Höstblåsor, rosé och skolbrand
Vardagsliv

God morgon, 
Igår hade jag och Alva-Li en lugn dag tillsammans med vännerna Evangelina och Alexandra. Evangelina bjöd på american pancakes och vi åt i något som kändes som timmar. Fantastiskt gott var det och som alltid med bra sällskap flyger tiden förbi! Efter hämtning på förskolan fick vi besök av Theodor farmor som även stannade på middag. Kvällen blev spontan och Evangelina kom över på ett glas rosé och snacks för att ta vara på sensommaren. Apropå sensommar och tidig höst så har Theodor råkat ut för höstblåsor, lyckligtvis bara några enstaka men det går på dagis och är omöjligt att undvika. Hoppas att det inte sprider sig till munnen och att han fortsätter att vara opåverkad. 
 
Inlindade i filtar hade vi en bra kväll på altanen som slutade med brandrök och en nedbrunnen skola. Det är fruktansvärt hur någon ser sig ha rätten att tända eld på några barnvagnar som stod intill skolans husvägg. Skolan brann ned till marken och min svärfar var först till platsen då hans hus ligger precis vid skolan och han var även den som ringde till larmcentralen. Tillsammans försökte svärfar och en granne släcka vagnarna men det spred sig snabbt och hela taket stod i lågor. Vi, liksom hela Brunna gick för att vittna om branden och lyckligtvis hade brandmännen kontroll och spridningsrisken var minimal. 
 
 
 


 CH

Vad trist med barnvagnarna, det är ju så dyrt också att köpa ny om man inte har en försäkring. Fint foto på pannkakorna!URL: http://ecochic.blogg.se


 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gud va gott de såg ut


 a n n i k a

Super mumsigt :DURL: http://leavanny.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?