Instagram
Vardagsliv

Glöm inte att följa mig på instagram @sandralundqvist :)


Thank God it's friday!
Vardagsliv

Äntligen är det fredag som jag har längtat:) Nu har jag bara en vecka kvar och sen är det semester! Inga planer ännu men eventuellt en sista minuten. Idag slutar jag klockan 16 och sen ska jag njuta av solen och kvällen:) ett glas vin på balkongen kanske det blir också!


Träningsvärk
Vardagsliv

Hej!
 
Nu två dagar efter gympasset passar värken på att smyga fram. Jag är alldeles stel och sitter som en kråka (kan man säga så haha?) Anyways idag är det ett sent jobbpass som gäller och jag är hemma vid halv 8. Det blir tacos till middag och sen en promenad med Isabell:)
Vi har en hel del att planera inför partyt på söndag och sen har vi andra planerat en liten sak tills på lördag! Denna helg kommer bli bra känner jag på mig och jag är super taggad inför homepartyt! Hoppas alla kan komma och tycker det är lika roligt som vi:D


Mattepattelingonknatte
Vardagsliv

 
 
 


Lunchat med Johanna
Vardagsliv

Oj vad mätt jag är nu! Jag och Johanna åt lunch på thaien vid mitt jobb och som vanligt åt jag en phad thai :) Min absoluta favorit! Och eftersom att jag och Johanna inte kan få nog av varandra (haha) ska vi ses vid tre och kolla lite i sollentun centrum. Det var år och dar sen jag var där senast och det ryktas om att Gina har stor rea;)


ZBH
Vardagsliv

Nu när allt är klart på papper tänkte jag att jag kunde avslöja vad det är jag och Isabell har på gång. Jag vet att många är nyfikna och jag har fått många frågor men inte velat svara förens allt är klart. Men håll i hatten för här kommer det :) Vi ska hålla i inrednings homepartyn! För er som inte vet vad ett homeparty är är det när ett gäng låt oss säga tjejer samlas för en vinkväll och vi kommer dit med massa fina inredningvaror som alla kan känna och klämma på och vid intresse sedan beställa. Vi kommer också självklart ha med oss säsongens katalog och till den som är värdinna för partyt (han/hon som bjudit dit sina vänner) kommer en värdinnegåva kunna väljas!
 
Produkterna vi kommer att sälja finns inte tillgängliga i någon butik utan dom går endast att beställa via homepartyn alternativt genom en som håller i partyn. Så om ni är eller känner någon som är intresserad av att ha ett homeparty tveka inte att höra av er:) Det är ett perfekt tillfälle att slänga ut gubben och ha en trevlig tjejstund med sina vänner! HÄR kan ni gå in och tjuvkika i säsongens katalog;)
 
 


Sommarväder
Vardagsliv

I morse var jag uppe väldigt tidigt, slängde på mig kläderna och gick ut med vovven. Jobbet kallade klockan 07 men det gör inte mig någonting för jag slutar redan vid 15:) Jag är nog mer av en morgon människa och föredrar att börja så tidigt som möjligt och sluta tidigt!
Idag bjuds det på sol och värme så det passar mig alldeles utmärkt att sluta tidigare) Jag tror att jag ska träffa Johanna efter jobbet och vi ska eventuellt luncha tsm vid 11. Hon fyller dessutom år idag! Grattis sötnos
 
Jag och Johanna förra sommaren påväg till Örebo


Converse med platå
Vardagsliv

Riktigt snygga till ett par shorts och bruna ben;) Ska jag våga?
 
 
 
 
Bilder lånade från google.se


<3
Vardagsliv

 


25 juni 2012
Vardagsliv

Hej bloggen♥
 
Inte något vidare väder idag och det ska vara såhär ända fram tills på torsdag:( Men det är såna här dagar man ska jobba. Hoppas på bättre väder när jag har semester bara!
Igår somnade jag tidigt i soffan och vaknade av att Daniel smygspelade haha..så fort han är sjuk åker xboxet fram men det gör inte mig någonting om jag ändå sover:) Idag har jag inget som helst planerat, jobb 8-16 och sen kanske jag ska tvätta några maskiner och laga lite mat. Mer än så blir det nog inte!
 


Måttligt road
Vardagsliv

Jag måste erkänna att jag nästintill hatar TV spel! Det är så fruktansvärt tråkigt att kolla på när Daniel spelar ("vilket han inte alls gör så ofta") men NÄR han gör det så får jag tuppjuck! Dags att komma på något som irriterar honom och börja retas lite hihiho:)
 


Ölsvepning med tampong
Vardagsliv

Haha här är en video från en av lekarna på midsommar!!
 


Internet via mobilen
Vardagsliv

Det går lite segare än vanligt men det fungerar iaf:) Vi var precis över hos Isabell och Sebaztian för att se hur långt dom har kommit i lägenheten och dom börjar få det hemtrevligt. Som i dom flesta lägenheter är det mycket att fixa i början innan man är riktigt nöjd men man får ta lite i taget. En väldigt stor säng har dom iaf som man inte kan annat än att vara avundsjuk på! 
Alldeles strax kommer Daniels mamma hit och vi ska ta en snabbfika medan vi hjälper henne att lägga ut hennes bil till försäljning;) En riktig pärla kan jag lova!
 
Min midsommar har varit allt annat än galen:) Hela midsommarhelgen har varit lugn men det var hur skönt som helst. Jag har verkligen kunnat njuta av dagarna och inte behövt vara bakis:) På självaste midsommar afton åt vi sillunch hemma hos Susanne och Daniel och runt 14 åkte vi hem till Daniels pappa där det var fullt tjohej med lekar och massa mat:)
 
Lite bilder från helgen som varit
 
 
Balkongen fixade vi sommarfin
 
 
 
 


Inget internet
Vardagsliv

Nu har vi inget internet hemma så bloggen blir lidande! Och appen fungerar fortfarande inte för mig..jag ska försöka lägga upp lite bilder från midsommar ikväll men det lär väl inte fungera det heller:(


Euphoria a la Isabell
Vardagsliv



Nya Blogg.se
Vardagsliv

Igår kväll upptäckte jag att mina mobil inlägg jag publicerat under dagen inte kommit upp. Och nu på morgonen loggar jag in och ser att Blogg.se förnyats och att det därför kan uppstå problem..synd bara att inläggen inte publiceras som dom ska! Kommer sms funktionen inte att fungera alls längre? Jag kommer inte in på appen heller:(
 
Här kommer en snabb repris från inläggen som aldrig kom upp. Igår opererades Daniel i Nacka och allt gick jätte bra och fort! Vi var ute i god tid och redan vid 06 åkte vi hemifrån ifall det skulle vara köer, vilket det inte var:) Vi hann därför ta en mysig promenad i solen och kolla på båtar innan det var dags och jädrar vad fint det är i Nacka! Tre timmar låg han på uppvaket innan vi fick åka hem och trycka i oss glass (ja, jag passar också på haha!)
 
 
 


På promenad i gröna dalen och tröttar ut vovven:)
Vardagsliv



19 juni 2012
Vardagsliv

God morgon sötnosar♥

Äntligen tittar solen fram någorlunda! Men när får vi sommar egentligen? Iaf så har jag precis varit ute på parkeringen och försökt lära Jenny att köra bil:) Jag kan inte låta bli att skratta när jag ser hur hon skjuter fram sätet ända fram till ratten och knappt kan röra benen, jag ser mig själv i henne så mycket för det var exakt så jag satt i början! Hur kunde jag sitta så haha:)


Jag bara måste lägga upp den här bilden haha, snacka om att vi är ofta på Ikea:) Och jag ska dit idag igen!


10 månader idag med älskling❤
Vardagsliv



Måndagen inleds med ett gympass
Vardagsliv

Det blev ett kärt återbesök på gymmet i morse innan jobbet. Det var evigheter sen sist och det kändes kan jag lova:) Som tur var fick jag mycket sömn i natt så det var inte så jobbigt att kliva upp, jobbigare var det att ställa sig på löpbandet..haha!
image description
Allt som hände igår är löst nu och förhoppningsvis slipper det hända något så onödigt igen!


Sömnlös
Vardagsliv

God morgon❤

Min natt har varit allt annat än bra och likaså sömnen..jag lyckades somna en timme mellan 5-6 på soffan och sen har jag bara legat i tankar. Jag känner mig så tom och ledsen:( Det värsta av allt är att jag jobbar idag och har för tillfället spräng huvudvärk..! Aja jag slutar iaf klockan 14 så det är inte så farligt och syster min är bra på att muntra upp:)



Just nu med Isabell!
Vardagsliv



I hate how Monday is so far away from Friday and Friday is so close to Monday.
Vardagsliv

Jag har inte alls den ångesten jag trodde att jag skulle ha över att jobba helg! Det var värre igår kan jag tala om..men nu när det är grått ute och regnar så känns det faktiskt helt okej:) Ikväll vet jag inte om vi ska hjälpa Sebaztian och Isabell med flytten eller vad det blir. Dom håller på för fullt nu under dagen men ikväll hoppas jag på lite grillning!
Det blir iaf inte något festande för mig eftersom att jag jobbar i morgon också..Men bara mellan 10-14 så det är inte så farligt:)


Syskon på besök
Vardagsliv

Igår var mina kära syskon och deras mamma på besök hos oss i Kungsängen. Vi lunchade, fikade, dansade och lekte! Super mysigt men tyvärr blir det alldeles för långt emellan varje träff..fast det är alltid lika roligt såklart:) Daniel jobbade och såfort han kom hem blev han nya lekfavoriten, Filip med sin Iphone älskar att lära sig nya saker!











Studentfirande
Vardagsliv

Hej♥

Idag är en bra dag:)Louise tar studenten och jag slutar klockan två. Igår fixade jag hennes naglar i två timmar på Nettis balkong och dom blev riktigt snygga. Hela hon kommer vara så snygg idag, min lilla prick! Louise är den sista jag känner som tar studenten så ikväll ska vi inte snåla på firandet.

Jag och Isabell hämtade ut tre stora paket igår och det var som rena rama julafton! Vi satt helt spända och gick igenom allt. Alla tjejers dröm (nästan)! Nu hoppas vi verkligen på att all går som vi vill:) Riktigt snygga saker!



Hej bloggen!
Vardagsliv

Den här dagen har verkligen flygit förbi:) Och jag längtar tills jag slutar klockan 16 för då ska jag hämta upp issa och åka till Ica för att hämta ut ett STOOORT paket!!! Shit var spännande. Iaf, vi har en hel del vi ska hinna med idag så vi åker direkt till mig och plockar upp allting. Jag ska även försöka hinna med lite städning och ett Ikea besök innan jag ska fixa Louises naglar inför i morgon:D I morgon är det nämligen hennes tur att ta studenten och det ska självklart firas ordentligt! Jag hoppas jag är fit for fight i morgon för på senaste har jag mått rätt så konstigt..

Mina naglar just nu! Dock var det ett tag sen jag fixade dom och det syns;)



Sleep tight sötnosar!
Vardagsliv



Svarar på lite frågor
Vardagsliv

Johanan: hejsan nice blog you have check my blog when you have time and comment if u want but you are so pretty and beautiful
Svar: Självklart ska jag göra det sötnos!

Anonym: Hej, en liten fråga. Va köpte ni eran lägenhet för och hur mkt la ni i handpenning?
Svar: Vi köpte den för 760.000 och la lika mycket som alla andra men vi hade lite förmåner;)

Annicka: Hur fungerar spelet med andra ord? :)
Svar: Det är verkligen hur roligt som helst och fungerar vid alla tillfällen! Man är i olika lag och man samlar poäng genom att beskriva det ord som står på brickan man tar upp från en påse med andra ord. Allt går på tid och man ska försöka beskriva så många ord som möjligt. Haha hoppas du förstår:)

Tilda: Vart har du köpt dina skor? :D
Svar: Mina höga beiga är från Hav2have och kostar 599 tror jag!:)

Maria: Vad är de du och isabelle ska göra ? :)
Svar: Jag vill inte riktigt skriva ut än vad det är vi ska göra men stay tuned så kommer det upp här på bloggen i veckan!




Lite ledighet är precis vad jag behöver!
Vardagsliv

Det blir bara svårare och svårare att komma upp på morgnarna och jag är allt tröttare på kvällarna..Jag behöver någon vecka off så att jag kan vila upp mig ordentligt, jag skulle vilja åka någonstans och hämta nya krafter! Anyways, lägenheten är i rullning och balkongen är klar:) I vardagsrummet är det inte heller mycket kvar förutom att fixa till golvet som strular och lägga socklar. Dimmer till lamporna fixar vi när pappa är bra igen. Och på fredag får vi nya grannar:) Isabell och Sebaztian flyttar hit och jag längtar så in i bomben på alla långa promenader, middagar och alla bullar hon ska baka till mig haha XD!

Idag är en lång dag på jobbet, jag jobbar 8-19..Men en rolig nyhet är att jag och Isabell förmodligen kommer kunna sätta igång redan den här veckan! Jag kan säga så mycket som att det gäller inredning:D



Just nu
Vardagsliv



There are not enough words to describe my love for you
Vardagsliv



God morgon♥
Vardagsliv

Jag sitter på jobbet och är måttligt road över att det är måndag..Denna helg har varit hur bra som helst! Min älskade syster tog studenten i fredags och det firades med en jätte bra mottagning och utgång i stan. Slutskivan hölls på entourage och vi var inte dom första med att gå hem, vi stängde nämligen stället:) I lördags kom vi inte upp förens klockan 14 och vi fick inte alls mycket gjort. Men igår däremot var det full rulle i lägenheten. Medan Daniel höll på med balkongen åkte jag och mamma till Ikea och köpte heminredning! Till middag unnade vi oss ett restaurang besök och där blev vi sittandes i tre timmar, Isabell och Sebaztian kom och höll oss sällskap sista timmen:)

Jag har massa bilder från helgen men jag har inte orkat ladda upp dom än;)

Jag och söta Mee


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER PÅ STUDENTEN!
Vardagsliv



Grym show älskling:)
Vardagsliv



Äntligen skickat in formuläret
Vardagsliv

Igår eftermiddag hade jag äntligen fyllt i formuläret och kunde skicka in det så att jag och issa kan sätta igång snarast! Jag måste bara få sakerna hemskickade till mig först, spännande?! Jag är iaf super taggad:)
Idag har jag ganska mycket som måste hinna bli gjort, efter jobbet ska jag hämta och lämna Måns och sen ska jag och Daniel åka till Kista tror jag för att köpa massa presenter:D Vi har två studentfiranden kvar och idag fyller Daniels mamma år så vi ska dit och fira henne lite!

Haha den här låten har jag haft i huvudet hela dagen, Daniels nya Favvolåt haha;)



Måndagslyx med mitt hjärta
Vardagsliv

Fläskytterfilé i sås och hasselbackspotatis:)



"Do the wiggle man"
Vardagsliv





Måndag morgon
Vardagsliv

Hej♥

Idag är jag något trött..men det beror endast på att det har varit en fartfylld helg så jag tänker inte klaga. I fredags var jag ledig och jag och Isabell flängde runt hela dagen innan vi stressade oss i ordning inför jompas student! Jag hade super kul och i taxin påväg hem från mp runt fyra på morgonen släppte alla hämningar haha, ni som vet ni vet haha;) I lördags blev vi väckta av Tom som sovit på soffan och för att slippa den värsta bakfyllan var det lika bra att gå på flaskan dirket.
På kvällen åkte jag till Therese i stäket för att fira att hon fyllt 21. Det bjöds på jätte god mat och härliga drinkar! Och medan katten var borta passade mössen på att dansa på bordet om man säger så, killarna var hemma hos oss och lyckades tappa bort ett av mina finaste champagneglas, få grannen att klaga och slå sönder vår toadörr haha..lugna ligan:)

Innan hemgång mötte jag upp Daniel i centrum och sen sov vi gott!  

Lite bilder från helgen

Studentbarnet

Hocken

Daniel, Ejdan, Zäta

Min solstråle

Födelsedagsbarnet



Måns var riktigt slut efter helgen



Jag vet inte vad som är mest irriterande, att jobba när det är strålande sol eller vara ledig när det spöregnar..?!
Vardagsliv



Sitter med Isabell och äter frukost
Vardagsliv

God morgon!

Då har man varit riktigt hurtig i morse då:) jag och issa möttes upp på gröna dalen och tog en promenad med hundarna tills våra fötter frös till is, jäkla skit väder! Nu har vi precis ätit frukost hemma hos Roger och snart ska vi ta bilen till Jakobsberg och shoppa lite!

Grattis till alla er som tar studenten idag:) och speciellt grattis till dig jompa!