har ni föresten kollat på BB på senaste? Jag sitter och har liven på i bakgrunden medan jag städar och fyfan vad trist det har blivit. Dom har verkligen ingenting att göra längre och att dom ens har något sändningsmaterial på kvällarna är ganska otroligt..



Så trött..
Vardagsliv

God morgon! I morse var det riktigt trögt att kliva upp..sepciellt efter helgens jobb och bravader. Men trots att jag jobbade hann jag få till en bra lördags med vindrickande, shottar  och en massa prat och dans:)
Igår efter jobbet åkte jag förbi mami och lämnade en mors dag present och vid fyra åkte jag hem till Johnne för att ta årets första dopp och gud så skönt det var, jag är verkligen ingen badkruka;)





Vin med syster! Glad lördag:)
Vardagsliv



Ny bloggdesign
Vardagsliv

Som ni ser har jag en ny men ganska enkel bloggdesign! Och det är tack varetre grymma tjejer som driver bloggen poopiesar.blogg.se :D Det gick snabbt, smidigt och enkelt. Jag är super nöjd så tack tjejer! (Den är fortfarande inte helt klar då kodmallarna inte riktigt stämmer)


Kungskalaset
Vardagsliv

Lördag idag och jag är på jobbet, lite små trist när Daniel med fler är påväg till Gröna Lund just nu..men när jag slutar ska jag möta upp alla för idag är det kungskalaset:) Anyways igår efter jobbet åt jag, Jenny och Sabina en mysig middag på GC och jag tog grillspett. Vilken jäkla sommarkänsla att sitta på en uteservering och käka grillat:thumbup:


Även idag är det fullrulle på jobbet, väldigt mycket kunder och det uppskattas. Jag är lite små nöjd att det inte är stålande sol ute nu när jag sitter inne hela dagen hehe:)



Kaos
Vardagsliv

Det är sjukt mycket folk som är inne och handlar. Vi hörs sen.



Sjösättning
Vardagsliv

Nu är vi precis hemkomna från att ha hjälpt Micke med att sjösätta sin båt:) Daniel och Jimmie håller på med vår nya trall och jag packar upp all handling. Jag och issa fick en pratstund på gc efter att vi varit på willys, det är alltid lika mysigt att prata med henne:)



24 maj
Vardagsliv

Hej på er:)

Torsdag idag och det betyder storhandling..Direkt efter jobbet ska jag plocka upp Isabell för att åka till närmsta stormarknad och handla gärnet! Det är på tiden att vi fyller upp kyl/frys ordentligt för nu ekar det där inne på riktigt. Tur att hon följer med mig för att gå med Daniel är hopplöst haha;)

I helgen gör Mathilda (jag skrattar lika mycket när jag skriver hennes namn för i mitt huvud läser jag Mat Hilda haha) comeback på jobbet. Hon ska jobba både lördag och söndag precis som back in the days;) Eventuellt följer jag med henne och några vänner ut och äter middag på en mysig uteservering efter jobbet. Det gäller att vara fit på jobbet nu för från och med i morgon 25maj-27maj har vi Crazy Days med galna priser! Så in och fynda du som har båt.



Mitt älskade hem
Vardagsliv

För er som undrar så börjar vi komma i ordning i kök och vardagsrum:) Men det finns en del smått att fixa såsom bla. ny tvmöbel, soffbord, gardiner, ny matta, tavla och socklar runt om. Men såhär ser det ut just!











Powerwalk
Vardagsliv

Vilken fantastisk dag! Egentligen skulle jag och Johanna åka till gymmet i morse men i stället tog vi en 4 km lång PW i solen längst vattnet. Det kändes lite mer värt:) Och som belöning köpte vi med oss hem färska frallor och juice som vi åt på balkongen. En bättre start på dagen är svårt att få. Något som dock inte känns lika roligt är att behöva sitta inne och jobba idag..och jag jobbar i helgen också suck! Men det är iaf ljust ute när jag kommer hem om kvällarna :D



Trött tröttare tröttast
Vardagsliv

Igår var Mathilda hos oss och vi catchade upp en hel del, väldigt välbehövligt. Pasta blev det till middag:) om en timme ska jag upp för att åka och träna med Johanna så jag vet inte vad jag gör vaken nu..snooze!



Kungligt dop
Vardagsliv

Hej♥

Jag känner mig lite små krasslig i halsen idag..hoppas det inte är början på någon förkylning bara! Iaf idag jobbar jag till fyra men jag har en timme tillgodo så jag vet inte om jag ska gå hem redan vid tre. Solen skiner och det ska vara uppåt 25 grader den här veckan:D Det är planerat att jag ska träffa min fruga Mathilda idag. Hon har aldrig varit hemma hos oss i våran nya lägenhet så det är verkligen dags att hon får sig en titt. Bara sitta och prata ute på balkongen och röka alldeles för många cigg! Men det hänger på när jag går hem idag.

Idag döps prinsessan Estelle i Kungliga Slottskyrkan:)


Njuter av solen
Vardagsliv

Jag kom precis tillbaka från en jätte härlig lunch ute i solen! Jag och Oscar åt på backstugan och dom har gudomlig mat där:) Det fick bli en mjukglass med strössel på till efterrätt :thumbup:





Måndags ångest..
Vardagsliv

God morgon♥ Hur mår ni?
 Jag mår jätte konstigt idag och jag har ingen som helst aning om vad det är för fel på mig men allt är inte i sin ordning. Av någon anledning har jag värsta ångesten över typ allt..Mest beror det nog på jobbet, inte för att jag inte trivs eller jo jag trivs inte som fisken i vattnet om man säger så. Det här är inte något jag vill hålla på med hela livet liksom och jag har ändå jobbat här i snart sju år(?) jag behöver något nytt. Jag har ingen arbetsglädje just nu och speciellt inte när solen skiner som bara den ute och jag jobbar till halv 8. Och att jobba helg är det värsta av allt..Nej fy vilket gnälligt inlägg!
 Annars då? Helgen har varit hur bra som helst! I fredags var vi som sagt över hos Cissi och Strand och i lördags tog vi verkligen vara på dagen och solen framförallt innan vi tillsammans med ett gäng hade en super trevlig grillkväll som Lisette och Mika anordnat. Vi åt god mat och körde lite lekar och sen gick vi över till Jocke en stund:) Kvällen avslutades med en snabb visit på sportbaren och sen slocknade jag direkt. Igår var vi över hos Johnne och solade och jag tog tag i lite rabattrensning och sen åkte vi upp till lillsjötoppen och även igår blev det grillning. Jag får inte glömma att nämna att Mika och Lisette kom över och kollade på BB;) Skönt att skiva av sig lite..





På lillsjö toppen
Vardagsliv



God morgon!
Vardagsliv

Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra och vaknade upp pigg klockan halv 8 i morse:) Städade lägenheten, tog en dusch och åt frukost på balkongen.
Igår blev det ett missförstånd gällande grillningen, det är idag vi ska grilla ett helt gäng så igår var vi hemma hos Cissi och strand och hade trevligt. Vi spelade med andra ord och jäklar vad roligt det spelet är! Dagens planer är att fixa och dona lite och sen bara ta det lungt innan vi går över till Mika och Lisette.
trevlig dag allesammans!


18 maj
Vardagsliv

God morgon kompisar:)

Fredag idag wohoo! Det känns som måndag bara för att jag var ledig igår och jag har turen som är ledig i helgen också:thumbup: Så ikväll blir det grillning för hela slanten med Mika och Lisette och sen får vi se vart kvällen tar oss. Morgonen har börjat bra så jag hoppas att kvällen får avslutas likaså!
Igår tog vi vara på dagen i all ära, jag och Ida gick en mysig morgon promenad längst vattnet och pratade om allt och inget och på eftermiddagen åkte jag, Isabell, Ida, Daniel, Sebaztian och Chriztian till Ikea. Det tog oss någon(några hehe..:)) timme att gå igenom allt men det var det värt! Och till sist hamnade vi hemma hos oss och det blev grillat till middag, jag tröttnar verkligen aldrig:)



Mmmums
Vardagsliv



Ibland känner jag mig lite nördig:)
Vardagsliv

Varför måste jag hela tiden ta kort på allt och alla? Helt oödiga saker liksom som igår när jag och Måns var ute på en mysig lång promenad vid lillsjön kommer jag på mig själv att jag helt osminkad sitter och tar kort på mig själv? Haha jag tror att det är lite av en tjejsak:D


Den bjuder jag på:)


Always together never apart. Maybe in distance but never at heart❤
Vardagsliv

#tattoo



"I lived fine before you. But now I can't imagine living life without you."
Vardagsliv

Hej♥

Måndagen är avklarad och snart är det ledigt igen:) I morse vaknade jag upp i panik och trodde att jag hade världens största fästing mitt på ögonbrynet..jag var alldeles kallsvettig för om det är något jag hatar så är det fästingar, det finns inget äckligare och onödigare djur än dom.
Anyways, igår gjorde jag och Jenny en varsin syskon tatuering på axel och jag är helnöjd:) Det var Joel på lifestyle tattoo som tatuerade oss och han var super duktig trots att han är ny! Självklart kommer bilder upp lite senare men just nu är den lite röd.

Idag jobbar jag till 19 och om solen håller i sig (vilket inte är troligt) ska jag hem och mysa på balkongen!


Vad tror ni att vi ska göra?👻
Vardagsliv



Dagen med stort D
Vardagsliv

God morgon:)

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock och det var riktigt tufft att gå upp i morse..ännu värre var det att Daniel fick ligga kvar i sängen. Men sömn det har jag fått iaf! Igår kväll innan vi skulle lägga oss kollade vi på kanal5 play och såg fråga Olle dokumentären och det är verkligen helt sjukt hur människor kan hålla på och framför allt vad dom tänder på :O Men underhållande är det haha!
Annars då? Min helg har varit både bra och dålig, i lördags kväll gick vi förbi hemma hos Louise där det var ett gäng som taggade till inför kvällen och vi hamnade på sportbaren (förvånade?) Och igår var vi och shoppade utemöbler:) Juste golvet är lagt också och det blev super snyggt! Jag ska lägga upp bilder lite senare.

Idag är det tatueringsdags och jag börjar bli lite små nervös! Klockan 12 har vi tid så jag har inte många arbetstimmar kvar för dagen:D


Jag älskar dig❤
Vardagsliv



Happy saturday!
Vardagsliv

En riktigt seg lördag..igår var vi hos Ida och zäta vilket inte alls slutade så bra! Jag är både arg och besviken. Men det var super trevligt att få tid med fina Ida!
Ikväll vet jag inte vad som händer, först och främst ska vi lägga golv:)



"That awesome moment when the person you miss randomly texts you"
Vardagsliv


Såhär ihoptryck såg jag ut igår när jag låg och mös i soffan med Daniels dunder tjocka tröja och min mysfilt!



Nu är det slut på veckan det är dags för fredags myyyys
Vardagsliv

Hej fredag, äntligen är du här!

Efter att ha jobbat 12 dagar i rad kan jag stolt inviga att jag snart får helg med en glass i solen. Kvällens planer är att förbereda inför det nya golvet, det gamla ska rivas och skivor ska läggas. En cider kanske det också blir :D



Sitter i bilen påväg hem nu:)
Vardagsliv



Jag försov mig..
Vardagsliv

Hallo!

Fan vilken stressig morgon..jag försov mig i 40 minuter, suck! Jag ställde klockan på 07.55 ist för 06.55 men som tur är vaknade jag av att jenny ringde och väckte mig och undrade vart jag var någonstans:O Det var bara att flyga upp ur sängen och springa ut, inte hann jag borste håret heller! Ett riktigt troll hehe..:) Nu är vi iaf på plats och det känns som en bra dag idag.
Efter jobbet ska jag och Daniel försöka oss på att hitta utemöbler till vår balkong. Det finns en djungel av olika möbler men vi har bestämt oss för rotting iaf:) Helst av allt vill jag ha en mysig hörnsoffa och en fåtölj till!


Känner ni igen mig?
Vardagsliv

Haha jag hittade två gamla bilder från när vi var små:D Känner ni igen mig?

Jag i mitten med lila byxor, en riktig pudding;)



Och en från fjortis tiden..

Idag, om några år kanske jag kollar tillbaka på den här bilden och undrar hur jag kunde se ut såhär haha:)



Började morgonen på gymmet
Vardagsliv

God morgon:)

Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra bredvid min älskling som vanligt. Dock var jag väldigt trött när alarmklockan ringde i morse..men efter ett gympass var jag både pigg och stolt:D Både jag och Jenny körde på stenhårt i en timme. Så i sommar slipper vi gömma oss bakom handduken;)
Igår blev listerna klara och jag målade i lite på väggarna också och gud så snyggt det blev! Idag lär det inte bli mycket gjort hemma för min del eftersom att jag jobbar till stängning men jag ska kolla runt lite på internet efter snygga utemöbler;)

Ha en bra dag allesammans♥



Just nu
Vardagsliv



Glädje
Vardagsliv



Make the money don't make the money make you
Vardagsliv

Hallå♥

Jag har precis avnjutit min lunch här på jobbet och alldeles strax är det dags att börja igen. Idag slutar jag klockan tre och sen ska målarbyxorna på! Jag ska nämligen måla lister och fylla i lite på väggarna:thumbup: Vi ska också försöka hinna med att köpa nya ute möbler till balkongen för nästa projekt är att göra det mysigt där ute:) Långa varma sommarnätter I miss you..


Lifestyletattoo
Vardagsliv

Nu är det äntligen bokat! På Måndag kommer jag och Jenny att lägga oss under nålen på lifestyle tattoo för en syskon tatuering:) Om jag själv skulle få välja skulle jag ha runt hundra tatueringar vid det här laget, det är så galet snyggt på både tjejer och killar:D Men än så länge är jag lite för feg för en riktigt stor men jag har mina idéer. Jag får nöja mig med dom tre jag har!


Nu skriker magen efter mat och ikväll blir det något simpelt såsom spagetti och köttbullar i tomatsås;)


Morgonpass
Vardagsliv

God morgon:)

Nu tänkte jag ta mig i kragen och åka och träna innan jobbet! Det bästa med sena morgnar är att man faktiskt kan ta vara på dom:)



Tre (lånade) bilder från valborg:)
Vardagsliv







Kvalitetstid
Vardagsliv

Ikväll hoppas jag på att få en lugn fredag framför tvn. Lite kräftor (A) skulle inte sitta helt fel, jag såg på bigbrother igår när dom hade kräftskiva och jag blev lagom sugen. Trots att det är helg har jag inga planer på att go wild. Jag jobbar dessutom..men ett glas hit eller dit skulle vara okej:)



Torsdag 3/5
Vardagsliv

Hej på er:)

Jag har precis rockat en gudomligt god frukost här på jobbet som jag och Jenny stod för, nyttig var den också:) idag är det jobb 8-16 och därefter har jag inga som helst planer. Men något jag ska göra här på jobbet är att smygsola på lunchen :D i sommar ska jag och Daniel nämligen ha en tävling så det är lika bra att börja nu!
I helgen ska det tydligen regna och och eventuellt snöa..suck!



Daniel går lös haha:)
videor

Årets solbränna



Lunchrast i solen sitter aldrig fel:)
Vardagsliv



At the end of every week each one of us becomes a freak!
Vardagsliv

God morgon
Hur mår ni? Jag mår bättre än bra! Min morgon kunde inte börja bättre, frukost på balkongen med fina Louise och en massa tjejsnack. Dessvärre var vi tvugna att avbryta pga av jobb..
Helgen den har varit underbar den med! I fredags var jag, Sara och Lisette ute på en krogrunda i stan och i lördags fick vi besök här hemma av massa vänner på dagen. Tyvärr så jobbade jag i måndags (valborgsmässoafton)medan dom allra flesta var lediga men det tog vi igen på kvällen. Vi hade grillning och fest hemma hos oss som blev riktigt lyckad:D och igår hade jag den mysigaste dagen på länge! Jag, Susanne, Daniel och Daniel åkte till Sigtuna och där stannade vi hela dagen. Vi satt vid vattnet och åt lunch på ett mysigt hak, det var kullerstenar överallt och små söta butiker. På kvällen grillade vi fyra hemma hos oss och tog ett glas vin. Sommarkänslorna börjar verkligen ta över nu och jag känner mig så otroligt glad.
Idag jobbar jag 10-19 och sen hoppas jag på att få ännu mer grillat. För mig är det omöjligt att tröttna på grillad mat! Nu är det dags för en promenad med vovven:)
Tyvärr så har jag varit kass på att ta bilder under helgen men dessa fyra bjuder jag på
Söta Isabell
Mitt 
Räksmörgås i Sigtuna
Mannen i mitt liv