Bloggtorka!
Vardagsliv

Nu finns det inte alls mycket glöd kvar för bloggandet så jag tar ännu en liten paus. Jag behöver komma in i vardagen ordentligt nu! Men jag antar att jag är tillbaka om redan några dagar:) Puss!
 


Mysigt ute på värmdö❤
Vardagsliv



Bakis söndag..
Vardagsliv

Det har blivit lite för mycket av det goda den här helgen så därav rubriken! I fredags hade vi fest hemma hos oss och igår hade vi kräftskiva och avslutade kvällen på sportbaren:) tanken på att inte behöva stiga upp alldeles för tidigt i morgon gör mig väldigt lättad för nu har vi semester i en vecka. Planerna för morgon dagen är att åka ut till mitt landställe tsm med Daniel, Marcus och Frida och på tisdag kommer ejdan och Sara :)

Trevlig söndag sötnosar!



Rafting
Vardagsliv

Två bilder från raftingen i turkiet! Jag måste bara tillägga att det var 8 grader i vattnet så minerna på den första bilden är mer chock än leenden ;)
 
 
Alla som funderar på att åka och rafta bara måste göra det!:)


Zelected by Houze
Vardagsliv

Hej allesammans:)

Var först med att visa dina vänner höstens nyheter hos Zelected by Houze!

Ha höstens första visning redan i september så får du som värdinna halva priset på en valfri vara (max ord.pris 1190kr). Välj bland våra klassiker eller våra trendiga nyheter. Du får givetvis även en ordinarie värdinnegåva helt utan kostnad!

Gåvorna väljer du från vår hemsida http://zbh.se/ eller tillsammans med din säljare. Det enda som krävs är att du har minst 6 gäster närvarande på ditt party och en omsättning på minst 2000 kr. Är dina gäster lika intresserade av heminredning som vi tror att du är, kommer din visning att bli en succé! Du kan ALLTID få extra bonus när din visning går riktigt bra!


Det enda du behöver göra är att öppna din dörr för dina vänner och bjuda på en kopp kaffe eller varför inte något svalkande. En trevlig tjejkväll/dag med shopping i hemmamiljö. Det behöver inte vara mer komplicerat än så, vårt sortiment står för det lilla extra. Boka ditt septemberparty redan idag!

Om det låter intressant var inte blyga och hör av er för att boka ditt homeparty med mig genom att ringa, smsa eller mejla. SJälvklart går det bra att skriva här på facebook. Jag nås på 0707648030 eller [email protected]

Klicka in på länken nedan för mer information om bonusen du kan få i september månad och kika gärna in på Ztyle by Houzes hemsida för att ta en titt på katalogen.

LÄNK

http://www.zbh.se/

KRAM!

 Zelected by Houze - Inredning via homeparty!



Mini semester på ingång
Vardagsliv

Om bara en timme går jag på semester i nio hela dagar :) Det är jag värd! Jag ska njuta av dessa dagar till fullo för sen börjar allvaret på riktigt. Förhoppningsvis åker vi ut till landet i veckan med vänner ♥ Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, vi tar dagen/kvällen lite som den kommer!

Hoppas ni får en fortfatt trevlig dag allesammans!



Just nu med älskling:)
Vardagsliv



Nostalgi
Vardagsliv

Det var inte igår jag var hos tandregleringen måste jag säga. Jag tänker inte ens på att jag har kvar den där ståltråden bakom tänderna som alla får efter dom haft tandställning (ja jag har haft räls haha!) förutom när den helt plötsligt i morse gick av. Det var sådär lagom skönt när den stack mig i tungan varje gång jag skulle säga något..Men nu är det fixat och den känns som ny!


Frukost dejt med Sabina
Vardagsliv



Lagom road över vädret. Jag som ville åka ring:(
Vardagsliv



Dagens vill ha!
Vardagsliv

Nelly.se


Jag vill sova!
Vardagsliv

Såna här dagar borde det vara olagligt att gå upp tidigt! Jag är sjukt trött trots att vi la oss skapligt efter en mysig filmkväll hos isabell och sebaztian igår:( Jag börjar jobba om 30 minuter och jag känner på mig att det kommer bli en lång dag.. Såhär känner jag mig just nu



Turkiet 2012♥
Vardagsliv

En oförglömlig resa gjorde jag tillsammans med Mika, Lisette och Daniel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lunch hos Mathilda
Vardagsliv

Jag har precis tryckt i mig en riktigt god och mäktig pastarätt a la Mathilda. Jag fick ett litet ryck och åkte hem till henne på Lunchrasten:) Vilken tur jag har som har henne så att han kan göda mig lite haha! En cigg på balkongen hann vi med också.
Idag jobbar jag till 19 och sen hoppas jag på att få komma hem till Isabell och smaka på lite blåbärspaj och äta middag:) 


Tillbaka från semestern!
Vardagsliv

Hej på er sötnosar! ♥
 
Det var inte igår :) Jag har haft semester i tre veckor och då hamnade bloggen på sidan vilket har varit ganska så skönt. Hoppas ni haft en jätte bra sommar och att ni är utvilade?! Det har iaf jag! Jag har hunnit med att göra massor som man nästan glömmer bort. Vi har varit på mitt land i Norrtälje, rivit och påbörjat spackling i hallen, festat, solat, badat och varit i Turkiet:) Ja listan kan göras lång men nu har jag lite smått ångest över att det är ett helt år kvar tills nästa sammanhängande semester:( Men redan nästa vecka har jag och Daniel tagit en veckas mini semester som plåster på såren hihi.
 
För att ni ska slippa läsa en hel bok om vad jag gjort lägger jag upp bilder i två omgångar ist. Enjoy!
Daniel spelade boll med barnen på landet.
Vi fiskade vår middag och fick utan att överdriva ca 20 aborrar och på köpet fick jag upp två braxar XD
 
 
 
Årets första dopp med kusin filippa
 
Vi var hundvakt
Hemma hos Charlie och Johanna
Min starka man;)
Felicia var med på Daniels jobb
 
Daniel och Daniel hade barkbåtstävling och det gick väl sådär:)
Och vad är en sommar utan båtturer med stopp på olika båtmackar? :)