Ringarna
Vardagsliv

Jag har längtat efter den här dagen precis som ett litet barn längtar efter julafton. När vi provade ut rätt storlek på ringarna och beställningen var lagd fick vi ett datum, fredagen den 27 februari på eftermiddagen kunde vi hämta ut det som med ett första intryck beskriver vår kärlek till varandra. Om några år kommer jag att vara fru. FRU?! Kommer jag att heta Sandra Carolina Hedgren. Det är många känslor som far i kroppen men mest fjärilar. Denna fantastiska ring jag bär, handplockad av Daniel, ska dagligen påminna mig om varför jag valde just Daniel. Han gör mig till den bästa människa jag kan vara. Ja, jag är sådär löjligt kär!
 


En torsdag.
Vardagsliv

Dagen har spenderats på Fridhemsplan tillsammans med Emilie&Alba. Det var första gången vi sågs men definitivt inte sista. Otroligt fina tjejer. Barnen fick leka av sig på ett halvkasst lekland (går inte alls att jämföra med Andys) medan vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag och Emilie har följt varandras bloggar och på instagram genom både graviditet och efter förlossning så på något vis känns det som om att vi redan känner varandra. Nästan. Det krävs inte mycket för att få barnen nöjda så med ett bollhav och ett golv att härja runt på var dagen ordnad. Efter två timmar slocknade Theodor i vagnen och vi strosade runt bland affärer och fik. En god sushilunch åt vi innan vi gick skilda vägar. Konsten att gå själv
Theodor 7mån-10mån

Familjens minsta medlem tar fler steg utan stöd för var dag som går. Vi behöver bara sträcka ut armarna mot honom så kommer han skrattandes. Det är precis som om att det kittlas i magen på Theodor när han släpper den fasta punkten och står själv. Nu dröjer det nog inte länge tills han ställer sig upp utan stöd och går dit han behagar. Än så länge vill han inte gå om det inte finns en famn att landa i. 
 
 
 
Inte det lättaste att fånga på bild. 


IDAG.
Theodor 10mån-1år, Vardagsliv

Idag har Theodor varit på sitt allra bästa humör och inte haft en ledsen stund. Med enbart en förmiddagsnap är jag imponerad. Ändå höll han sig vaken till 18.30. Moster Jenny har spenderat dagen tillsammans med oss och förutom att äta har vi tagit vara på soltimmarna genom en promenad. På eftermiddagen tog jag med mig hund och barn till grannparken. Theodor ä l s k a r att gunga och det riktigt lyser om honom när han får fart. Middag har jag ätit med Emelie och Sara och som vanligt flyger timmarna iväg. I morgon ska jag träffa fina Emilie&Alba för första gången på PlayLand STHLM. Spännande med en ny kompis till Theodor. 
 
Idag fick det bli en dagens Theodor bild. Gillar ni outfit bilder?


Goodiebag.
Vardagsliv

Ida hade ordnat allt in i minsta detalj i lördags och när vi alla åkte hem fick vi med oss inte en, utan tre goodiebags med ett fantastiskt innehåll. Favoriten var dom tre förvaringsboxarna av märket JOX från Lekmer. Vi fick även en diinglis, skedar till klämmisar, en snutte från babyland, nappar från Elodie detail, rabattkoder på bland annat Lekmer - WIHO design - babyland - Duffy Designs, en ekologisk shower gel av märket URTEKRAM från smileinabox, en träleksak och produkter från Weleda. Håll utkik så kommer ni att få ta del av några fantastiska erbjudande. Dessutom lottar Ida ut tre goodiebags i sin blogg (DIREKTLÄNK) med avslutning i morgon.
 
 Bild lånad av Emily.
 Bild lånad av Caroline. Det som skiljer Carolines goodiebag från min är att hon har en tjej och fick därmed rosa nappar och en rosa box, mina nappar är grå och min box blå.


Tisdag.
Vardagsliv

Jag har precis lagt Theodor för förmiddagsvila och sitter nu inlindad i en filt och moffar i mig rostbröd. Det är inte ofta jag äter frukost utan jag brukar vanligtvis plocka undan gårdagens bestyr och Theodors alla leksaker som ligger mest överallt. Enligt SMHI ska det vara mulet idag men jag vill gärna tro att solen som lyser upp lägenheten är här för att stanna. Andys lekland står på dagen schema tillsammans med Evangelina&Theodor
 
Nyttig matbild från igår. Beatrice bjöd hem mig, Izabella och Emelie för en lekstund med kidsen. Till lunch bjöd hon på god lax och en stor sallad. 


Mammamys
Vardagsliv

Eventet jag länge sett fram emot var äntligen här. Ida briljerade som värdinna och hade styrt upp med middag, vin, lekar och tävlingar. Nio bloggande mammor, några redan bekanta ansikten och flera nya, var vi som blev bortskämda med denna kväll. Allt som oftast när mammor träffas kretsar samtalsämnena om graviditet, barn och förlossning. Mina absolut favoritämnen! Efter en fantastisk kväll med mycket skratt hämtade Daniel mig. Tre fyllda goodiebags fick vi med oss hem. Innehållet visar jag i ett eget inlägg. Dessutom vann jag första pris i en riktigt rolig tävling, även det kommer i ett eget inlägg. Tack bästa Ida för en toppenkväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen tack tjejer för en underbar kväll! Sara, Ida, Caroline, Sofie, Anna, Erla, Emily, Isabella
 
 
 


Tio månader
Theodor 10mån-1år

 
I lördags fyllde Theodor tio månader, vart tog min bebis vägen? Å ena sidan känns det så självklart att Theodor snart blir ett år, jag menar det känns som om att han har funnits hos oss i all oändlighet, å andra sidan minns jag tiden på BB som igår. Dagarna spenderar vi tillsammans med vänner, gör roliga miner&ljud, badar, tränar på att gå och leker i barnrummet. Igår la jag ut en video på instagram där Theodor tar tio steg. Han blir alldeles till sig när han släpper taget om ex. soffan och stapplar fram. Utvecklingen vi får följa är magisk. Liten är han inte heller. Barnmorskan mätte honom till hela 77 cm och 11kg. Kärleken går inte att beskriva med ord


IGÅR.
Theodor 7mån-10mån, Vardagsliv

Hej lördag! Idag vaknade samtliga familjemedlemmar utvilade strax efter 07. Theodor har gått från att vara en stillasovande bebis till att leva rövare. Tittsomtätt vaknar jag av en fot i ansiktet eller att han slänger sig över mig, allt i sömnen. I sådana lägen vore det bra om vi fick honom att sova i egen säng hela nätter. Det är nog mitt själviska jag som tycker att det är alldeles för mysigt.
Igår hade vi en kanon fredag tillsammans med Evangelina och Theodor. Promenad, lunch och skrattattack tills tårarna sprutade. Simple as that. Vi försöker att träffas minst en gång i veckan och hädanefter kommer vi införa en dag som alltid är vår. Om några månader flyttar Evangelinas familj till Barkarbystaden = närmare oss, det ser vi fram emot. 
 
 
 
 
 
 


Till goodiebagen
Vardagsliv

Idag har jag och Ida (LÄNK till hennes blogg) besökt en ljuvlig butik, som jag inte vill avslöja namnet på än, för att hämta varor till Idas event på lördag. Under hashtagen #mammamyshosida på instagram kan ni följa eventet och dess förberedelser. Jag längtar SÅ mycket. Det är ett barnfritt event med roliga uppdrag och härliga goodiebags men framförallt ser jag fram emot kvällen för att få träffa alla fina mammor. Senast jag och Ida var på event tillsammans var vi båda höggravida och nu ska Ida hålla i ett alldeles eget. 
 
Ida får armarna vaxade.
 
 
 
 
 


Daniel lever med en sten
Vardagsliv

Igår var en tuff dag och jag skulle vilja börja detta inlägg med att tacka innerligt för er vänlighet med peppande kommentarer och samtal/sms. Jag har aldrig sett Daniel så svag som han var igår (bortsett från uppvaket efter att han opererat bort halsmandlarna) och att vara personen som står vid sidan om var jobbigt. Klockan 08.30 skrevs han in på Karolinska sjukhuset och direkt satte sjuksköterskorna in dropp och gav honom morfin. Efter många undersökningar, blodprover, ultraljud och röntgen återstod väntan. Väntan på en akutmottagning är o l i d l i g. När klockan passerade 14 var jag tvungen att åka hem med en uttråkad Theodor och invänta hans farmor för att kunna åka tillbaka till Daniel. Vid 19 kom en läkare med den efterlängtade domen (missförstå mig rätt, vi var trötta och Daniel utmattad). Njursten. Bara sådär har Daniel fått en sten i njuren. Okej inte riktigt men där och då kändes det olustigt. Han har den värsta smärtan framför sig men tills dess hoppas vi på att han inte behöver uppleva ett njurstensanfall (som det så fint heter) igen. Den där jädrans stenen måste kissas ut. 
 
 


Mammaselfie
Vardagsliv

Hej vänner, 
Jag har insett att det alltför sällan publiceras bilder på mamman bakom bloggen. Eller låt mig förtydliga, bilder på en mamma med utsläppt hår och maskara på fransarna. Inte för att jag tror att det är mig ni vill se på ändå hehe. Innan jag fick barn vet jag hur jag tänke att jag aldrig ska bli en sådär jobbig person att följa på bla. instagram (@sandralundqvist heter jag där) och jag lovade mig själv att jag INTE enbart skulle instagramma bilder på en sovande bebis, ätande bebis, lekande bebis osv osv. Förlåt men det finns ingenting jag hellre publicerar än en nybadad Theodor eller en alldeles grisig efter måltid. Mitt liv handlar om min familj och om Theodor. Jag menar, det är ändå med honom jag är dagarna i ända.
Anyway, som rubriken lyder får ni nu här två selfie på ingen mindre än mig. Den nedersta slutade med att Theodor fick vara med efter att ha stått och dragit i byxbenet. Ni förstår säkert att jag allt som oftast inte får tid för mig själv. Inte ens för en selfie.  
 
Verkligheten ser lite annorlunda ut. Avdraget hår (tack gode gud för att jag slapp håranfall), påsar under ögonen med stort P, dreggel/snor på kläder, knäna på mina svarta jeans är numera vita efter allt golvkrypande, slarvig toffs på huvudet och i stort behov av ett torrschampo.
 
Ursäkta mobilkvalitén.
 


Karolinska sjukhuset
Vardagsliv


Igår vaknade Daniel av enorma smärtor i magen. Han spydde och vi misstänkte magsjuka. Jag och Theodor höll oss undan men under dagen blev smärtan lindrigare och tillslut obefintlig. Inatt kom smärtan tillbaka och har hållt i sig sedan dess. Daniel är inlagd på Karolinska med dropp och morfin. Personalen har undersökt honom, tagit prover och nästa steg är att göra ett ultraljud på magen. Nu hoppas vi på att det inte är något allvarligt.


Jag sover i iglon ikväll
Vardagsliv

Skämtåsido, men jag hade kunnat. Detta stora snöberg är placerat precis utanför vårt sovrumsfönster. När mina småsyskon var här för någon vecka sedan bestämde sig Daniel för att ta på sig lekrollen och tillsammans gick vi alla ut och byggde denna iglo. Det serverades kaffe ute i snön och Isabell, Sebaztian och Melody kom för att hjälpa. På kvällen gick vi ut och tände ljus i iglon och det såg riktigt mysigt ut. Visste ni att det är varmt i en iglo? Jag visste inte det innan jag själv gick in i en. 
 
 
 
 
 
 
 


Sundbybergs simhall
Theodor 7mån-10mån, Vardagsliv

Här är några bilder från i fredags när jag och Evangelina tog med våra små till Sundbybergs simhall som tidigare har varit stängd pga renovering. Theodor älskar att bada men till vår besvikelse var vattnet lite kallt. Den simhall som hittills har haft bäst vattentemperatur är Bro simhall och även den är nyrenoverad. Vi värmer upp inför resan till Turkiet i maj och fortsätter att vänja Theodor vid bassänger. 
 


Öppna förskolan
Vardagsliv

Idag har vi spenderat dagen på öppna förskolan tillsammans med Jennifer&Thindra. Som vanligt är det stimulerande men framförallt roligt för Theodor att träffa andra barn och att få komma till olika miljöer. Vi stannade i ungefär två timmar för att sedan ta bussen hem till mig och mätta våra magar.
Solen har lyst i stort sätt hela dagen och jag har varit sugen på en långpromenad från det att jag slog upp ögonen i morse MEN DET ÄR FÖR KALLT. Alltså på riktigt. Jag klarar av kyla men blåsten gör att det känns tio gånger kallare. I morgon kommer moster Jenny hit för en heldag tillsammans med oss och jag ska försöka knåpa ihop en fotobok. Har ni några tips&råd på bra och billiga hemsidor som säljer fotoböcker? 
 
 
 
 


Nike airmax junior
Theodor 7mån-10mån, Vardagsliv

I lördags fick vi fikabesök av gudmor Lisette och gudfar Michael. Med sig hade dom en bukett röda roser som ett "grattis till förlovningen" och ett par Nike airmax junior till Theodor direkt från USA. Tänk att vår lilla tuffing redan har börjat öva på gåfärdigheterna och kommer att springa runt i dessa i sommar. 
 
 
 


Förlovningsbubbla
Vardagsliv

Hej vänner,
Vart ska jag börja. Vi befinner oss i en förlovningsbubbla där möjligheterna är oändliga (tänk att vi ska gifta oss, bli man och fru). Vi pussas&kramas extra mycket och det märks på stämningen. I morse satt vi och höll om varandra medan vi tittade på Theodor som lekte glatt på golvet när jag kände hur en tår rullade ned för kinden. Jag är evigt T A C K S A M för allt livet har gett mig och jag riktigt sprudlar av L Y C K A.
Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på vad jag fick vara med om i fredags. I julklapp fick jag ett presentkort på restaurang Stortorgskällaren i gamla stan av Daniel. Det innehöll en valfri trerättersmiddag för två. Vi hade ett bord bokat klockan 18.00 men vår kväll började redan hemma med ett glas vitt i väntan på skjuts. Theodor var med sin farmor och jag hade aldrig kunnat ana vad som komma skall. Efter en gudomlig röding till förrätt, lamlägg till varmrätt och en bricka med svenska ostar till efterrätt var vi redo att betala. Precis innan servitrisen kom satt Daniel och flinade för sig själv. Jag frågade honom vad det var han tänkte på och till svar får jag "det ska jag berätta". Nu i efterhand borde jag ha förstått att han hade något i görningen. Servitrisen kom precis in med kortläsaren när Daniel skulle berätta. När jag började klä på mig min jacka stoppade Daniel mig och sa att jag skulle vänta. Han gick ner på knä och öppnade asken med ringen i. Jag minns att jag sa "ja" direkt men sen kom chocken. Jag kunde inte för allt i världen förstå vad som precis hänt. Så fort vi gick ut från restaurangen brast det och lyckotårarna kom. VI ÄR FÖRLOVADE. Detta firade vi med ytterligare ett glas på ett annat ställe och pratade om allt vi varit med om genom åren. Från då vi träffades för första gången till där vi står idag. 
 
 
 
Min ring. Dock är den alldeles för stor så i lördags beställde vi en i rätt storlek och en ring till Daniel. På tisdag beräknas den komma och sen fattas bara gravering. 
 
 


#mammamyshosida
Vardagsliv

Lördagen den 21 februari har Ida bjudit in till en barnfri kväll för ett gäng härliga mammor och mammabloggare i Stockholm. Några bekanta ansikten men även flera nya. Det ska bli SÅ roligt! Jag kommer att hjälpa henne redan på fredagen och om ni är nyfikna på eventet och alla förberedelser kan ni följa allt under hashtagen #mammamyshosida på instagram. 


JAG SA JA!
Vardagsliv


Det finns inga ord som beskriver min kärlek till denna människa, min fästman. Jag älskar dig mer än du någonsin kan ana Daniel. 


Oh happy days ☼
Theodor 7mån-10mån, Vardagsliv

Efter två dagar med skinande sol och vårkänsla fick vi idag nöja oss med gråa moln. Inte gjorde det oss någonting som spenderade dagen tillsammans med Evangelina&Theodor i Sundbybergs simhall. Vi möttes upp redan strax efter nio och fick en smärre chock av alla mammor/pappor som också var påväg till simhallen. Tydligen lyckades vi pricka in ett gympass där både vuxna och bebisar var välkomna. Det får bli till nästa gång! 
I och med att Theodor växer sig större orkar han mer men att bada i 40 minuter (vilket är länge) gjorde sitt och så fort vi lämnade badhuset sov han igenom både lunch och bus med en liten Theodor. Nu sover han för natten och jag håller mina tummar för några fler timmars sömn. 
 
Hur underbara är inte dessa bilder på kompisarna?
 
 
 
 
 
 


Nykläckta nötter
Theodor 7mån-10mån

Bild från i lördags. Det är inte ofta Theodor vill sitta still i mammas famn men när han väl gör det suger jag in varenda sekund. 

Inget är så välkänt som att barn, nej förlåt, ALLA får ont av tänder (på ett eller annat vis). När min visdomstand var på väg upp ville jag slita av mig käken och var beredd att offra min talförmåga bara för att slippa smärtan. Jag F Ö R S T Å R inte hur Theodor klarar av alla små tänder som spricker upp ur tandköttet. Visst blir han kinkig = vill ständigt vara i famnen och mindre sömn till mamma&pappa men bortsett från det hanterar han det bra. Numera har vi sex små nötter att borsta morgon och kväll. Hur viktigt är det egentligen att borsta dom nykläckta små tänderna två gånger om dagen? Hur gör ni?


Theodors små avtryck
Hem/inredning, Theodor 7mån-10mån

 
Jag är så glad över att vi förevigade Theodors små fötter och en liten hand. Fötterna gjorde vi redan när han var ynka sex veckor gammal, då var det omöjligt att få till en ständigt knuten hand, och ungefär fem månader senare lyckades vi få en öppen hand på pappret. En väldigt kladdig historia. De båda tavlorna står fint i Theodors fönster på varsin sida om hans namn. Något jag också vill göra är att få hans små fötter och händer i gips.


En present att minnas
Vardagsliv

I torsdags fyllde min fina vän 25 år. Detta firade vi med överraskningsfest i lördags och igår kom äntligen fotopostern jag och Daniel gav i present. Tyvärr blev det en försenad födelsedagspresent men det är en present att minnas. Tillsammans med tavlan fick hon en stor och mysig filt i ett print hon gillar och två ljusstakar. 
"Jag spyr på dig"
Vardagsliv

Det märks tydligt på mig och min tidsuppfattning att dagarna är ljusare och att det är fler soltimmar. När klockan slog 16 och det var lika ljust som vid 12 blev jag alldeles varm inombords. Snart är det vår! Dock skrämmer det mig en smula att vi närmar oss Theodors ettårsdag med stormsteg. Tänk att vi kommer att ha en ettåring här hemma. Det är verkligen som alla säger, tiden med småbarn går dubbelt så fort. Jag njuter av varje stund som mammaledig tillsammans med Theodor men ångesten är inte långt borta. Ska jag behöva lämna dig på förskola varje dag och låta någon annan ta hand om dig? Dumma tankar. Än är det sju månader kvar. 
 
Som rubriken lyder tyckte Theodor att det var en jätte bra idé att spy på mammas vita tröja precis innan vi skulle gå ut på en promenad (skämtåsido, jag vet att han inte kan styra över sina behov så inga spydiga kommentarer tack!). Idag har vi hängt hos Linnea och blivit bjudna på lunch, hundarna har lekt av sig och Theodor har, bortsett från spyan, levt rövare bland hundleksaker och tvkontroller. Jag blir livrädd varje gång han spyr och tänker direkt på magsjuka. MEN den här gången lekte han för hastigt direkt efter matintag. Mätta och belåtna tog vi oss ut på en långpromenad med moster Jenny och hund Alice. 
 
 Bilden är missvisande, här har jag kämpat med att få bort fläckarna. 
 
 


Läsarfråga
Hem/inredning

Fråga-
Hej! Jag tänker mig också att sätta upp ett armeringsnät på väggen, så snyggt! Men, hur fäste du det på väggen? Krokar, spik...?
Med vänlig hälsning, Lisa

Svar-
Hej Lisa, vad roligt att du tycker om det jag har pysslat ihop! Det blir verkligen en härlig vägg där armeringsnätet sitter. Vi skruvade upp två skruvar (en i varsin kant) och hakade på nätet. Det finns "skruvkrokar" att köpa vilket gör det ännu lättare att haka på. Det bästa är att bilderna täcker skruvarna. Jag är säker på att du kommer på en lösning. Kram

Måndag
Vardagsliv

Goddag vänner,
Vi inviger den nya veckan och denna måndagsmorgon med massa lek&bus. Vi kastar boll till Måns, leker tittut och jagas. Det finns ingenting Theodor gillar lika mycket som tittut. Helst ska man hoppa fram hastigt bakom ett hörn. Helgen vi lämnar bakom oss har varit sådär löjligt skön. Ni vet, utan stress, utan onödigt tjaffs och med ett fantastiskt umgänge. I fredags fick jag mitt hår fixat och på kvällen hade vi Jenny&Jonathan över på middag. I lördags tog hela familjen det lugnt och kramades extra mycket för att sedan överraska Isabell med en 25års fest som hennes syster och käre sambo anordnat. Söndagen började med ett entouragemaraton och slutade likaså, en promenad i vintersolen och korvgrillning hos Theodors farfar. Daniels mamma bjöd på middag och äntligen fick vi träffa hans mormor och moster. Det var inte bara vårt första möte utan även Theodors. Theodor charmade gammelmormor, gammelmoster och gammelmorbror som också var där (honom har vi dock träffat tidigare)
 
 


Före/Efter
Vardagsliv


Att vakna upp med en mörkare botten och iskalla längder känns bättre än bäst. Denna mamma behövde verkligen ett lyft. 


NEW HAIR DON'T CARE
Vardagsliv
Idag valde vi att lägga i en bottenfärg, bleka upp längderna och använda en kall/grå nyansering. Vanligtvis brukar vi slinga hela håret och därefter lägga i en nyansering men för att jag ska slippa gå till frisören lika ofta på grund av en utväxt som heter duga förstärkte vi istället den. Nu kommer min egna utväxt inte bli lika tydlig. Faktum är att jag trivs i ombréstilen = inte lika många frisörbesök. Mitt hår älskar Lisettes recept och Linneas händer. Ni är bäst!


Förändring
Vardagsliv

Hej vänner,
Även gårdagen slutade tumult. Utan min fantastiska familj vet jag inte hur mycket mina axlar orkar bära. I dagsläget är jag stark men även verkligheten kommer ikapp och jag gråter en skvätt.
Fredagar är alltid extra efterlängtade då Daniel får helg och slutar dessutom tidigt. Min syster kom som en räddare i nöden och hänger med Theodor medan jag gör en förändring av mitt gula/orangea trista hår. Med ett oerhört aktivt barn (det är jag evigt tacksam för) är det ett pussel att hitta en tid i vardagen då jag kan prioritera mig själv. Jag märker hur jag sakta men säkert blir sunkig utseendemässigt och det är ett big NONO! Före/efterbild kommer när vi är klara. FRAMSTEG
Theodor 7mån-10mån, Vardagsliv

Idag efter morgonbus, frukost och bad kröp vi tillbaka under täcket och sov fram till nio. Som ni vet sedan tidigare går Theodor upp strax innan sex på morgnarna och då är det guld värt att få sova i ytterligare några timmar. Halv tolv hade vi bestämt träff med Ida&Filippa och Sanna&Miranda på Andys lekland. Som alltid älskar Theodor att krypa omkring bland de färgglada bollarna och fascineras av andra barn. Efter tre timmars lek gick ögonen i kors och en vilostund var nödvändig. Har jag berättat att Theodor blivit mer stabil i sin gång och kan ta 3-4 steg? Idag visade han glatt upp sin nya färdighet för kompisarna. En till sak han har börjat med är high five
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Någonting hindrar mig.
Vardagsliv

Jag vill börja med att skriva att jag inte har glömt bort bloggen. Jag har inte heller slutat blogga MEN jag har tappat motivationen. Jag går dagligen in här och läser era kommentarer och alltför ofta påbörjar jag ett inlägg som jag sedan raderar eller sparar i utkast. Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Vill ni verkligen läsa om vår vardag? Kom gärna med tips om vad just DU vill läsa. 
Dom senaste dagarna har varit tuffa på ett personligt plan vilket också påverkar min motivation. Jag kanske ska satsa på att ta min blogg vidare och byta bloggportal? 
Theodor utvecklas i raketfart och går numera omkring med både bord/stolar/gåvagn som stöd samtidigt som han ropar mamamama. Mitt hjärta smälter. En till tand har han också fått och ännu en är på gång. Snart ser han inte längre ut som en vampyr haha. 
 


Utmaning: en bild i timmen
Vardagsliv

Jag blev utmanad att göra ett inlägg om vår dag med hjälp av en bild i timmen. Jag fotograferade så gått det gick. 
 
 
Klockan 06:30 - Theodor vaknar och det är snabba puckar med frukost som gäller. Fullkornsgröt med frukt och vatten plus brödbitar från mamma (lyx utan dess like hehe).
 
 
Klockan 08:00 - Efter frukost busar och leker vi, borstar tänderna för att sen gå och lägga oss i ytterligare en timme. I morse gjorde jag honom sällskap. 
 
 
Klockan 10:15 - Vi åker till Jakobsberg med Jennifer&Thindra där vi möter Izabella&Viggo
 
 
Klockan 11:30 - Vi besöker öppna förskolan i Aspnäskola för första gången. Stort och rymligt, definitivt värt ett andra besök. 
 
 
Klockan 12:30 - Både barn och mammor behövde mat och det närmsta stoppet var Burger King. Jag ser framför mig hur restauranggästerna suckar när vi med tre barnvagnar klämmer oss in i ett hörn. Men vi lyckades nästan smärtfritt.
 
 
Klockan 14:00 - Fika hemma hos Izabella. Där satt vi i timmar tills det var dags att åka hem och laga middag. Snabbt slängde vi i oss maten för att få träffa Josephine och Jonas fina prinsessa som kommit till världen. 
 
 
Klockan 18:30 - Ä N T L I G E N (!!) fick vi träffa Tuva som kom till världen för fyra veckor sedan. En alldeles gudomlig och perfekt liten bebis som sov genom hela vår vistelse där. Lilla hjärtat, tänk att Theodor har varit sådär pluttig. 
 
 
Klockan 21:30 - Ögonen går i kors men.jag.måste se ett till avsnitt av Entourage innan jag somnar. Godnatt vänner!