Dagen efter
Vardagsliv

Hej!
 
Idag är man alltså ett helt år äldre, det hände över en natt liksom haha :) Igår hade jag en helt fantastisk födelsedag som avslutades på Koh phangan med Daniel. Vi åt & drack gott och fick en jätte bra service. Ett stort tack till er som förgyllde min dag igår ♥
Idag kommer mamma, Peter, Jenny, moster och Chribba hem till mig för att äta middag och umgås. Daniel ska på julbord så jag får ensam kvalitéts tid med min familj.Om ca en timme slutar jag och då är det full rulle. Jag ska hämta upp Isabell och åka och handla inför i morgon!
 
Ha en bra fredag vänner! ♥


Koh phangan
Vardagsliv



Isabells sätt att säga grattis haha!
videor



Från D ♥
Vardagsliv

Jag blev väckt av sång, presenter och tomtebloss
En mysig frukost stod framdukad
Daniel slog på stort och överraskade mig med massor av paket. Jag fick en foundation (som jag var i akut nöd utav), en jätte fin kofta, underkläder och ett halsband i vitt guld ♥
Tröjan och halsbandet
Det var alldeles för mörkt när jag skulle fota halbandet så det blev ingen bra bild men jag lägger upp den ändå:)


Happy birthday to me :)
Vardagsliv

Ni anar inte hur bra min födelsedag har börjat! Världens bästa pojkvän väcker mig med massa presenter, sång & tomtebloss och sen står frukosten framdukad med tända ljus. Jag fick tårar i ögonen så fint var det. Det är redan jätte många som grattat mig och ringt och sjungit för mig och jag är så glad över att ni finns mina fina vänner och familj. Super fina presenter har jag fått också. Jag ska lägga upp bilder på dom här om en stund men nu måste jag jobba vidare :)
 
Ikväll ska vi in till stan och äta älsklingen och jag ♥ vi hörs lite senare!


Årets första
Vardagsliv



Ikea shopping och julbord
Vardagsliv

Idag är en toppen dag må jag säga! Susanne kommer till jobbet runt fyra tiden för att vi ska till Ikea och eventuellt handla lite julpynt men framförallt så måste jag handla glas. På varje förkrök vi haft den senaste tiden har det i genomsnitt gått sönder två glas. Och om man då har folk över en fredag och lördag så var man vips 4 glas fattigare. Iaf så tänkte jag köpa med mig en hel del vinglas och när vi känner oss redo ska vi hugga in på Ikeas julbord! Som jag har längtat. Båda våra Daniel ska såklart också med :)
 
Visste ger det extra julkänslor när snön har börjat falla? Tråkigt bara att det är snö blandat regn :(


Kvällen..
Vardagsliv

Kvällen blev inte alls som förväntad. Daniel känner sig hängig så någon mat framdukad på bordet blev det icke. Jag ville inte heller ställa mig och laga middag till enbart mig själv klockan 8 på kvällen så det fick bli två mackor. Väldigt goda måste jag tillägga, jag gjorde dom i ugnen med tacosås, riven ost, oregano & skinka. Men nu är jag redan hungrig igen och när magen är tom blir humöret inte det bästa. Så för att göra en summering av kvällen ska jag redan nu dra täcket över huvudet och hoppas på en bättre morgon dag. För i morgon ska jag äta julbord lalala :)
 
 


Två dagar kvar tills jag fyller år:)
Vardagsliv

Hej folket!
 
I morse var jag så olidligt trött att jag sov en timme längre än planerat. Tanken var att jag skulle upp redan när Daniel gick till jobbet runt 06.45 för att..hör och häpna, STÄDA! Ja jag är städnarkoman och jag är typ världens pedantaste. Ni kan ju tänka er hur jag får panik inombords när vi håller på att renoverar och det sågas lite titt som tätt. Men nu är det slut på sågandet ett tag framöver och vi är i stort sätt klara med vardagsrum/kök & hallen. Så skönt att få fixa i ordning och städa allt, och med allt menar jag verkligen allt. Jag tvättade fönster, fläkt & kyl plus att jag damsög och skurade hela lägenheten:) En tumme upp för mig! Jag hann till och med att få upp två söta hjärtan som hänger på gardinstången som juldekoration haha.
 
Idag jobbar jag till 19 och hoppas att Daniel tänkt på att det är han som står för middagen. Förresten så är det bara två dagar kvar tills jag fyller år:) På torsdag blir jag hela 21 år och det ska vi fira med att gå ut och äta. På fredag kommer min familj för att fira mig medan Daniel är på julbord och på lördag ska vi fira tsm med vänner:)
 
 


Gos killen
Vardagsliv



Mot jakobsberg för att möta mami och mormor:)
Vardagsliv



Måndag 26 nov
Vardagsliv

Hej vänner ♥

Då var det redan måndag igen och idag har jag turen att sluta klockan 16. Jag, mamma & mormor ska mötas efter jobbet för att leta efter en tvättmaskin som mamma ska få. Tvättmaskins jakt i all ära men jag kan inte släppa tanken på julbord! Jag vill ha det nu och helst för en minut sen. Värsta cravings på just julmat..och Daniel tycker att vi ska vänta lite med julbord :O Vänta tänker jag och blir snäppet panikslagen! Nej i veckan ska jag iaf ha ätit mitt första julbord annars köper jag hem julmat och gör en rejäl buffé haha.

 

I morse när jag åkte till jobbet var det värsta pådraget vid stäketbron och det fortsatte hela vägen till jobbet. Tror jag stötte på 6 polisbilar, två ambulanser och en brandbil. Är det någon som vet något?



Julpyssel
Vardagsliv

Nu har även jag satt igång och pysslat lite. Jag håller på med en adventljusstake som ska stå på bordet och hittills har jag lyckats få fram detta:) Det som fattas är blockljusen med siffror som jag sätter på själv och lite natur snören som jag knyter runt :) Nästa projekt vill jag ska vara granen men det är nog lite väl tidigt..får börja lite lätt med ljusslingor ist!



Jag vill inte gå upp:(
Vardagsliv



Presenter
Vardagsliv

Två av Måns nya leksaker:) Johnne och mamma glömde inte bort lillens dag. Själv har jag inte hunnit köpa något än..han blir tillräckligt bortskämd ändå haha:D



Kvällens middag
Vardagsliv

Ikväll lagade jag pizza:) halva bestod av banan/curry och andra halvan av traditionell vesuvio med en tvist haha!



Grattis Måns ♥
Vardagsliv

Idag fyller mitt lilla hjärtegull hela 2 år. Jag kan knappt förstå hur stor du blivit även fast du beter dig som en trotslig liten kille. Det har redan gått två år sen jag bestämde mig för att du skulle bli min, min bästa vän! I morse firade vi med sång (jag vet hur töntigt som helst men jag kunde inte låta bli haha) och mys. Alla morgonstunder med ditt gos är guld värda.



Vad gömmer sig i min matlåda tro? ;)
Vardagsliv



21 november 2012
Vardagsliv

Hej på er!
 
Igår hade jag eller vi kanske jag ska säga en supertrevlig kväll! Efter jobbet åkte jag hem till Lisette och Mika och planerade lite inför min födelsedag medan dom fixa och dona i lägenheten och gjorde iordning middagen. Mika bjöd på en hejdundrandes god middag, det var kyckling i cornflakes med ris och rosépepparsås & sallad. Både jag och Daniel tyckte att den var super så jag var tvungen att fråga om receptet. Efter det drack vi glögg och åt pepparkakor med ost:) Dock fick jag stå över alkoholen, jag tänkte passa på att vara extra snäll och erbjuda mig att köra hem så att D kunde dricka lite! Förra gången var det faktiskt jag som drack vin till maten.
 
Idag jobbar jag 10-19 och vi kanske äter middag borta idag igen, men det är inte riktigt bestäm än. En riktig lyxvecka om jag får säga det själv :)


I love you from the bottom of my heart
Vardagsliv



Don't judge a book by it's cover
Vardagsliv



20 november 2012
Vardagsliv

Hej!
 
Ett av dom bästa sätten att vakna är såklart av morgonmys men också att vakna av sig själv innan klockan ringer. I morse överdrev jag kanske lite när jag slog upp ögonen 05.24!! Men det var riktigt skönt att ligga kvar i sängen i ca 40 minuter och kolla på nyheterna innan jag sakta men säkert klev upp för att göra mig iordning. Idag tog Daniel bilen till jobbet vilket innebär att jag fick åka komunalt. Jag klagar inte eftersom att jag i stort sätt har bilen varje dag:) Iaf så skippade jag att ta bussen upp till centrum och tog en morgon PW på 30 minuter istället.
 
Ikväll ska vi hem till Lisette och Mika på middag och det ryktas om pepparkakor med glögg efteråt :) Tyvärr är jag inget stort fan av glögg men pepparkakor älskar jag!  


Pigg som en lärka
Vardagsliv

I fredags somnade jag till i soffan (varför gör jag alltid det föresten?) men vaknade snabbt till och blev genast på fix humör. Jag och Daniel började fixa & trixa med elementskydden och efteråt fick jag ett fnatt att börja städa i köket.
Nämde jag att klockan var runt 23!! Konstigt nog räckte inte det och jag blev sugen på att gå ut och springa eller åtminstonde ta en PW. Detta ville såklart inte D, vem vill gå ut och träna mitt i natten?! och jag vågade mig inte ut i mörkret själv. Dit jag ville komma med inlägget är att jag har fått tillbaka träningssuget! Jag kommer nog inte börja på gym på ett bra tag men att gå ut och springa står högt upp på listan http://cdn.publishme.se/cdn/5-1/1929721/images/2010/heart_124214515.png


Bilder a la Engelen
Vardagsliv



En helt underbar helg!
Vardagsliv

God morgon måndag:)

Jag är absolut redo för en ny vecka efter denna härliga helg.
Eftersom att jag vet att min mami brukar kika in här på bloggen har jag inte vågat uppdatera den. I lördags överraskade vi nämligen henne med överraskningsfest och trerätters middag. Hennes min/blick var obeskrivlig och när lyckotårarna kom värmde det i hjärtat. Hennes barndomsvänner, närstående och familj var där för att förgylla hennes dag:) Mamma fyller 40 år dagen innan julafton men i år smiter hon iväg till Thailand och självklart ville vi inte missa att fira henne.

Annars har vi hållit på här hemma, kollat på x-factor, Ted (som inte alls var så bra som jag hoppats på), hälsat på Daniels farmor och farfar, varit på skogspromenad och plockat julpynt & ätit middag hemma hos Daniels pappa :)



Snart slår klockan hemgång
Vardagsliv

Det är inte klokt vad sakta klockan går när jag vill hem! Jag vill hem till min älskling och till mat. Idag ska vi äta hemma hos Daniels mamma och det känns alltid lika lyxigt att inte behöva ställa sig vid spisen när man kommer hem:)



Minst en frukt om dagen är bra för magen :)
Vardagsliv



Det känns som måndag
Vardagsliv

God morgon!
 
Nu är jag tillbaka på jobbet och det känns konstigt nog som måndag idag. Skönt att det är torsdag och bara två dagar till helg :) Dessvärre känner jag mig fortfarande otroligt trött och lite smått hängig så vet inte om det var det smartaste draget att återvända till jobbet redan idag?
 
Igår förstår ni mina vänner satt jag vid datorn i någon timme för att få julklapps inspiration. I år har jag och Daniel nämligen väldigt många att köpa presenter till så det gäller att lyckas komma på vad man ska ge var och en och vara ute i god tid. Egentligen är julklappshetsen lite mysig men inte om man ska köpa till ca 20 personer. Då känns det mer stressigt. Men än så länge ligger vi bra till :D


Ord kan inte beskriva
Vardagsliv



I morgon
Vardagsliv

Jag har inte mycket att uppdatera er om förutom att jag haft sällskap av min underbara vän Isabell idag. Vi har tagit promenader i massor och pratat om det mesta. Det är så skönt att verkligen veta att hon finns där, alltid <3 I morgon ska jag till jobbet och då lovar jag att uppdatera bloggen! Nu ska jag nanna kudde innan kudden nannar mig :)

En av dom godaste lax måltiderna jag ätit på länge och så enkel att göra plus en liten skruttfia :)



Skit dag
Vardagsliv



Tisdag 13 november
Vardagsliv

Just nu är det väldigt mycket psykiskt påfrestande som händer i mitt liv plus att jag gått och blivit sjuk..Bloggandet kommer inte vara prio ett och hamna lite åt sidan. Hoppas ni förstår! 
 
Love 


Såhär kan man också göra haha
Vardagsliv

Vi är på middag hemma hos Daniels pappa och rätt som det är dyker han upp med Rick i famnen haha! :)



Skön lillasyster
Vardagsliv



Söndagsmys
Vardagsliv

Hej vänner!

Idag har det varit fullt ös medvetslös! Jag vaknade första gången vid 6 men bestämde mig genast för att det var alldeles för tidigt så jag la mig igen och somnade om till 8. Redan vid tio var jag på affären och efter det åkte jag och Jenny på loppis i Komethallen. Herregud säger jag vara vad mycket folk det var! Tyvärr hittade jag inget :(
Vid två tiden kom mamma, Felicia, moster, Maddi och Cilla över på fika och jag såg till att bjuda på hembakad äppelpaj :D Nu har dom åkt hem och vi bestämde att Felicia ska stanna här över natten. Nu ligger vi i soffan och myser medan Daniel håller på för fullt med renoveringen, hurtig kille man har :)



På jobbet
Vardagsliv

Blä för att jobba helg! I morse var allt kaos..jag var super stressad och skulle hinna med 100 saker på 15 minuter. Jag blir grinig och pricken över i:et är att jag glömmer vart jag parkerat bilen!! Vem fan gör det? Så jag sprang runt som en vilsen höna tills jag kom på det (i normala fall parkerar jag såklart på våran parkeringsplats men vi har lånat ut den). Nu kan jag bara skratta åt hur rolig jag måste ha sett ut haha!



Just nu
Vardagsliv

Pasta carbonara med ett glas blandsaft framför x-factor med mina hjärtan:)



Att välja rätt storlek
Vardagsliv

Jag har så fruktansvärt svårt för att veta vilken storlek jag har på kläder som jag beställer hem från nätet. I samma veva som jag beställde hem min älskade Rebecca Stella klänning från Nelly beställde jag även en jätte söt svart klänning som jag tyckte skulle passa alldeles utmärkt till julafton. Båda klänningarna i xs men problemet är bara att den glittriga klänningen satt som handen i handsken medan den andra klänningen satt alldeles för tight under armarna och det är det absolut värsta jag vet när det kommer till tröjor/klänningar. Jag kollar alltid vilken storlek modellen som visar kläderna har och i det här fallet borde xs vara storleken för mig på båda klänningarna men icke sa nicke! Känner ni igen er? Det är nu det jobbiga med att ha beställt fel storlek uppstår. Att skriva ut alla retursedlar och sen gå till posten och skicka tillbaka varan..i-lands problem I know ;)
 
Här har ni iaf klänningen som inte satt som jag ville. Allt annat var jätte bra med den!
 


TGIF
Vardagsliv

God morgon från sängen:)

Kvällen igår var jätte mysig med middag och lite vin. Isabell, Sebaztian & Mello var här till strax efter tio ungefär och efter det slocknade vi i sängen direkt. Idag är det äntligen fredag!! Men tyvärr får jag inte helg förens i morgon :( men det är bara att bita ihop..! En tvättmaskin är redan i full gång och snart ska jag ära frulle, och om Issa vaknar snart ska vi ut på en promenix :D

Mina fina hjärtan



Mys med min gos:)
Vardagsliv



Filmtips
Vardagsliv

Jag är verkligen usel på att ladda ner filmer men framförallt att komma på filmer som jag vill se. Jag har min genre som jag gillar och det brukar Daniel ta hänsyn till när han väljer film och i tisdags var han mitt i prick. Vi kollade på Fire with Fire och den var grym. Filmen handlar om en brandman som av misstag bevittnar ett mord och därefter skulle hans vardag komma att förändras. Jag vill inte berätta för mycket men kolla på trailern och ladda ner. Filmen är romantisk med mycket drama och action. Rekomenderas starkt! Det är faktiskt en av få filmen som jag inte somnade i soffan till.
 
 


Torsdag 8 november
Vardagsliv

Morsning korsning:)
 
Jag har redan varit vaken i tre timmar och jag blev väckt på det sätt jag gillar allra mest. Massor av pussar & kramar :D! Helst av allt hade jag velat tillbringa dagen nedbäddad i sängen med mina två hjärtan och kolla på massa filmer. Det är så kallt ute nu att det tar emot att gå utanför dörren..och detta pga att jag inte tagit mig i kragen och köpt en ordentlig vinterjacka. Men det är så svårt! Beslutsångest är min bästa vän just nu haha.
 
Mamma ringde precis och frågade om jag skulle med och hälsa på min gammelmorfar som ligger på sjukhuset igen:( Jag berättade förut att han är 93år så det är extra läskigt när han åker in på sjukhus..min fina morfar-erik (som vi alltid kallar honom) du är stark.  


Bilder från en lyckad kväll
Vardagsliv

Nu är jag hemma igen och ligger i sängen med twilight i bakgrunden. Jag längtar tills nästa film släpps:)
Kvällen har verkligen varit över mina förväntningar! Vi åkte båten i ca fem minuter innan vi la till för att äta middag och sen fortsätta vår tur till Drottningholm. Jag fick till och med köra!! Det kändes mäktigt kan jag lova :D Nu ska jag iaf sova och i morgon blir det middag med Isabell, Sebaztian och lilla melody ❤



Båtåkning
Vardagsliv

Hej vänner!

Lillördag idag och dagen känns lovande:) I morse kom det hem ett gäng herrar som skulle kolla fönster, element och avlopp så det blev lite stressigt till jobbet..men väl framme fick jag den roliga förfrågan om jag ville åka båt i eftermiddag. Man tackar sa jag och så var man en i gänget:) Jag och några till blev medbjudna att åka med chefens båt och det vill man inte missa! Jag ska fota massa och visa er sen!!

Bilder från utställningen igår



Little black dress
Vardagsliv

Dålig kvalité på bilderna men ville visa ändå:) här har ni en ny favorit i garderoben!



Älskade tavlor
Hem/inredning



Söndagens skratt
Vardagsliv

 Jag måste bara dela med mig av vad som fick både mig och Daniel att hamna i en skratt attack i söndags haha. Ganska töntigt och tråkigt egentligen om man inte var där men jag tycker fortfarande att det är roligt. När vi satt och spelade bingolotto (jag vet pensionärs varning!! Men vad säger ni när vi hovar in storkovan va? :)) fick jag fyra av fem rutor på vitvaror och då sa jag till Daniel "om jag får en till ruta vinner jag vittvaror" och då brast det. Daniel kollar på mig med världens blick och undrar ungefär vilken planet jag kommer ifrån och det enda han säger innan skrattanfallet är "Sandra vad rolig du är" haha världens tråkigaste humor:)


6 november 2012
Vardagsliv

Hej vänner!

Trött som en gnu idag pendlade jag kommunalt till jobbet. Idag är det nämligen utställningsdags :) Jag och Sabina ska på Carolina Gynnings utställning vid Kungsträdgården. Jag älskar verkligen hennes konst, tråkigt bara att Daniel inte alls är på samma bana..men vad gör det om 100 år :D får jag chansen köper jag hem en tavla haha!

Min otroligt roliga lurre idag:)



Då var klockan 4..dags att gå och lägga sig?
Vardagsliv

Det är tre timmar kvar tills jag slutar och det ser redan ut såhär ute:( rätt så deprimerande! Men jag ska passa på att mysa i höstmörkret när jag kommer hem med tända ljus och varm choklad. Tror nästan det var ett år sen jag drack det sist! Det är viktigt att inte gå i ide nu och ist njuta till fullo av alla mysiga saker som hör denna årstid till. Om bara en och en halv månad är det julafton! Gå in och kika på www.zbh.se och beställ dina julklappar i tid. Du kan även hitta inspiration till den ultimata mysfaktorn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag är det Daniel som står för middagen och då vet man aldrig vad som står på bordet när man kommer hem :D



Omysig lunch!
Vardagsliv

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men vi bygger om i lunchrummet på jobbet (och med vi menar jag byggarbetarna såklart haha). Så för tillfället och ett tag framöver måste vi luncha på lagret haha. Inte alls det mysigaste och det värsta är att det låter så in i bomben när dom håller på..och om man har lunch själv, då spenderas halva rasten åt att kolla in i väggen eller såklart surfa på mobilen. Så nu sitter jag här och bloggar i brist på annat:) !!



Love you long time
Vardagsliv

Ni betyder så otroligt mycket för mig! Ni är min vardag, min familj. 

 

Till vänster, min stora kärlek. Vad skulle jag göra utan dig? Det är du som får mig att vakna med ett leende på läpparna varje morgon och det är du som får mig längta hem så fort jag befinner mig någon annanstans. Tänk att vi har skapat ett hem tillsammans du & jag och det är där jag trivs som bäst. Jag älskar att få somna i din famn. Jag skulle inte klara en dag utan dig. Du är mitt allt ♥

 

Till höger, Mathilda. Du är precis så som en vän ska vara. Helt perfekt med ett sinne för humor. Jag kan vara mig själv till 100 procent med dig och allt faller sig så naturligt. När vi pratar i telefon är det som att vi inte pratat på ett helt år för vi pladdrar alltid på som två tokar trots att vi nästan pratar varje dag. Min höjdpunkt är när vi ses. Det är då jag verkligen inser vilken fin vän jag har. Du är som en syster för mig och du betyder så mycket för mig och jag skulle göra allt för dig om och om igen. Bästa vän ♥

 

 Bilderna längst ner till vänster och höger är på mina fina syskon och min älskade mamma. Jag finner inga ord som kan beskriva min kärlek till er. Mamma du har alltid funnit där i ur och skur. Det finns ingen bättre mamma. Allt hon har stått ut med för oss barn. Men du gör det med ett leende på läpparna. Du är så stark, helt underbar ♥ Och Jenny, Felicia, Filip och Fanny ni är mina små hjärtan. Felicia, Filip och Fanny är fortfarande små men ni är precis så som syskon ska vara. Ni skrattar, ni retas men framförallt så vill ni lära er. Ni vill lära er från oss och det gör mig så stolt att få vara en förebild för er. Ni kommer bli bäst ♥ Och Jenny, du är min lillasyster men också min bästa vän, min tvillingsjäl. I både gott och ont finns vi för varandra. Jag är så stolt över dig! Från att ha varit en lite skitunge till att ha blivit så vuxen. Vi har mycket att lära av varandra och det glädjer mig. Med dig har jag alltid roligt trots att vi är bra på att hacka på varandra men det är så det ska vara. Syskonkärlek ♥



Tandläkar besök
Vardagsliv

Då var det måndag igen..och 5 november dessutom! Min morgon startade jag med ett besök hostandläkaren som gick alldeles utmärkt:) Inga hål hade jag och tur är väl det nu när jag betalar för varje liten undersökning. Det var bättre när man var liten haha. Det är sjukt hur mycket det kostar! 690kr kostade min undersökning men jag hade fristvårdsbidrag på 300kr så det räddade min dag lite.
 
Jag har bloggat uselt i helgen men det har varit fullt upp. Utgång i fredags (vi tänkte egentligen mysa framför tvn men fick oväntat besök), ett besök hos min gammelmorfar i lördags och sen middag med Lisette och Mika och i söndags höll vi på massor hemma. Nu är det inte mycket kvar i vardagsrum/kök och hall.


Lunch nomnom
Vardagsliv



Tack Nelly -.-
Vardagsliv

Jag som längtade! Nu kan det ta hur lång tid som helst :( men som tur är beställde jag två klänningar och den andra är påväg :D



Fredag 2 november
Vardagsliv

God morgon!
 
Det kändes i varenda litet organ i morse att jag bara sov i några timmar men oj så trevligt vi hade igår. Jag och Isabell bestämde nämligen lite spontant att hon skulle komma över till oss och dricka lite vin. Så jag, Daniel och Issa satt uppe till halv ett och njöt av lite vitt medan vi skvallrade om allt möjligt:) Lilla Melody var också med så det blev massa bebismys, hon är så fin lilla sessan.
 
Idag jobbar jag 7-15 vilket är otroligt skönt då vi har en hel del att fixa hemma. Eventuellt ska jag och Sara ta en promenad efter jobbet också :)


La familia
Vardagsliv

Min underbara mamma och syster ♥



Halloween
Vardagsliv

Råkade ni ut för bus eller godis igår? Jag hade gärna varit hemma och fått besök av alla maskerade barn men faktum är att jag helt och hållet glömde bort att det var just igår som man ska ha godis hemma för att slippa ägg på dörren osv :) Som tur var kom vi undan det!
Men några utklädda ungar hann vi se på gården och det gav mig flash back. Jag kommer ihåg när man alltid förberedde sig långt innan och sprang omkring i grannhusen. Det var alltid extra pirrig men rolig när det var någon som inte hade godis hemma och man skulle busa haha. Tanken var att jag skulle ha gjort det lite halloween mysigt hemma med några pumpor men jag hann inte så det får bli en storsatsning till jul ist:) Vi har inte riktigt bestämt oss än om vi ska ha en gran eller inte men just nu lutar det mot det.
 
Trevlig 1 november allesammans :)


Thursday diary
Vardagsliv

Jisses vad trött jag var i morse. Det var nästan så att jag undrade om jag blivit hängig pga sprutan jag tog igår. Varje år kommer det nämligen en doktor hit till jobbet som erbjuder alla som vill att ta influensasprutan och jag hakade på trenden. Det kan väl inte skada? Sprutan i sig gör inte alls ont men efter någon timme började det värka i armen och jag blev alldeles öm.
Igår var vi hemma hos mami och åt en super god middag. Helstekt fläskfilé med potatis, sallad och sås :) Vi satt i någon timme vid matbordet och pratade om allt mellan himmel och jord och vi fick oss några rejäla skratt. Specielt när den ena efter den andra berättade om alla knasiga saker vi hört/sett/gjort under dom närmsta veckorna. Jag älskar verkligen min familj!
 
Idag är det torsdag vilket innebär en dag kvar till fredag och helg men vi har också klivit in i en ny månad, nämligen min månad :) Jag fyller år den 29onde november och jag klurar på om jag ska ha någon tillställning eller inte haha.