Mammas groda
Vardagsliv

Idag har det inhandlats en hel del till Theodors rum. Det finns så mycket när det kommer till barninredning men jag gillar det lite mer stilrena, inte allt för plottrigt & mycket förvaring. Vi åt lunch på BK och åt en varsin frozen yoghurt innan vi åkte hem till mig. Vi kunde inte hålla oss och gick igenom allt vi köpt. Det enda som var till mig var ett par urläckra byxor från Belle som jag suktat efter ett bra tag! 

Vi gick en promenad när vi kom hem och Theodor fick sitta i babybjörnen. Min lilla groda.Dagens detaljer
Vardagsliv


OUTFIT
Vardagsliv

Dagens outfit - topp från Nelly trend - jeans från salt.

Om en liten stund åker jag och plockar upp Jenny för en heldag. Daniel ska dricka öl med grabbarna så vi åker till Täby och eventuellt till några inredningsbutiker. Jag vill börja inreda Theodors rum mer "pojkigt" eftersom att det för tillfället är väldigt neutralt.


Min förlossningsberättelse
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Det är hög tid att jag berättar och delar med mig av min förlossning som jag upplevde som den optimala. Tidigare har jag skrivit om hur det var dagarna innan och när vi kom in till förlossningen och det inlägget hittar ni här (länk)
 
Den 20/4 (veckan 39+1) klockan 21.23 kommer vi in till BB Karolinska Solna efter en blödning hemma för att kontrollera att allt står rätt till. Jag blir där undersökt och barnmorskan konstaterar att jag är öppen 3 cm. I något chockartat tillstånd försöker vi smälta att inom det närmsta dygnet kommer vi ha vår lilla i famnen. Nu ringer vi till våra familjer och berättar att vi blir kvar och min mamma åker för att hämta Måns. 
Klockan 21.30 skrivs vi in på förlossningsavdelningen och får träffa barnmorskorna Annika och Tatjana som förväntas förlösa mig. Fram till 23.50 har jag inte använt mig av någon smärtlindring och har enbart andats mig igenom värkarna men bestämmer mig nu för att ta lustgas 50%. Klockan 00.07 den 21/4 (vecka 39+2) höjs lustgasen till 60% och 00.35 till 70% då värkarna blir mer intensiva. Hittills mår jag förvånandsvärt bra och känner mig inte särskillt påverkad av lustgasen men ber 00.45 om EDA. 
01.02 kommer en narkosläkare och sätter in epidural. När epiduralen börjat värka har jag svårt att känna värkarna annat än att magen blir spänd. Jag passar nu på att vila lite. Daniel ligger på en sackosäck på golvet och blir serverad smörgåsar. 04.13 tar dom mitt vatten som är klart och värkarna blir då mer intensiva. Dessa timmar som redan har passerat känns för mig som en timme, jag har svårt att uppfatta tiden. 05.52 sätter dom in CTG på bebis huvud då hjärtfrekvensen inte syns tillräckligt av enbart bältet på magen. 
Jag känner av krystvärkar 06.45 och prov krystar med god progress. Klockan 07.10 byts nattpersonalen ut mot dagpersonal och vi träffar barnmorskorna Kajsa, Marianne och Brita. 07.30 kopplas värkförstärkning in då jag krystat i 45 minuter. 
07.44 är det klockslag jag aldrig kommer att glömma. Det är då vår underbara son föds fram och känslorna jag känner är magiska. När Barnmorskorna berättar att jag har en krystvärk kvar har jag svårt att förstå att det är på riktigt. Jag samlar alla krafter och känner mig som en superkvinna. Det är nu det händer. I det ögonblick Theodor kommer ut börjar jag gråta direkt. Han skriker helt perfekt och läggs snabbt upp på mitt bröst. Jag har blivit mamma till en helt fantastisk pojke. Vi har blivit föräldrar. Det är något jag än idag har svårt att förstå. Jag måste ständigt intala och påminna mig själv om att det faktiskt är vi som har skapat denna underbara minimänniska och att han inte är lånad. Du är så älskad från dag ett. För dig gör vi allt. 
 
Jag är evigt tacksam att det är just du Theodor som tittade ut. Här är du bara en dag gammal. 


Svar på fråga
Theodor 0-3mån

" Nu när han är en månad gammal vilken storlek har han i kläder? Vore kul att veta med tanke på att det är så olika för alla :) "
 
När Theodor föddes var han väldigt lång (55cm) och kunde redan då ha vissa plagg i storlek 56 beroende på vart kläderna var köpta. Idag är han 5 veckor och 4 dagar och använder 56 och 62. Jag fick ständigt höra hur liten mage jag hade under graviditeten och att jag skulle få en liten bebis. Vi köpte därför en hel del kläder i storlek 50 som han aldrig hann använda. Det får bli till nästa bebis. 
 
Theodor 5 veckor och fyra dagar bredvid Alina 4 månader och 12 dagar. 
 
 


Eftermiddagsbesök
Vardagsliv

Mina kusiner Mimmi & Filippa med Theodor.
Mimmi & Theo.

Filippa & Theo. 

Min fina farmor, Theodors gammelfarmor.
Min farbror & Theodor.

Efter besöket hos frisören, jag blev så nöjd över resultatet, åkte vi raka vägen hem och lyckades dessvärre tajma in en olycka nästan framme och hamnade i kö. På E18 Kungsängen avfarten hade en husbil med en kopplad båt exploderat och när vi väl rullade förbi fanns det inte mycket mer än skelett kvar av både bilen och båten. Det var polisbilar och brandbilar på plats och ett äldre par stod och såg på hur deras ägodelar brann upp. En väldigt sorglig syn. Medan vi satt i kö kom min farmor, farbror och mina kusiner hem till oss. Daniel stod för kaffet och fikat tills vi kom hem och kunde delta. Dom hade med sig fina presenter till T och bebisgosade i massor. Efter någon timme kom mamma, moster och Jenny för att få sin dos av bebis och även dom hade med sig presenter. Theodor fick bland annat en flytväst så nu är vi redo för en sommar ute till havs. 

Bild tagen precis när dom lyckats släcka branden. 


Röd torsdag
Vardagsliv

Jag som har lördag hela veckan märker inte av att det är röd dag bortsett från alla andra som är lediga. Daniel fick sovmorgon medan jag och Theo mös i vardagsrummet framför Nyhetsmorgon i vanlig ordning. Klockan 09 åkte vi hemifrån till Bromma Blocks och vi är kvar här än. Bästa Linnea gör mitt hår sommarfint medan faster Therese kör runt Theo i vagnen. Mitt hår är och har alltid varit en utmaning för frisörer och det tar en evighet att få till det. Jag visar resultat när det är klart! 

Mina fransar
Skönhet

Jag är så nöjd med mina fransar och dom håller jätte bra. Jag går alltid till duktiga Camilla i Jakobsberg som har väldigt bra priser.


Underbara små
Theodor 0-3mån, Vardagsliv

Klockan 14 hade vi tid för vägning och mätning på bvc. Lillprinsen (som inte är så liten) vägde hela 5180 gram och var numera 58,5 cm lång. Alltså hur gick allt så snabbt, när blev du så stor. Innan bvc passade vi på att hälsa på Linn och sessan Alina över en promenad och lunch. Theodor tyckte det var en bra idé att vakna och inte somna om redan klockan 03.30 i natt. Han sov bara en timme mellan 07-08 så han har varit lite gnällig idag. Som tur var somnade han precis innan vi skulle till bvc och hann sova en stund i vagnen. 
Inreda
Hem/inredning

Detta fantastiska antika strykjärn hittade mamma i min gammelmorfars snickarbod ute på landet. Jag ska använda det som bokstöd.
Ett leende
Theodor 0-3mån

Jag har totalt glömt bort att dela med mig av det fantastiska. Det där som alla mammor går och väntar så ivrigt på. Igår var första gången jag fick se Theodor le i vaket tillstånd. Och det var inte bara en gång utan sex hela gånger som han log. Det har varit väldigt nära nu i flera dagar men igår på skötbordet kom det. Så underbart att få se vår lilla gosse le med sin söta tandlösa mun åt något han förhoppningsvis tycker är roligt och inte bara åt magknipen i sömnen. Ett datum jag sent kommer att glömma. Nu längtar vi tills han ler ännu mer och jag kan inte bärga mig tills det där gulliga skrattet kommer (trots att jag vill stoppa tiden ett tag framöver).

Nya fransar
Vardagsliv

Idag mötte jag upp syster min i Jakobsberg för att fylla på mina fransar vid tolv. Medan jag i 45 minuter blev ompysslad tog Jenny en promenad med Theodor. Det gick inte en sekund utan att jag tänkte på honom men det är viktigt att inte glömma bort sig själv. Jag fick värsta egoboosten när jag kom hem då Daniel berättade hur fin jag var trots en slarvig toffs och ett osminkat ansikte. Fransar gör så mycket och det är underbart att inte behöva sminka sig, långa fransar och en gyllenbrun hy är mitt tips. 
Det är så lätt nu när T är liten och sover som en stock i vagnen, flaska tar han också utifall han skulle vakna upp och bli hungrig. När jag var klar bjöd Jenny mig på lunch och gav Theodor en jätte fin tröja hon köpt i smyg. På lördag är det min tur att shoppa om vädret tillåter. Jag och Jenny tänkte ha en heldag inne i stor Stockholm med mysiga promenader, spendera alldeles för lång tid på uteserveringar och strosa i affärer. Dessvärre ser det inte lovande ut på SMHI. 

S A B O
VardagslivNär jag var gravid köpte jag två fina playsuits. En lite finare och en som jag lätt kan ta på mig till vardags eller till stranden (se ovan). Det jag dock inte hade en tanke på när jag beställde plaggen var att magen var alldeles för stor för att prova. I hela tre månader har jag gått och hållt tummarna på att dom skulle passa nu när magen är borta, och det gör dom. Tur det för returtiden har definitivt gott ut. 


Bada med pappa
Theodor 0-3mån


Min förlossningsjournal har kommit och jag ska sätta mig med den så fort tillfälle ges.


Swimming pool
Vardagsliv

Efter att ha städat i lägenheten tog jag och mini en promenad till farfar Johnne för att tillbringa dagen på hans baksida med Jenny och Felicia. Vi åt lunch, solade och bedömde Felicias kullerbyttor i vattnet. Jag älskar att umgås med mina systrar. Mika kom också förbi och agerade lekfarbror när vi inte var lika roliga längre. Något jag jag ser fram emot och längtar till är att ta ett dopp både i badkaret och i poolen. Vanligtvis är det standard för mig att ta ett varmt bad innan jag börjar dagen men nu dröjer det någon vecka till, minst. 

Mycket mer sommar än såhär blir det inte.
Från ingenstans dök ett stort grått moln upp som täckte hela himlen och dagen avslutades med att vi alla sprang in i våta badkläder och bytte om i hallen. 


Amning
Vardagsliv

Kvinnokroppen är helt fantastisk och jag skulle inte mot allt i världen vilja byta ut den. Tänk att få vara ett med ditt barn och att i nio månader bära på det lilla livet. Efter dessa månader vet kroppen att det är dags för bebisen att möta världen och förlossningen startar. Därefter producerar kvinnokroppen mat som ska mätta den lilla magen. Jag får gåshud när jag tänker på att min kropp klarade av det, jag klarade av det. 

Att amma var inget jag tog för givet då jag vet hur mycket det är som skall till. Jag bestämde mig innan för att om det inte fungerar så fungerar det inte. Jag tror att det kan knäcka mycket på den nyblivna mamman att i flera dagar kämpa utan resultat. Brösten ömmar och blir såriga samtidigt som psyket kan svika. Vi lever i 2014 och om ersättning krävs så är det minst lika bra. Nu fick jag gåvan att kunna amma och det är fantastiskt. Att gå undan för att bunkra upp med kuddar och få en egen stund med Theodor är viktigt för mig. 

Amningsfrågan är något som väcker glöd hos många, både positivt och negativt, och lätt blir till en diskussion. Enligt min mening är det upp till en själv. Många mammor väljer redan innan barnet har kommit att inte amma. Det kan vara av personliga eller till och med medicinska skäl dessa mammor avstår. Vi dömmer för lätt. Jag skulle aldrig "orka" amma om jag inte var bekväm med det. Tänk varje gång jag ska någonstans och Theodor skriker efter mat. Om jag då inte är bekväm med amningen är det lätt att situationen slutar kaosartat. En stressad mamma resulterar i en stressad bebis. I många fall är flaskan en räddare. 
Vi har dom senaste dagarna (på grund av sjukhusvistelser och operation) använt oss av ersättning när det behövs. Jag matade även honom med flaska när vi var på kungskalaset. Det var en för stor folksamling för att jag skulle slänga fram bröstet eller ännu värre sitta på en offentlig toalett och amma. MEN jag tycker definitivt att om du fått gåvan att kunna amma och känner dig bekväm så ska du göra det. En fantastisk stund mellan mor och barn.

Blue dress
Vardagsliv

Klänning från h&m
Morsdag
Vardagsliv

Idag är det morsdag och min allra första där jag blev uppvaktad. Det känns fortfarande overkligt att kalla mig själv mamma. Daniel tog Theodor på en promenad i morse så att jag fick sova ut och kom hem med en stor bukett rosor, en nöjd bebis och en ny kamera. Helt underbar är han. När vi låg på sjukhus smet han iväg för att köpa den och han både tänkte på mitt favorit märke (samsung) och att det ska vara lätt att föra över bilderna. Därför blev det en med wi-fi så förvänta er fina bilder här framöver. 
Efter frukost var det min tur att uppvakta den finaste mamma av dom alla, min egen mamma. Grattis på morsdag världens starkaste kvinna. Vi träffades över lunch i jakobsberg och delade många skratt. Min mamma är inte bara en mamma för mig, hon är min bästa vän som jag alltid har vid min sida. 

Det är tack vare dig jag får vara med och bli firad denna dag. 


Kungskalas
Vardagsliv

Varje år är det kungskalas i Kungsängen centrum och igår var det dags igen. Det hålls i olika evenemang och uteserveringarna är proppfulla. Det var en helt perfekt dag och solen var framme för att stanna (ett tag blev det nästan lite för varmt). Vi åt lunch med hela familjen Hedgren och vänner samtidigt som vi skvallrade om allt folk som gick förbi. Framåt kvällen samlades ett gäng på GC för att se live uppträdande och dricka ett eller två glas. Vi stannade bara en liten stund för att sen åka hem och mysa ner oss i sängen hela familjen.

Nu när jag mår så mycket bättre vill jag ta så många promenader jag hinner med. Vi gick hela vägen till centrum and I felt nothing.
Jag var tvungen att fota Daniels läskande cider, än är jag inte redo för alkohol.

Gårdagens mamma.


Frukostladdning
Vardagsliv

Yoghurt med linfrön - frökusar med kaviar - kiwi - isvatten


Amazing day.
Vardagsliv

Vilken dag det var igår. Jag hade planer som jag avbokade för att få spendera dagen på Daniels pappas altan i sommarvärmen och repa kroppen. Tanken var att jag skulle fira Thereses 23-års dag men efter operationen bara två dagar tidigare var jag tvungen att prioritera mig själv. Morgonen började med en försiktig promenad runt gröna dalen som övergick till en tidig lunch i solstolen. Vi fick sällskap av busfröt melody som tog årets första dopp med Daniel i poolen. På oss gick det ingen nöd och när magarna behövde nytt bränsle förflyttade vi oss från en altan till en annan. Vi grillade och hade en mysig familjemiddag som utvecklades till en het politikdebatt med grannarna och Patrik & Sara som kom förbi. 

Du är hela min värld
Theodor 0-3mån
En sommardag
Vardagsliv

Jag vågar inte ropa hej än men jag känner mig redan bättre. Det enda jag känner av nu är svanskotan (bortsett från svullnaden och ömheten där nere) och det är mildare än innan. Förhoppningsvis har jag gjort mitt på Karolinska på väldigt länge. 
Men nu till något jag tror vi alla glädjs åt. Vädret. Vilken sommardag det har varit och eftersom jag känt mig så pass bra spenderade vi dagen ute i solen (Theodor låg i skuggan såklart).  Vi tog en promenad på en stor kyrkogård precis vid ks och la oss i gräset en bit bort. 
Vi fick åka hem i dag så större delen av eftermiddagen har vi tillbringat på altanen. Hur gulligt är det inte att theos tår sticker ut genom filten.


Som en mango
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Jag vill börja med att tacka alla er fantastiska människor som har skrivit både här, smsat och ringt för att önska mig lycka till. Operationen gick bra men den gick inte riktigt till som det var tänkt. Men återigen allt gick bra och det är huvudsaken. Hematomet gick att jämföra med en mangos storlek enligt doktorerna. Det dom då gjorde igår var att gå in den nedre vägen och skar upp hematomet och tömde det på blod. Närmare 3 dl fick dom ut. Läkarna som har tagit hand om mig under den här processen och följt upp min situation ska verkligen ha en guldstjärna i kanten. Det är inte ofta jag känner så efter x antal sjukhusbesök men jag är mer än nöjd. Hur känns det efter operationen då, det känns som att ett tryck har lättat och framförallt kring svanskotan. Jag är fortfarande öm och svullen men det kommer jag att vara i ca en vecka och det på grund av operationen. Jag har inte hunnit känna efter så mycket men vi tänkte gå ut i det fina vädret och då hoppas jag på stor skillnad.

Eftersom att jag fastade innan operationen igår åkte Daniel iväg direkt efter och köpte sushi.
I väntan på operation
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Vi har fått ett eget rum här på Karolinska och dropp har placerats i min arm. När som helst kan dom komma och hämta mig. Jag har fastat i precis sex timmar och jag kan inte tänka på annat än mat just nu, sushi vore riktigt gott. Trots att jag inte vill något hellre än att dom ska göra någonting åt min smärta kan jag inte undgå att vara nervös. Jag har aldrig tidigare blivit sövd och vet inte hur min kropp kommer reagera när jag vaknar. Tur att Daniel och Theodor är med mig annars hade jag varit skräckslagen vid det här laget. I morse när jag vaknade blev jag yr så fort jag ställde mig och det höll i sig i tre timmar. Att ha haft feber i 15 dagar gör sitt och kroppen säger ifrån. 

Trollunge
Theodor 0-3mån

Att dom små luktar himmelskt är ingen hemlighet. Jag kan ligga och lukta på Theodor hur länge som helst utan problem. Något som också är helt fantastiskt sött är hur hans hår ser ut när han vaknar. Ofta är han lite varm som nyvaken och håret alldeles krulligt på den sida han har legat. Älskade trollunge. 
English breakfast
Vardagsliv

Godmorgon vänner, 
I morse vaknade jag upp med hela familjen samlad i sängen och inte en tanke på att jäkta upp. Daniel är hemma nu när jag har så ont och måste åka fram och tillbaka till Karolinska. I förra veckan blev jag sjukskriven så att jag slipper ta ut mammadagar vilket gör att Daniel också kan vara hemma. 
Det är ofta jag inte hinner äta frukost men idag var det ingen risk. Daniel gjorde i ordning english breakfast som vi åt framför en film. Det känns skönt att ha honom hemma för både min men också för Theodors skull.

Ingrepp
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Idag har vi i stort sätt tillbringat hela dagen på Karolinska. I torsdags var jag där på grund av att jag i 8 dagar gått med feber trots penicillin. Då konstaterades det att hematomet (blödningen) växt och därav besöket idag. Dom vill följa upp mig nu och se så att jag blir bättre eftersom att jag gått med sjuka smärtor i en månad. Idag undersöktes jag av både läkare och överläkare och dom såg att hematomet var oförändrat sen i torsdags men att det är väldigt spänt och ligger och trycker på både bak och fram. Ena läkaren ville operera medan den andra ansåg att om man går in och skär i hematomet är infektionsrisken väldigt stor och tyckte ist att dom skulle gå in med en tjock spruta och försöka suga ut blod. Och det gjorde dom. Väldigt läskigt och obehagligt. På onsdag ska jag på ytterligare ett återbesök för att se om dagens lilla ingrepp gjorde någon nytta eller om det blir operation. Jag är så glad över att läkarna följer upp mig och inte bara ber mig gå hem och tar en alvedon. 


En månad.
Theodor 0-3mån


För exakt en månad sen kom du till världen och tog oss med storm. Vi har fått den fantastiska gåvan att vara föräldrar till den mest underbara lilla kille. I en månads tid har vi lärt oss dina olika begär och vi försöker dagligen uppfylla dina behov. När du slår upp dina stora blå på morgonen och snällt ligger och kollar smälter mitt mammahjärta av lycka. Hela mig älskar hela dig. 


Mot Karolinska
Vardagsliv

Nr.1
Theodor 0-3mån
Babyshower för Emma
Vardagsliv

Idag var det fina Emmas (och Sixten i magen) tur att få bli uppvaktad med en babyshower. Tjejerna hade fixat så fint och bakat massa gott, det var ingen tvekan om att hon blev överraskad. Till en början var jag osäker på om jag var kapabel till att gå då svanskotan värkt mer än vanligt idag men jag är så glad över att jag gick. Jag blir alltid rörd över glada tillställningar och speciellt när folk blir överraskade. Tänk att det var alldeles nyss jag blev överraskad med en egen.


Californication
Vardagsliv

Jag är säker på att jag har berättat det förut, jag är verkligen usel på att följa serier. Som när vi kollade på lost men slutade med fem avsnitt kvar. Vem gör så liksom. Jag tänker fortfarande på hur det kan ha slutat men är för lat för att kolla. När jag är hemma om dagarna och inte orkar så mycket annat än att ligga på soffan kollar jag alltid på tv och ni vet lika väl som jag att det inte går några bra program på förmiddagen. Det är mest matlagningsprogram och Tv Shop. Daniel skrattar alltid åt mig och undrar hur jag kan ligga och kolla på det när vi har netflix. Det undrar jag med. Nu har jag iaf börjat kolla på californication och det finns inga bra svar till varför jag inte kollat på den serien tidigare. 
Theodor sover just nu djup på mitt bröst och jag passar på att bränna av några avsnitt. 

Cozy saturday.
Vardagsliv

Godmorgon söndag,
Strax efter 06 bestämde sig prinsen för att göra morgon då han inte ville somna om efter måltiden. Medan Daniel och T låg och mös passade jag på att ta en lång dusch med inpackning och måla naglarna. Det gäller att vara effektiv när vi båda är hemma. Numera är jag bokstavligt talat tvungen att duscha flera gånger per dag på grund av svettningar som amningshormonerna bidragit till. Jag har aldrig haft problem med det förut men nu är jag konstant varm. För att inte tala om all mjölk som väljer att spruta åt olika håll och kanter. Ammar jag från ena bröstet läcker det andra osv. Det lite mindre glamourösa livet haha. 
Igår kväll efter grillningen hos Daniels pappa dukade vi fram allt jag gillar i snacks väg. Popcorn - gurka & morötter - dipp - naturgodis - glass & coca cola. Ett tips till alla er som brukar äta chips och dipp, prova att doppa popcorn i stället, så mycket godare! Vi kollade på gladiatorerna och Forest Gump men som vanligt hann jag inte se slutet innan ögonen gick i kors. En lördag precis i min smak. 

Jag kan kolla på er i all evighet.


Melody och hennes Theo
Theodor 0-3mån
Melody är så snäll med Theodor. Hon vill hela tiden klappa & pussa och när han gråter ger Melody honom nappen. Det ska bli så roligt att följa dessa två hjärtan när dom växer upp tillsammans. Får dom en kompisrelation eller en syster/brorrelation. Det skiljer ungefär ett år och sju månader mellan våra små. 


Grillat är godast
Vardagsliv

Här ekar det med dålig uppdatering och jag som har så mycket att dela med mig av. Solen har påverkat mitt mående något enormt och jag har tagit vara på dagarna i den mån kroppen orkat. Igår slog Theodor upp sina blå redan vid 04 och var inte alls lika villig att somna om som sin mor. Förvånandsvärt nog hade jag ingen feber och det ögonblicket fick inte gå till spillo så jag passade på att storstäda, tvätta & ta en promenad med både Måns och bebis. Vi gick hem till Daniels pappa och tillbringade större delen av dagen där tills det vankades grillning hos grannarna. Framåt eftermiddagen började svanskotan värka mer och mer och febern smög sig på. Tur att jag hann med så mycket under dagen att det inte gjorde något att kvällen blev kort. 

Grillat och taco är mina absoluta favoriträtter men en saftig köttbit och den obligatoriska halloumin är nog snäppet godare. 

Idag har jag spenderat den ännu varmare dagen på Golden Caves uteservering tillsammans med bästis. Vi åt lunch med Sebaztian och Roger och njöt av solen och glädjen den sprider. Vid halv tre tog jag bussen tillbaka mot brunna för ännu en kväll med grillning men idag hos Daniels pappa. Daniel har hjälpt honom med att bygga staket hela dagen. 

Fredag & sol
Vardagsliv

Godis, nachochips och ett glas mousserande (alkoholfritt) på altanen med grannarna. Trevlig fredag vänner och hoppas ni njuter av att det är SOL! 


Ett bra bemötande
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Idag var dagen då febern skulle få avgöra om ett sjukhusbesök var nödvändigt eller inte. Tyvärr vaknade jag upp med feber och ringde in till akuten för rådgivning. Dom tyckte att jag skulle åka in direkt och ta det här på allvar. Det är inte det att jag inte tar det hela på allvar, jag är bara så less (och skraj) för alla prover som tas, allt dropp och för att bli inlagd. Dessutom har jag Theodor och det är väldigt jobbigt att inte få vara i hemmamiljö med en nyfödd. MEN Jenny kom hem till oss i morse och vi åkte in. Nästan direkt fick vi träffa en läkare och jag blev undersökt. Medan vi väntade fick vi ett "rum" med säng och sköna stolar. Läkaren som tog emot mig var väldigt seriös, jag har tidigare upplevt att läkare bara "gör det nödvändigaste" och inte gärna går in så djup på ämnet. Han gjorde ett ultraljud och kunde dessvärre konstatera att hematomet blivit större och att det troligtvis är där infektionen är. Ursäkta infon men då hematomet sitter mellan slidan och ändtarmen gör det att min svanskota hela tiden går med ett tryck vilket gör att sprickan inte får läka och jag upplever smärtan som värre. Vi tog även nya blodprover och infektionsvärdet har nu sänkts till 85 från 127 vilket är positivt. På måndag ska jag tillbaka för nya prover och för en ny undersökning av hematomet. Om det har växt eller är lika stort som idag kommer en ny operation övervägas. 
På återseende
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Nya läsare
Vardagsliv

Godmorgon - både gamla & nya läsare. Nu på senare dagar har jag märkt hur statistiken ökat och även kommentarerna. Jag blir lika glad varje gång jag kikar in på bloggen och upptäcker en ny kommentar eller att statistiken är något högre än förgående dag. Jag bloggar i första hand för mig själv och för att jag ska kunna blicka tillbaka men att ni återkommer varje dag och lämnar en glädjande kommentar gör så att jag vill uppdatera ofta och vara en aktiv bloggare. Så fortsätt med det kära ni! Som ni säkert märkt har bloggen fått några nya kategorier och den handlar numera om livet som nybliven mamma och inte om så mycket annat men det är just vad mitt liv kretsar kring idag. Att ta hand om Theodor är prio ett. 
Igår ringde jag och beställde hem min förlossningsjournal så inom en snar framtid ska ni få min förlossningsberättelse. 


Inte utan er.
Vardagsliv

Ceasarsallad deluxe
Vardagsliv

Daniels lillasyster hade också tid på vårdcentralen idag så vi passade på att äta lunch tillsammans innan vi tog bussen hem. 


Infektion x2
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Hej vänner! 
Som jag skrev igår skulle jag ringa till vårdcentralen om jag vaknade upp med feber även idag. Och det gjorde jag. Efter sex dagar med feber tog jag mig äntligen i kragen men med en klump av rädsla för vad proverna skulle visa. Efter att ha pratat med en läkare, lämnat blodprov på labbet (jag skulle även ha lämnat ett urinprov men nu efter förlossningen kissar jag inte mer än ca två gånger per dygn så det gick inte), väntat på provsvaren och pratat med läkaren igen visade det sig att jag fortfarande har en infektion om det nu inte är en ny. Värdena ska ligga på 10 men mina låg på 127. Jag ska äta en ny 10-dagarskur med antibiotika men om febern inte lagt sig redan efter två dagar måste jag åka in akut. Där kom rädslan fram. Om jag åker in igen finns det risk för att dom vill lägga in mig. Och med en nyfödd är inte det något att föredra. Självklart vill jag bli bättre och kunna ta hand om min son på bästa sätt, jag vill inget hellre, men jag vill inte ligga med dropp och ta blodprover var och varannan minut. 


Sängen till soffan
Theodors förlossning / Efter förlossningen, Vardagsliv

Vi har tillbringat större delen av dagen i soffan förutom den timmen vi var uppe i centrum på bvc. Jag flyttade ut täcke och kuddar så att vi skulle få det extra mysigt och satte på en film. Både jag och T slocknade nästan direkt och när jag vaknade upp stod tempen på 38,7. Det är femte dagen med feber och utan ork så i morgon tar jag mig i kragen och ringer till vårdcentralen och ber om ett blodprov. Förhoppningsvis kan dom se om det har med infektionen jag fick att göra så att vi slipper åka till ks. Innan vi åkte hem från sjukhuset sa dom att jag skulle höra av mig direkt om jag fick feber eller började få ont i magen men jag har hela tiden hoppats på att febern skulle släppa och att jag skulle bli bra. Jag orkar inte spendera en dag till på akuten eller på sjukhus över huvudtaget. 
Daniel köpte med sig hämtmat så att vi slapp tänka på middag och hela familjen ligger nu och myser bland täcke och kuddar. 

Både min mamma och Daniels mamma har hittat lite bilder från när vi var små, vem tycker ni Theodor är lik? 

Jag några timmar gammal
Daniel 
Theodor


BVC
Theodor 0-3mån

Idag var första besöket hos bvc (bortsett från hembesöket) för att väga och mäta prinsen. Klockan 11 hade vi tid hos Anna som är en underbar barnmorska. Väldigt lättsam och otroligt kunnig. Theodor fyller idag tre veckor och väger 4220 g och är 55,5 cm lång. Han växer så det knakar och går upp i vikt väldigt bra. Allt annat hade jag blivit förvånad över då han spenderar större delen av kvällarna vid bröstet. I och med att han har blivit lite kinkig lagom till Daniel kommer hem vid halv fem tills vi lägger oss för natten är det inte mycket annat som duger. Efter besöket var jag på Apoteket och köpte med mig sempers magdroppar som förhoppningsvis ska göra det lite lättare för hans mage som verkar vara faktorn till att han är extra gnällig om kvällarna. Att jag har ätit antibiotika och smärtstillande bidrar säkert också en del. 
Du är meningen med livet ♡
Theodor 0-3mån

Söndag
Vardagsliv

Denna ruskiga söndagsmorgon har vi alla fyra tillbringat i sängen framför Nyhetsmorgon. Vi har inte ändrat några regler för Måns nu när Theodor kommit så han sover fortfarande med oss. Om en timme kommer mamma med familj för att hälsa på och ikväll kommer min moster och hennes man för att äta middag. Eventuellt tittar pappa och hans tjej förbi också så det blir en dag full med besök. Hoppas febern håller sig borta bara.

Här kan jag ligga i en evighet med dig i min famn. Trevlig söndag vänner! 


Eurovision
Vardagsliv

Vilken fantastisk kväll jag haft. Jag var tveksam till om kroppen skulle orka en grill/eurovisionkväll när jag vid fem låg däckad i soffan med feber. Men efter en Ipren gjorde jag ett tappert försök att göra mig i ordning för att sen bege oss hem till Max & Linnea där ett helt gäng väntade. Efter middagen, som för övrigt smakade gudomligt, började jag känna mig bättre och det var riktigt roligt att umgås med dessa härliga människor jag inte sett på länge. Jag valde dock att gå hem lite tidigare för att fortsätta kolla på eurovision i sängen med min älskade son, Heja Sanna! Daniel är fortfarande kvar men det gör mig inget. Kvalitetstid när den är som bäst ♡. 

En bild på mig och Theodor från igår.


Frukost.
Vardagsliv

Final.
Vardagsliv

Igår tillbringade vi större delen av kvällen hemma hos Micke & Carina med Louise. Dom bjöd på en riktigt god middag och tilltugg. Ibland är det verkligen skönt att inte behöva ställa sig vid spisen men framförallt så är det trevligt att bli bortbjuden. Finalen av Let's Dance var på i bakgrunden och jag hade hoppats på att Steffo skulle vinna. Det har blivit lite av ett fredagsnöje att följa programmet och plocka fram stora snacksskålen. Dessvärre hade jag feber även igårkväll så direkt när vi kom hem bäddade jag ner mig. 

Idag gjorde vi morgon vid sju när prinsen slog upp sina stora blå och ville ha mat. Efter att han somnat om passade jag på att plocka lite här hemma och tvätta en maskin. Trots att han sover mycket på dagarna hinner jag inte alls med lika mycket som tidigare. När han är vaken vill jag inget annat än att kolla på och prata med honom och när han sover ska jag hinna duscha, göra mig i ordning, äta och vila. Det är lätt att man glömmer bort hälften men bra mat och vila behövs för att jag ska kunna ge honom den näring och tid han behöver. 
Ikväll ska vi grilla med ett par vänner och kolla på melodifestivalen som riktiga Svensson. Jag hoppas att regnet upphör men tills dess kommer familjen inte röra sig ur sängen mer än för att hämta mat och gå ut med hunden haha. Just nu ligger vi och kollar på en dokumentär om delfiner och funderar på vem som ska göra i ordning frukost. 


Olika åsikter om lax
Vardagsliv

Jag - Daniel jag har letat igenom hela frysen efter laxen vi köpte när vi storhandlade. Izabella kommer snart och vi ska äta lax till lunch. 
Daniel - Jag vet inte vart den är.
Jag - Men det var ju du som plockade in i frysen. Såg du inte laxen då? 
Daniel - Nej jag vet inte.
Jag - Jaha, du gjorde som vanligt och la ur laxen från kundvagnen när jag inte såg..

Det här är något vi alltid har långa diskussioner om. Daniel vägrar lax och jag älskar lax. Han påstår att han la ur laxen för att han inte ville äta det till middag. Så fel det kan bli när jag tänkt passa på att äta det till lunch nu när jag går hemma. 

Igår kom Izabella hem till oss för att träffa Theodor och bara umgås. Vi skulle äta just lax till lunch men som ni säkert förstår vid det här laget gick det inte. Som tur var kom hon på den briljanta idén att köpa med sig en varsin avokado och räksallad från Tastys, minst lika gott och nyttigt. 
Så fort hon klev innanför dörren blev jag alldeles tårögd och varm i hjärtat. I slutet av maj beräknas hennes son komma till världen och nu såhär med facit i handen vet jag vilken fantastisk upplevelse hon har framför sig. När dom lägger upp bebis på bröstet och man plötsligt inser att det är denna minimänniska som genom sparkar och rörelser gjort sig tillkänna där inne i magen. Det där speciella bandet man genast känner. Det är fantastiskt. 

En otroligt fint gravid Izabella med en något fundersam Theodor. Även hon hade med sig fina kläder som T kan växa i, tusen tack! 


Theodor Henrik Hedgren ♡
Theodor 0-3mån

39
Theodors förlossning / Efter förlossningen

Nu när svanskotan har blivit så pass bra att jag kan gå omkring utan att bli sängliggandes i flera timmar efter och sista tabletten antibiotika är tagen kom febern. 39 står termometern på. Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon och kan sluta med febernedsättande och smärtstillande. Bara inte detta har med infektionen att göra. Inte en dag till vill vi behöva spendera på sjukhus. 
Jag vill vara den bästa mamma jag kan vara till den mest underbara minimänniska. Det finns inga ord som räcker till för att beskriva kärleken jag känner till vår son och hur ständigt tacksam jag är för att han är frisk.

Bästisar.
Tripp trapp trull
Vardagsliv

Det har varit en dag i mammorna & barnens anda. Michaela och Linn med barn kom hem till oss vid tio för att mysa med en kopp kaffe och gofika. Tiden sprang iväg som den lätt gör med småttingar i fokus och klockan slog lunch. Linn (som för övrigt är en hejdundrans bra kock) stod även för denna måltid. Tomatsoppa med mozzarella & pestotoasts. Therese kom lagom till den färdiga måltiden och gjorde oss sällskap. Hon hade med sig fina kläder till prinsens sommargarderoben. 
Mätta och belåtna mös vi vidare med ytterligare en kopp kaffe och glass. Jag måste bara tipsa om min nya favoritglass, Texas pecan, den slår (enligt mig) B&J med hästlängder! 

Det är så roligt när man ser våra tre barn i olika åldrar bredvid varandra, det blir väldigt uppenbart hur stor skillnad någon månad gör med utvecklingen. Tanken var att jag nu skulle lägga upp en bild på Hilja, Alina & T men vi glömde helt bort att ta en. Det får bli till nästa gång. 

Lunch.
Gäsp.
Therese & T.
Linn och lilleman (bild tagen för några dagar sen).Minimänniska.
Theodor 0-3mån, VardagslivDen här underbara bodyn fick T igår av Kelly och Yvette. 


Kvällsbesök
Theodor 0-3mån

Kelly, Yvette och farmor Nettis var precis här och bebisgosade. Det är så roligt att se hur omtyckt prinsen är och hur många hjärtan han fångat. T fick en jätte fin body som han kan växa i och i den kommer han vara snyggast på stan. Bild kommer i morgon.
Du & jag.
Theodor 0-3mån

Idag började Daniel arbeta efter snart tre veckor hemma (långledigt vid påsk). Igår kväll innan vi gick och la oss var jag lite smått nervös inför dagen och att vara hemma själv med bebis. Hur ska jag kunna ta en dusch, laga lunch eller gå på toaletten. Dessa tankar var som bortblåsta när vi i morse bebisgosade i sängen framför Nyhetsmorgon och åt en lång frukost i soffan. T har visat sin bästa sida och har varit riktigt snäll. Jag måste erkänna att bland det första jag gjorde i morse när Daniel åkt hemifrån var att skicka ett sms om hur lycklig jag är. Glädjetårarna tycks aldrig ta slut ♡
Att åka buss för första gången (till vårdcentralen) var inte heller några problem. Det är nu först på kvällen som han är lite kinkig. Han vill gärna ligga i famnen och uppskattar inte om vi lägger ifrån oss honom. 

Dessa små ♡
Theodor 0-3mån


I och med det kyliga vädret åkte dessa fina sockor på.


Vårdcentralen
Vardagsliv

Stressen som uppstod när jag insåg att jag endast har två smärtstillande kvar var inte nådig. Detta resulterade i att jag var tvungen att ta mig upp till centrum och vårdcentralen för att träffa en läkare som förnyade mitt recept. Tur att jag har frikort då det inte kunde göras via telefon och ett läkarbesök kostar runt 200 kronor. 200 kronor för att förnya ett recept..

Riktigt mysa i soffan väder är det idag och syster min är här för att vaxa ben och armar och sen svulla i gottigheter framför en film. 

En nybadad prins

Ogifta föräldrar
Theodor 0-3mån

Det gick snabbt och smidigt på familjerätten och Daniel är nu pappa även på papper. Det kändes lite olustigt när hon kallade in två vittnen (kollegor) som var med när Daniel skrev under. På blanketterna stod ett preliminärt datum då prinsen kan ha blivit till. Datumet hade dom fått fram med hjälp av en dator och hans födelsevikt. Jag förstår inte riktigt hur man kan få fram ett datum för tillverkningen baserat på hans vikt? Oavsett så är det till för att pappan ska veta att han tex. inte var bortrest eller liknande under den tiden haha. 


När vi var klara hos familjerätten åkte vi hem till Daniels farmor & farfar, prinsens gammelfarmor & gammelfarfar. Dom blev så glada över att få träffa och hålla i honom. Jag tycker det är viktigt att fånga dessa ögonblick på bild så att T i framtiden kan se tillbaka på hur fina släktingar han har och hur omtyckt han är. 


Flowers
Vardagsliv

God morgon vänner.
Natten har varit kämpig på grund av svanskotan. Jag vaknade runt tolv av att det värkte något förfärligt. Hela högra skinkan gjorde ont och ingen sovställning fungerade. Jag var tvungen att gå upp och gå, ta smärtstillande & ta en dusch. Inget hjälpte och tillslut låg hela familjen vaken. Jag visste att det var att ta sig vatten över huvudet när jag skrev att svanskotan kändes bättre igår. Nu känns det iaf lite skönare och tur är väl det för om en timme ska vi till familjerätten och skriva på faderskapspapper. 

Att ha fått en ny familjemedlem har inneburit många besök av både vänner och familj. Vi har blivit alldeles för bortskämda med presenter till T och blommor. Igår blev vi överraskade med ett blombud från mina gymnasieklasskamrater som jag inte träffat på en evighet. En gest som värmde mitt mammahjärta ♡.

Vad ska bebis heta?
Theodor 0-3mån

Jag får dagligen många frågor där ni undrar vad bebis ska heta. Jag har även börjat skriva "T" i bloggen och det väcker mycket nyfikenhet. Faktum är att vi har ett namn som vi båda gillar och till och med kallar honom för men det känns läskigt att sätta en stämpel på det. Det namn vi väljer att ge honom ska han heta livet ut och vi vill vara säkra på att det blir rätt. Så fort vi känner oss helt hundra lovar jag att skriva ut hans fullständiga namn. (Vi får inte glömma att vi var helt inställda på att det var en liten flicka som bodde i magen. Barnmorskan sa att till 80-90 procent var det en tjej).


Att ge sig ut
Vardagsliv

På grund av komplikationerna efter förlossningen har jag tillbringat mestadelen av tiden inne. Det har kännts tufft till och från eftersom att jag lätt blir rastlös. Kroppen har fått återhämta sig och jag har sakta men säkert känt mig bättre rent fysiskt. Psykiskt kunde jag inte må bättre och det är just det som gör det hela lite jobbigare. Svanskotan ömmar något mindre (peppar peppar) och igår tog jag min andra lite längre promenad med barnvagnen. Jag undviker att åka bil i den mån det går och det gick förvånandsvärt bra att gå. Jag såg inte ut som quasimodo om ni förstår haha. Vi gick fram och tillbaka till Coop för att handla fika inför gårdagens besök. 
Min barndomsvän Evangelina kom över och även hon ska bli mamma. I oktober väntas hon och Tobias få tillökning. Vi har känt varandra sen dag ett så det är extra roligt att vi kommer ha barn födda samma år. Mamma, Jenny, Peter & Jonathan kom också förbi och mumsade bullar, åt kladdkaka och bebisgosade. Två veckor.
Theodor 0-3mån

Idag blir lilleman två veckor. Hur gick det till. Vart tog tiden vägen. När jag var gravid gick tiden som en berg&dalbana. Ena stunden stod den still och i nästa flög veckorna förbi. Jag är rädd för att nu när han väl är ute kommer tiden kännas knapp, dagar kommer att kännas som minuter och veckor som några få timmar. Trots en lite racklig start tar vi vara på varje sekund vi får tillsammans med honom och vi gör vårt yttersta för att hans liv utanför magen ska bli det allra bästa. För det mesta kretsar bebis liv just nu kring att äta, sova & bajsa men jag kan inte sluta förundras över hur snabbt han har utvecklats från att vara en liten skrynklig bebis till att nu se mer ut som en bebis. Han är vaken mer och mer och blir bättre på att följa rörelser. Tänk när första riktiga leendet kommer ♡.

Mamma & pappa älskar dig.
Dom allra bästa ♡
Vardagsliv


Idag har vi spenderat större delen av dagen i soffan med undantag för att laga lunch och middag. Vi fick ett fika besök av fina Michaela med familj och Sabina & Viktor var förbi med grattis blommor. Nu ligger familjen och myser i väntan på att gladiatorerna ska börja och att dippen ska tjockna i kylen. Av någon konstig anledning fick jag för mig att melodifestivalen var idag? 

Måns passar på att ligga i babynestet så fort det är ledigt.
Mitt charmtroll ♡.
Fransar & shopping
Skönhet, Vardagsliv

Godmorgon lördag!
Igår hade jag tid hos Camilla för påfyllning av fransar klockan 12. Jag var rädd för att jag inte skulle klara av att ligga i samma position i en timme men jag och Daniel åkte till jakobsberg tidigare för att leta efter en sittring. Tyvärr hittade vi ingen men jag fick med mig en mjuk nackkudde som fungerar lika bra. Ett par tights och ett snyggt linne från H&M fick också följa med mig hem. Jag kände för att unna mig lite vårnytt. Så länge jag orkar tänker jag fortsätta göra fransar för det är så värt att vakna upp på morgonen och känna sig vacker trots ruffset i håret och påsar under ögonen. Vi passade också på att äta lunch på BK innan vi åkte hem. 
En jätte mysig dag med en olidlig smärta som påföljd. Det värsta av allt är att åka bil och när vi kom hem slängde jag mig i sängen och låg där tills middag. Louise kom förbi för bebisgos och Daniel och Mika hade bokat grabbkväll. Dom grillade hamburgare och drack öl till sen natt =). 


Vakenstund
Theodor 0-3mån

Lilleman är vaken lite mer för varje dag som går och idag har han slagit rekord. Vi börjar med en vakenstund (det innebär att jag eller daniel ligger och pratar, försöker få ögonkontakt eller bara myser med prinsen) efter måltiden runt 06 och sen somnar han om i några timmar för att sen vakna och vilja äta igen. Mitt på dagen har han också börjat vara vaken en längre tid och på kvällen. Dessa stunder är helt underbara (alla andra också såklart) och jag kan ligga och titta på honom och hans miner i timmar. 

Grodan ♡
En magisk dag
Theodor 0-3mån

Igår fick vi besök av hela släkten på mammas sida, den enda som saknades var min moster och hennes man. Faktum är att vi är en väldigt liten familj och alla fick plats runt matbordet. Vi åt lunch & fikade men det bästa av allt var att vi lyckades föreviga fem generationer på en bild. Min gammelmorfar lever än vilket innebär att prinsen har en gammelgammelmorfar. För mig är det ofattbart. 95 års skillnad ♡

Mormor, mamma, jag, gammelmorfar & prinsen
Lillasyster
Helt kär
Theodor 0-3mån


Operationen
Theodors förlossning / Efter förlossningen

En förlossningsberättelse kommer när jag sett journalen men jag tänkte börja med att berätta om operationen. 

Klockan 07.44 den 21 april fick jag upp världens finaste kille på bröstet. Det var ett magiskt ögonblick med många glädjetårar. Dessvärre tog det bara ca en timme efter det att han var ute tills jag fick plötsliga smärtor. Barnmorskan trodde det var för att jag var nyförlöst och gav mig två alvedon. Eftersom att jag inte visste bättre tog jag dessa tabletter i hopp om att smärtan skulle lindras. Efter ca 20 minuter blev dessa något hanterbara smärtor dom värsta jag upplevt. Att föda barn var inget i jämförelse. Jag fick börja med lustgas igen och efter bara någon minut kom paniken. Jag hade så ont att ingen kunde undersöka mig och tårarna sprutade. Det var nu dom började förstå att två alvedon inte kunde lösa problemet och jag minns hur alla började springa omkring. Någon sprang efter läkare, en annan försökte undersöka mig. Tillslut kom dom fram till att jag fått ett hematom, en inre blödning. Istället för att blöda ut efter förlossningen samlades allt blod i en klump (ca 15 cm) inuti mig. Jag hade så ont och mådde så dåligt nu att jag bara låg och grät. Daniel var världens bästa stöd (blir gråtfärdig när jag tänker tillbaka på hur tufft det måste ha varit för honom men hur han lyckades ta hand om både mig och bebis) och han skyndade på både barnmorskor och läkare. Efter mycket om och men körde dom iväg mig till "uppvaket" där personer efter en utförd operation får vakna upp. Dit kom narkosläkare och satte in en ny epidural, två olika dropp och gav mig morfin. Dom var tvungna att ge mig så mycket ryggmärgsbedövning att jag blev bortdomnad från höfterna och ner. En befrielse. Nu var klockan runt ett på eftermiddagen och klockan sju åkte jag in på operation. Det dom ville göra var att gå in och tömma hematomet på blod men lyckades inte. Istället sydde dom någonstans där inne i hopp om att kroppen själv skulle ta hand om det. Efter operationen kördes jag tillbaka till uppvaket och där fick jag nya slangar i bland annat näsan och blev uppkopplad med EKG osv. Inte förens nu fick jag träffa Daniel och T. Dom fick inte följa med mig till uppvaket så där låg jag ensam i sex timmar och Daniel blev hänvisad till BB rummet. Jag var inte ett dugg orolig över att Daniel inte skulle klara av att ta hand om lilleman däremot var jag otroligt ledsen över att missa dessa första timmar. När dom kom till uppvaket efter operationen (enda anledningen till att dom fick komma dit nu var för att jag låg där ensam) kunde jag inte sluta gråta av lycka. Nu var vi äntligen tillsammans. Vi fick stanna i ytterligare två timmar innan vi fick komma till vårt rum. 

Så trots en helt fantastisk förlossning, precis som vi ville ha den slutade det hela lite annorlunda och chockartat. Idag har jag inga som helst besvär av hematomet och märkte inte av att jag fått en infektion i det mer än att jag fick feber. Infektionen märktes på blodprover dom tog när jag sökte akut för svanskotan. Nu håller jag tummar och tår för att sprickan i svanskotan läker fort och att jag kan börja njuta på riktigt. 


Dagens mamma
Vardagsliv


Kärlek
Theodor 0-3mån


Hur ska man klara av att gå upp på morgnarna när mina tre (Måns syns inte på bild) favorit killar ligger och sover så sött. Hittills, peppar peppar, sover T väldigt bra på nätterna och vaknar endast för mat vid ca 02 & 06. Då ligger han och gnyr och lättväckt som jag är vaknar jag innan han hinner bli ledsen. Efter måltiden runt 06 har han börjat vara vaken i någon timme för att sen somna om. Då ligger jag och pratar med honom medan han ligger och lyssnar & följer efter med blicken. Nu ska jag slänga i en tvättmaskin och dammsuga innan han slår upp sina stora blå. Godmorgon!