ÅTTA MÅNADER.
Alva-Li 8mån

Alva-Li är numera åtta månader och på en månad har det hänt väldigt mycket i utveckling. Hon vaknar fortfarande flera gånger på natten för nappen. Vi tror att hon tappar den så ofta pga tänder och drömmar. På dagarna är hon duktig på att stoppa in nappen själv men nattetid måste jag göra det. I ungefär en månad har hon inte alls varit den glada bebis vi känner utan mer missnöjd, kinkig, gnällig och vill bli buren men jag sa faktiskt till Daniel idag att hon börjar bli sig lik igen och har skrattat mest hela dagen. I samband med att jag sa det krålade hon längst hela hallen. För några dagar sedan tog hon sitt första krålsteg och jag tror att frustrationen satt mycket där. Förhoppningsvis fortsätter hon att ta sig dit hon vill.
 
Alva-Li har blivit mycket bättre på att äta och mat med klumpar är inte längre ett stort problem. Favoritmåltiderna är spagetti och köttfärssås, pasta med skinka. Hon har även börjat pilla med macka, ägg, majs och annat lätt. Välling fick hon smaka men det gick inte alls ner. Rån, majskrokar och yoghurt är jätte gott. Vi var tvugna att boka av bvc tiden i början på månaden pga läkarbesök så den 19onde ska vi dit för vägning och mätning men att hon växer det ser vi. Men visst är det skillnad på tjejer och killar? Alva-Li använder storlek 74 i kläder och det gjorde Theodor ungefär vid 3-4 månader om jag minns rätt. 
 
Favoritsysselsättningarna just nu är att spela med handen på munnen, bada med storebror, titta på hopphatten, bli kittlad och pussas. Alva-Li står ofta i krypställning och gungar då hon tar sig från sittandes till liggandes och när hon krålar hamnar hon på knä så snart kanske hon kryper. 
 
 
 
 
 
 
 


 Angelica

Min lilla kille började använda stl 74 för ca 2 veckor sen och han blir 4 månader på lö. Det är visserligen lite långt i ärmarna men passar jättebra runtom (:URL: http://lillglimt.blogg.se


 Marie

Men så sötURL: http://sweetwords.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?