Soffhäng
Vardagsliv

Äntligen är jag hemma efter ärenden på Rusta och en långpromenad med vovvarna. Det blev inget besök hos min gammelmorfar idag för han fick komma hem från sjukhuset och det bästa är lite lugn och ro. Jag åker nog dit nästa vecka! Just nu sitter jag i soffan och myser med Alice och Måns (som mest är sugna på min macka jag trycker i mig) och när Daniel kommer hem åker vi till mami. Så skönt med ett "andra hem" där man alltid är välkommen och där middagen serveras i stort sätt när man vill :) Man blir kanske lite bortskämd haha. 
 
Idag komäntligen den där klänningen från Rebecca Stella in imin storlek. Jag längtar tills jag får ett sms av posten! Jag råkade klicka hem en annan klänning också :D


Uppe innan tuppen
Vardagsliv

God morgon :)

Har ni sovit bra? Det har jag, nästan lite för bra;) jag är redan på jobbet och klockan är bara 7..! Men då kan jag gå hem redan vid tre och det passar mig alldeles utmärkt för jag ska möta mormor efter jobbet i jakobsberg och hälsa på min gammelmorfar. Han är hela 93 år men tyvärr lite dålig just nu:( och man måste ta hand om varandra så vi ska hälsa på honom.
Ikväll ska jag och Daniel hem till mamma och äta middag:) Juste, Sabina messade mig igår om att att det är en Carolina Gynning utställning nästa vecka, gissa om jag blev glad?! :D



Vill ha
Vardagsliv

Jag är fast. En Carolina Gynning tavla måste det bara bli! Den översta tavlan är sjukt fin!


Vakna med the voice
Vardagsliv

Varför kan jag inte sova? Daniel gick hemifrån för ca 45 minuter sen och jag kan verkligen inte somna om..faktum är att jag ligger hur pigg som helst och funderar på om jag ska ut på en PW. Men lika snabbt som jag skrev det ångrade jag mig. Vädret är inte så lockande så jag tänkte ta tag i tvätten och laga en lyx frulle ;) Ultimata sovmorgnar för mig haha. Idag börjar jag klockan 10 så jag har 2 timmar på mig här hemma!
Under dom här 45 minutrarna har jag hunnit gå igenom dom bloggar jag brukar läsa och i bakgrunden har jag på tvn och vakna med the voice. Ett perfekt sätt att vakna på ist för att panik hoppa ur sängen när klockan ringer!
 
Tvätten var det :) 


ba
Vardagsliv

 


Lite från helgen
Vardagsliv



29 oktober 2012
Vardagsliv

Good morning people!
 
Jag är på plats på jobbet och om bara några minuter öppnar vi butiken. Idag är jag fortfarande lite små trött efter helgen men jag märkte faktiskt av att jag fick sova en timme längre :) Igår var det hur skönt som helst att inse att klockan bara var halv tio på morgonen när jag bestämt trodde att klockan var halv 11.
I lördags som ni vet var jag på invigningen av Friends arena och den var mäktig kan jag lova. Jag mötte upp Johanna i stan för att ta en cider på O´learys medan vi inväntade min syster som också följde med:) Invigningen höll på i ca en timme och 45 minuter men vi smet iväg lite tidigare för att slippa folkmassan. Jag måste bara få lägga in ett klagamål och det är på planeringen i "kiosken" inne på arenan. All dricka var slut innan det började och likaså popcorn osv och dessutom var hela kortmaskin systemet nere så dom tog bara emot cash..Men annars var det riktigt häftigt och roligt att vara där. Kronprinsessan var också där och höll tal  :)
Direkt efter åkte jag och Jenny till MP där vi mötte upp Lousie och Sabina och lite senare kom Daniel dit med ett helt gäng ! Sovsällskap fick vi av Louise, Sabina, Jimmie och Plogen..finns det hjärte rum så finns det stjärterum:D En grym helg är vad jag haft och igår låg jag och degade i soffan med massa chips och dipp och som om att inte det var nog vann vi båda på bingolotto yeey!
 
Detta inlägg skulle publiceras klockan 9 i morse men hamnade som utkast.


God natt
Vardagsliv

Min helg har varit super! Jag berättar mer i morgon för nu ska jag sova:)



Hungrig!
Vardagsliv

Idag tog jag sen lurre rast så jag får väl skylla mig själv att jag är hungrig;) men hellre det än att äta vid 12 och jobba till 19!

Bild från igår som Johanna tog



26 oktober 2012
Vardagsliv

Hej!
 
JÄKLAR vad kallt det är ute det känns som typ 10 minus! Och jag är inte alls förberedd :O Jag måste definitivt införskaffa mig ett par sjyssta vantar men framförallt en varm och skön vinterjacka! I morse var första gången jag fick skrapa rutorna..men det är mysigt med lite snö. Hellre kallt, snö & sol än regn och rusk :)
Igår efter jobbet åkte jag hem till Isabell och Sebaztian för att catcha upp lite med min fina. Vi är inte allt för bortskämda med att träffas nu när så mycket annat tar sin tid men det gör inget för varje gång vi ses är allt precis som vanligt med mycket skvaller, skratt och planer :) Iaf efter en snabb fika åkte jag och mötte upp Daniel för att storhandla och sen var det bara att slänga sig in i köket och förbereda inför kvällens tre rätters. Vi bjöd på bruschetta, grillat med klyftpotatis & sallad och till efterrätt blev det kladdkaka med glass. Det är nog sista gången för iår som vi grillar..tråkigt för det som är så gott!
 
Idag är det fredag och jag jobbar tyvärr till 19..så får se vad som händer ikväll. Men jag har iaf ledig helg och i morgon ska jag på invigningen av Friends arena :D


Förrätt, varmrätt & efterrätt
Vardagsliv

Ursäkta dålig kvalité, dags att införskaffa systemkamera! Tack för ett trevligt sällskap Johanna och Christoffer :)



Halv 8 hos mig
Vardagsliv

För ett tag sen var vi några som diskuterade om vi skulle börja med halv 8 hos mig. Ni vet det där programmet där man bjuder på tre rätters middag och sen nästa vecka är man hos någon annan och äter tre rätters:) Iaf, vi har inte börjat med det än och jag vet inte om vi kommer göra det heller men det är något jag skulle vilja! Då kan man få inspiration av andra och ha en super trevlig kväll tsm.
Ikväll skulle jag vilja ha ett liknande tema. Tre goda rätter och allt ordentligt utfört;) Christoffer och Johanna kanske ska komma och äta hos oss idag och då kanske jag ska passa på. Men vart tog fantasin vägen? Vad ska jag isf laga? Det är det här jag blir galen på..jag har sån dålig mat fantasi..! Alla tips är välkomna på goa middagar :)



25 oktober 2012
Vardagsliv

God morgon finisar ♥
 
Gårdagens uppdatering sög verkligen men jag hade absolut inget intressant att skriva om förutom hur mycket jag tycker om min nya blomma haha ;-). Det är inte så kul att läsa om "nu är jag påväg till jobbet..eller nu är jag påväg hem från jobbet..". Däremot fick jag en riktigt trevlig överraskning när jag kom hem igår kväll! Daniel stod vid spisen och rörde om i grytan för fullt haha skämtåsido han lagade en super god pasta rätt som han blivit tipsad om och den åt vi framför Johan Falk och tända ljus. Jag älskar att bara mysa med min kärlek och det bästa jag vet är överraskningar. Varje liten sak Daniel gör för mig får mig att bli så glad och det behöver inte alls vara menat som en överraskning egentligen. Det är för det mesta jag som lagar maten hemma och när han självmant har åkt till affären för att handla middag och sedan lagar till en grymt god rätt bara för att gör mig så lycklig!
 
Bild från Turkiet i somras♥


Min nya kompis i fönstret :)
Vardagsliv

Hej bloggen♥

Idag känns det i hela kroppen kan jag lova..det känns att jag faktiskt tränade igår och det är en härlig känsla! Jag får inte lika stor ångest över att jag åt den där morotskakan igår och inte heller över att jag drack julmust :D Gud så gott det är med julmust! Och speciellt när den bara säljs vid två tillfällen om året (julmust och påskmust).

Nu tappade jag tråden lite haha! Det jag skulle skriva var att igår när jag var på Ikea köpte jag hem en murgröna som passade alldeles utmärkt i fönstret. Jag brukar inte vara ett fan av krimskrams blommor vilket jag egentligen tycker att den här blomman är men nu sa det bara klick! Rolig information haha..:) Jag tänkte lägga upp lite mer detaljerade bilder på hemmet i ett senare skede och självklart på slutresultatet av renoveringen om någon är intresserad!

 

(Dålig bild på Muris som jag nu kallar den haha men så ser den ut)



Badminton
Vardagsliv

Nu har vi spelat i en timme och jag har verkligen världens sämsta kondition! Men det gick bra och framförallt så var det roligt:)



Sockerbomb
Vardagsliv



Mot IKEA
Vardagsliv

Nu slutar jag jobbet och ska direkt till Ikea för att möta mamma❤ vi ska ta en fika och räkna på lite viktiga saker. Alltid bra att ha en mamma som kan hjälpa en och hålla reda på saker och ting:) min mamma är bäst!
Ikväll ska jag göra debut på badminton banan haha. Jag, Daniel, Mika, och Lisette ska spela vid 6 i Komethallen tror jag? Kanske passar på att sola efter:D



Man tackar
Vardagsliv

När jobbet bjuder på fika är det svårt att stå emot:) och god var den!



22 oktober 2012
Vardagsliv

Hej vänner!
 
Hur mår ni? Jag har varit otroligt trött och oinspirerad till att blogga men jag måste bara visa er den här fantastiska klänning. Jag gick in på Nelly's hemsida för att spana och fick se att min älsklingsklänning kommit in i rätt färg. Dock finns den inte i min storlek och jag skulle göra vad som helst (nästan iaf) för att få tag på den i strl XS eller eventuellt S. Om ni ser att klänningen kommer in i lager skulle jag verkligen uppskatta om ni säger till :D 
 
Tack på förhand!
 
 


Villintegåupp
Vardagsliv



Batman
Vardagsliv

Innan john blund tar över tänkte jag säga god natt. Jag ligger i sängen och kollar på Batman men ögonlocken är alldeles för tunga för att orka se klart filmen!

God natt sötnosar



Idag
Vardagsliv



Hemma hos familjen Hock/Johansson
Vardagsliv

Nu är veckan snart slut och vi ligger i matkoma framför solsidan hos Susanne och Daniel, har precis ätit en välförtjänad brakmiddag efter dagens äventyr. Jag och Sussie har varit på 4-H gård, loppis och i skogen och hittat super fina björkstubbar som vi ska göra om till ljusstakar haha! ni ska få se sen;) Det har varit en riktigt bra och spontan helg och det gillar jag skarpt. I fredags kom Johanna och Christoffer över med fem liter vin och samtidigt som det förtärdes hade vi en riktigt bra kväll och i lördags var vi hos min pappa för att fira min lillasyster:D

Puss



En gång var vi små
Vardagsliv



Min underhållning just nu
Vardagsliv



Fredag 19 oktober
Vardagsliv

God morgon:)

Det känns för tidigt att skriva god morgon nu för egentligen ska upp om en timme, men jag kan inte somna om nu när Daniel gått till jobbet. Han är inte direkt den tystaste eller smidigaste på morgnarna och snoozar gärna i 30 minuter innan han går upp men det har sina fördelar det med! Det blir många pussar och kramar och vad är bättre än att vakna upp till det:)

Idag förstår ni ska jag åka buss och tåg igen. Det har blivit ett fredagsnöje för mig..eller inte haha! Jag läste i Metro i förra veckan att man inte länge till kommer kunna betala med sms biljett om man inte registrerat sig på SLs hemsida. Men jag kommer inte ihåg när det skulle börja gälla?! Jag hoppas jag kommer med bussen vid kvart i nio;)



Skulle jag passa som mamma? :)
Vardagsliv



"I really wanna throw a party with fake alcohol and see how many people act wasted"
Vardagsliv



I höst
Vardagsliv

En outfit jag skulle känna mig snygg i nu till hösten!



Förberedelser
Vardagsliv

På fredag börjar våra medarbetarsamtal och det är dags att förbereda sig. Jag vill vara påläst till max så att jag får ut det bästa av samtalet:)



17 oktober 2012
Vardagsliv

God morgon♥
 
Idag vaknade jag alldeles seg i kroppen och i huvudet, tror en förkylning börjar smyga sig fram. Det hör väl den här årstiden till..att bli hängig i höstmörkret. Men än så länge tycker jag fortfarande att det är lite mysigt, träden är fina och luften är alldeles frisk. Det värsta är mörkret, mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem.
På dagens schema är det jobb fram till 16 och sen ska jag och Daniel åka och köpa taklister:)
Igår hann jag rensa mina kantareller och jag gav bort hälften till Daniels mamma som kom på middag.
 
Många styrkekramar till alla inblandade efter gårdagens tråkiga besked ♥


Titta vad jag hittade:)
Vardagsliv



En tidig tisdagsmorgon
Vardagsliv

Idag vaknade jag helt på rätt sida men hade en väldigt konstig dröm..! Jag är utvilad och känner mig allmänt glad:) Igår hade vi det jätte mysigt med tv mys och varma mackor innan sängen kallade. Idag jobbar jag 8-16 och ska äntligen ta tag i mina kantareller som ligger på balkongen och vill bli rensade!



Skogspromenad och trattkantareller
Vardagsliv



Måndag 15 okt
Vardagsliv

Hej♥
 
Jag har haft en jätte bra helg som började med en väldigt viktig och lärorik diskussion med Daniel. Det är otroligt viktigt att lyssna på varandra och inte ta något för givet! Jag är så otroligt lyckligt lottad som får vara flickvän till världens bästa kille.
I lördags tog vi en mysig promenad upp till centrum i det super fina vädret och satte oss på GC med en läskande cider. Middag åt vi på Alexandra och efter det gick vi hem till oss och fick sällskap av Micke, Carina, Lisette, Mika och Johnne. Redan nu längtar jag till nästa helg och hoppas den blir minst lika bra :) Dessvärre jobbar jag på lördag så det kommer nog inte bli så sena nätter!
 
Måns♥
 


Hej lördag!
Vardagsliv



Pizza
Vardagsliv

Mums vad gott det var! Hemmagjord pizza till middag:)



Räkna minuter..
Vardagsliv

Jag sitter just nu och räknar minuter..om ca 55 minuter kommer Daniel och hämtar mig. Tur är väl det så jag slipper åka tåg hem:) och i och med det tar jag helg!

Älskade syster!



Åka pendeltåg
Vardagsliv

Idag fick jag nitlotten att åka pendeltåg till jobbet. Jag kommer inte ihåg senast jag gjorde det och det är inget att komma ihåg heller! Fy fan hur står man ut att trängas med alla människor varje dag. Och inte nog med det så får jag vänta i Karlberg på Märsta tåget i 15 minuter och det är svinkallt..Tur att det är fredag :D
Idag jobbar jag 8-16 och förhoppningsvis känner jag mig bättre tills dess. Mår illa och har ont i halsen:(



VILLINTEGÅUPP
Vardagsliv



Kan någon snäll själ ge mig?
Vardagsliv



Sovmorgon
Vardagsliv

Hej på er!
 
Igår somnade jag direkt efter svenska Hollywood fruar så idag är jag ordentligt utvilad. Jag tog sovmorgon fram till strax efter åtta och strosade omkring hemma i lägenheten och städade. Jag har verkligen ett stort behov för städning och när solen lyser igenom fönstrena ser man varenda litet dammkorn haha! Jag hann också lämna felpostad post till en tjej på andra sidan gården. Så typiskt när dom skickar fel! Och det blir ju påminnelse på det om man inte betalar fakturan i tid..Jaja, inte mitt problem :D
 
Bara en liten tanke


Varm dusch!
Vardagsliv

Jag ligger i sängen och väntar på att shw ska börja och sen ska det bli skönt att sova bort den här dumma dagen! En varm dusch gjorde susen men nu längtar jag tills i morgon. Det var jätte mysigt hemma hos mamma och super trevligt att umgås med la familia:)

Puss!



Min instagram vecka
Vardagsliv

Ni följer väl mig på instagram? :)@sandralundqvist



Vad skulle jag göra utan dig❤
Vardagsliv



Rolig tisdag morgon
Vardagsliv

God morgon:) Idag är det kaos artat ute på vägarna. Det tog mig ca en timme att komma till jobbet och normalt tar det 20 minuter..tydligen hade det inträffat en motorcykel olycka vid Rissne korset om jag inte hörde fel:/ plus att det var någon som fått punktering vid solna påfarten..!
Idag slutar jag klockan fyra och det ska jag utnyttja genom att åka till IKEA och handla spotlights och sen ska vi hem till mami och äta middag :D Skönt att bli bortbjuden såhär ofta, dags att bjuda igen snart hihi.



Måndag 8 oktober
Vardagsliv

Sesådär då var det måndag igen..! Känns väl lite sådär med tanke på att jag haft en bra helg + att vi har fått massor gjort hemma i lägenheten. Men nu är det ny vecka och nya tag;) Jag inviger denna vecka med ett långt arbetspass som slutar om ca 1 timme och sen ska jag hem och mysa! Om inte Daniel vill så vet jag att Måns vill. Han älskar när jag kommer hem :D

Min nya look kanske :)



Trevlig lördag fina läsare
Vardagsliv



En höstig fredag
Vardagsliv

God morgon underbara fredag!

Jag vet inte om jag tycker att det här veckan har gått fort eller sakta. När jag tänker efter har den gått riktigt snabbt men när jag väl sitter här känns det som en evighet tills jag slutar (kl.16). Idag ska jag hem och hjälpa pojkvännen min med att lägga tak och se till så att han är nöjd med dryck och mat :) Det kommer bli en lugn men slitsam helg för oss då vi ska hålla på hemma och förhoppningsvis bli nästintill klara i hallen! Det kommer bli så fint :D



Rebecca Stella For Nelly
Vardagsliv

Rebecca Stella kollektionen For Nelly är to die for! Jag skulle göra vad som helst för att få hela kellektionen hemskickat till mig! När jag var på invigningen av Gina Tricots nya butik för ett tag sen var Rebecca DJ där och hon hade på sig en vrålsnygg klänning som skulle lanseras i en av hennes kommande kollektioner. Jag väntar ivrigt på att den ska finnas till försäljning! Om jag inte helt har lyckats missa den  ;)
 
Skorna hittar ni HÄR
Klänningen hittar ni HÄR
Skorna hittar ni HÄR
Och den här klänningen hittar ni HÄR


KANELBULLENS DAG❤
Vardagsliv

Idag är det kanelbullensdag och det uppmärksammas här på jobbet med massa kanelbullar i fika rummet. Jag har inte ätit någon än så jag får se om det finns några kvar till lunch:) Igår höll pappa och Daniel på hemma i lägenheten fram till halv 7 och sen hade vi turen att få äta middag hos mamma och gissa om det var skönt att slippa ställa sig och laga mat i röran! Idag ska det röjas undan och i helgen ska vi lägga tak:)

 

 



En utväxt som heter duga!!
Vardagsliv

Ursäkta grotesk osminkad bild..men här har ni allt svart på vitt;)



Min lunch
Vardagsliv



När jag får lite tid över
Vardagsliv

God morgon!
 
Jag sitter på jobbet och har precis fyllt på i hyllorna. Innan jag går vidare till nästa gång kikade jag in på lite olika inredningsbloggar för att få tips och inspiration till lägenheten och för att få ideér till hur vi kan göra i hallen samt i sovrummet. Jag hittade en jätte trevlig blogg med massa roliga tips på hur man kan använda sig av olika saker och få det till en fin möbel/dekoration osv.
Det skulle vara riktigt rolig med lite mer tips på inredningsbloggar från er läsare så kommentera inlägget med din favorit inredningsblogg:) Puss!
 
Bloggen hittar ni HÄR!


Pannkakstisdag❤
Vardagsliv



Inspiration
Vardagsliv



God morgon!
Vardagsliv

Nu börjar det bli lite små trögt att gå upp om morgnarna! När klockan ringer är det fortfarande mörkt ute och jag förstår aldrig om det är någon som ringer mitt i natten eller om det är väckarklockan som är förjävlig..det är alltid väckarklockan. Nej nu lät jag väldigt bitter så jag börjar om :P Hej på er! Hur mår ni? Bortsett från tröttheten så mår jag prima ballerina! Jag lagade en jätte god tacogratäng igår som jag längtar efter att få äta nu på lunchen haha.
 
Pappa skulle egentligen ha kommit hem till oss idag för att förbereda elen i hallen så att vi kan lägga klart taket men han fick förhinder så i morgon kommer han och fixar det innan vi ska på middag hemma hos mami♥
 


Två mumsiga måltider jag ätit i veckan:)
Vardagsliv



1 oktober
Vardagsliv

Nu är september månad slut och vi välkomnar oktober. Känns lite små trist att inleda månaden och måndagen för den delen med spöregn och höstrusk. Men jag kan trösta mig med att jag får komma hem och mysa i lägenheten med tända ljus och alla underbara höst artiklar ur höstens/julens kollektion från ZBH.
Igår hade jag först ett homeparty hos Theresa som gick jätte bra och sen åt vi en god chili con carne middag hemms hos Isabel och Sebaztian framför bingolotto. Robin och Mia kom också förbi för att spela men ingen kammade hem någon vinst:(
 
Idag slutar jag klockan fyra och dagens planer är inte många! :D