Mat i större bitar
Alva-Li 3mån-7mån

Alva-Li har länge varit känslig när det kommer till klumpar i maten och får kväljningar av minsta lilla. Därefter låser hon munnen. Burkmat liknande puré i konsistensen och gröt går bra men nu när hon närmar sig åtta månader vill jag också köpa mat anpassad till den åldern. Problemet är att ALLT innehåller klumpar. Häromdagen fick hon sitta och pilla med halverade makaroner och små små korvbitar. Det kan ha varit det äckligaste hon ätit. Vad äter era åttamånaders? Det känns som om att jag har glömt bort det mesta från när Theodor var bebis. 
 
 
 


 Sanna Kohut

Haha, vilka härliga bilder! Här är det precis tvärtom. Min Lowe blir åtta månader om två veckor och han avskyr puré (gjort från start) och gud förbjude om en försöker mata honom. Han äter själv vid varje måltid, försöker anpassa maten till honom men ibland önskar jag att han lät en mata honom med burkmat. Iallafall ibland. Så smidigt ju! Inte ens gröt vill han ha, så jag har fått göra "grötpinnar", så han ska kunna sitta och äta dem själv. Han är väldigt duktig numera, men herregud vilken sanering det är efter varje måltid. Både av barn, matstol och golv. 😂URL: http://saaanna.blogg.se/


 Anna

Men åh, lilla stumpan! Önskar jag kunde hjälpa med några tips!URL: http://dcentury.se


 Anonym

Mina döttrar var precis lika dana fram till att de var 10-12 månader.
Hipps barnmat för 6 månader är helt slät och funkade jättebra sen intruducerade vi Hipps barnmat från 8 månader successivt i deras takt. Idag har ingen av dem problem att äta bitar 😊URL:

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?