Bästis häng
VardagslivSolig söndag :)
VardagslivJag älskar dig
VardagslivHahaha
VardagslivGrattis Sabbe 20år :)
VardagslivFärdig fixad inför kvällens firande
VardagslivOnsdag 20 februari
Vardagsliv

Hej kompisar!

Dagarna flyger förbi och jag kan inte förstå att det redan är torsdag i morgon :O Hur mår ni? Jag mår jätte bra och mitt nya liv som service konsulent är toppen! Varje dag är en ny utmaning med mycket information och nya ansikten:) Det enda negativa är väl att det inte hinns med lika mycket bloggande nu som förut, men ni får stå ut och jag hoppas att ni inte slutar läsa bloggen:) Det kommer att bli mer bilder framöver och mindre text!
Ni vet väl också att ni kan följa mig på instagram @sandralundqvistWeekend
VardagslivSelecta tanten tar helg hej!
VardagslivMed bästa
VardagslivAtt älskas utav dig är det vackraste för mig!
VardagslivNär tiden inte räcker till
Vardagsliv

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag mår oförskämt bra trots tidiga morgnar och mycket information. I måndags började jag nya jobbet på Selecta som service konsulent och hittills känns allt jätte bra. Det är oerhört ovant att gå upp 05.20 och åka till Bromma ist för ulriksdal. Men jag gillar det!
Annars då, det är alla hjärtans dag och jag är extra kärleksfull :) massa pussar och kramar utdelades i morse & ikväll hoppas jag på en mysig kväll med god mat.
Igår träffade jag therese efter jobbet på en fika i centrum för att prata skit och smida planer:) Hoppas verkligen att dom går igenom!Arbetskläder beställda :)
VardagslivNÅGONSALÖRDAG
VardagslivLove you
VardagslivFjärilar i magen!
Vardagsliv

Jag är överlycklig nervös spänd pirrig rädd & förväntansfull. Idag är det sista arbetsdagen på Erlandsons brygga (förutom dom dagarna jag kommer att jobba extra) och på måndag är början på nya rutiner och nytt jobb!

Trevlig fredag allesammans, jag ska göra den bäst!Kvalitetstid med syster
Vardagsliv

Tre hundar, en öppen äng och massa snö :)

Här börjar Måns samla på sig snö under magen som jag skrev om tidigare

Hur lätt skulle det vara att gå omkring med dom här under magen haha? Det var så synd om honom:(

Fina syster

Till middag stekte vi panncakes (jag kollade mest på hehe)7 februari 2013
Vardagsliv

Jag måste bara få börja detta inlägg med att berätta vilken underbar start på dagen jag haft ♥ Jag vaknade av att Daniel var mysig & höll om mig och när han skulle gå vid kvart i sju kunde jag inte somna om. Så jag låg och drog mig en liten stund framför vakna med NRJ (känns väldigt ovant att det inte heter vakna med the voice längre haha) innan jag tog mig själv i kragen och gick upp. När både Lägenheten var städad och middagen planerad fanns det inte så mycket kvar att göra hemma i två HELA timmar så jag rensade Daniels verktygsskåp i brist på annat haha. Jenny var över hos oss igår och vi gick igenom hela min garderob och alla lådor och skåp för att slänga sånt som var onödigt att spara på! Jag avskyr att samla på mig saker, min fobi typ haha :) Vi tog också en lång promenad i skogen med Alice, Rick och Måns men efter ungefär en timme var vi tvungna att avbryta vår vandring för Måns inte längre kunde gå. Det fastnade massa snö under magen på honom och när han gick blev dom till snöbollar så tillslut kunde han inte gå längre och vi fick bära hem honom.
Nu tappade jag nästan tråden haha :) Till min räddning i morse smsade sussie mig och vi kom överens om att ta en mysig promenad i snön och äta en lyxig frulle. Det gjorde vi och vi pratade om allt mellan himmel & jord. Det är såna här mornar jag uppskattar som mest, att få vakna upp bredvid den man älskar. Pussa honom hej då samtidigt som man berättar för varandra hur mycket man älskar denne, träffa en underbar vän på frukost & ta en härlig morgonpromenad ute i vårt fina vinterland och glädjas åt hur bra man har det. Detta borde göras oftare!
 

Jag & Sussie förra vintern :)Kärlek
VardagslivTrue
VardagslivPå måndag
Vardagsliv

Det är på måndag det gäller gott folk :) På måndag kl.08 börjar jag det nya jobbet och jag är så spänd på att få lära mig allt möjligt nytt och få nya ansvar, men framförallt kommer jag att få nya kollegor och ska försöka passa in i ett för mig främmande gäng. Jag älskar mina kollegor nu men eftersom att jag inte alls är blyg av mig när det gäller att träffa nytt folk ska det bli extra roligt att få dela med mig av mina nya erfarenheter och förhoppningsvis kunna byta tips med varandra. Åå allt känns så spännande!! :) Självklart kommer jag att berätta om min första arbetsdag.
 
Men jag kommer inte att sluta helt på Erlandson förens efter båtmässan som är i början av mars. Selecta "lånar" ut mig en vecka för att jag ska kunna hjälpa till på båtmässan :) 


Eclipse
Vardagsliv

Det var ett tag sen jag var på Gröna Lund nu. Förr om åren sprang man där titt som tätt på somrarna och hade ett sminklager som hette duga haha.
Iaf, jag tycker att det kan vara mysigt att åka dit en varm sommardag och sätta sig någonstans och ta en matbit och en cider för jag tror inte att jag skulle åka så mycket men några lotter och gå i spökhuset gör jag minsann :)  Nu till saken!

I år kommer gröna Lunds nya attraktion vara Eclipse. Den kommer att ersätta extreme och vara som slänggungorna fast 121 meter hög från marken och den kan komma upp i en hastighet av 70km/h :o jag blir lite lätt illamående men ändå så vill jag prova:)En dag i skogen :)
VardagslivTrevligt måndags sällskap
Vardagsliv

Hej vänner!

Nu är helgen över och det gick alldeles för fort as usual..jag har haft en alldeles underbar helg med långa promenader, äventyr & middag med vänner:) Och för att inte sega ner sig totalt en måndag som denna har jag sett till så att vi fått en god gryta i magen och Sabina har förgyllt min kväll genom att komma förbi på en fika och sen en promenad :D jag berättade väl att jag har börjat dricka kaffe haha?!
Nu sitter jag i soffan med mina absoluta favorit killar och alldeles strax ska jag nanna kudde:) I morgon får jag reda på exakta datumet för när jag kommer att sluta på jobbet och kan börja på det nya!!Let's make today amazing
VardagslivHjälp det är fredag ;)
VardagslivIgår blev det myskväll
Vardagsliv

Vi var alldeles för lata för att ställa oss vid spisen och laga något att äta så efter att jag träffat bella åkte jag förbi passagen och köpte med mig thaimat som uppskattades där hemma:) Jag tog ett varmt skumbad och tog hand om kroppen innan jag storstädade hela lägenheten och rensade bland mina skor! Så skönt att få det gjort:) och sen var det dags för stoora popcornskålen att träda fram. Popcorn med dipp är bland det bästa jag vet bland alla onyttigheter!