Ser min header konstig ut?
Vardagsliv

Beroende på vems dator jag sitter vid ser min header olika ut. Ibland är det till och med min gamla header som kommer upp? Har ni också märkt av det? Någon som är duktig på html koder?:)



Tandläkaren plus bankbesök:)
Vardagsliv

God morgon måndag!:)

Första dagen utan feber, finaly! Dock verkar hostan aldrig ge sig..klockan halv 9 i morse vaknade jag självmant och tog ett långt varmt bad. Det är viktigt att ta hand om sig själv i den mån man kan;) frukost åt jag tillsammans med syster som berättade ett och annat! Och klockan 20 över 10 var jag hos tandläkaren, inte ett hål hade jag;) glad chey! Nu när man får betala för varje besök så ska jag bli extra noga med min tandhygien, tycker iofs att det är riktigt ofräscht att inte ta vara på sin mun.
Tänkte passa på att uppmana alla som är mellan 20 och 29 år (tror jag att det var) att gå till tandläkaren för en undersökning för att en gång om året ger försäkringskassan 300 kr i tandvårds bidrag:) så min undersökning gick bara på 350 kronor ist för 650:)
Just nu sitter jag och väntar bland tusen andra människor på banken, ska fixa lite med mina konton innan jag rör mig mot jobbet.



 



"The best thing I ever had"
Vardagsliv

Jag skrev nyss ett långt inlägg som försvann aaarrgh..blir så irriterad att jag inte orkar mig på att försöka skriva om!

Så länge bjuder jag på tre bilder från fotograferingen i torsdags:)







Abduction
Vardagsliv

Hej och hallå!:)
Jag har ingen lust längre att skriva hur jag mår för antar att ni redan vet det. Ännu en dag med 38 graders feber..Men jag biter ihop och är nu på jobbet.
Denna lördag jobbar jag 9-15 vilket är otroligt skönt, jag längtar redan tills jag slutar och får komma hem och lägga mig i sängen. Vill bara vira runt mig i ett varmt duntäcke eller ännu bättre, ta ett varmt bad! Hostar som bara den gör jag också ..
Igår var vi som sagt i Kista men det var nära att vi vände. Både jag och Daniel kände oss hängiga men massage stolen inne på expert gjorde sitt;) Efter en jättegod souvlaki middag bänkade vi oss framför bioduken och såg abduction, det kan vara en av dom bättre filmerna jag sett! Rekomenderar starkt att ni kollar på den och skådespelarna är inte så pjåkiga dom heller!






HAHA! alltså jag dör, kolla på dessa klipp när dom lurar folk!
Vardagsliv



Feber..igen!
Vardagsliv

Alltså inte nu igen! Sitter på jobbet och fryser trots att värmefläkten är i full gång..Nu är det inte långt kvar ca 2 timmar tills jag slutar:) Ikväll gör vi en ren chansning och åker till Kista och ser vilken bio som är aktuell, spännande.


En partykväll för ett tag sedan på magenta!


Fredag och helg
Vardagsliv

Hej på er sötnosar!

Vilken härlig regnig fredag inte sant? Vaknade redan vid 6 (dock inte självmant! Daniel har en nostalgi för att ställa klockan någon timme innan han ska upp och inser inte att det påverkar mig att han snoozar typ 30 gånger när jag ska upp ca 2 timmar senare), låg och drog mig till 8 och sen åt jag och Therese en god frukost tillsammans. Vi planerade även inför den 26 november med tanke på att hon fyller år dagen efter mig. Så ni som står mig nära boka inte upp den 26 november! Mer om det sen.
Idag mår jag bättre, känns som om att jag säger det varje dag men idag vaknade jag upp utan feber och tog mig till jobbet. Sällskap av Johanna fick jag också:) Jobbar 10-19 och därefter ska jag på bio, vet dock inte vad vi ska se..förslag? Jag är sugen på paranormal activity 3 men har inte sett 2an men det kanske inte behövs. Så idag blir det lugnt, jobbar i morgon plus att det behövs en lugn helg lite då och då! Jag får helt enkelt höja glaset för er som ska ut på nattliga äventyr!


G natt
Vardagsliv

Äntligen hemma! En lång dag blev det i staden, skönt att kunna slappna av lite. Fotograferingen var jätte rolig och sällskapet lika så. Dock var det sjukt varmt där inne och väldigt mycket folk. Vi hamnade mitt i mamma ruset, typ 5 mammor skulle fotograferas med sina små barn och vi satt och väntade på vår tur. Bilder läggs upp i morgon (förhoppningsvis). Nu ska jag lägga mig och förbereda mig inför en jobb dag:)


Sushi

img_5327 (MMS)

Och så lite middag! Therese uppskattade den inte;)



Vi är precis klara och väntar på att bilde...

img_6121 (MMS)

Vi är precis klara och väntar på att bilderna ska framkallas:)



Trots min förkylning så ser jag förvånands...

img_3510 (MMS)

Trots min förkylning så ser jag förvånandsvärt bra ut;) skämtåsido! Glömde nämligen att avboka denna fotografering eller åtminstone att boka om så fick dra på masken och åka hela vägen in till staden:) om några minuter börjar vi!



Fotografering!

img_9607 (MMS)

Fotografering! Just nu befinner jag, Therese och nettis oss på Birger jarlsgatan;) blir kvar här i några timmar!



Hjälp oss!
Vardagsliv

Fan ingen av oss är duktiga på det här och hur fan återställer man?



Hackad
Vardagsliv

Hej på er!

Hur mår ni? Jag har 38 graders feber och är fortfarande hostig och snuvig! Men det går över. I morgon bär det av till jobbet (förhoppningsvis).
Ida är här med mig (också sjuk) nu och vi håller på att lösa alla problem hon har med att logga in på hotmail osv..någon har nämligen hackat sig in på hennes konton:O Förstår inte nöjet med det men vissa ser det verkligen roande!
Idag har jag agerat mästerkock och gjort i ordning en god lunch så att magen kan sluta skrika efter föda:)



Buhu:(

img_9443 (MMS)

Buhu:(



God morgon!  Idag mår jag mycket bättre me...

img_9520 (MMS)

God morgon!  Idag mår jag mycket bättre men denna j*vla hosta vägrar att ge sig! Har precis tagit ett varmt bad och ätit en god frukost:) klockan 11.30 har jag läkartid och då hoppas jag på att få ett svar på min ständiga förkylning.  Nu ska jag sätta igång och plugga lite körkortsteori;) önska mig lycka till!



Sådeså!
Vardagsliv



Sjuk..igen!
Vardagsliv

God morgon på er:)

Igår berättade jag att jag började känna mig sjuk? Och idag small det. Inget jobb för min del:/ jag har inte ens orkat göra frukost eller ens satt på tvn. Ligger med ont i ryggen och ont i bröstkorgen på grund av all hosta, har feber och snuva. Vad är det med mitt imunförsvar?
I morgon bär det av till läkaren för förhoppningsvis lite tester! Hoppas ni har en bättre idag. Ps. Ska försöka blogga ändå!



What's your drug?
Vardagsliv







Ledsen i ögat
Vardagsliv

"Ibland känns allting svårt och tufft och ibland flyter allting på precis som man vill. Just nu känns det varken eller för mig. Jag glider med i vardagen tacksam för allt jag får gå igenom men ledsen för sakerna jag missar. Vet egentligen inte om jag missar något men om, tänk om jag skulle missa min chans."



Feber
Vardagsliv

Det känns som om att febern smyger i min kropp. Mår sämre och sämre och förstår inte varför jag aldrig kan få vara frisk en längre tid :O! Nu är det typ tjugonde gången på en månad som jag är sjuk! Får se om jag är kapabel till att jobba i morgon men förhoppningsvis så är jag det!
Antagligen blir jag sjuk så ofta för att jag inte får i mig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Äter typ makaroner och nudlar (?) till middag känns det som. Jag behöver mer fisk, kyckling, potatis och grönsaker!


Ge mig en dos av dessa!


Oh, I just wish someone would try to hurt you so I could kill them for you.
Vardagsliv

 
Wentworth Miller kan ju vara den snyggaste personen jag skådat!


Porcelain Black
Vardagsliv


"Naughty, naughty, naughty
We like to party
I know you hate it 'cause
I flirt with everybody "



Ingen höjdar dag!
Vardagsliv

God morgon måndag!

Dålig uppdatering från min sida under helgen (as usual) men det har inte hänt något speciellt och detta bland annat på grund av att tågen inte gick in mot staden och vise versa. Fredagen spenderades på byn och på gc. Det var oktoberfest där och det flödade öl. Några hade gått all in och var utklädda men för min del var det sansat. Hann med ett och annat deep talk innan taxin rullade hemåt.
I lördags hann jag knappt upp ur sängen innan kroppen sa ifrån. Var total bakis utan anledning (tyckte jag). Spenderade större delen av dagen i sängen och runt 4 snåret rullade vi hem till far min där det anordnats barnkalas för min kära lillasyster Fanny som fyllt 4 år, grattis på henne! :D Klockan halv sex åkte vi därifrån för att påbörja lördagskvällen bravader. Det kom en del folk hem till Daniel och jag hade väldigt trevligt, trots en trögstartad kväll! :)
Kvällen avslutades på sportbaren med dricka och dans. Det var rätt mycket folk där och humöret var på topp! Som tur var slapp jag fylletjaffs som jag annars brukar vara väldigt bra på att starta, oopsi!
Igår söndag var det jätte fint väder ute och jag väcktes redan klockan 10 av ett gulligt samtal från Ida. Jag och Daniel passade då på att ta vara på dagen genom att gå en promenad runt i brunna och sen till Coop för att handla lite mys så att resten av dagen kunde spenderas framför tvn och Twilight. Jag var som sagt väldigt skeptisk till dom filmerna tidigare då böckerna var väldigt bra men efter att ha sätt tre stycken vill jag bara se fler:) Klockan 19 igår började bingolotto på sjuan och självklart var vi med! Jag, Daniel, Susanne, Daniel, Sebaztian och Isabell möttes hos Daniel och Susanne för en omgång. Tyvärr vann ingen utav oss men det är på't igen nästa söndag. Mysigt hade vi iaf!
Idag är det jobb mellan 10-19. Förvånandsvärt nog (NOOT!) har jag blivit sjuk igen! Denna gång otroligt förkyld med snuva och hosta men det är bara att bita ihop. Har ingen lust att tillbringa ännu en vecka i sängen. Undra varför jag har ett sådant dåligt immunförsvar :/.


Jag och Ida i lördags. Det var väldigt roligt att träffa dig igen gumman efter väldigt lång tid!


Hej på er!:) hur mår ni idag? Jag har kämp...

img_6128 (MMS)

Hej på er!:) hur mår ni idag? Jag har kämpat mig igenom denna bakisdag och nu är vi hos min pappa i Kallhäll för att fira min lillasyster Fanny som fyller 4 år:) ikväll ska jag först träffa ida och sen ska jag hem till Lisette och äta middag:D



Lite vin, ja tack!

Lite vin, ja tack!



Körlektioner check!
Vardagsliv

Nu har jag ringt runt hela morgonen och fixat och donat. Jag har bokat körlekioner och ringt och fått mitt körkortstillstånd skickat till mig igen. Det var ett tag sen sist jag körde så har tyvärr tappat bort det men det var gratis och skulle komma redan på tisdag:) Intensivkursen blir eventuellt av v.49 också :) Duktig cheey!


Oktoberfest på gc?
Vardagsliv

Hej och hå! Vilket träningspass det känns som att jag nyss utfört. Jag och Petter har varit riktigt duktiga nu på morgonkvisten och jag ska fortsätta så hela dagen! Då går tiden snabbare också:)
Jag har fått in ett tips om att det är oktoberfest på gc idag, kanske ska kika förbi där? Är det några som ska dit?:) Man tackar aldrig nej till lite fest.

Juste, jag och Patrik pratade igår en hel del angående intensivkurs för att ta körkort och vi har också kontaktat en bilskola i Bollnäs som jag tror att vi ska välja. Eventuellt så åker vi iväg om en månad och innan dess ska jag använda upp mitt presentkort på lötsjö bilskola i Jakobsberg så att jag inte åker till Bollnäs helt lost! Jag måste ringa till lötsjö idag för att kolla om dom har tid med mig snarast:D



Påväg till jobbet
Vardagsliv

God morgon på er! Jag sitter nu i bilen påväg till jobbet och klockan är 06.40. Låt denna dag gå fort, tack! Börjar klockan 07 och slutar klockan 15 på grund av att tågen inte går och att jag får skjuts i stället, jag klagar inte på det!
Nåväl idag har jag inga som helst planer så får se vad dagen har att bjuda på:)



I'm gonna come back so we can play together
Vardagsliv

Nu är jag tillbaka efter en gulash lunch:) Soppa är riktigt underskattat faktiskt, jag blev proppmätt och det var gott. Endast 4 timmar kvar av denna arbetsdag och det som står härnäst på schemat är antingen bio eller hem och mysa! Funderar på att köpa hem lite naturgodis också:)
I morgon är det fredag och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra..ta det lugnt eller gå ut.


Jag och Ida



Janne ringer till centralbadet
Vardagsliv

Janne: Hallå??
Telefonen ringer..
Janne: HALLÅ!!
Telefonen fortsätter att ringa..
Janne: kokelikuk!
Telefonsvararen: Just nu är det många som ringer, var god dröj.
Janne hoppar till och blir överlycklig för att någon svarar.
Janne: Ja hallå? Haaallå?? Men va f*n jag vill ju boka ett gangbang. Undra vad det blir för djur av ett lejon och en älg.
Receptionisten: Just nu är det många som ringer, var god dröj.


Sofa Carlsson 13 år är försvunnen, hjälp hennes familj att hitta henne!
Vardagsliv

Detta är Sofia Carlsson. Hon är 13 år gammal och hon har varit försvunnen i sex dagar. Hon försvann i Sala (det var där hon sågs sist). Kan finnas i Sala eller Täby. Sofia har idag axellångt hår, men ser annars ut som på bilden.

Om ni ser henne ring eller sms:a:
Helena (mamma) 076-586 69 29
Daniel (pappa) 076-186 87 34


Sprid gärna detta vidare! Om ni vill får ni gärna vara anonyma – vi vill bara få tag på Sofia!





Twilight
Vardagsliv

Då har jag sett den första Twilight filmen! Med tanke på att jag läst tre twilight böcker så var filmen inte alls i samma klass men bra var den, och det trodde jag inte att jag skulle tycka:)
Daniel är nu och hämtar Therese från dansen och jag och Måns myser i soffan. Tror att jag ska ut och ringa ett samtal innan det är dags för natten. Kollar eventuellt på tvåan också.
Vi hörs i morgon! Puss så länge


Regn?
Vardagsliv

Inte nu igen! Jag hann bara sätta mig på bussen innan ösregnet kom, men tur var väl det så att jag inte var ute. Nu ska jag raka vägen hem till Caroline för att hämta Måns och sen bege mig till D.
Jag älskar dom dagarna då jag slutar tidigt och får tid till att pyssla lite hemma(A). Tror att det blir att laga middag, promenad med vovven och film:) inte helt fel!
Jag tänkte på en sak :O hur blir det i helgen? Jag menar blir det ingen utgång i stan:( jag som inte varit där på ett tag var sugen på att sätta klackarna i tacket på sture..men men. Jag får väl nöja mig med att ta det relativt lugnt?



Nakenfis
Vardagsliv

Min lilla skrutt fick genomgå en makeover igår. Döm mig inte men det var dags! Jag vet att han var otroligt fin i sin långa päls men eftersom att han skäller väldigt mycket så ska jag nu göra ett försök att använda ett skällhalsband, alltså ett halsband som "sprutar" ut en citrondoft på hans nos när han skäller. Så inget farligt! Jag provade med det halsbandet förut men eftersom att han hade så lång päls reagerade han inte alls på halsbandet (som för övrigt kostar över tusenlappen) eftersom att pälsen var i vägen. So here we go!
Men ni ska veta att pomeranian har ett "ull" lager under allt detta hår som gör att dom behåller värmen, självklart har jag bara tagit bort det längsta håret och inget ull:) Men visst är han söt. Det ser ut som om att han är en liten valp igen!

Före



Efter



Onsdag 19/10

img_1213 (MMS)

Härlig morgon det här! Kommer upp från sängen 10 minuter innan det är dags att gå, stressar iväg för att lämna Måns och skyndar till bussen. Tågresan går smärtfritt men väl framme i Karlberg där jag ska byta mot Märsta tåget är det ca 30 minuters förseningar..suck! Men jag klagar faktiskt inte för jag sitter här med varmchoklad, en kanelbulle och en trisslott:D och för att morgonen skulle bli lite roligare är det biljettkontrollanter som står och tar fast var och varannan person. Skadeglädjen är den sanna glädjen, right?;)



Dags att nanna kudde! God natt

Dags att nanna kudde! God natt



91 år och ska utvisas?!
Vardagsliv

Efter stormen - Ganna får stanna
91-åriga Ganna Chyzhevska skulle utvisas från Sverige vid fyratiden - men med mindre än en timme kvar kom beslutet att hennes fall ska omprövas.

STOCKHOLM. Kritiken var massiv när Ganna Chyzhevska, 91, skulle utvisas från Sverige.
Många personer, däribland flera riksdagsledamöter från olika partier, samlades på Arlanda för att protestera.
Sent på tisdagseftermiddagen, bara en knapp timme innan planet skulle lyfta, kom så beskedet. Ganna får stanna i Sverige - tills vidare. Enligt Bodil Sundén på Migrationsverket är det Europadomstolen som beslutat att fallet ska omprövas.

ÄR INTE DETTA GANSKA SJUKT?


Hungrig!
Vardagsliv

Åå så hungrig jag är nu! Men som tur är ska jag och Janne ut och äta lunch idag, blir Thai (som vanligt) men idag på ett nytt ställe som tydligen ska vara jätte bra:)
Jag känner mig som värsta svullot som tänker på mat hela tiden mohah! Jag har till och med tänkt ut att jag ska baka muffins ikväll! Vill svulla lite samtidigt som jag förhoppningsvis kollar på Twilight. Är väldigt sent ute med att se dom filmerna men jag har läst böckerna så tycker att det är dags nu:) Det gäller bara att Daniel kommer ihåg att ladda hem dom! Någon som sett filmerna?



You're my sun
Vardagsliv

Det finns en låt som verkligen kan få mig att tänka till, en låt som får mig att bli glad med en tår i ögat. Många minnen dyker upp när jag lyssnar på den här låten och den betyder något för mig.



Det är helt bäcksvart ute, vag gör jag upp...

img_2892 (MMS)

Det är helt bäcksvart ute, vag gör jag uppe nu!?? Sitter på bussen påväg mot en ny arbetsdag. Jobbar 8-19 idag så det kan bli lite kämpigt..funderar på om jag ska sussa lite på tåget som jag strax ska kliva på;)



Äntligen påväg hem!

img_5211 (MMS)

Äntligen påväg hem!



Ibland behövs det bara ett par klipp för att få mig på bättre humör:)
Vardagsliv





Vem bär hatten bäst?
Vardagsliv



Patrik

Jimmie

Daniel

Lisette

Robin


Kissemiss

img_0827 (MMS)

Kolla söta bilbo! Vi skulle borsta igenom hans päls och han både kämpade emot den hårda borsten samtidigt som han ville bli borstad av den lite mjukare. Underliga djur det där;)



Bora Bora
Vardagsliv

God morgon mina kära! :)

Idag är det måndag och redan den 17 oktober. Jag, Victor och Yngve på jobbet har i stort sätt hela morgonen haft diskussioner om olika resemål. Yngve (som för övrigt är 80 år och pigg som en lärka) har berättat om hans olika erfarenheter från när han var yngre och var ute och reste mycket. Och gissa om det här har motiverat mig till max nu. Jag vägrar att "växa" upp utan att ha erfarenhet från olika länder och kulturer. Jag struntar i om det är bra eller dåliga erfarenheter för i slutändan är alla erfarenheter bra erfarenheter. Håller ni inte med? Jag sitter här nu och funderar på vilket som ska bli mitt nästa resemål och vilket som ska bli mitt näst nästa. Bora bora samt acapulco lockar väldigt mycket just nu.
Det finns så mycket jag vill göra och det är mycket jag behöver göra. Jag fyller liksom 20 år snart och det är dags att jag börjar leva mitt liv fullt ut. Jag har spånat på olika platser runt om i världen och en sak är säker, jag vill inte fastna här där jag sitter nu. Jag vill skratta mig igenom livet och jag vill kämpa.
Oj det blev näst intill ett djupt inlägg;)
Nåväl nu ska jag sätta mig ner med penna och papper och skriva upp några mål i livet. Göra en to do list så att jag successivt kan bocka av vad jag hunnit med!


Mexico-acapulco

Tahiti-bora bora

Afrika-kenya


Love quotes
Vardagsliv



Söndagsmys

img_2209 (MMS)

Och så lite söndagsmys på det här! Tyvärr fungerar inte blogg.se appen för mig..aarhhh



Jag vill ha! Hur söt som helst.

img_3078 (MMS)

Jag vill ha! Hur söt som helst.



Hola amigos! Läget? Idag mår jag prima bal...

img_2796 (MMS)

Hola amigos! Läget? Idag mår jag prima ballerina.  Medan dom flesta av mina kompisar var ute och slirade på stan igår var jag och Daniel hemma och mös. Var så sjukt trött från dagen innan (förstår egentligen inte varför för vi var bara på sportbaren till klockan ett). Vi köpte hem massa gott och gjorde en pasta middag:)  Just nu är jag och Daniel och spanar in bromma blocks samt tar en matbit. Jag har aldrig varit här förut och har inte hunnit fått någon uppfattning om affärerna än. Skillnaden från andra centrum som jag märkt är att affärerna inte riktigt är en egen affär, om ni förstår. Allt sitter typ ihop eller alltså det är inga väggar emellan typ. Svårt att förklara;)



Porrbelysning! Vi är hos Lisette och myser...

img_1269 (MMS)

Porrbelysning! Vi är hos Lisette och myser ett par! Ikväll blir det nog ingen utgång men i morgon så.



Hey you
Vardagsliv











Byta bloggportal?
Vardagsliv

Therese håller just nu på att fixa och trixa med en ny header till mig, känner att det är dags. Dock hade jag inga super bra bilder så måste se till att fixa några nya så att jag kan få en toppen header. Då får hon hjälpa mig med det med hihi. Så om bara ett litet tag får ni se en förnyning på min sida:D
Dessutom har jag funderat på att byta bloggportal. Jag tycker att det är struligt att uppdatera inlägg från mobilen och som om att det inte var nog har det det hänt ett flertal gånger att det är strul på självaste blogg.se. Men så har väl alla iofs! Trist tycker jag.


Jag kan inte sluta tjata om hur mycket jag vill utomlands, och det är NU! Jag bjuder på en bild från Thailand på mig och lilla söta Clara när vi var på en nattmarknad i Hua Hin.


Koh Tao


För ett tag sedan
Vardagsliv

Ingen älskar dig som jag gör. Mitt hjärta var en gång i tiden en lite plutt som inte hade några bekymmer. nu har han växt upp och blivit stor men fortfarande med samma hjärta. Jag älskar dig mer för varje dag som går och ingen ska få ta dig ifrån mig!






Åå vad mätt jag är, tacos i all ära! Det ä...

img_4576 (MMS)

Åå vad mätt jag är, tacos i all ära! Det är både nyttigt (om man inte äter brödet vilket jag inte gjorde idag) och gott:) igår åt jag, johnne, daniel, therese och linnea tacos tillsammans och alla hjälpte till :thumbup: undra vad det blir för middag idag?! Jag är sugen på hemma gjord thaimat:)



It's friday bitch

img_6756 (MMS)

Nu har det blivit lite ljusare ute och därmed varmare, skönt! Jag kan börja med att säga godmorgon vilket jag glömde förut:) hoppas detta väder håller i sig trots att det typ är minusgrader ute..jag är nu på plats på jobbet och slutar klockan 16. Det är fortfarande oklart vad som händer denna helg men något ska jag allt hitta på:) jag slänger in en bild på min klädsel idag, har verkligen inget speciellt på mig och hittade ingen bra spegel att ta kort i så ni får nöja er med denna:)en hood tröja och blåa jeans får bli dagens!



14/10

img_7873 (MMS)

Det här känns inte riktigt helt okej. Vattenpölarna har fryst till is, det är frost på bilarna och jag har skinnjacka..men jag måste erkänna att det är lite mysigt!;)



What if?
Vardagsliv

Någon annan som också fastnat i mitt huvud är lilla Justin Bieber (som för den delen inte är så liten nu mohaha). Det är tack vare Cilla som han dök upp ännu en gång. När vi var på landet var det hans låtar som spelades också vi alla sjöng med. Favoriten var helt klart "love me". Ååh jag vet att jag är lite sent ute med att tycka om honom but can't help it liksom;)
Snart slutar jag och Daniel kommer och hämtar mig, vi ska åka någonstans och storhandla! Och då menar jag stooor handla ;)
image description



Norlie & Kkv
Vardagsliv

Jag har verkligen fastnat för deras låt "när jag går ner". Men det har säkert dom allra flesta gjort för den är verkligen jätte bra!:)
Lunchen jag åt var väldigt god och välbehövd. Skulle behövt sova en blund också för att vara med i matchen men det fixade en burk coca cola:D
Nåväl vad ska folket göra i helgen? Jag har inte riktigt bestämt mig. Jag och min vapendragare Sara har gaddat ihop oss lite. Jag vet inte om jag ska köra fullt ut eftersom att jag varit sjuk i veckan..det ryktas om lite event på lördag men som sagt inget bestämt! Får se om det blir party huvudtaget;) Det brukar bli så *blink*.


Vart tog sommaren vägen? Alltså det var så kallt i morse att jag trodde att jag skulle krevera!


Lunch dax
Vardagsliv

Nu ska jag allt unna mig lite mat och det ska bli rejält! I matlådan har jag kött, klyftpotatis, morätter samt två såser;) Mums!


God morgon alla morgon pigga. Idag var jag...

img_4012 (MMS)

God morgon alla morgon pigga. Idag var jag verkligen uppe med tuppen, trodde jag. När klockan ringde var det kolsvart ute och jag trodde klockan var sisådär 3 men icke. Iskallt är det också:( idag mår jag mycket bättre, är i stort sätt frisk nu men har en jädrans hosta. Nåväl just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Innan bussen kom hann mina fingrar frysa till is :S idag har jag inga planer förutom att få i mig en ordentlig middag. Som ni märker har jag varit jätte dålig på att blogga under dom här sjuk dagarna men det är för att jag inte har gjort någonting. Det jag har att komma med är att jag och Daniel har legat hemma och haft prison break maraton (Daniel är också hemma och är sjuk) och jag har tagit en promenad med Louise men det är det enda:) ni har säkert haft mycket roligare!



SJUK
Vardagsliv

Jag har försökt ladda upp tre stycken inlägg från mobilen men det har inte fungerat på hela dagen så nu ger jag upp. Jag är sjuk och trött så har inget att skriva om just nu, landet var hur mysigt och trevligt som helst btw! Nu ska jag vila upp mig för att se om jag är kapabel till att jobba i morgon.


God morgon! Tyvärr är det söndag idag men ...

img_9416 (MMS)

God morgon! Tyvärr är det söndag idag men jag ska njuta av dagen ändå. Min enda lediga dag på en hel vecka nu. Jag ligger just nu nyvaken i en säng på landet. Måns ska alldeles strax få springa fritt på tomten genom att sitta fast i en lina:) igår åt vi jätte god middag, det var grillat med potatisgratäng, tomat och mozarella sallad och bea;) och därefter satt vi och drack vin och bubbel medan vi sjöng och spelade in, ni kan ju tänka er hur det såg ut och lät haha:D jag vill lägga upp några klipp här på bloggen men då blir jag inte alls populär! Min kära syster Jenny följde med oss ut hit igår också men framåt kvällskvisten åkte hon för att möta upp några vänner. Idag har jag inget planerat förutom att vila upp mig. Känner  mig inte alls bra och har ont i halsen:( Nu ska jag dricka varm choklad med grädde i:)



Myspys med familj,vänner,vin och brasa

img_8273 (MMS)

Myspys med familj,vänner,vin och brasa



Shopoholic
Vardagsliv

Visst är det konstigt att när man har pengar och går runt i affärer för att införskaffa sig lite nytt i garderoben hittar man ingenting men när man inte alls har råd att spendera pengar hur som helst hittar man allt man kan tänka sig. Just nu är jag i en sån svacka, eftersom att Måns kastrering/utdragning av tand blev dyrare än jag trott har jag inte hur mycket pengar som helst kvar.
Och jag har hittat ett flertal plagg/skor jag definitivt vill ha! Men jag får inte köpa dessa..buhuu. Dessutom har jag hittat ett mobil fodral som jag vill köpa, det behöver jag iofs verkligen så kanske börjar med att slå till på det;) Vi får se.
Nu har jag precis pratat med min moster och dom kommer inte och hämtar Måns, han får åka med mig och Cilla till landet. Han har varit så duktig och ligger just nu och sover på golvet bredvid mig. Sist vi var ute fick han med sig några pinnar in:)


Until one has loved an animal, a part of one's soul remains unawakened


SMS

img_6594 (MMS)

En morgon då allt gick snett och jag kände för att ta ut min ilska i en berättelse till en närstående:)



8/10 Lördag
Vardagsliv

Hej och hå!

Tidig morgon för mig pga av jobb. Jag var inte alls sugen på att kliva upp ur sängen när Daniel får ligga kvar och sova hur länge han vill. Viss blir man avundsjuk! Iaf jag, men det är pengar och cash is king:) Jobbar 9-15 idag och blir upphämtad av Cilla direkt efter, vi ska nämligen ut till mitt landställe på värmdö och mysa. Min vovvsing är med mig på jobbet ett tag idag tills moster och Maddi kommer och plockar upp honom.
Det är jag, min moster, Maddi och Cilla som åker till landet. Det blir grillning och bubbel ikväll, en del skvaller lär vi också hinna med:)
Nu till gårdagen. Jag, Therese, Julia, Kicky, Daniel, Daniel och Musse var som sagt på stand up på Pure och det var hur kul som helst. Dock var jag lite små stressad i början eftersom att jag åkte direkt från jobbet. Det tar lång tid för mig att slappna av när jag tidigare varit uppe i varv. Men snälla Viktor skjutsade mig till centralen så jag behövde egentligen inte känna mig stressad! Och väl där inne på Pure lättades stämningen upp och efter en grogg och väldigt många skämt var jag full av skratt:)
Klockan 22 slutade det hela och jag och Daniel åkte hem trötta som vi var medan dom andra satsade på en utgång;)

Komiker / konferencier

Martin Lagos- konferencier


Först ut var Adeel Faqih-komiker


Därefter intog Jesper Rönndahl-komiker scen


Och sist men inte minst kvällen huvudnumer Ann Westin-komiker

Tack för igår!



Min ögonsten i morse, visst är han söt. Se...

img_1963 (MMS)

Min ögonsten i morse, visst är han söt. Ser nästan ut som ett gosedjur:) just nu är han och springer på en stor äng med sin dagmatte:)



Brådis

img_3358 (MMS)

Nu är jag uppe i varv, rastade Måns precis och glömde helt bort tiden. Bussen går kvart i så bäst att jag rusar;) såhär ser jag ut denna fredag innan jag går till jobbet, det ska bli så kul ikväll!:D



Dagens

img_9581 (MMS)

Slänger in en snabb bild på Dagens Outfit. Jeans SALT Blus H&M



För en vecka sen
Vardagsliv

Jag hittade en bild från förra fredagen på mp, snor denna av Johanna:)
Jag och Susanne


God morgon
Vardagsliv

Tjohej!
Idag är det fredag och jag har inte vågat kolla ut ännu, antar att det är svinkallt :S Hoppas inte! I morse var jag uppe med tuppen och satte igång med städning och tvättning. Känner mig riktigt stolt! Alldeles strax ska jag göra mig i "ordning" inför dagens arbete. Jobbar 10-19 och därefter rör jag mig direkt in mot staden för att kolla på stand up wihoo! Snälla Caroline ställer upp och har Måns fram till ca 23 ikväll.
Nej nu måste jag skynda mig så att jag hinner äta en efterlängtad god frukost:D


Torsdags cider med Johanna plus kina mat/ ...

img_8346 (MMS)

Torsdags cider med Johanna plus kina mat/ sushi:)



It sucks to be you right now
Vardagsliv

Olala klockan närmar sig stängning på jobbet och jag ser väldigt mycket fram emot att få komma hem, dock ser jag inte fram emot att åka kommunalt och byta tåg i detta väder. Herregud vad mörkt det har blivit btw. Jag har inte kollat ut på ca 30 minuter och nu helt plötsligt är det bäcksvart.
Jag har nyss pratat med syster min i 40 minuter och hjälpt henne med en uppsats. Jag har gått igenom det hon skrivit och rättat vissa felstavelser osv. Känner mig som en skolelev igen!

Vi hörs om någon timme


Nu får det vara nog
Vardagsliv

Sanna som medverkade i Big Brother försökte ta livet av sig. Hon hoppade från en bro på 50 meter men överlevde och ligger nu i koma. I Expressens kan du läsa om Sanna. Det är så hemskt och väldigt många får negativa konsekvenser när dom siger ut ur huset. Men hur lätt kan det vara att vara instängd i så många dagar.

"GÖTEBORG/STOCKHOLM. Den uppmärksammade "Big brother"-deltagaren släppte taget om kabeln under bron och föll. Den före detta tv-profilen ligger enligt sin far svårt skadad och medvetslös på Sahlgrenska universitetssjukhuset.
- Mitt barn är i koma, Jag har inte ens fått prata, säger pappan. 

- Mitt barn vågade inte svara i telefon för det tror jag har sett en massa grejer, men det stämmer inte, säger pappan angående dokusåpaprofilens tidigare medverkan i "Big brother".
Ex-deltagaren har varit en uppmärksammad personlighet i doku­såpan, som numera är TV4-gruppens stora huvudnummer i TV11 som startade förra säsongen.
Deltagaren ska ha försökt att ta sitt liv genom att hoppa från Älvsborgsbron vid 17-tiden på söndagen.

"Jag vill inte ha hjälp"
Polis och räddningstjänst till- kallades när personen var ute på broräcket. När styrkorna fanns på plats ska dokusåpadeltagaren ha hängt i en kabel under bron, och ropat: "Jag vill inte ha hjälp!", flera gånger. Sedan föll den före detta "Big brother"-deltagaren ner mot marken på Röda Sten-sidan av bron.
- Personen träffade land, men var vid liv. Det var ett självmordsförsök, säger Thomas Fuxborg, vid Göteborgspolisen.
Deltagaren överlevde fallet, men skadades svårt och fördes till Sahlgrenska.
Pappan berättar att hans barn bröt både benen och armarna och fick frakturer i ansiktet.
- Mitt barn är i koma. Jag har inte ens fått prata med det.
Undvikit svara

Pappan berättar att den tidigare dokusåpa ­Profilen periodvis undvikit att svara i telefon när han ringt därför att barnet trott att pappan "sett en massa grejer i tv".
- Men det stämmer inte.

Har du varit på sjukhuset?
- Jo, jag var där, men vi fick ingen kontakt, för mitt barn var på operation. Jag fick inte se mitt barn.
Pappan vill att händelsen uppmärksammas, bland annat för att sätta ljus på hur dåligt hans barn mått efter medverkan i "Big brother":
-Nåt får hända, för mitt barn har hållit på så här och velat ta livet av sig och mått dåligt och grejer. Jag vill att detta ska komma ut.
Negativ inverkan

Pappan är övertygad om att dokusåpan haft en negativ inverkan på barnet.
- Givetvis. När mitt barn varit där förstår jag att det inte förstår det.
Han har inte hittat, eller hört talas om, något avskedsbrev eller någon hälsning.
- Nej, mitt barn bara hoppade. Bilen hittade de, jag vet inte var de hittade den.
- Dom söver antagligen ner mitt barn i koma.
Sökt de ansvariga

Expressen har upprepade gånger sökt de ansvariga för "Big brother" för en kommentar.
Vare sig TV4s presschef Jennifer McShane, TV11s programchef Anton Glanzelius eller programmets senaste exekutiva producent, Pelle Porseryd, har återkommit."




Ugg's
Vardagsliv

Juste, i måndags när jag och Therese var och fikade på Tasty's köpte jag med mig ett par svarta mys UGG's från H&M. Inte riktigt lika snygga som riktiga men jag tycker absolut inte att det var något fel på dom. Jätte sköna var dom också och det bästa är att det är hår inuti istället för "ludd" och vi ska inte tala om priset. Jag ska försöka ta kort och lägga upp bild på dom jag köpte:)

 


Summer

img_2386 (MMS)

Ni kanske undrar varför jag inte längre lägger ut bilder på mig själv på vardagarna? Svaret är enkelt! Jag fastnar absolut inte på bild på veckodagarna och då menar jag verkligen det. Dels är jag osminkad, har en bakåt slickad hästsvans och går runt i arbetskläder. Det är mycket roligare att lägga ut fina bilder från helgerna ist. Agree?



Stand up på pure
Vardagsliv

Eventuellt så ska jag följa med Therese och några i morgon på stand up på pure, det kan bli riktigt roligt:) Jag ser fram emot att få ett gott skratt. Jag har nämligen aldrig tidigare varit och kollat på stand up så det ser jag fram emot.
När Therese var där förut sa hon att dom skrattade så att tårarna sprutade, det gillar vi:thumbup: och ett plus i kanten är om jag får se Jakob Öqvist uppträda:)
Dock är jag inte säker på att jag kommer att hinna, slutar klockan 19 i morgon. Egentligen skulle jag sluta klockan 16 men jag böt med min kära moster så att jag får sluta tidigt nästa helg när jag är ledig hela helgen ist. Jag jobbar ju på lördag så jag kan lika gärna jobba sent i morgon! Men jag hoppas att jag hinner med allt. På lördag efter jobbet ska jag och min lilla vovve åka kommunalt ut till landet. Mer om det sen:)



Oh no it's broken
Vardagsliv

Jag kollade igenom mina bilder i mobilen och hittade den här godingen, lite svårt för att hålla mig från garv haha. Bilden är från igår när jag och Janne städade i personalrummet och spisen plötsligt brakade:D På lite bättre humör just nu;)



Något annat som också får mig på bättre humör är lite socker!



"pretty little liar"
Vardagsliv

Idag är det tisdag och den 6 oktober:O Jag har sagt det många gånger förr men jag säger det igen, FAN VAD TIDEN GÅR FORT! Jag fyller liksom 20 år om ca en och en halv månad. Och vad ska jag ställa till med då? Jag har ingen aning.
Nåväl igår efter jobbet gick jag och Therese på en långpromenad och därefter åt vi mat tillsammans. Framåt kvällstid åkte vi till Ikea och sen gick jag i stort sätt och la mig, inte alls på humör. Och likaså idag, jag är inte alls på humör. Vet inte om jag är ledsen eller arg, besviken eller irriterad. Och som om att det inte var nog är jag mitt inne i lingon veckan just nu. Jag känner för att gräva ner huvudet i ett sandhål och försvinna ett tag. Jag vill vara glad men just nu går det bara inte, jag kanske inte vet vad jag vill. Har ni också känt så? Att ni aldrig duger till, så känner jag just nu. Jag vill vara överallt men är ist ingenstans..
Nej nu ska jag sopa bort dessa bekymmerheter och sysselsätta mig med annat:D Funderar på att göra en insats på jobbet och kanske städa lagret(?)


Visst är mandariner söta haha:)

img_1968 (MMS)

Visst är mandariner söta haha:)



Någon som betyder något
Vardagsliv

Jag älskar min syster


"Having a sister is like having a best friend you can't get rid of. 
You know whatever you do, they'll still be there."


Onsdag 5/10
Vardagsliv

God morgon sötnosar!:)

Har ni sovit gott? Det har jag, dock lite oroligt. Vaknar upp emellan åt och kollar på klockan. Sen drömmer jag konstiga drömmar om Daniel också. Typ att han går runt och håller andra tjejer i handen och att han äter tabletter för att gilla mig:O Hel knasigt, men det kan bero på att jag börjar/är sjuk. Mår inte alls bra och äter ipren för att orka hålla upp huvudet, men halsen gör mest inte:(
Det känns som om att jag är sjuk var och varannan dag, vad gör jag för fel egentligen?

Igår orkade jag inte blogga alls, hade varken ork eller var på humör. Slutade klockan 19 och åkte raka vägen till Daniel, han kom och hämtade mig snäll som han är:) Pyttipanna blev det till middag (inga gourmet middagar här inte) men ikväll funderar jag på att göra något lite mer avancerat, eller det verkar enkelt men det är matigare iaf!:)
Idag slutar jag klockan 16, om jag inte går hem tidigare för att vila upp mig. Ska möta upp lillskrutten Therese för en lite promenad kanske (?).







Mums fillibabba!


Kanelbullens dag!
Vardagsliv

Idag är det dag, en jätte mysig dag om jag får säga det själv. Jag vill hem och doppa nygjorda kanelbullar i varm choklad framför en mysig film. Skulle vilja se "crazy, stupid love" men väntar tills det går att tanka hem den:)
Idag började jag redan klockan 8 och jobbar till 19..så det blir en hård arbetsdag!
Inga som helst planer inför kvällen vilket är oerhört skönt, jag är så trött nu för tiden och igår somnade jag redan vid 9(?). Men det är lika bra att lägga sig tidigt om man ska orka upp tidigt. Minns ni att jag skrev igår att jag började känna mig krasslig. I morse kändes det nästan värre men jag dränkte smärtan i lite ipren så nu känns det bättre:thumbup:


Måndag kväll

img_4667 (MMS)

Jag är bara tvungen att lägga upp denna bild, hur söt som helst. Igår kväll medan vi åt middag springer mitt busfrö omkring i hela huset och sprider toalett papper. Måns har inte riktigt förstått vad man ska använda pappret till och har det istället i munnen. Det är svårt att bli sur när han har den där oskyldiga blicken:)



god natt!
Vardagsliv

Nu säger vi godnatt! Har börjat få lite ont i halsen..hoppas det försvinner!
natti


fikamys

img_1931 (MMS)

Just nu fikamys med underbara Therese (iphone uppdatering)



Oldie
Vardagsliv



"In the practice of tolerance, one's enemy is the best teacher"
Vardagsliv

Jag har tänkt på en sak, visst är det synd hur bleka alla är på vintrarna. Man är så mycket snyggare på sommaren med den där gyllenbruna färgen. Jag skulle vilja säg att ALLT blir snyggare, och nu när vintern kommer rinner färgen av som vatten. Det är som om att hjärnan signalerar ut till kroppen att bli blek och ful, det är iaf så jag känner mig i början av vintern. Men denna gång ska jag göra nått åt det!:) Jag ska börja sola solarium och som jag nämde tidigare ska jag börja träna, måste bara hitta någon att träna med för att motivera mig själv är jag sämst på tyvärr..
Förra vintern fick jag aldrig känna av den där deppkänslan som många kan få under just denna årstid och jag vägrar göra det nu! Så solarieöarna here i come!







Dessa bilder är från förra vintern, underbara bruna färg kom tillbaka!



Inställda tåg
Vardagsliv

Aarrghh!



Kaos i sl trafiken
Vardagsliv

Tidig morgon, trött som en gnu, stressad och hungrig. Inte den bästa måndags morgonen direkt! Och inte nog med det så är det kaos i sl trafiken, eller ska jag kalla det vardagsmat. Just nu står tåget stilla i Spånga och det stannar på varje station i ca 10 minuter eller längre pga helgen stopp mellan stockholms central och älvsjö. En liten varning till er alla, ta bussen!
Jag har hunnit läsa metro tidningen 2 ggr och nu vill jag bara sova. Tröttheten beror på helgens bravader, antingen har jag blivit för gammal eller så har min kropp blivit orutinerad. Jag klarar verkligen inte av att köra all in två dagar i rad.. I fredags jobbade jag till 19, min kära pojkvän och plogen kom och hämtade mig för att jag fort skulle komma hem och äta thaimat och snurra igång fredagen. Vi började hemma hos Daniel med lite folk innan vi tog en taxi till mp:) och förvånandsvärt nog så var det fullt med folk och jag hade superkul! Mötte massa vänner där och dansade hela kvällen. Vi stängde stället strax efter 3 och sen bar det av hem till mig. I lördags blev vi upplockade av Micke och Carina hos mig och åkte med dom till kungsängen, plogen hade åkt hem till Daniel och sovit efter mp medan vi var hos mig så hela eftermiddagen spenderade vi tre instängda i Daniels rum och framåt kvällen tvingade vi i oss vin innan vi gick över till jompa och därefter till sportbaren. Dock blev vi inte så långvariga där.
Idag efter jobbet ska jag möta upp Therese på en fika. Vi möttes på mp i lördags och konstaterade att det var alldeles för längesen vi sågs!:( men det tar vi igen idag:D
Hoppas denna måndag får en klar vändning så att jag blir lite gladare!