Valborg!
Vardagsliv

Juste, jag glömde berätta att vi ska till uppsala på valborg:) Det är tydligen där det händer och jag är grymt taggad! Jag kommer att bunkra upp med alkohol så att det räcker och blir över *fniss*. Jag vill ju inte riskera att bli nykter vid någt tillfälle (A)



promenix;)
Vardagsliv

Hallå alla glada:) Ännu en härlig dag i strålande sol! Efter jobbet åkte jag in till staden för att möta upp Mathilda för en fika. Vi letade också efter en blus till mig men jag hittade ingen någonstans:O Inte en jävla butik har kläder i min smak..Nåja, nu är jag propp mätt efter en super god middag tillsammans med familjen. Det var verkligen på tiden att vi var samlade.
Jag och mor ska ut och vandra i kvälls solen med hundarna:) Duktig chey;)


yes, i'm hot!
Vardagsliv

Het på gröten idag och snabb som en lärka:) Dags att skynda sig till jobbet innan jag kommer försent:) Jag börjar klockan 11 och slutar runt halv 8. Igår var en jätte mysig kväll och hoppas att denna inte ska bli annorlunda! Puss


Louise sötnos
Vardagsliv

Nu ska jag göra mig i ordning för att bege mig till kungsängen och möta upp Louise:) Vi ska bara mysa och snacka skit!

Vi hörs sen bitches


Jag lever det liv du vill leva varje dag
Vardagsliv

Jag älskar fan mitt liv!:) Seriöst jag har inte haft så kul på länge som jag hade i helgen:) Vi kan börja med torsdagen..Jag tog ledig från jobbet för att (eller jag böt min tid med Mathilda) jag, Jenny, Louise och Therese skulle ta 10.45 tåget in till staden, jag hade tid klockan 11.45 på Adam och Eva kliniken för att göra ännu en läppförstoring. Jag blev verkligen super nöjd och denna gång sprutade jag in 1 ml (tror att jag är sugen på lite mer nästan gång).
 Efteråt tog vi en matbit i slussen och efter en stund var det dags att ligga under nålen igen. Vi alla piercade oss:) Jag gjorde ett till hål i naveln så nu har jag ett hål uppe och ett nere, det blev också jätte fint:) Dom andra sötnosarna piercade sig i naveln och i tungan.
Runt 3 (?) tror jag att det var åkte vi till kungsängen för att påbörja kvällen. Som alltid är alkohol inblandat och så kommer det att förbli! Framåt kvällen ville hela ligan dra till sportbaren men jag vägrade! Så (ja, jag vet) jag åkte till MP..Kommer inte ihåg allt för mycket därifrån och vet inte om det beror på drickan eller för att det inte var kul. Antagligen var det drickan;) Kvällen avslutades hemma hos mig med lite vänner:)


påväg mot stan:)


Läpparna gjorda, visst blev det fint?

Vin i solen, love!





bästa vän

En galenn torsdag gjorde inte fredagen mindre crazy. Jobb var det 10-14 och sen på't igen. Jag och Mathilda åkte slitna som två björnungar hem till henne, vi hann köpa med oss sushi så att våra magar inte skulle vara allt för tomma innan drickan togs fram. vi stannade hemma hos henne hela kvällen och hade det jätte trevligt:) det kom lite folk hem till henne och vi hade kul! Jag vet inte riktigt vad klockan var när jag drog hem men det blev garanterat en taxi!


Jag är aldrig mindre taggad dagen efter! snarare tvärt om:)

sexy lips;)

Tyvärr fick vi ingen påskmiddag i år men vi har skapat en ny tradition.

Bebis firade påsken som man ska:)

I lördags var det dags för ännu en bakisdag på jobbet och sen krök! som tur var fick jag och Mathilda skjuts hem från jobbet. Jag blev inte så långvarig här hemma utan jag frog till kungsängen och gjorde mig iordning och åt en jätte god middag:)Tyävrr kommer jag inte alls ihåg vad vi gjorde på kvällen så det finns inte så mycket mer att skriva. Jag antar att jag hade kul iaf för något annat vore konstigt;) Eller hur?!

Söndagen var nog värst! Jag jobbade mellan 10-14 och åkte direkt därefter hem till mig. Jag åt lite mat och fixade till mitt slitna jag. Mathilda plockade upp mig med en taxi framåt kvällen så att vi kunde åka ner till centrum och handla ytterligare krök. På kvällen kom det massa folk hem till mig och det blev ett jävla röj!;) Mer behöver ni inte veta. Inte en lugn stund i mitt liv med andra ord:D



Måndagen blev betydligt lugnare, men jag var ändå sugen men avstod! klockan 10 på morgonen drog jag och Louise en bulle hem till mig för att städa i lägenheten och sen tog vi en bulle tillbaka. snacka om att taxametern inte har någon betydelse efter lönen:D Vi var hemma hos daniel hela dagen och solade. Underbart skönt! Till Lunch blev det skräp mat och sen ytterligare några timmars sömn i solen:D
Så idag är första nyktra dagen på 5:)



Kors i taket
Vardagsliv

Hej på er;) Det var ett tag sen må jag säga hehe, skärpning på mig jag vet! Men jag har haft alldeles för kul i helgen för att ha tid med att sitta vid datorn. Idag har det varit jobb mellan 08.16 och ikväll vet jag inte vad som händer. Jag har iaf ingen lust att bara sitta hemma, på senaste tiden har jag haft grymt mycket energi och jag vill aldrig sitta still;) En underbar känsla:D
Helgen har verkligen varit crazy och ordet baby har nästan använts i varje mening, me like! Tänkte dra en genomgång för er sen så att ni händer med om vad som hände under denna galna helg. Nu är det dags för middag så håll ut i några minuter:D

Love you long time..


God morgon bitches!
Vardagsliv

Alltså vad kan man säga egentligen! Fyfan vad jag är trött haha..Jag sitter och väntar på att skjutsen ska glida in och sen är det jobbet som gäller;) Igår var det all in som gällde och likaså i torsdags. Vi får väl se vad som händer ikväll:)


Sleep tight
Vardagsliv

Nu är jag insmord och redo för sängen;) Jag hann till och med måla naglarna rosa! Klockan på ringning halv 9 i morgon. Inget kan gå fel i morgon, det får inte gå fel för jag är så taggad:D

god natt på er!



Är jag beroende?
Vardagsliv

Jag är helt klart beroende av att städa. Efter jobbet åkte jag, moster och jenny hem till moster för att förbereda en liten påskmiddag, hela min familj åker nämligen till landet över helgen så vi tänkte att det kunde vara lite trevligt. Men så fort jag kom hem till vår lägenhet satte jag igång. Det är nästan jobbigt men jag kan inte sluta. Jag kan inte lägga mig och veta att det är stökigt utanför mitt rum! Är jag sjuk:S?


miss you baby, dags att komma hem nu!



Vår, rosé, bada, solbrillor, grilla, uteplats, sena nätter, underbara vänner!
Vardagsliv

Den rubriken säger allt, mitt liv ska börja gå i dom banorna;)! Jag har nyss tagit ett långt bad och pysslat om mig själv lite hehe och snart är det dags att smörja in sig i lite BUS och ladda inför morgon dagen. Denna vecka har varit väldigt kort och skön, jag har bara jobbat måndag, tisdag och idag. I morgon är jag ledig och på fredag jobbar jag fyra timmar (10-14) pga röd dag. Men som sagt jag längtar ihjäl mig tills i morgon:D Klockan 11.45 har jag tid hos Eva och Adam kliniken för läppförstoring. I morgon ska jag våga ta i lite mer så att det förhoppningsvis håller längre! Självklart ska jag vara snabb med att uppdatera resultatet. Jag åker in till stan med Jenny, Louise och Therese. Efter förstoringen ska jag följa med dom och pierca sig, tanken är att jag ska ta ett till hål i naveln( jag har redan ett men jag ska ta ett till under det andra ). åå jag är nästan nervös!
Efteråt ska jag träffa underbara Ida för att eventuellt sätta oss i någon park med lite bois och dricka:D
Nej nu måsta jag smörja in mig så att jag kan bli lite brun i morgon!


Stress är inget man kommer undan..
Vardagsliv

Hej allihopa. Jag vet inte vad det är som händer med mig men jag har tappat blogglusten, det är möjligt att det beror på all stress! Just nu känner jag mig sjukt stressad. Inte på ett dåligt sätt utan mer att jag inte har tid för någonting. Jag har inte ens tid att svara på sms längre..:( På jobbet är det full rulle och det har blivit många övertimmar. Som tur är visar det sig på lönen i morgon:) Den bästa lönen hitills faktiskt ;) How good?!
Det har inte hänt särskillt mycket i veckan, eller iaf inte något jag tänker dela med mig av *fniss*. En bra sak som har hänt och som jag med glädje kan dela med mig av är att jag och Oliver inte är osams, inte för att vi har varit det men det har tidigare känts väldigt jobbigt men nu känns det bättre:D hur har er vecka varit?



Äntligen sovdags;)
Vardagsliv

Helgen har varit riktigt slitsam..trots att jag bara har tagit det lugnt hela dagen idag är jag helt slut i kroppen! Men i morgon är det måndag, ny vecka nya tag YES! Nu är det natten som gäller för mig..så vi hörs;)


time to say PARTY
Vardagsliv

Det här vädret gör mig så otroligt taggad och glad. Tänk att sitta på någons altan, grilla och dricka rosé;) åå det är vad jag känner för just nu. Mamma får gäster runt 6 tiden så jag ska väl smita iväg någonstans;) Middag ska jag definitivt få i mig ikväll innan jag häller i mig alkohol!


vintern kan vara fin ibland!


Egoboost!
Vardagsliv









Jag älskar att det är helg:)
Vardagsliv

Idag har jag varit sjukt seg, men det är bara påt igen. Och av någon konstig anledning vaknade jag runt halv 8 i morse men det får jag ångra nu:O Igår efter jobbet åkte jag och några fler hem till Ida i Bålsta:D Jag gjorde mig i ordning där och vi drack för fulla muggar! Vi hamnade tyvärr på MP..Ingen verkar vilja åka in till stan längre:( Men det var helt okej men mer än så vet jag inte. Kvällens planer är ännu oklara men party blire det garanterat;)


Jag, Ida och Sabina


Hard work
Vardagsliv

Uppe med tuppen idag! Vaknade av mig själv för 20 minuter sen så jag klagar inte:) Teorikursen igår gick jätte bra, tur var väl det att jag antecknade allt läraren sa för när jag kom hem fick jag hjärnsläpp. Jag kom inte ihåg vad som hade sagts under kursen, men jag ska gå igenom allt idag. Klockan 18 börjar kursen tillsammans med hund, jag är ganska nervös för hur Måns ska bete sig med andra hundar men det kommer säkert att gå jätte bra:)
I morgon är det fredag, underbara fredag! Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, men tror att det blir utgång as usual;)

Nu ska jag slänga i mig en macka innan jag beger mig till jobbet, jobbar till 16 idag.



Teorikväll
Vardagsliv

Snart är det dags för mig att röra mig mot viksjö;) ska ju på hundkurs teorikväll, idag är det dock utan hund..så jag måste leta mig fram alldeles ensam och har ingen hund att skylla på om jag inte hittar :( den håller på mellan 18.30-21.30.
Jobbet idag gick bra, tråkigt nog började jag 7 och slutade 16 men det fick gå;) Måste slänga i mig en snabb smörgås nu eftersom att jag inte hinner äta middag aaarrgh!



Snart har halva veckan gått;)
Vardagsliv

God kväll allesammans:) Känner mig relativt bättre till mods jämför med gårdagen, dock vet jag inte hur länge det håller i sig för ska riva upp allt igen ikväll:( Men det kanske är bra att prata ut..Vet inte annars vad som händer idag, ska koppla in min j*vla antensladd (äntligen) så att jag kan kolla på tv i mitt rum som en normal människa:D
Ingen närshopping igår så hoppas på att hitta något spännande klädesplagg ikväll, om inte annats så behöver jag leggins;) Hungrig är jag också! Hoppas att maten står redo framdukat på borden när jag glider in genom ytterdörren, men det gör den förmodligen inte buhuu!

Jag skulle egentligen på idas studentskiva ikväll men eftersom att jag börjar klockan 7 :O i morgon bitti så är det ingen bra idé att festa, jag får önska dig ida en trevlig och oförglömlig kväll! Hundkursen börjar i morgon också för den delen så jag känner att jag måste spara all energi jag kan.

Nu dags att jobba sista 25 minutrarna;) hörs sen!


Nätshoppa
Vardagsliv

Innan jag somnar ikväll tänkte jag nog klicka hem lite kläder från underbara NELLY;) Skulle behöva lite nya party outfits och eventuellt några fräna skor:D I helgen är jag ledig från jobb och behöver lite nytt att ha på mig.

Dags för en snabb dusch pyss!


Jag älskar dig hjärtat mitt


Finaly @ home
Vardagsliv

Äntligen hemma och proppmätt:) Efter allt som hänt på senaste tiden har jag inte ätit ordentligt och därmed gått ner några kilon, inget mig emot:) Men idag känner jag mig jätte mätt:) Gjorde iordning två ägg och bacon mackor med massa grönsaker, mums! Ett gott skratt har jag också fått, sitter och kollar på black out med mammi och fyfan vad kul det är! Haha alltså jag tror inte att jag har skrattat så mycket på länge, vad sköna dom är:D

Kvällens planer är att eventuellt träffa Mathilda på en promenad, hon är så gullig och hämtar mig från jobbet. Behövde en pratstund med henne och få ur mig massa. Helt underbart med vänner som bara kan lyssna!


give me summer baby!


I'm not that girl!
Vardagsliv

Hej hopp. Idag känns inte som en bra dag, vädret suger och humöret är inte på topp. Jag känner mig nere och ledsen..Det är en utav anledningarna till att jag inte har bloggat normalt. Vet inte hur det kommer att bli här framöver men jag ska försöka. Vill inte ha någon deppblogg så mina känslor håller jag för mig själv. En sak är säker, det finns en person som jag älskar även om jag är dålig på att visa det. Mitt sätt att gå vidare är inte alltid det bästa..

Tänkte dra en snabb update från helgen. I fredags kände jag och Ida verkligen inte för att gå up på krogen så vi valde att stanna hemma hos mig med vodkaflaskan i högsta hugg. Min syster och hennes kompis Louise var också med oss. Och framåt kvällskvisten droppade det in bois. Vi hade kul men thats it! I lördags var en riktig bakisdags till det var dags igen men denna gång hamnade vi på mp, big misstake! Det är verkligen inte roligt där längre och jag hoppas dom stänger stället! hehe:)
Igår orkade jag inte göra någonting alls trots att solen var underbar, mera sånt!:D
Idag är det jobb som gäller, 11-19.30. Lilla Måns ska vara hemma tillsammans med Alice själva för första gången en längre tid. Det kommer inte att bli så länge men ca 2 timmar;) Det går nog bra. Nu ska jag göra lägenheten hundsäker innan jag börjar att göra mig i ordning.


ett tag var vi taggade..



Jag har världens bästa flickvän! Tack för att du finns och för att du förstår mig när jag har det svårt.


Fredagsmysare
Vardagsliv

(?) Who knows..


i'm not afraid to take a step
Vardagsliv

Åå vad jag längtar till klockan 4, jag slutar nämligen då:) Jag och Måns ska på hunddagis möte runt 5 så jag måste skynda mig hem och fixa en del saker. Ikväll har jag inte bestämt mig om jag ska vara hemma eller om jag ska gå ut. Vad ska ni göra?:) Dock ska mamma iväg ikväll så jag måste skaffa hundvakt om jag ska ut och slira. Tror det blir en mysig hemmakväll med massa gott!

Jag blir så trött på sl. Vem blir inte det liksom, att det alltid ska vara något fel! Som tur var fick jag skjuts hem igår kväll annars hade jag varit hemma runt tolv på grund av sl men i morse var det knökfullt i varenda vagn..hoppas dom ordnar upp det under dagen! Nu ska jag vara lite aktiv på jobbet;)

Puss


sex in the air
Vardagsliv

God morgon:) Äntligen en morgon som jag vaknar upp och känner mig som en människa igen. I förrgår var det som sagt studentskiva eller snarare studentskivor;) Efter jobbet åkte jag runt och uträttade en del ärenden och runt 8 åkte jag och Katarina hem till Tobbe för förkrök och massa prat! Alltid lika trevligt att umgås med dessa människor:) Jag kommer inte riktigt ihåg när vi åkte från honom till Mp, (Mathilda hade sin studenskiva där) men det var inte så sent. Det var inte så mycket folk där så jag och Mathilda bestämde oss för att rullare vidare till självaste grand garbo;) Dock hade det varit mycket strul under kvällen så det tog ett tag att komma in :S men in kom vi. Efter mer dricka, gråt, tjafs, skratt och dansande var det dags att röra sig hemåt;) Klockan var närmare 4 när jag låg i sängen..gissa om jag var trött igår :O.
Igår började jag jobba klocka 11, tur var väl det men jag var trött som en gnu. Och som om att det inte räckte kom jag ifrån jobbet klockan 22.15 :( Så idag är jag jätte glad att det är fredag och i helgen är jag ledig! :D


Klockan närmar sig hemgång:)
Vardagsliv

Jag slutar om 30 minuter, yeey! Jag åker direkt hem och går ut med Måns innan jag börjar göra mig i ordning inför kvällen;) Första middagen hemma på jag vet inte hur länge. Bilder kommer förmodligen upp på kvällens outfit;)


Skiva på mp
Vardagsliv

Hej hej, allt bra? Har precis fått i mig lite lunch och ska alldeles strax fortsätta att jobba:) Ikväll blir det skiva på MP, jag vet att dom flesta andra ska till garbo men inte jag! Det är nämligen Mathilda och hennes klass som har skivan och henne kan jag ju inte svika:D

Hörs sen


life will make you smile
Vardagsliv

Äntligen hemma efter dagens långa arbetspass. Hos läkaren gick det bra i morse, eller bra och bra jag har hörselgångs inflamation vad det nu innebär:o jag kan aldrig få något normalt som en vanlig öronninflamation eller bara vara lite förkyld..det ska alltid vara något som ingen annan hört talas om. Nåja nu sitter jag här med örat fullt med örondroppar och försöker titta dom sista minutrarna på DH. Jag önskar kvällen kunde avslutas med lite BB men tyvärr har vi inte kanal 11 aaargh!
I morgon jobbar jag mellan 7-16 :( vi har tydligen något möte på morgonen så någon sovmorgon blir det inte.

Vet ni, idag pratade jag med hunddagiset som Måns eventuellt ska börja på och vi bokade in en träff på fredag. Dels så att dom får träffa Måns och se så att han inte är någon agressiv hund och dels för att jag ska få se hur dagiset ser ut.
Nu tänkte jag ta mig en skål youghurt och sen får jag väl läsa en bok eller något eftersom att jag inte har fixat någon antensladd till tv ;)


Tänk vad liten bebis var förut:)


Himlen är oskyldigt blå
Vardagsliv

God morgon:) Vaknade klockan 8 av alarmklockan, det vara bara att slänga sig på telefonen och ringa vårdcentralen jag fick en läkartid 11.45..Jag blir så trött på alla dessa sjukdomar, jag har eventuellt öroninflammation nu. Igår kom Jenny hit runt 10 tiden för att göra mig sovsällskap:) Idag ska hon passa Måns medan jagg jobbar, visst är hon snäll:D Det var länge sen som vi umgicks men det hindrar inte oss från att pladdra på.


Jag älskar dig faster!


Game time
Vardagsliv

Idag är det en väldigt spännande match på g men jag har inte tillgång att se den buhuu:( Hela min släkt är typ aikare och jag är inget undantag (dock är min pappa ett riktigt undantag som håller på hammarby). Önskar jag kunde vara där och se matchen live en solig dag som denna! :D Men jag håller tummarna ;)



Öroninflamation..?
Vardagsliv

Idag var jag hemma från jobbet för jag hade inte någon som kunde passa Måns, och tyvärr är det 6 månaders åldersgräns på dom flesta hunddagis..Jag har iaf ställt honom i kö så nu är det bara att vänta och se. Tills vidare har jag en preliminär lösning på hundpassandet. Jag funderar på att eventuellt skaffa en dagmatte till honom. Men då vill jag att det ska vara någon som jag känner och kan lita på. Dock kan det bli svårt för att dom allra flesta går i skolan eller jobbar. Han har verkligen blivit en livlig liten krabat:)
Alltså jag vet inte vad som händer med mig nu för tiden..Det känns som om att jag alltid är lite små sjuk och idag är inget undantag. När jag vaknade i morse värkte mitt öra som bara den, undra om det kan vara öroninflamation? Det har inte blivit bättre under dagen snarare värre..suck!


Jag känner mig inte riktigt såhär just nu men jag skulle vilja!



it's all about you
Vardagsliv

God dag allihopa,
Jag tänkte reda ut det som hänt och varför jag inte har orkat blogga. Som dom flesta har förstått har det hänt något mellan mig och oliver. Vi är inte tillsammans längre men mer än så tänkre jag inte berätta, inte nu iaf för det angår inte er. Vi träffades senast idag och vi är inte osams på något sätt alls. Jag älskar fortfarande honom över hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att gör men ibland kommer man till en punkt då det inte fungerar längre..
Det är verkligen jätte tråkigt det som hänt men man får bara hoppas på att det blir lättare med tiden. En dag i taget är det som gäller från och med nu.



Sömnbrist
Vardagsliv

Vart tog hungern vägen och varför är jag inte trött? Jag har verkligen inte lust att blogga ikväll men kommer med update i morgon. Skippar jobbet för en dag..Natti


Party rock!
Vardagsliv

Idag är det fredag och det innebär party! Tyvärr slutar jag sent idag..men det löser sig alltid:) F*n att vädrets ska suga bara, jag som har med mig party väskan laddad med en "vår"party outfit :( buhuu.. Ikväll ska vi ta ett litet avsked av min kära vän Lisette som också ska lämna mig för Bali, ritkigt tråkigt men kul ska vi ha:) Jag vet inte riktigt vart vi hamnar och jag kommer att bli tvungen att tänka på refrängen relativt tidigt ikväll för jag börjar jobba 9 i morgon vilket innebär 8 tåget :(

More update later;)