Pappa är roligare
Theodor 7mån-10mån, Vardagsliv

När Daniel kom hem sträckte Theodor glatt ut armarna och ville till pappa. Att umgås med mamma hela dagarna räcker gott och väl. Tur att vi har så många fina vänner att umgås med i jämngamla åldrar. Jag vill inte att Theodor ska tröttna på mig allt för fort hehe. Igår var vi hembjudna till Emelie&Dante på playdate med Beatrice&Olivia och Izabella&Viggo. Prata bebisäta egengjord broccolisoppa, mammaskvaller och planera drinkkväll. 
Idag har vi besökt Andys med Jennifer&Thindra och Izabella&ViggoBästa stället att stimulera sitt barn på! Tanken var att vi skulle till simhallen men den öppnade inte fören klockan 14. Theodor blir alltid så trött efter Andys och idag sov han middag liiite för sent och kvällsrutinerna blev därmed rubbade. Faktum är att våra kvällsruriner är i obalans över lag och läggning är inte lika lätt längre. I detta nu har Theodor sovit i tio minuter och klockan är halv tio (!!). Han brukar sova redan vid 18. Meen..HAN SOVER I EGET RUM! Jag vågar knappt skriva ut det. Mer om hur vi gör och hur första natten gick i morgon. 
 
Strax innan middagen fick vi besök av min syster och hennes Jonathan som droppade världens bästa nyhet. I Juli blir vi grannar! Lyckan går inte att beskriva med ord.
 
 
 
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?