Sitter i bilen påväg till stan
Vardagsliv



Nytt in
Vardagsliv

 



Just another one
Vardagsliv

Jag lägger upp en bild som jag snodde från snygga sussie bara för jag inte har något annat att göra!;)



Fredag idag?
Vardagsliv

Det är ju fredag idag och det känns som att jag har missat det helt:O? Jag är svin trött nu och vi stänger om 30 minuter..jag vill bara lägga mig på rullbandet och gråta lite! Idag blir det ingen utgång eller alkohol för den delen! Jag vill vara pigg och fräsch i morgon när vi ska fira min mammas barndomsvän:D Det blir nog trevligt.

Middag hemma hos loppan och Johanna ikväll och sen ska jag sooova zzZZ!


Hämta ut paket
Vardagsliv

Wiho i morse hämtade jag ut ett paket från posten:D Tyvärr har jag inte hunnit kolla vad som ligger i men jag har min lilla aning! Jag beställde smycken från jfr.se härom dagen och leveransen gick väldigt fort. Bara någon dag efter att beställningen var gjort fick jag hem en avi. Iaf så hade jag hoppats på att det var mina short som hade kommit. Jag är väldigt spänd över att se om dom är lika snygga i verkligheten som på bild för på bild är dom gudomliga!;)


Dessa snyggingar tsm med ett snyggt linne i sommar..mmmh!


Tjejkväll!
Vardagsliv

Hej hej!:)

Usch så trött jag är idag..men jag mår som jag förtjänar antar jag! Igår var vi ett tjugotal tjejer på ett event på restylane och trevligt hade vi. Det bjöds på champagne, snittar och tilltugg och en liten föreläsning om just restylane. Titt som tätt gjordes tjejernas läppar, näsor, kinder och linjer och det blev riktigt snyggt;) Jag satt där nästan ivrig på att också få göra men jag hoppade det. För vissa var det allra första gången dom sprutade in något i kroppen men för många andra var det nästan som en vana. Vad mycket man gör för att se snygg ut egentligen inte sant?;) Frågar ni mig så gillar jag det!
Efter eventet åkte jag hem och slängde i mig en tallrik nudlar(lite små irriterad eftersom magen skrek efter mat) och sen kom Micke förbi och det blev "några" glas vin hehe. Så ja idag är jag trött!!


Jag var lite sen med bilderna men jag hann ta bild på min lilla skaldjurssnitt som jag sparade till sist:thumbup:

Cristina direkt efter några stick:)

Helt perfekta läppar på Therese!


Påväg till stan
Vardagsliv

Jag och therese sitter och väntar på tåget påväg till stan nu:) hon har gjort mig sällskap i en timme på jobbet yeei! Nu är det iaf event för hela slanten, vi hörs senare:D



Färdig fixad
Vardagsliv

Jag har ägnat min lunchrast åt att piffa till mig lite för jag vill ju inte direkt se ut som ett spöke ikväll hehe:)

Jag antar att ingen missade hagelregnet som nyss vräkte ner..:O



HUNGRIG.SE
Vardagsliv

 Jag är vrålhungrig och snart är det lunch, glad chey!! Idag bjuder moster på matlåda och det blir makaronipudding muuums:D



29 mars
Vardagsliv

Good morning(:

Allt väl? Här är det bara bra och jag ser fram emot dagen men vad är det som händer med vädret?? I morse var det svin kallt ute och jag som tog skinnjackan:O Jag skulle typ behöva dubbla koftor under den om jag ska behålla värmen..jaja, idag ska vi på ett tjejevent ♥som jag nämnde igår:D Kan ni gissa vad det är för event? Det involverar sprutor bla hihi! Men jag ska inte göra något (tyvärr). Jag är faktiskt väldigt sugen men har lovat min älskade pojkvän att låta bli, han tycker att jag är fin som jag är aaaw! Nej men det är lätt att det blir för mycket och a la natural är ju ändå finast i längden:D

Therese kommer till mitt jobb runt 14 tiden idag så att vi kan åka in tillsammans. Tur är väl det för jag är inte säker på att jag hittar utan henne (A)


Sleep tight
Vardagsliv

Åå vad jag ser fram emot morgondagen:) det ska bli riktigt kul faktiskt, och bilen lämnar jag hemma för den delen! Nej nu är det dags att nanna lite kudde;)

God natt sötnosar



Strul i köket
Vardagsliv

Nu har vi precis tryckt i oss en varsin pizza och håller på att klura på hur vi ska gå vidare i köket. Det gäller att se lösningar på problemen ist för att gå och grubbla..Vi har iaf stött på ett problem som vi inte trodde att vi skulle göra men det ser ut att lösa sig:) Daniel och Johnne har varit jätte duktiga här hemma idag så nu är det bara för oss att jobba vidare! Dessvärre har vi ett annat problem gällande soffan..
När vi köpte vår nya soffa saknades en "ryggstöds" kudde och dom var tvugna att tillverka en ny vilket har tagit dom ca en och en halv månad..suck! så vi måste ringa till dom i morgon och be dom göra en ny kudde till oss (!!) Han som jobbar där är så himla otrevlig också..
Det har iaf hänt en bra sak idag och det är att Therese frågade mig om jag ville följa med på ett event i morgon:) Egentligen frågade dom mig förut men då var jag tvungen att tacka nej och nu har planerna ändrats! Det ska iaf bli jätte roligt och vad det är för event berättar jag om i morgon.


Vad är det frågan om:( ösregn och äckligt..
Vardagsliv

img_5756 (MMS)

Vad är det frågan om:( ösregn och äckligt..



Don't look down on anyone unless you are helping them up.
Vardagsliv



Godmorgon!
Vardagsliv

Heeej:)

Jag är så trött just nu att jag funderar på om jag ska somna om i en timme eller om jag faktiskt ska upp och göra någon nytta..vi somnade i soffan igår och jag tror att det är därför som jag är så trött:(
Idag jobbar jag 11-19 och sen är det bara hem och fortsätta i lägenheten. Jag och Johanna slet som två djur igår och tömde allt som var på balkongen! Tummen upp för oss:thumbup:



Är det någon som vet vart jag kan få tag på dessa? Eller liknande för just dom här är slut överallt!
Vardagsliv



+8
Vardagsliv

Godmorgon!:)

Idag var jag uppe med tuppen och pigg är jag också! Jag hann till och med ta hand om tvätt och lite små pyssel innan det var dags att gå. Just nu är jag påväg till issa för att lämna Måns och jag är nästan chockad över att det är 8+ grader ute redan nu:D idag kommer att bli en bra dag!



Shop online
Vardagsliv

Jag sitter och funderar lite på om det är något jag behöver i klädes/skor/smyckesväg men det enda jag kan komma att tänka på är skyhögaklackar som jag inte alls behöver egentligen. Skor har jag gott om! Eventuellt skulle jag kunna köpa nya converse, både låga och höga men det är inte lika roligt. Smycken är jag iofs väldigt dålig på att använda men om jag hade några outstanding så kanske jag skulle börja använda det oftare? Ja, jag tror det så det blir nog ett av mina nästa inköp! Dessutom ska jag beställa hem en sån där smyckesgalge som jag tipsade om för ett tag sen:)

Ikväll blir det inte så mycket jobb i lägenheten. Eventuellt kommer Robin över på middag men annars blir det bara mys framför tvn! I morgon kommer pappa över och fixar elen i köket så att vi kan börja sätta upp skåpen weei:)


Vi är inte riktigt friska!
Vardagsliv


Haha i lördags när vi var hemma hos zäta fick vi för oss att ta fula bilder helt plötsligt..här har ni resultatet haha:D





















Min syster praktiserar på mitt jobb!
Vardagsliv

Hej bloggen:)

Idag är det måndag vilket betyder ny vecka och nya tag! Trots att jag inte gillar måndagar sådär jätte mycket (för det innebär att det är en heeel vecka tills nästa helg) men man får liksom en ny chans att göra just denna vecka bra:) Jag ska iaf försöka!
Igår jobbade jag till 14 och det var sjuuuukt mycket folk inne i butiken hela dagen..ibland är det lite små jobbigt när kunderna smiter in vid typ kvart över och vi stänger hel..men men.

Från och med idag och i 6 veckor framåt ska Jenny praoa på mitt jobb:D Väldigt roligt för mig att ha henne som en liten slav (A) hehe..nej jag skojar bara men det är roligt att ha någon att samarbeta med istället för att göra sakerna själv!


Visst är hon söt?:)


Bakis söndag?
Vardagsliv

Godmorgon godmorgon:)

Bakis idag? Jag klarade mig faktiskt! Det är nästan så att jag tror att bakis tabletterna fungerar, jag tog två stycken innan jag la mig igår och idag mår jag bra:D Igår firade jag som sagt fina Emelie som fyllt hela 21 år men det var lugnt för min del och jag körde bil dit. När jag vet att jag ska upp och jobba är det så ovärt att vara alltför sliten..Runt tio snåret skjutsade jag hem Sara och sen gick jag över en stund till Micke och Carina och tog några glas(som jag inte skulle uupsi) med trevligt sällskap.
 Yapp så såg min kväll ut igår och idag jobbar jag 10-14..Men vaaart är suuulen? Den är såklart inte framme nu när jag äntligen får sluta tidigt arrrggh! Jaja, annars då? Jo idag ska vi förhoppningsvis fortsätta med köket så att vi inte fastnar, det blir inte så mycket renovering under veckorna eftersom att vi jobbar. Jag ska självklart visa upp resultatet här på bloggen sen:D

Hoppas ni får en bra dag allesammans!:)


1 universe,8 planets,204 countries,804 islands,7 seas,7 billion people,and my heart belongs to you<3
Vardagsliv





God morgon!
Vardagsliv

Hej:)

Idag är jag faktiskt lite små trött..eller ganska så mycket trött faktiskt:( Och jag som jobbar också..blä! Får man tycka lite synd om sig själv?Nej jag skojade bara;) Igår rev Daniel alla våra överskåp i köket + fläkten så snart kan vi börja sätta upp det nya:) Det blev några bira till det också och sen gick vi över till zäta och avslutade kvällen på sports. Tur att vi kom i säng någorlunda i tid! 
Idag kommer bli en bra dag för direkt efter jobbet ska jag hem och göra mig i ordning inför ikväll. Vi ska fira Emelie som fyllt 21 år med middag och utgång. Tyvärr ska jag inte med ut idag för jag jobbar i morgon också men jag ska vara med på middagen iaf!:D



Löningshelg!
Vardagsliv

Hej!

Nu om morgnarna är solen uppe innan väckarklockan ringer och det är så härligt! Självklart måste jag ta vara på dom stunderna då solen väl är framme (kommer ju hem så sent efter jobbet varannan dag) och i morse tog vi en promenad till Isabell:) det är verkligen superskönt och det är hög tid för vårjackan nu!
Idag tänkte jag försöka beställa hem lite vårkläder och eventuellt lite smycken. Det var så längesen jag köpte något till mig själv så nu är det dags tycker jag:D dock har jag fått hjärnsläpp och kan inte komma på några bra klädessidor?:O



Vilket spontanköp
Vardagsliv

Mitt spontanköp för dagen fick bli en banan på pressbyrån haha:) Jag är så jäkla hungrig att jag spyr snart..usch! Och jag är inte hemma förens halv nio.. Idag har jag varit jätte duktig och tagit två långa promenader och i morgon ska jag försöka klämma in ännu en:D cred till moi!
Det är ju trots allt fredag i morgon och mina planer är att hålla mig relativt nykter hehe så lika bra att röra på mig. Just nu sitter jag på tåget påväg hem och längtar efter maaat!



Hur söt är inte min lilla gosse som valp?
Vardagsliv



Utbildning
Vardagsliv

Jädrar vilket kanon väder det är ute! Jag står och tar lite luft och solen gassar på bra:D Det måste vara minst 15 grader ute(!!) Iaf så har jag precis fått certifikat att serva uppblåsbara västar:) alltid trevligt när man lär sig något nytt! Så idag är jag glad :thumbup:



God morgon världen!
Vardagsliv

Om ca en halvtimme är det dags för oss att gå upp..jag och Måns ska ta en PW upp till Isabell:) och sen blir det jobb hela dagen!



Det var ju typiskt..
Vardagsliv



Mycket snack och lite verkstad
Vardagsliv

Nu har jag länge tänkt börja träna och äta nyttigt osv men inte fått något vettigt gjort..så nu jäklar är jag taggad till tusen och tänker ta tag i mig själv! Hur ska jag annars hinna få en tight body till sommaren?Stress..Däremot måste jag också bli av med mitt sötsug och sluta med allt småätande! På kvällskviten är jag alltid sugen på chips och dipp(?) och det går inte an längre.
Jag tänkte så en pling till det nyöppnade gymmet i kungsängen idag för att beställa hem ett gymkort och sen tänkte jag försöka komma ut på PW lite då och då. Mitt största "problem" just nu är nog kosten och självdisiplinen. Nyttigt är gott och bra men det är inte alltid man orkar..Nåväl jag tänkte iaf försöka köra hårt nu!:D:D

Såhär vältränad var min kropp för ca ett år sen när jag tränade (jag har inte tränat på ett heelt år nu..:()





 





Godmorgon!
Vardagsliv

Gosh vad trött jag är..både jag och vovvsingen ligger och drar oss för fullt! Dags att gå upp nu kanske men jag har ingen lust:( idag jobbar jag 8-16 och eftersom att baby ska jobba över idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för spännande efter jobbet. Pyssla i lägenheten eller ta mig en titt i någon affär kanske? Hmm..sola skulle jag också behöva göra, jag är verkligen grymt blek nu!
Aja time to get ready for work..



Dagens roliga
Vardagsliv

Jag slutar aldrig förundras över vad kunderna som kommer för att handla i butiken kan slänga ut sig. Vissa repliker är standarn men idag fick jag en kommentar jag aldrig hört haha:) Jag kan inte annat än att skratta men såhär i efterhand börjar jag fundera..?
På grund av att vi säljer allt mellan himmel och jord som hör hemma under kategorin båttillbehör brukar slutsumman för de flesta kunder kunna bli väldigt höga (herrarna som kommer in här och handlar ser nästan butiken som en leksaksbutik för vuxna hehe..;))

Jag: Hej hej
Kunden: Hej
Jag blippar in alla varor och vi kallpratar lite om att det är trist att det snöar osv..
Jag: är det bra så?
Kunden: Ja, tack!
Jag: Då ska vi se..1768 kr blir det
Kunden: Oj du var den dyraste tjejen jag träffat!
En liten stund av pinsam tystnad och sen skrattar jag lite lätt..Vad ska detta betyda egentligen kan man såhär i efterhand undra? Haha men lite kul var det tror jag:S

Några andra kommentarer som jag dagligen får höra är tex efter att jag sagt slutsumman säger kunden "det var som tappat" eller om kunderna handlar mycket sprit (till båten) så slänger dom ut sig "nu kan festen dra igång". Lite roligt är det faktiskt och dom allra flesta kunderna är super trevliga!:)








Lunchpaus
Vardagsliv

Jag har precis rockat en gudomligt god lunch:) Resterna från igår fick det bli och eftersom att jag älskar thai passade det alldeles utmärkt! Jag är inte alls sugen på att gå ner och jobba igen..bara fem timmar kvar, suck!
Idag när jag kommer hem hoppas jag på att vi kan kan börja riva lite på köket för målningen är klar:D jag känner mig nästan som en robot nu när man jobbar hela dagarna och kommer hem och fortsätter jobba i lägenheten. Ögonen går nästan i kors och för varje morgon blir jag bara tröttare och tröttare..men snart så!



Living young and wild and free
Vardagsliv



Påväg till jobbet
Vardagsliv

Jag är lite småstressad just nu för vi kom iväg sent hemifrån. Men nu är Måns hos issa och jag sitter i bilen påväg till jobbet. Jag ska plocka upp min moster också, ni visste väl att vi jobbar på samma jobb?:D



Vrålhungrig, trött och chipssugen
Vardagsliv

Vrålhungrig, trött och chipssugen..tur är väl det att jag väntar på att thaimaten ska bli färdig så att jag kan åka hem till älskling och svulla:) allt är så gott som färdigmålat och tvn kallar! Jag kommer antagligen att somna på studs så jag får önska er en trevlig kväll och så hörs vi i morgon!:D



Måndag i all ära
Vardagsliv

Idag känner min kropp verkligen av att det är måndag..Jag är inte ett dugg sliten från helgen men jag är trött och mör efter allt arbete i lägenheten. Ingen frukost hann jag äta i morse heller så magen skriker efter föda! Men det är bara att ladda om inför denna vecka + att det inte blir bättre av sprida negativ energi! Så nu drar jag på mig ett stort leende och biter ihop:D Det är trots allt bara måndag en gång i veckan (kanske en gång för mycket? haha).



Vårfin med Bikbok
Vardagsliv


  199:-

199:-

199:-

899:-

399:-



Nej det snöar!
Vardagsliv

God morgon:)

Jag ska alldeles strax börja röra mig mot fina Isabell som ska ha Måns idag och ser att det snöblåser ute:O det är inte sant? Vad hände med att våren var här..jag hoppas för hela slanten att det bara varar i någon minut!
Aja igår hann vi med jätte mycket i lägenheten och idag efter jobbet ska vi fortsätta:) jag älskar att det börjar hända något!

Jobb 8-16 idag och sen ska jag agera målare! Puss



Tur att man har en händig man
Hem/inredning

Vi har slipat väggar sen nio i morse och det börjar arta sig:)



God morgon söndag!
Vardagsliv

God morgon mina vänner:) nu är jag tillbaka och pigg är jag också! Helgen har gjort sitt nu och vi ska sätta igång med hemma arbete. Väggarna är färdigspacklade och ska bara slipas innan vi ska börja måla, förhoppningsvis hinner vi med allt det idag!
Jag ligger i sängen och funderar på om jag ska fixa frukost nu när Daniel står i duschen eller om jag ska somna om? Det bästa vore om jag kom upp så att vi kan sätta igång!:)

Lite bilder från helgen på dom små liven



Jag strejkar lite!
Vardagsliv

Tjoho! Idag tänkte jag ta en liten paus från bloggandet och återkommer i morgon. Vi har en del att fixa i lägenheten och är lite halv sega idag. Trevlig lördag allesammans:)


Gårdagens outfit
Vardagsliv

Jag lägger upp bilder från gårdagen outfit istället för dagens;) just nu går jag omkring i mjukisbyxor bara..super skönt! Jag har inte orkat byta om efter att jag och Isabell var ute med hundarna;)



Sommarkänslor
Vardagsliv

På senare dagar har solen tittat fram och sommarkänslorna är inte alls långt borta. Jag vill kunna använda mina härliga sommarkläder som nu hänger och väntar.
Jag gick nyss igenom lite plagg som hängde i garderoben och insåg att jag inte alls är en höst/vintermänniska. Nästan alla mina plagg är anpassade för varmare dagar;)!


Jag hann inte blogga något igår..
Vardagsliv

Hej på er!
Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt bra bredvid mina två hjärtan. Måns ligger nästan alltid på rygg med tassarna rätt upp och sover i sin korg precis nedanför sängen, så himla söt!
Anyway igår hann jag knappt blogga något trots att jag var ledig:S Jag fick iaf väldigt mycket gjort, jag fixade här hemma med lite renovering, rensning och städning, jag åkte och hälsade på min arbetskollega som har köpt en ny lägenhet i vendelsö (jag lyckades ta mig fram med bil helt själv genom stan :)), jag åkte med Daniel och tränade och sen åkte vi hem till mami och åt middag. Så ja igår hade jag fullt upp!
Idag ska jag hämta min farbror i solna på dagen för att han ska komma hem till oss och bredspackla vårt kök/vardagsrum. Skönt när en riktig målare kan komma och hjälpa oss så att det blir gjort ordentligt:)
Rick kom nyss hem till oss och ska vara här under dagen. Det är bra för Måns så att han har någon att leka med medan jag försöker ta bort det gamla spacklet som är i köket. En långpromenad på gröna dalen ska vi också hinna med!
Det är inte det lättaste att få med hundarna på bild haha!


Tur att han gillar att bada!
Vardagsliv

Nu har jag hunnit med en hel del! Jag har hackat spackel, rensat allt skit på balkongen, tvättat och till sist badat Måns:) nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag ska börja göra mig i ordning!



Torsdag 15/3
Vardagsliv

God moooorgon:D idag är jag ledig!! Varför kan man aldrig sova lite längre när man är ledig? Klockan är inte ens sju och jag är vaken? Måns ligger fortfarande och drömmer liksom;) Men jag är inte ledsen för det för idag har jag väldigt mycket att stå i! Jag ska ta en långpromenad med Måns, bada Måns, åka till Viktor och se hur dom bor, fixa här hemma, baka och träna..hur ska jag hinna med allt?
Jag skulle vilja åka och köpa en dammsugare också så om någon annan också är ledig idag är det bara att hojta till!:)

Just nu ligger jag i sängen och tar mongobilder på mig själv haha



Det är en dag i morgon också
Vardagsliv

Nu kryper jag ner i sängen för att få lite skönhetssömn. Det är en dag i morgon också och jag är ledig:)

Puss så länge



Kolla på bilden noga haha!
Vardagsliv


20120309-181819.jpg


Jag älskar dig!
Vardagsliv

Du får mig till den lyckligaste i välden Daniel, jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka 


Home sweet home!
Vardagsliv

Nu när renoveringen är i full gång gäller det att ta fram kameran med jämna mellanrum för att inte glömma bort hur mycket vi faktiskt har gjort och vilken skillnade det kommer att bli! Taket är så gott som klart, lite eldragningar kvar för att få till dimmer osv och några takplattor till ska upp. Kaklet i köket har Daniel slitit bort och på fredag kommer som sagt min farbror och bredspacklar väggarna:) Jag längtar till den dagen då jag kan sätta mig i soffan full med mysiga kuddar och se det slutgiltiga resultatet! Tänk att jag kommer få bo i en lägenhet inredd precis som vi båda vill ha det. 
Byggmax och Ikea kommer definitivt att vara våra bästa vänner under dom närmsta månaderna:D  




Vår mysiga balkong;)



Bäddset
Vardagsliv

Spana in vårt läckra bäddset;) Inte konstigt att man sover bra! Tyvärr har vi bara två matchande kuddfodral så jag behöver köpa fler.




På promenad med Måns
Vardagsliv

God morgon:)

Idag har jag sovit som en kung i vårt nya bäddset! Plus att jag har sovit jätte länge för idag börjar jag nämligen klockan 11:) jag och Måns kom precis in från en promenad i solen, världens dunder väder ute.

Nu är det frukost dags;) Hej så länge



Tisdagsmys!
Vardagsliv

Jag överraskade Daniel med bruschetta, mousserande och tända ljus när han kom hem:) alldeles strax ska jag göra i ordning middagen som är förberedd! Ikväll blir det mys för hela slanten;)

 



Underbart med sol och värme, Lyckorus!
Vardagsliv



Mitt hår är förstört:(
Vardagsliv

God morgon:)

Hur mår ni? Jag känner mig utvilad och ganska så pigg. Jag la mig redan vid halv tio igår kväll..missade tyvär BB på grund av det buhuu..och vaknade vid 6 i morse:) Super skönt att äntligen få sova ut lite! Dock har jag drömt en väldigt underlig dröm. Typ att vi stod i duschen och så fick jag mens (?) Det bestod liksom hela min dröm av:O Och så fick jag det i morse också (too much information;))

Iaf så känner jag mig väldigt pigg idag och jag har mycket energi som jag vill göra av med! Så jag har tänkt att laga en god middag ikväll, säger inte vad det blir för jag vet att älskling brukar kika in här! En liten surprise liksom för att visa min uppskattning;) Nu på senare tid har det oftast blivit något snabbt och enkelt (förutom på helgerna när jag orkar anstränga mig) Och sen ska vi hålla på massa hemma + att jag MÅSTE baka. Jag har till och med köpt hem alla ingridienser. Egentligen borde jag verkligen ta hand om mitt hår också! Det är katastrof..behöver färgas, klippas och skötas om. Det börjar verkligen bli torrt och slitet nu:( Eller iaf mina toppar, annars har jag ganska så bra kvalite på mitt hår men jag vill ju att det ska se bra ut också! En punkt att skriva upp på min to do list;)

Ha en bra dag allesammas!
image description
Sist jag färgade håret hos Lisette.
 



God natt!
Vardagsliv

Nu tackar jag för mig och intar sovläge:) daniel och pappa har arbetat på bra i lägenheten och jag fick äran att agera städtant när jag kom hem..men bra blire!

Puss och god natt
/S



En glass på det här då:)
Vardagsliv



På jobbet
Vardagsliv

Jag sitter helt död på jobbet..Jag har verkligen jobbat för mycket nu känner jag så jag ska förska få ledigt på fredag så att dt blir en långhelg! På fredag och lördag kommer min farbror och spacklar hela köket/vardagsrummet så att vi kan börja måla och därefter lägga golv, det går framåt nu:D Men för att han ska kunna komma till oss med alla saker(han har inget körkort) ska jag hämta honom och jag vill inte stressa omkring så lite ledighet är välbehövligt nu.

Ikväll tänkte jag iaf ge mig på att baka äppelpaj. Jag skulle egentligen ha gjort det igår men det blir aldrig som jag tänkt mig när jag väl sätter mig i soffan (somnar på studs)..fy skäms! Föresten vilken uuunderbart väder det är. Det är galet varmt och man behöver nästan ingen jacka, det kanske är för att himlen var rosa igår eller vad tror ni?;)


"Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but more difficult to regret".
Vardagsliv



När man inte har något bättre för sig..
Vardagsliv

HAHA! Riktigt checka tungor! Jag kollade igenom lite bilder från helgen och Johanna och Jimmie fick mig till ett gott skratt!:D



Måndag 12/3
Vardagsliv

God morgon!

Jag är inte alls pigg på att det är måndag idag och ny vecka..jag är inte redo för en ny arbetsvecka! Må den gå fort så att jag får helg och kan vara ledig:)
Jag och månsan ligger i sängen och myser. Det finns nästan inget bättre sätt att starta morgonen på än att kunna ligga och dra sig med en kramgo vovve:) Iaf så bör jag kliva upp om en timme och ta en dusch innan jobbet! Idag är det 10-19 som gäller och nu är jobbschemat som vanligt igen.



Promenad på isen:)
Vardagsliv

Hej bloggen:)

Idag var det riktigt segt att komma upp till jobbet..tur var väl det att jag bara jobbade i fyra timmar:) igår hade vi det jätte trevligt hos Ida och hon verkade väldigt nöjd! Vi var ett härligt gäng och dom flesta som var där kände jag sen innan:)

Just nu är jag och mina två hjärtan ute och promenerar på isen och en mysigare dag får man leta efter, himlen är verkligen hur vacker som helst!



Utsvängda jeans
Vardagsliv

Jag har aldrig varit ett fan av utsvängda jeans och då menar jag ALDRIG! Jag har typ alltid haft tighta stuprörsjeans eller nästinpå. Och nu på senare tid har jag verkligen fått en crush i utsvängda jeans, i just love it! (och ja jag vet att jag är lite efter gällande utsvängda jeans men sån är jag:))Tyvärr äger jag inga själv och jag vet inte varför jag inte har köpt några. Men nästa gång jag åker ut på en shopping runda ska jag definitivt ha med mig minst ett par hem! Några tips på vart man kan köpa snygga utsvängda jeans?

 




Bilder från google


Lördag 3/10
Vardagsliv

God morgon alla pigga och glada!:)

Idag är det lördag vilket innebär att jag slutar klockan tre:D Jag längtar redan tills jag får gå hem! Igår hade killarna varit jätte duktiga och taket blev väldigt fint!! Pizza och sallad stod framme och vinet var uppkorkat. Tyvärr gick två väldigt fina vinglas sönder under kvällen..men det är bara mareriella ting så no harm liksom hehe. Idag fyller som sagt Ida år och det ska firas med dunder och brak! Klockan sju ikväll ska vi infinna oss på plats och jag ser fram emot kvällen.

Morgonen började med kaos på jobbet..systemet låg nere och det var handskrivna kvitton i kassan som gällde haha back to the sixty;) Nej men nu har allt ordnat upp sig och jag sitter just nu på kontoret och har växeln. Ha en bra dag allesammans!


Kaos i mitt hem..
Hem/inredning, Vardagsliv

Jag antar att jag kommer att komma hem till en lägenhet full med grejer och stök! Grapparna håller på för fullt där hemma med att lägga det nya taget och det positiva är att ingen orkar laga mat (och att jag slipper) så det blir hemkörning:D Jag ska äta en ost och skinksallad och sen ska jag bara njuta av att se dom jobba. Ett glas vin blir det nog också. Idag kan jag unna mig det eftersom att jag inte drack en droppe igår medan alla andra gjorde det plus att jag börjar klockan nio i morgon och slutar redan vid tre:thumbup:. Det var ett tag sen jag slutade så pass tidigt så det ska bli super skönt!

Nej nu ska jag arbeta i 45 minuter till och sen blir det rally hem..



On my wish list!
Vardagsliv

Jag skulle verkligen behöva ett par nya converse;) Och där med basta!




Lite svårt att se kanske men dom börjar sjunga på sista refrängen..:(


Middag med jobbet
Vardagsliv

Yey idag är det fredag:D Tyvärr så jobbar jag hela helgen så någon vila för mig blir det icke! I morgon ska vi fira min kära Ida som fyller hela 20 år:) Jag kan inte riktigt förstå att jag redan har fyllt 20 och snart fyller 21(om ca 8månader). Det är party hos henne men jag ska försöka att inte dricka allt för mycket så att jag kan ta bilen på söndag..men vi får se hur det blir med det!
Nåväl, igår var vi ute och åt med jobbet. Det brukar alltid vara någon mässfest såhär under mässans tid men igår åt vi på en mysig Italiensk restaurang på kungsholmen. Vi hade väldigt trevligt och alla åt och drack (förutom jag som körde bil). Jag har inte varit med på så mycket som jobbet gjort tsm för att det har krockat med andra saker men när jag väl kan vara med så är det riktigt roligt faktiskt. Synd bara att man alltid jobbar dagen efter:(



Idag kommer Johnne och Micke hem till oss för att hjälpa Daniel med taket. Idag ska allt upp så att vi kan gå vidare med lägenheten:D Det lär bli bira och middag till det!



God morgon!
Vardagsliv

God morgon!

Idag är jag verkligen super trött..det blev senare än jag hade planerat igår. Men jag drack ingenting så jag kunde ta bilen:) iaf så var jag hemma vid tolv igår kväll och idag hade jag bara tio minuter på mig i morse innan jag var tvungen att åka. Jag svängde förbi donken för att köpa frulle men upptäcker när jag är på jobbet att jag har fått fel..:O

Besvikelsen när jag upptäcker att min toast är en mc muffin som var skit äcklig!!



Viktor&Rolf
Vardagsliv

Min absoluta favorit perfym just nu är Viktor&Rolf. Om ni inte har provat den förut gör det! Det luktar gudomligt:)



Såhär ser jag ut idag:)
Vardagsliv

Såhär ser jag ut idag (fast för tillfället har jag arbetskläder på mig). Svarta byxor från salt och blå tröja från ginatricot. Byxorna har dessvärre tappat färg men dom är hur sköna som helst! Och tröjan är jätte mysig:)



Aloha!
Vardagsliv

Hej på er! Jag vaknade jätte tidigt idag:) eller tidigt och tidigt men jag gick upp när baby gick till jobbet (06.45). Och eftersom att jag kunde ta bilen hade jag väldigt lång tid på mig att fixa och hemma nu på morgonen! Och som den pedant jag är är det perfekt med extra tid för städning haha!:D

Just nu står jag ute och tar en lite paus;) jobb 9-19..och eventuellt middag med företaget efter om jag orkar!



DÅ vs NU
Vardagsliv

HAHA jag dör! Ser ni någon likhet? Bortse från att jag är väldigt trött och osminkad på körkortet. Jag tror att den första bilden är för ca 5-6 år sen eftersom att det går ut om någon månad, jag var väl ungefär 14 år. Jag ser knappt någon likhet alls, vissa drag finns kvar men inte mycket. På den tiden vägde jag väl ungefär 37 kg också..haha vilken förändring! Till det bättre:D


 


Hämta ut mitt körkort!
Vardagsliv

God morgon!
Jag insåg just att det var år och dar sen jag bloggade från min dator. Det har blivit mycket mobilblogg på senaste pga av att jag har jobbat så pass mycke och inte orkar slå på datorn hehe.. iaf nu ligger jag i sängen och drar mig med datorn i knät. Alldeles strax (typ nu) ska jag gå upp och hänga tvätt, äta frukost framför vakna med the voice och sen ska jag hämta ut mitt KÖRKORT!:D Yeey!
Jag är inte alls särskillt taggad på att jobba idag. Jag vill ligga kvar i min säng och mysa med Måns hela dagen..men men man kan inte få allt man vill här i världen. Jag får njuta av mina två lediga dagar näst nästa helg för det är inte förens då jag är ledig:(


Sleep tight
Vardagsliv

Nu tänkte jag krypa ner i sängen bredvid älskling <3 Jobb 9-18 i morgon men innan jobbet ska jag hämta ut mitt körkort :) spännande!

God natt sötnosar..



Vad är manligt?
Vardagsliv

Jag har precis tryckt i mig en god tacomiddag:) så nu är jag dömätt..det dryga med att laga middag med så mycket tillbehör är disken! Det tar nästan längre tid att plocka undan än att äta. Tur att det är gott iaf:D
I övrigt så är jag väldigt trött och kommer med stor sannolikhet somna innan BB börjar..och jag vill verkligen se det! Det är så sjukt underhållande och jag är fast!

Nej nu ska jag ta och gå ut med vovven innan jag blir för bekväm i soffan!

En liten sneakpeak hur lägenheten såg ut igår när pappa och Daniel höll på



Nu har jag gottat mig lite väl mycket tyck...
Vardagsliv

img_6900 (MMS)

Nu har jag gottat mig lite väl mycket tycker jag..:D



Tisdag 6/3
Vardagsliv

Hej på er:)!

I och med att vi inte har en enda persienn i hela lägenheten blir det väldigt ljust tidigt så i morse låg både jag och Daniel och drog oss från tio över sex:) jag hann äta frukost som jag annars aldrig hinner med och jag tog en tidigare buss för att lämna Måns hos Isabell. Men det bästa var nog att träffa Louise:D det var ett tag sen och hon berättade lite heta nyheter;)

Nu har jag precis hoppat av tåget och det är jobb 9-19 som gäller!



Yummie<3
Vardagsliv

img_2340 (MMS)

Yummie<3



Best friends are the ones who are there whenever, whereever, however and most importantly forever.
Vardagsliv

Då var man på jobbet igen, mottligt taggad efter denna helgs arbete. 20 days of work here I come! Men det är bara att bita ihop för det blir inte bättre av att klaga..Jädrans vad kallt det var i morse btw! Och nu är det strålande sol? Hmm..vad ska man ha på sig egentligen när vädret varierar såhär? Vinterjacka känns lite fel men skinnjacka är alldeles för kallt. Haha i-lands problem;)
Igår kväll somnade jag som en stock framför tvn och självklart såg jag bara delar av big brother. Jag vaknade till, såg fem minuter och sen somnade jag om igen. Jag kan verkligen inte lägga mig i soffan utan att somna..och medan jag låg där och sov så sött lyckades Daniel bränna fast stekspaden i stekpannan och hela vardagsrummet blev rök fyllt :O Brandlarmet har redan gått typ tre gånger för att våran fläkt suuger!

Jobb 9-19 idag och sen ska jag hem och städa upp efter papi som ska dra klart elen idag:D



Måndag 5/3
Vardagsliv

God morgon hälsar två trött mössor!:)



Påväg till jobbet..
Vardagsliv

God morgon!:)

Idag var det inge vidare att kliva upp alls..jag är hur trött som helst och min kropp är alldeles mör. Det tar på en att stå upp en hel dag i en stimmig miljö. Tur är väl det att det finns toaletter som man kan gå till för lite privacy hehe;)
Iaf så jobbar jag på mässan idag med! Det bästa med att jobba där är att tiden går så fort, det är så segt annars när man får dötid och bara står och kollar på klockan!
Igår kom jag hem rätt så sent, lagade middag och sen hämtade jag therese i Jakobsberg. Redan vid tio(?) låg jag i sängen..tyvärr somnade jag inte alls på bra humör:/ jag var faktiskt lite ledsen..men det känns bättre nu! Aja, idag är det big brother och jag kommer att sitta bänkad framför tvn!:D



Såhär ser jag ut idag på mässan:)
Vardagsliv

img_2520 (MMS)

Såhär ser jag ut idag på mässan:)



Båt mässa!
Vardagsliv

God morgon:)

Strålande väder, båtmässa och glada människor. Hur mycket bättre kan det bli? Jag har inte alls mycket tid över för att skriva men jag uppdaterar när jag kan:) jag ska försöka lägga upp lite bilder också!



Upp och jobba i morgon..
Vardagsliv

John blund kom precis på besök och det är bäst att jag följer hans order:D i morgon ska jag upp vid sju för att åka och jobba!
Vi hörs i morgon..sleep tight!



Jag sitter just nu och rockar en nudellunc...
Vardagsliv

img_6321 (MMS)

Jag sitter just nu och rockar en nudellunch:) (bäst att tänka på figuren hehe..)alldeles strax ska jag ut på en liten promenad i det soliga vädret!



Rätt body inför beach 2012!
Vardagsliv

Hur ska jag gå till väga? Jag älskar mat (!!), jag är typ världens lataste person och jag har väldigt dålig självdisiplin..hm! Det där lät ju bra? Nej men jag och Johanna har pratat ihop oss och bestämt oss för att ge det nyöppnade tjejgymmet i kungsängen en chans:) Eventuellt så ska vi provträna någon gång nästa vecka, dock jobbar jag 9-19 varje dag men någon lucka borde jag kunna ordna! Jag vill ju inte se ut som en fläskpadda till sommaren som snart är här! You go girl;)



Allt för sjön
Vardagsliv

Hej på er och välkommen fredag!:D

Idag är humöret på topp och jag har riktigt mycket energi som sprudlar i kroppen. Positiv energi. Idag är det dagen med stort D för alla båtmänniskor! Allt för sjön sätter nämligen igång idag, dock är det en förhandsvisning endast för press, bransch och speciellt inbjudna. Men i morgon är alla välkomna! Självklart är vi med som vanligt och i helgen ska jag jobba där:) Så kom och besök Erlandsons bryggas monter! Det brukar alltid vara grymt mycket folk där och alla är så himla glada och trevliga (nästan iaf) så det ska bli riktigt roligt att jobba där, lite omväxling.  
Idag jobbar jag 9-19 och sen ska jag hem och laga ihop något riktigt smarrigt till middag, jag måste bara hitta ett recept! Älskling har tyvärr troligen halsfluss så vi får se om han kommer kunna få i sig någon middag. Annars får jag vara forever alone ikväll och svulla framför tvn. Städa ska jag göra också!


Ha en trevlig dag allesammans
/S
 


Torsdag 1/3
Vardagsliv

God morgon!

Första mars idag och det är plusgrader, grymt! Har ni sovit gott?:) jag har haft en riktigt kämpig natt med två hundar som breder ut sig över större delen av sängen och med min man som legat i hög feber..och när killar är sjuka blir dom som små barn (men jag måste erkänna att det är lite mysigt att ha någon att pyssla om).
Nåväl nu är jag på plats på jobbet och bil fick jag ta idag igen;) jobb till 16 och sen ska jag möta pappa för att åka och byta spotlights.

Jag måste bara få säga wow vad imponerad jag är på hur vädret har varit dom senaste dagarna! Riktiga vårkänslor, jag förstår dock inte varför snön kom på besök?