En katastrofal natt, drinkar och artister
Vardagsliv

Idag vill jag resa till ett land som kan garantera sol, idag vill jag få en lång massage, idag vill jag ligga i sängen hela dagen och ta igen de tre år jag har haft utan en hel natts sömn, idag vill jag äta en ordenligt frukost, en varm lunch och en stilla middag, idag behöver jag mirakelsmink och idag BEHÖVS massvis med kaffe. Ni kanske förstår att natten har varit hemsk och att jag la mig alldeles sent i lördags? Barnen har varit förkylda ett tag nu och båda var på bättringsvägen när hostan som heter duga dök upp. Theodor har hållt alla i familjen vakna i natt med sin hosta och varit ledsen. Alva-Li har vaknat upp rädd när han har gråtit. Vi alla delade sovrum men i natt får Daniel fortsätta att sova inne hos Theodor. Att vi aldrig lyckas få bukt på sömnen. Theodor är så himla orolig när han sover, drömmer drömmar och rör sig något kolossalt. Han blir hemma även idag från dagis. 
 
I lördags sov barnen hos sin mormor och Peter efter att äntligen ha blivit bättre och jag och Daniel umgicks med vänner. Jag, Therese och Isabell åt plock och drack drinkar på Griliant innan vi for för att se Dani M och Nääk & Nimo uppträda. Klockan 23 kom taxin och vi åkte hem till Marcus och Frida där Daniel och ett gäng glada personer befann sig. Strax efter midnatt kom ännu en taxi och vi åkte för att se Ken Ring uppträda. Kvällen var en av de bättre och dagen efter var ett bevis på att vi inte är 18 längre. 
 
Igår skulle jag ha medverkat på LOPPI's fantastiska höstevent men dessvärre kom det saker i mellan, sjuka barn och ingen möjlighet att ta mig till plats. De anordnar jämt så himla bra event och jag är ledsen att jag inte hade möjlighet att komma. 
 
 
 
 
 
 
 


 Laila

Åhh så fina bilder <3 <3URL: http://Lailas.me


 Jenniey Love

Vilka fina bilder. kramiz<3URL: http://prinsessanjenniey.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?