Zelected by Houze
Vardagsliv

Hej allesammans:)

Var först med att visa dina vänner höstens nyheter hos Zelected by Houze!

Ha höstens första visning redan i september så får du som värdinna halva priset på en valfri vara (max ord.pris 1190kr). Välj bland våra klassiker eller våra trendiga nyheter. Du får givetvis även en ordinarie värdinnegåva helt utan kostnad!

Gåvorna väljer du från vår hemsida http://zbh.se/ eller tillsammans med din säljare. Det enda som krävs är att du har minst 6 gäster närvarande på ditt party och en omsättning på minst 2000 kr. Är dina gäster lika intresserade av heminredning som vi tror att du är, kommer din visning att bli en succé! Du kan ALLTID få extra bonus när din visning går riktigt bra!


Det enda du behöver göra är att öppna din dörr för dina vänner och bjuda på en kopp kaffe eller varför inte något svalkande. En trevlig tjejkväll/dag med shopping i hemmamiljö. Det behöver inte vara mer komplicerat än så, vårt sortiment står för det lilla extra. Boka ditt septemberparty redan idag!

Om det låter intressant var inte blyga och hör av er för att boka ditt homeparty med mig genom att ringa, smsa eller mejla. SJälvklart går det bra att skriva här på facebook. Jag nås på 0707648030 eller [email protected]

Klicka in på länken nedan för mer information om bonusen du kan få i september månad och kika gärna in på Ztyle by Houzes hemsida för att ta en titt på katalogen.

LÄNK

http://www.zbh.se/

KRAM!

 Zelected by Houze - Inredning via homeparty!






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?