Soffhäng
Vardagsliv

Vilken otroligt mysig dag jag haft med Izabella här på besök och lunch uppe i centrum. Hon ska ha barn bara någon månad efter mig så ni kan ju gissa vad vi till största delen pratar om :)
Efter gårdagens pyssel har jag fått ett riktigt sug efter att göra något mer. Jag sitter och kollar runt på olika sidor efter hemma pyssel så om ni har några förslag dela gärna med er. Flaskan jag gjorde har fått en liten ny finish då jag inte blev riktigt nöjd och i morgon ska jag ge mig på ett nytt projekt. Jag känner inte för att rita eller så, jag vill göra någon typ av "inredning" eller något till barnrummet =)

Ikväll har vi bara slappat i soffan som två riktiga soffpotatisar. Vi åkte och hämtade mat från thaien och efteråt tryckte vi i oss morötter, gurka & dipp ;) nu tänker jag gå och lägga mig i sängen trots diskberget som vi lyckats bilda. 





Äntligen fredag
Vardagsliv

Godmorgon kära vänner 

Man kan tycka att jag har fredag hela veckan men den stora skillnaden är att när det är fredag på riktigt får också min kärlek helg och jag får spendera dessa dagar med honom. 
Dagens planer är att luncha med Izabella, hon har aldrig varit hos oss så det ska bli roligt att visa henne lägenheten. När Daniel slutar ska vi börja med barnrummet :D Äntligen! Vi ska rensa ut så att det står tomt och redo för en extreme makeover! Jag har så många planer på hur jag vill göra där inne och sitter och googlar hela dagarna haha :)

Idag har det gått hela 70 procent av graviditeten ♥ 




Kvälls pyssel
Hem/inredning

Jag försöker göra något liknande denna
 


För tillfället är det en ljusstake men så småningom blir det nog en liten vas:)
 
 
 
 




Någon tycker att jag varit snäll ツ
Vardagsliv

Ett paket från Nelly.com låg bland posten när jag kom hem :D
 
 
Allt är köpt på rean!





Tröjan har en jätte fin urringning bak på men jag fick ingen rättvis bild på den.


Mat i magen och girltalk
Vardagsliv

Även idag blev vi mätta och belåtna ;) Jag Isabell och melody har precis ätit en go lunch på GC och jag ska alldeles strax bege mig hemåt för lite städning och förbereda inför middagen. Men först ska vi in i en pysselbutik som ligger här i kungsängen och då vet man aldrig vad jag får med mig hem :).
Idag är det torsdag vilket betyder torsdagsbira för grabbarna. Bäst att jag laddar upp med lite mys och filmer :)
 



Älskade knäppgökar 


Vi har blivit med vagn :D
Min första graviditet





Det här med sömn..
Min första graviditet, Vardagsliv

..är uppenbarligen ingenting min kropp tycker att jag behöver. Jag vill egentligen inte skriva gnälliga inlägg men för tillfället är gnällig & trött det enda som stämmer in på hur jag känner mig, om vi nu ska vara ärliga! Min kropp är som en tidsinställd väckarklocka som ringer varje natt någon gång mellan 03-04 och denna natt var inget undantag. Oftast räcker det med att gå upp och röra mig lite (för ryggens skull) och sen bunkra upp med kuddar mellan knäna och under magen men inte i natt inte. Klockan 03.34 kollar jag på klockan i hopp om att den skulle vara lite mer, lägger mig i en annan sovposition, vrider och vänder på mig tills jag får nog. Jag går upp och tar ett varmt bad som för tillfället lindrar smärtan väldigt bra och sen går jag och lägger mig igen. Det verkar vara helt omöjligt att sova i våran annars väldigt sköna och mjuka säng! Ikväll ryker bäddmadrassen..Jag provar att lägga mig i soffan eftersom att den är aningen hårdare och efter någon timme lyckas jag äntligen somna, men bara för någon timme. Nu ger jag upp! Trött som en fladdermus är på dagen sitter jag och kollar på barnvagnar. Min nya sysselsättning haha! 
Nu har jag fått gnälla av mig i hopp om att min rygg kan läsa det här. Vi hörs om någon timme när jag förhoppningsvis är på bättre humör :)
 
Gamla bilder från när jag flög helikopter, sjukt roligt men samtidigt lite läskigt =)
 
 


Taggad inför morgondagen!
Vardagsliv

Mätt & belåten, vunnit över Felicia i kortspel, nybadad och nerbäddad i sängen är beskrivningen som passar in på mig just nu =) 
Förhoppningsvis lyckas jag sova hyfsat inatt och slipper vakna av ryggont eller att jag gått i sömnen och tänt alla lampor i sovrummet haha (jag kan fortfarande skratta åt mig själv så att tårarna forsar). I morgon ska jag nämligen ut på barnvagns jakt! Taggad till tusen och förväntningarna att jag har med mig en ny älskling hem är till max. Here we go!

Så fort kameran åker fram är Måns där ;)


Roominterior
Hem/inredning









Bilder tagna från instagram @roominterior


Good morning sunshine
Vardagsliv

Hej på er! 

Hur mår ni? Jag lyckades sova lite längre idag så nu känner jag mig utvilad. Dagens planer är att träffa Johanna om en liten stund, ta en lång promenad & bara ta det lugnt. Min lillasyster Felicia kommer till mig runt två tiden och ska stanna på middag =) Hon ska åka tåg ensam för första gången så här har ni en nervös syster! 

Jag som trodde att jag inte skulle ha något att göra på dagarna och bli rastlös men hittills har jag haft fullt upp :) På fredag ska jag och Daniel rensa ut extra rummet så att vi kan börja lägga golv och måla. Det är det sista rummet vi ska göra om och vi valde att vänta med det så att vi har haft någonstans att lägga alla verktyg osv medan vi renoverade. Det kommer tillslut bli ett barnrum :)





Nytt in
Vardagsliv

Idag hade jag på mig min nya kofta köpt på rean för 99kr








En dag i Jakobsberg
Min första graviditet, Vardagsliv

Jag har precis kommit in från en långpromenad med Måns och jäklar vad kallt det är ute. Större delen av promenaden gick jag och skrattade åt mig själv vad höll jag på med inatt egentligen haha! 
Idag har jag och Michaela hängt i Jakobsberg centrum i jakt på bebiskläder. Jag hittade en pyjamas, strumpor & vantar. Så härligt att umgås med någon som också går i väntans tider men som även har lite erfarenhet (hon väntar barn nummer två) så jag kan bomba henne med frågor. Läs hennes blogg här http://muppmickis.vimedbarn.se/ . Jag har verkligen snöat in mig på att det eventuellt blir en liten pojke vi får, det spelar ingen som helst roll men vi var så säkra på att det var en tjej innan. Vi kommer inte att kolla kön en gång till för det som verkligen betyder något är att liten mår bra! För tillfället bökas det för fullt i mammas mage 


Flower power
Hem/inredning

Jag la till lite rosa bland det vita och det blev riktigt sött (a). Ett tips till alla inredningsälskare är att ha färska blombuketter hemma. Det blir en helt annan känsla och ser så fint och nytt ut:)





Kan inte sova.
Vardagsliv

Jag vet inte vad jag har hållt på med inatt. Sovit som en kratta har jag iaf gjort och jag vaknade mitt i natten av att Daniel frågade mig vad jag höll på med, jag tyckte tydligen att det var roligt att tända alla lampor i sovrummet och bara sitta där på sängkanten..WTF liksom?!! Sen har jag vaknat titt som tätt av denna ständiga ryggvärk och har inte kunnat somna om. Jag har försökt lägga mig på sidan men det har inte hjälpt så ikväll blir det att vända sida på madrassen ifall det är för att den är för mjuk. 
Just nu ligger jag i ett varmt bad och letar efter ett träningsprogram som passar mig och Måns. Jag ska försöka träna så mycket som möjligt med honom nu när jag är hemma :)


Neutralt
Min första graviditet

Idag när jag och Jenny var i Täby C var det svårt att hålla shoppingfingrarna i styr. På tre timmar hann vi endast gå igenom ett fåtal affärer och inte ens se en tredjedel av shoppingcentret. Vi är sämst jag vet haha! Men vi fastnade bland den sista rean, och jag som aldrig brukar hitta något på rean fick med mig fem plagg hem :) och Jenny köpte jeans som var tvungna att sys upp. Vi hade iaf en super mysig dag och centrumet var hur fint och stort som helst! Dit måste jag tillbaka snarast och gå igenom dom butikerna som vi missade.

Jag har insett att barnmorskan trodde att det var en liten tjej inne i min mage men hon var bara 80 procent säker vilket innebär att det faktiskt är hela 20 procent att det kommer ut en liten pojke. Bebis låg med benen i kors på ultraljudet så hon hade väldigt svårt att se könet och vågade inte säga till 100 procent. Nu så har jag iaf börjat handla neutrala kläder men har inte alls hittat så mycket som jag trodde fanns. Alla dessa söta toppar och klänningar är så svåra att låta bli! Om det är någon som vet vart jag kan hitta fina neutrala bebiskläder hojta till! =)




Frozen yoghurt
Vardagsliv

Måste få ta en paus från shoppingen och unna oss en fika (nyttig sådan) :)








Ute och cruisar
Vardagsliv





Nostalgi
Vardagsliv

God morgon måndag!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, bara för att jag kan =) dock med en väldans ryggvärk..jag har bunkrat upp ordentligt med kuddar som jag använder mig av som stöd för att lindra värken. Alldeles strax ska jag börja göra mig i ordning och laga lunch till syster och mig. Hon kommer hit om en stund och har redan meddelat mig att hon är vrålhungrig haha. Idag ska vi åka till Täby centrum, jag har inte varit där på evigheter och eftersom att dom har gjort om där ska det bli roligt att se. Jenny har nämligen köpt en ny bil så det passar alldeles utmärkt att åka en längre sträcka :)

Igår skickade pappa den här bilden till mig, snacka om nostalgi! Bilden är tagen på en utomlandsresa när jag och Jenny var små ♡





Min klädsel
Vardagsliv

Gårdagens outfit bestod av en guld glittrig topp från Nelly (lånad av Therese) och svarta mammajeans från H&M.





Skenbakis
Vardagsliv

Finns det något som heter så..? Jag känner mig i alla fall högst bakis idag! Mycket folk, hög musik, dans och sen natt kan ha bidragit till min otroliga huvudvärk och trötthet idag. Jag somnade inte förens runt halv 4 i morse och Måns ville ut och kissa redan vid 8 tiden. Inte det lättaste att somna om när jag såg framför mig hur mycket städning vi hade att stå i. Som tur var hjälptes vi åt och det gick undan att röja upp i lägenheten. Nu ligger vi båda som två klubbade sälar i soffan med en varsin skål chips och coca cola haha =)

Måns just nu, så söt!




Friends ♡
Vardagsliv







Inflyttningsfest/ födelsedagsfirande
Vardagsliv

Vilken kväll det var igår och tack alla som kom och deltog. Igår fyllde min kärlek 23 år och det skulle självklart firas med dunder och brak. Vi passade på att ha en inflyttningsfest/ födelsedagsfest i ett med alla våra vänner i alla möjliga åldrar. Från ett år upp till 50+. Festen drog igång lite lätt vid 18 tiden och dom sista gästerna åkte hem vid 03. Då var jag måttligt trött kan jag lova haha! Vi är jätte nöjda med stämningen som var och Daniel bugar och bockar för alla presenter. Idag är det dock mindre roligt..det värsta av städningen fick Daniel, Max & Tobbe bort igår (tack och lov) men all disk, skurning och dammsugning är kvar men det är sånt som hör till när man håller i storkalas =)

Egopics


Jag & älskade syster ♡


Presentöppning






Gravid vecka 28
Min första graviditet

Idag går vi in i graviditetsvecka 28 (27+0) vilket innebär att det bara är 12 veckor kvar! Alice tyckte att det var mysigt att ligga på magen i morse och hon fick känna en och annan spark 





GRATTIS ÄLSKLING <3
Vardagsliv







Trevlig helg ♡
Vardagsliv





Heltidssjukskriven
Min första graviditet

Idag var det min sista jobbdag på ungefär två år. Jag var hos läkaren igår och blev heltidssjukskriven och det känns fortfarande konstigt. Jag har inte riktigt förstått att jag inte ska tillbaka till jobbet innan lillan bestämmer sig för att komma. Det känns både bra men samtidigt lite märkligt. Jag måste tänka på mig själv och bebis i första hand men jag är rädd för att bli alldeles för rastlös och att jag ska börja klättra på väggarna haha. 

Nu ska jag njuta av sista tiden som gravid och pyssla här hemma och framförallt i bebisrummet :)





Taco fredag
Vardagsliv

Fredag idag vilket självklart innebär taco =) iaf för mig haha. Daniel börjar tröttna lite på mina taco cravings och undrade om vi inte kunde äta en god köttbit ist, vad är det för fråga liksom?! Köttet får vänta till en mer passande dag haha. Jag har lyckats trycka i mig massor med mat och ligger nu utslagen i soffan framför Jackass filmen, sjukt rolig och bra gjord. Rekommenderar starkt! Chriztian är också här på middag och filmhäng.
I morgon är det Daniels födelsedag och då bjuds det på inflyttningsfest/födelsedagsfest så det passar oss alldeles utmärkt att inte ha några planer idag och bara vara! 

Vi passar mysiga Alice idag medan mamma och Peter har lyxat till det med att ta in på hotell :)


TBT
Vardagsliv

Tänk att jag ställde upp- Miss Universe Sweden 2013



















Nytt in
Vardagsliv










Mom 2 be
Min första graviditet

Alla blivande mammor se hit!
Igår fick jag ett tips om att apoteksgruppen delar ut ett babypaket gratis om man registrerar sig så varför inte tänkte jag :) (Det jag tyvärr inte visste var att bara utvalda apotek är med i apoteksgruppen vilket gjorde det hela lite jobbigare. Jag tog hjälp av min käre vän google och det visade sig att det var Husby och hallonbergen som låg närmast..Jag fick med mig min kollega så att jag slapp åka själv och självklart var dom slut i Husby :( så vi åkte till hallonbergen och där fick vi ut ett babypaket haha). Men det var lätt värt den lilla rundturen!
Ni som inte registrerat er gör det och hämta ut ett paket. I mitt paket låg det en napp, flaska, tidningar & en pysventil. Registrera er här http://babytobe.se/
Jag har även ett paket att hämta ut från Apoteket kronan (http://www.kdapotek.se/Radgivning/barnklubb/Bestall-babypaket/) och har redan fått ett paket från babyproffsen :) Allt gratis är bra inte sant?! =)


Bebis mys & tjejsnack
Vardagsliv

Åå vad mysigt det är att umgås med småttingar och deras mammor. Idag åt jag lunch med Isabell och hennes dotter melody på GC och vi prickade in rätt dag kan jag lova, ugns falukorv med potatismos och en gudomligt god sås =) Matvrak som jag är haha! När vi lunchat färdigt var det dags för fika hemma hos Isabell och vi hade turen att stöta på Victoria på Konsum så hon följde också med på en kaffe. Nu när jag snart ska bli mamma finns det inget roligare än att prata bebisar och bolla alla tankar som snurrar i mitt huvud. Men det absolut bästa är allt bebisgos och jag passade på idag, Victoria har en jätte söt son på fyra månader som jag fick mysa med.




Lunch dejt =)
Vardagsliv


Älskade melody och Isabell




Vänner på besök
Vardagsliv

På senaste tiden eller snarare den senaste veckan har vi blivit väldigt duktiga på att umgås med nära & kära som man så sällan annars gör på vardagar. Jag försöker höra av mig till mina vänner så ofta jag kan och klämma in en lunch, fika eller bara en myskväll då och då. Igår åt vi middag hos Mika och Lisette, idag åt jag lunch med mamma och Jenny, Patrik och Sara var över på middag och i morgon ska jag luncha med Isabell. Det är synd när det går alldeles för lång tid mellan gångerna men jag antar att det blir så när alla har sitt liksom. Men det är också då man vet vilka som alltid finns där vid ens sida och att vänskapen består. Det kan gå dagar, veckor & till och med månader innan man ses igen och det känns precis som igår. Det älskar jag! 

Självklart behöver man egentid också och bara få vara utan att ha massa måsten men det är så lätt att få en dipp den här årstiden så jag gillar att ha något planerat att se fram emot :)





T u l p a n e r
Hem/inredning

Tulpaner i all ära. Jag vet att vintern i stort sett precis har börjat men visst blir man glad av en färgklick i hemmet. Jag älskar vita blommor såsom liljor eller vita tulpaner det känns så fräscht och tidlöst men lite färg den här mörka årstiden skadar inte =)
När pappa och hans tjej var här i helgen fick vi denna härliga bukett :)
 
Mina liljor har börjat slå ut


Stolt storasyster
Vardagsliv

Idag är jag en otroligt stolt storasyster! Jenny har tagit KÖRKORT!! Som hon har kämpat med att både övningsköra och plugga teori, du förtjänar inget annat än detta körkort! Och på första försöket dessutom :) så duktig! 





Just nu
Vardagsliv

Lisette stickar & jag kollar på mitt favvo program :)




Monday funday
Vardagsliv

Hej bloggen =) 

Skönt att måndagens arbete är slutfört och jag ÄNTLIGEN har varit hos tandläkaren. Som jag skrev tidigare så har dom ringt och bokat om min tid 5 gånger sen oktober och tror ni inte att jag glömde bort min tid jag hade förra måndagen!!! Så typiskt men nu har jag varit där, inte en anmärkning i munnen och jag behövde inte betala för den bortglömda tiden eftersom att dom förvirrat mig med alla tider hit och dit.

Just nu sitter jag i soffan och myser hemma hos Lisette med en sprattlande liten i magen. Det är verkligen en sån otroligt mysig känsla att både känna och veta att det är vår älskade lilla bebis där inne som ger sig till känna <3 Lisette är jätte duktig på att sticka så hon har bestämt att vi ska ner till garnbutiken och välja ut garn så hon kan sticka en kofta till liten. Blir även middag och klippning här ikväll :)





Jakobsbergs närsjukhus
Vardagsliv

Chriztian hade en rolig utekväll som slutade mindre lyckligt. På Jakobsbergs närsjukhus diskuteras det om det ska sys eller inte..




Favoriter i repris
Vardagsliv










Gravid vecka 27
Min första graviditet

Bara 13 veckor kvar nu =)





En vacker vinterdag <3
Vardagsliv




















Fredagsmys
Vardagsliv

Taco & film med mina favorit killar <3




Real housewives
Vardagsliv

Alltså jag är beroende! Allt som har med hemmafruar på tv att göra älskar jag haha =) real housewives of Miami, Beverly hills, new Jersey, Vancouver osv . You name it och jag kollar :) Jag vet faktiskt inte varför jag gillar att kolla på dessa tjejer som lever lyxlivet men det är så mycket drama, glitter & glamour och andra larviga tjejsaker som jag inte kan slita mig ifrån haha.









Bebiskontroll
Min första graviditet

Bebis har nu i några dagar valt att skrämma mig lite grann genom att inte röra sig som vanligt. Alla pratar om att lära känna sitt barns rutiner och sparkar och jag trodde att jag gjort det men tydligen inte :) Varje dag när jag lägger mig ner i soffan/sängen och vilar har den lilla börjat sprattla omkring som aldrig förr men nu dom senaste dagarna har det lugnt ner sig massor. Så jag valde att åka in till förlossningen och göra ett ctg och ett ultraljud för att se så att barnet mår bra. Och det gör det :) jag känner mig så lättad och bara för det har hon börjat röra sig en massa! 
Lilla bebis att skrämmas <3


Telefonkö
Vardagsliv

Roligt att det är 437 personer före mig i kön till försäkringskassan..




Sjukgymnast
Vardagsliv

Oj vad fort dagen har gått och jisses vad mycket jag har hunnit med! Jobbat, ätit lunch & umgåtts med bästa michaela och varit hos sjukgymnasten. Det var inte lätt att komma ihåg den tiden med allt som snurrar i mitt huvud haha. Men nu är jag äntligen hemma och jag har ett papper fullt med övningar för bland annat svanken eftersom att det är där jag har som ondast. Nu gäller det bara att inte slarva med övningarna och åtminstone göra någon/några om dagen. 

Igår fyllde min lillasyster Felicia 10 år och det ska firas idag på restaurang med familjen. Klockan 18 ska vi vara i jakobsberg så jag och Måns passar på att vila en stund i soffan innan mannen i huset kommer hem :) 
Älskade lilla vovve <3


Tjejkväll
Min första graviditet, Vardagsliv

Nu är jag påväg hem till Bella för en tjejkväll med Jennifer, Isabell, Mathilda & izabella :) bebisar kommer vara ett hett ämne kan jag lova!





Planera inför föräldraledighet
Min första graviditet, Vardagsliv

Det går rent ut sagt åt pipsvängen..jag är verkligen sämst på sånt här haha! Om det är någon i min umgängeskrets som nyligen planerat föräldrapenning och ledighet hojta till, försäkringskassan och jag har inte riktigt blivit bundisar är =)


Stackars familjer
Vardagsliv







Jag kan verkligen inte föreställa mig hur familjerna som precis förlorat sina hem känner just nu..fy vad jag tycker synd om dom! Tänk att vakna upp mitt i natten och hela längan brinner..:(


Detaljer
Hem/inredning

Idag hittade jag äntligen lampan som jag letat efter så länge, en "kristall lampa" i olika längder :) väldigt svårt att få en bra bild men ungefär såhär ser det ut i min lamphörna.
 





Shopaholic
Vardagsliv

Oops! Det blev lite mer än jag räknat med =)




Tisdag 14 januari
Vardagsliv

Hej vänner ❤️

Hoppas ni mår bra, jag mår jätte bra förutom lite skavanker här och där men så är det väl alltid :) Arbetsdagen börjar närma sig sitt slut för mig och när jag ätit lunch ska jag träffa Lisette och åka på lite inrednings ärenden. Hon vill plocka bort julen och köpa lite nytt medan jag mer är ute efter lampor och blommor ;) Om jag känner mig själv rätt är det mycket möjligt att det slinker ner både det ena och det andra i kassarna haha =)

Jag älskar mitt nya hår!




En mysig vinterdag
Vardagsliv

Idag var första "riktiga" dagen på min sjukskrivning. Egentligen började den gälla redan i fredags men det känndes bättre att ta allting på en måndag så jobbet hann förbereda lite. Jag åt lunch med några kollegor och sen fyllde min chef i alla papper som behövs för att söka om gravidpenning, nu återstår den långa väntan på om det beviljas eller inte. 
Vid ett tiden kom jag hem för att dra på mig långfillingar & sockor och sen ta med mig måns för att ge oss ut i kylan i två härliga timmar :) Vi mötte upp Lisette och gick en promenad nere vid vattnet innan det blev för kallt och en kopp varmchoklad lockande. Lisette följde med hem till oss och strax efter kom också Mika över för lite middag. Louise kom lagom till chipsen och filmen haha :) en riktigt mysig vinterdag med både promenad och filmmys <3





Så länge det är ljust och sol ute får det gärna vara kallt för mig :)


Magbild vecka 26
Min första graviditet


Eftersom att jag glömde lägga upp magbild från vecka 25 hoppar vi direkt till vecka 26 ;)


Lite på lägenheten
Hem/inredning






















Fin besök
Vardagsliv

Idag var det dags för storhandling och ett besök på tippen. Skönt att fylla upp kyl och frys efter att det ekat tomt i några månader :) Michaela med familj kom över på en eftermiddags fika för att se på lägenheten. Alltid lika roligt att träffa henne och växla alla tankar kring graviditet och annat ;) hon är också gravid men i vecka 36 och har en jätte fin kanonkula så jag känner mig lite liten. 

Deras dotter Freja blev förtjust i Måns och ville vara med honom överallt :D





Första natten i lägenheten
Hem/inredning, Vardagsliv

åå så gott jag har sovit :) vaknade upp som en prinsessa i morse i vår alldeles egna lägenhet. Det var en lite halv konstig känsla men oj så bra det känndes. Igår som ni säkert förstått flyttade vi allt och då menar jag verkligen allt till lägenheten och tack vare all hjälp vi fick så är nästan varenda kartong uppackad och gardinerna hänger redan på plats. Men det hade vi verkligen inte klarat av själva. Daniel, Patrick och Chriztian var lastansvariga och körde över alla kartonger och möbler medan jag, Jenny, mamma. Peter, nettis, Lotta & Linnea plockade upp kartongerna och började ställa i ordning. Nettis hade även gjort en chilli con carne som det bjöds på tillsammans med lite öl och vin =) Verkligen ett jätte stort tack till alla er! 
Lite senare på kvällen kom Mika, Lisette, Sebaztian, Isabell, melody och Filip över på en titt och lite vin. Det var då jag och Lisette fick för oss att åka till Coop och köpa hårfärg och färga mitt hår till en ombre och jag kunde inte vara nöjdare. Det är första gången på ca 
5 år som jag gör något annat än blont haha ;) även Chriztian fick för sig att slänga i lite färg av mina rester vilket inte resulterade i lika snyggt. 
 
Självklart kommer jag att lägga upp massa bilder på lägenheten idag så håll ut ;) men ni får ha överseende med att det fortfarande är lite rörigt! Eftersom att melody var snabb med att inviga badkaret igår så vill jag och Daniel inte vara sämre, dags för ett bubbelbad :D
 
Återigen ett jätte stort tack till er alla som hjälpte till igår, ni är guld värda! 





Ombre style
Vardagsliv








Soffan är på plats =)
Hem/inredning, Vardagsliv

Jag vill inte lägga upp bilder än för det är roligare att visa det färdiga resultatet men nu är iaf soffan på plats och grabbarna tar en bira medan dom sätter upp tvn :) Måns är överlycklig nu när han får springa & rulla i soffan haha! 



 


Sjukskriven
Min första graviditet, Vardagsliv

Som jag befarade blev jag idag sjukskriven till 50 procent. I tisdags bokade min BM en läkartid till mig på grund av mitt tunga arbete och idag konstaterade vi att jag ska börja jobba halv dagar, 7-11 och gå på sjukgymnastik men om det inte hjälper blir jag eventuellt sjukskriven på heltid. Men förhoppningsvis står jag ut tills jag tar ut gravidpenning så att jag inte blir rastlös av att bara gå hemma. Jäkla rygg!
 
Idag gjorde vi det sista i lägenheten och i morgon ska Daniel och Patrick hämt vår soffa från Mio och tvn ska monteras. Jag är så spänd inför flytten och jag längtar mer än någonsin, lite tråkigt dock att flytta ifrån Johnne och Therese <3


Love of my life
Vardagsliv





En dag närmare inflyttning
Hem/inredning, Vardagsliv

Nu ligger vi äntligen i sängen efter dagens fix i lägenheten :) Det är nära nu! På fredag börjar vi flytta lite smått och på lördag går det stora lasset. Idag torkade jag ur skåp & lådor, skrubbade badkar, dammsög och målade i det sista på väggarna medan Daniel, johnne och plogen fixade med rör och socklar. Jag längtar tills jag kan få hänga upp gardiner och ställa fram fina ljusstakar och puffa kuddar :) före och efter bilder kommer upp inom kort!
 
Juste idag handlade jag hem massa bebiskläder, bodys osv. Snart är det dags att beställa en vagn också =) Vi är sugna på en Emmaljunga Viking men det finns så sjukt många fina. Rena rama barnvagnsdjungeln.
 
Bjuder på en bild från Thailand :)
 




Onsdag 8 januari
Vardagsliv

Jag har stressat hela dagen på jobbet för att jag ska hinna med allt innan min tandläkartid i eftermiddag men självklart ringer dom och bokar om tiden..IGEN!! Det är på riktigt femte gången dom bokar om nu, första tiden hade jag liksom i oktober. Men men nu sitter jag på donken som mr. lonely haha och äter min sena lunch =) Jag har ändå lite ärenden i kista centrum så det gör egentligen inte så mycket. 





Besök hos barnmorskan
Min första graviditet

Det blir ganska mycket skriverier om barn och livet som blivande mamma men det hoppas jag att ni har överseende med, det vi går igenom är verkligen en stor livsomställning:) Iaf så var jag hos barnmorskan nyss, hon är helt kanon och underbar på alla sätt och vis och något som är extra roligt är att jag har samma barnmorska som Daniels mamma hade och eventuellt samma som min mamma hade ❤️ Vi lyssnade på hjärtljudet för första gången och det låg på 146 slag i minuten och sen mätte hon det lilla livet, 24 cm från huvud till stjärt :) Vi kollade också vart vi låg i kurvan och där låg vi helt perfekt och vi valde Karolinska som förstahandsval att föda på. Nu återstår bara det krångliga som att bestämma vilket datum jag ska börja ta ut mina mamma dagar på..hon tyckte att mitt jobb lät lite för tungt och gav mig en läkartid på torsdag för att prata om min rygg som jag fått problem med, och i morgon ska jag ringa sjukgymnasten. 




Homeland
Vardagsliv

Nu är det min tur att ge den serien en chans. Hittills verkar den grym men jag har iofs bara sett två avsnitt haha. Jag hoppas inte att jag kommer att tröttna bara för om jag känner mig själv rätt brukar jag tröttna på serier efter någon säsong och tv tittandet rinner ut i sanden. Är det någon som har kollat på homeland? Vad tycker ni än så länge? :)





Dagen efter
Vardagsliv

Hej bloggen ❤️

Idag är det dagen efter och det mås som det förtjänar här hemma (bortsett från mig som mår kanon haha) men trots det har vi fått riktigt mycket gjort i lägenheten :) Till helgen är det inflyttning och på torsdag ska vi storstäda efter all renovering. Det ska bli såå skönt att kunna krypa ner i sängen när man vill och ha fredags mys utan att vara i vägen. Men det har verkligen varit guld värt att få bo hos Daniels pappa medan vi renoverar trots att jag saknar att ha mitt egna. 

Gårdagen som ni kanske listade ut bestod av en överraskningsfest med 90tals tema :) Mika fyllde 25 och Lisette hade bjudit nära och kära till lillsjöskolans matsal med riktig back in the days tema. Det serverades middag och efterrätt och för att få en riktig tillbaka blick på skoltiden lekte vi lekar. Dansstopp, hela havet stormar & limbo :) alla hade på sig något som påminde om 90talet och jag och Louise var sporty spice medan andra var Ronny & Ragge, hiphopare, systrarna Graaf, e-type osv. En riktig lyckad kväll med massor av skratt och minnen som väcktes till liv =)

Lisette som Britney Spears
Ett måste var den typiska tatueringen
Lisette, Amanda, Louise & Micke i bakgrunden med spikes i håret haha
Dansstopp
Jag och Louise 


Limbo





Vilken lyckad kväll =)
Vardagsliv

Nu ligger jag i sängen helt utslagen efter kvällens fest! Har inte kunnat skriva och berätta om dagens planer tidigare idag då det var en överraskning =) men nu ska jag sova så jag får berätta om kvällen i morgon! 


90's back in the days


TGIF
Vardagsliv

Att vädret är grått, mörkt & regnigt är bara några av anledningarna till att jag vill tillbaka till Thailand..lagom motiverande att gå upp och jobba när det är lika mörkt ute som mitt i natten :( jag hade mycket hellre legat kvar i sängen och myst med mina hjärtan! Tack och lov att det är fredag och långhelg :D



Efterrätten på nyår i mina favorit glas :)


Ett försök till en bra bild på hela gänget ;)


2 januari 2014
Vardagsliv

Hej vänner!

God fortsättning & gott nytt 2014 :) Vilket underbart år det har varit och vilket fantastiskt år jag har framför mig. Det nya året firades in med tre rätters middag hemma hos Josephine och Jonas. Skagen på rågbröd till förrätt, helgrillad rostbiff med potatisgratäng & rödvinssås till varmrätt och en otroligt god hemmagjord glass med tillbehör till efterrätt. Det blev en lugn men speciell nyårsafton för mig vilket kanske är ganska självklart =) fördelen med att vara gravid just en sån kväll är att jag slipper både fylleångest och minnesluckor men framför allt slipper jag baksmällan ;) 
Jag tänkte skriva en årsresumé men det gör jag när jag sitter vid datorn och har alla bilder från det gångna året.