Lungcentral och en liten kräftis
Theodor 2år-, Vardagsliv

Igår var vi till läkaren med Theodor och det var första gången som han inte var ledsen under besöket. Läkaren tog så väl hand om honom och tog allt i Theodors takt. Efter nästan en timme på BUM visste de fortfarande inte varför han har fått sådana kraftiga andningsbesvär och efter att den första röntgen inte visade något positivt resultat gjorde vi ytterligare en röntgen efter att ha inhalerat kortison i ca två veckor och det resultatet visade en tydlig förbättring men inte fullt bra. Läkaren bestämde att hans röntgenbilder skall skickas till lungcentralen för en noggrannare titt. Förhoppningsvis får vi ett mer säkert svar efter det. Efter besöket åt jag och Theodor en mysig lunch och en varsin glass innan vi for hem. 
 
Igår kväll fick jag ett enormt sug på kräftor och bjöd över syster på vin och svenska, egenfångade, egenkokta kräftor. Det är inte jag som har varit så ambitiös utan vi köpte ett kilo av Daniels arbetskollega. Vilken enorm skillnad det är på smak och smak. Dessa var gudomliga! Vanligtvis dukas matiga pajer, olika ostar och annat gott tilltugg fram men igår njöt vi endast av kräftor och bröd. 
 
Om en liten stund skall vi åka upp till kulturhuset och biblioteket tillsammans med Lisette och Juni. Theodor har fortfarande en bok att hämta ut sedan födseln och jag behöver gott kaffe. Vad gör ni idag?
 
 
 


 Veronica Wallgren

Åh vad gott!URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?