I väntan på svar
Theodor 2år-

Båda barnen har precis somnat och jag och Daniel har en spel/bloggtimme innan vi skall sätta på ett avsnitt av Peaky Blinders. Ett tips till er som vill ha en serie att följa! Innan vi for till Astrid Lindgren idag hoppade vi studsmatta hos familjen Anderson och åt korv med bröd. Allt för att ladda upp Theodor med bra energi inför röntgen.
 
Klockan 13 hämtade Daniel upp oss och som alltid vid alla dessa läkarbesök följde hela familjen med för att stötta storebror. Han pratade stolt om klistermärket han kommer att få och talade om för oss att jag och Alva-Li skulle vänta utanför för att sedan köpa en bulle och en festis. Kloka barn! När de ropade upp Theodors namn blev han genast lite ynklig men fällde endast någon enstaka tår innan det var över. Vi är vana vid att han skriker hysteriskt och är skräckslagen. Allt efter att han fick göra ett ultraljud vid hans nedre område pga en infektion och ljumskbråck. Det första intrycket vid läkarbesök är så otroligt viktigt och han fick inte en bra början. Men idag gick det bra och han fick två klistermärken som sitter tillsammans med de övriga han fått. 
 
Efter den första röntgen ringde läkaren upp redan efter någon timme och denna gång väntar vi fortfarande. Det kan ta upp till en vecka men jag hoppas på att de ringer i morgon. Nervös är bara förnamnet. 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?