Kista galleria
Vardagsliv

Gud så mysigt det var att luncha med Jenny:) vi hade väldigt mycket att ta igen!
Efter jobbet åker jag hem en snabbis och sen bär det av till Kista, vad ska ni göra idag:)?


It's so good being bad
Vardagsliv

God morgon solstrålar. Vilket underbart väder, inte sant?:) Gårdagens jobb gick jätte bra, dock blev jag verkligen trött runt 9 tiden. Det tar på krafterna att vara en arbetskvinna:) Som tur var fick jag skjuts hem av Oscar och var hemma runt kvart i 10 :D.
Idag känns som en jätte bra dag, jag jobbar mellan 9-16 och ska äta lunch med min älskade faster klockan 12. Tror det blir Thai, love it!

Vi hörs sen


tonight is a magic night
Vardagsliv

God natt, är sjukt trött just nu. I morgon jobbar jag mellan 11- ca 22. PUSS


here we go blondie!
Vardagsliv

Hela dagen har gått åt till att mysa:) Till lunch lagade jag och oliver fried rice på svenskt vis för att få tillbaka thailand känslan i det underbara vädret;) Vi kom också på att jag absolut inte vet hur man betalar räkningar/fakturor..alltså hur gör man:O? Jag ska sätta mig ner ikväll igen i lugn och ro och försöka skicka iväg pengarna:D
Ikväll tänkte jag också hinna med att slinga utväxten, dock är det lite knepigt att göra det på sig själv. Oliver ska åka och jobba vid sju tiden (det är ingen som har hänsyn till att man fyller år) så om någon känner sig manad att hjälpa mig är det bara att hojta till:D


jag vill vara brun och blond:)


Grattis baby!
Vardagsliv

Idag fyller oliver 20 år, fatta vad stort. Jag vill också fylla 20:) Vi har inga direkta planer idag men han är påväg hit, ikväll blir det antagligen god middag men på lördag smäller det:D


grattis hjärtis


I am number four
Vardagsliv

God morgonpå er:) Det blev rätt sent igår, jag och Mathilda åkte som sagt till Kista. Det var jätte mysigt och vi behövde verkligen lite ensamn tid för lite gossip(vi låter som ett gammalt par haha:)). Vi åt jätte mycket sushi, 16 bitar var :O men jag orkade inte allt..klockan nio började "I am number four" som vi kollade på, jag var lite skeptisk i början för såna filmer faller mig inte riktigt i smaken men den var helt okej. Ingen wow upplevelse men som sagt det viktigaste var att vi hade trevligt:)

Nu har jag äntligen bokat en hundkurs för Måns och mig. Det blev inte en valpkurs utan en grundkurs, dom tyckte att det passade honom bäst:) Så snart kommer han att vara världens lydigaste hund:D



Tankar..
Vardagsliv

..jag har väldigt många blandade tankar inom mig just nu, varför kan inget vara lätt?


Barnet inom mig är pånytt född:)
Vardagsliv

Igår var en jätte mysig dag:) Jag Lisette, Daniel och tiger åkte till uppsala äventyrsbad. Inte världens bästa ställe men jag hade kul:) Dock var vi lite sena så vi kom iväg runt 3 och var hemma till middagen:) Jag känner mig verkligen som ett trotsigt barn igen. På kvällen åkte jag hem till Lisette och mös;)
Dagens planer är att jobba fram till 19, åka till Kista direkt efter med min älskling Mathilda och eventuellt gå på bio:D Hon har ju fyllt år så får se till att överraska henne med något skoj:) gud vad alla fyller år i mars, förutom jag då som fyller år den 29onde november..


lonely girl in the world
Vardagsliv


Det är så orättvist, ni får åka iväg och ha det underbart medan jag är kvar här. Vill också uppleva det som ni kommer att få uppleva. Jag kommer att tänka på er och sakna er varje dag, men tiden kommer att gå fort det ät jag säker på! Ni får ha det så underbart mina bästa. Älskar er massor


Sommartider
Vardagsliv

Äntligen börjar det luta åt sommaren. Klockan har ställts fram och trots att den "egentligen" bara är halv 9 är jag pigg som en lärka. Ja, det kan bero på att jag somnade klockan 9 igår:) Igår var jag och Oliver bara hemma hos mig. Vi tog en pp fram till 6 och sen lagade vi god middag, mozarella och tomat till förrätt hemma gjord brushetta och ruccola pizza till varmrätt och morötter, gurka, chips och dipp till efterrätt:D Men efter fredagsen bravader orkade jag inte hålla mig uppe särskillt länge..Dagens planer är en så länge oklara, några förslag på vad man kan göra en söndag som denna? :)


Mmm- Da da
Vardagsliv

Godmorgon. Jag känner mig inte redo att säga det än men antar att det är dags att gå upp.. Igår hade jag jätte kul:) Ida kom till mig runt 8, vi fixade i ordning oss och drack "lite" vin. Kvällen började och slutade på Gaudi och jag hade jätte kul:) Runt 6 (?) var jag hemma. Tyvärr ingår det tjaffs i alla utgångar jag gör men det löste sig;) ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska vara hemma med Måns:D



freaky friday!
Vardagsliv

Det betyder bara en sak, jag slutar klockan 4 och sen kan det bara bli bättre:)


Känner för något galet
Vardagsliv

Jag känner verkligen för att något nytt ska hända. Något wild and crazy hehe, jag ska drömma om morgon dagen nu. Sov så gott kära vänner!


om det ändå vore så underbart igen..



thank god it's friday;)
Vardagsliv

Snart är äntligen denna långa arbetsvecka slut, jag har jobbat ca 4 veckor i rad nu så det ska bli skönt med lite ledighet:) Helgen är färdig planerad (nästan). I morgon jobbar jag mellan 8-16 och efter det åker jag direkt hem för att göra mig i ordning. Jag måste be mammi köpa lite vin åt mig,jag har ännu inte blivit tillräckligt stor . Men snart så:) Sen möter jag upp gänget för en hel vild kväll:D
På lördag blir det mys, mamma skulle iväg och kunde därför inte ha Måns, jag klagar inte för behöver all tid jag kan få med bebis!
Hoppas på massa härliga party bilder, jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera med bilder..


I feel like flying high
Vardagsliv

Åå vilken underbar morgon, jag är verkligen på jätte bra humör!:) Klockan 6 blev jag väckt av en kissnödig Måns. Han blir så glad när han har stått och gnällt ett tag och jag äntligen vaknar. En snabb promenad och två timmar senare åt jag en underbart god frukost med solen gassande i ögonen, vilket mysigt väder! Hoppas bara att det håller i sig:) Idag är det jobb mellan 10-19 och så fort jag kommer hem ska jag ge mig ut på en lång promenad. Försöker avvänja Måns från allt skällande, ikäll ska jag nog också hinna med att boka in en valpkurs;)

Jag fick sällskap av Sara idag halvvägs till jobbet, hon började nämligen också jobba klockan 10. Så vi hann med en hel del tjejsnack;) Verkligen en toppen tjej! Nu är det dags för jobb, jag kör på 100 procent aktiv idag! :thumbup:


Jag vill ha en kram
Vardagsliv

Är jätte trött nu, skulle vilja ha en bamse kram innan jag somnar. Godnatt


Grattis fina du
Vardagsliv

Idag fyller min vän Mathilda 19 år. Grattis till dig tjejen! Du är helt underbar och förtjänar det bästa. Hoppas din dag har varit grym, jag har tänkt på dig hela dagen:)


Massa kärlek till dig.


Veckan som varit.
Vardagsliv

Usch vilket väder. I morse vaknade jag med ett jätte bra humör (trots att jag hade smink i hela ansiktet efter att bara ha sovit 2 timmar) på grund av det fina vädret. Jag invigde till och med mina läckra solglasögon;) Men vad nu, jag tänkte ta en mysig promenad med Måns men istället fick jag kämpa för att hans nybadade päls inte skulle bli allt för lerig..Arrrhh!
Jag ska försöka somna tidigt idag, direkt efter Big Brother så att jag är pigg i morgon hela dagen. Ska jobba mellan 10-19:/
Eftersom att bloggen blir lidande när jag jobbar så mycket tänkte jag dra en kort sammanfattning på veckan som varit hittills .

I fredags hämtade kära Oliver mig från jobbet. Vi åkte snabbt till mig för att plocka ihop party outfitsen;) Runt 8 skjutsade han mig till tibble där jag mötte upp Ida och massa bois. Förkrök innan vi hamnade på MP (jag förstår fortfarande inte vad jag gör där, inte alls min grej (?) eller så är det just det det är). Runt två tiden mötte jag upp Oliver på Jakobsbergs station för att gå hem till mig och sova. Han hade varit på Magenta.

I lördags fick jag äntligen sova ut efter en tuff arbetsvecka och en hård partykväll;) Jag gjorde absolut ingenting på dagen. Oliver åkte hem vid 4 tiden tror jag och Therese och Sara plockade upp mig runt halv 7 för att åka till Emelies födelsedags fest. Hon hade tillsammans med Josefine hyrt fjällenskolans scoutlokal . Jag hade jätte trevligt och speciellt kul efter middagen när jag och sara satt och kom på olika danser. Dessvärre slutade kvällen med drama as usual. Men det är löst nu:) Jag var och Oliver var hemma hos mig vid halv 4 tiden.

I söndags hämtade Mathilda mig klockan halv tio, trots allt festande är det bara att bita ihop och jobba. Verkligen riktiga krigare, men det visar sig på lönen. När jag kom hem igen gick hela min familj hem till moster som hade lagat en jätte god middag till oss alla. Det är alltid trevligt när hela familjen är samlad. Helt död åkte jag hem till Oliver för att sova.

I Måndags jobbade jag mellan 8-16. Jag åkte raka vägen hem tillsammans med O för att bara slappa framför tvn. Helt underbart skönt att bara få vara ibland. Jag har så mycket överskottsenergi..

Igår (tisdag) jobbade jag mellan 8-16. Jag och Victor åkte direkt och mötte upp Sara och Mathilda för att handla hem dricka och middag. Vi gjorde oss i ordning, åt middag och drack hemma hos mig, ytterst trevligt. Andreas kom till mig runt 8 för att joina oss. Igår var vi nämligen på studentskiva med carneval tema. Dock var det inte så många som följde temat men jag hade kul:) Jag trodde att vi var hemma runt tre tiden igår men tydligen var vi hemma vid 4..och Måns väckte mig klockan 6.

Idag (onsdag) har jag jobbat mellan 11-19. Jag kom hem till Oliver vid kvart över 8 och satte mig direkt vid middagsbordet. Jag var så sjukt hungrig, eftersom att vi var ute igår hann jag inte fixa någon matlåda och jag hade heller ingen lust att äta frukost i morse så det enda jag åt på hela dagen var en Billys panpizza. Det är så synd att jag och Oliver går om varandra hela tiden gällande jobb. Han jobbar natt och jag jobbar dag..:(


Bloggtorka (?)
Vardagsliv

Nää, jag har bara mycket just nu. Skriver om veckan ikväll:)


Hemma kväll framför tvn
Vardagsliv

Hallå :) Läget? äntligen är jag hemma och sitter i lugn och ro i soffan. Har precis skickat iväg mina skor på reklamation..vi får se vad dom gör åt saken. Min mage skriker efter mat och som tur är står mamma i köket:) Kollade nyss på min löne spec och det glädjer mig att det snart är fredag!
I morgon är det studentskiva som gäller, roligt att så många ska gå:)

Nej nu är det dags för mat!


is it true
Vardagsliv

Snart slutar jag :) klockan 4! Hörs då


Hjärtekrossare
Vardagsliv


Mina älsklingar fick inte bo hos mig särskillt länge, i morgon ska jag skicka tillbaka dom..Kul att det var det sista paret också! När jag fick hem dom i fredags var spännet sönder buhuu :( får köpa ´några andra istället! :D


vårkänslor
Vardagsliv


Jag hittade denna underbara lilla blomma idag, kan det vara ett bättre tecken? Bort med mössan och på med brillorna!


Ett litet barn som hör sin röst för första gången
Vardagsliv

Hörrni, jag har fått ett problem. Jag verkligen avskyr eller näst intill hatar små chihuahuor som skäller stup i kvarten eller alla små hundar för den delen, och jag är just i det stadiet med min vovve just nu. Folk måste hata oss! Han skäller något fruktansvärt. Det är verkligen som att han har hört sitt skall för första gången. Han skäller på allt som rör sig, som tur är skäller han inte på människor. Valpkurs here we come!


gullunge


i'm your dream girl, your one and only
Vardagsliv

Trött trött och trött :) Det är så jag känner just nu. Efter gårdagen förtjänar jag lite sömn! Lokalfesten var rolig, dock slutade det med lite kaos som vanligt..Men runt 4 låg jag i sängen och klockan 9 var det bara att gå upp. Mathilda hämtade upp mig för att åka och jobba. Snygg som fan var jag i morse med gårdagens party make-up. Men det gick bra att jobba och aom tur var underhöll Mathilda mig till max;)

Just nu sitter jag själv hemma hos Oliver och väntar på att Big Brother ska börja. Jätte god middag med efterrätt har jag fått hemma hos moster:) Vilken snäll familj jag har som bjuder till.


fina skor va?:)

Lite in på små timmarna


klagomål
Vardagsliv

Alltså seriös, blir så irriterad på sura pensionärer som inte har något liv! I morse gick jag snabbt som attans ut med Måns direkt efter att han sovit så att han ska lära sig att bli rumsrens, och han är bara en valp som inte kan hålla sig särskillt länge så direkt utanför porten springer han till närmsta gräsplätt och gör nummer två. Självklart tar jag upp det men ändå är det en kärring som gömmer sig någonstans och skriker att han inte får kissa eller bajsa i området. Vad fan spelar det för roll om jag tar upp allt. Grrrrhhh!


get a life BITCH!


Underbara vårväder
Vardagsliv

Äntligen har jag kommit upp ur sängen, gud vilket underbart väder det är!:) Lagom trött är jag men det kommer att ändras snart. Idag fyller underbara Emelie 20 år, GRATTIS HJÄRTAT! Och det ska vi fira galet:) Klockan 6 är det middag och därefter kan allt hända!
Igår åkte gänget till mp..är rätt så trött på det stället nu men ändå hamnar jag alltid där:/ Förstpr inte riktigt varför, jag faller nog för grupptryck haha!

Nej nu är det dags för en långis med måns i det fantastiska vädret! Måste börja göra mig iordning inför kvällen snart:D


vad händer ikväll gott folk?:)
Vardagsliv

Tja tja! Kom ganska nyligen till jobbet:) skönt med lite sov morgon, dock kommer jag inte härifrån förns halv 8 ungefär:/ Men det är bara att stå ut!:) Men frågan är what's happening tonight people? ;)
Någon som vill komma och hämta mig från jobbet runt 8 tiden (a)

Puss så länge


turkey
Vardagsliv

once upon a time i was in

































Städ lady
Vardagsliv

Undra hur lång tid det kommer att ta tills jag får hem mina underbara skor, jag beställde som sagt hem dom där ur snygga skorna igår, någon som vet hur lång tid det kan ta från NELLY?:D

Jag sitter faktiskt här och saknar att få städa mitt rum, haha visst låter det nördigt men jag vill göra iordning alla mina skor osv. Ja, jag tycker om att städa! Det känns som om att det var en evighet sen som jag var hemma..I morgon jobbar jag 11-19 och efter det åker jag raka vägen hem och pysslar om mina älsklingar till skor:D Undra hur många par jag har egentligen, jag ska nog räkna alla i morgon!



take me to the ocean
Vardagsliv

Hej hej! Idag har jag hunnit med en del som att jobba, åka till kista med Therese och Christoffer och att ta hand om mig själv.
Direkt efter jobbet åkte jag och Christoffer till Kista för att möta upp Therese, men gissa om det var svårt att hitta henne. Just när jag skulle ringa henne för att bestämma mötesplats la comviqs nät ner..så där gick vi runt och letade efter varandra i en halvtimme, så typiskt!:) Medan Christoffer klippte sig gick jag och Therese runt för att köpa en present till kära Emelie som fyller år på lördag, och det var inte så svårt. Vi visste vad hon skulle få och det var självklart när vi såg det framför oss:)

Just nu är jag nyduschad;) och som jag brukar säga, lena ben är det bästa som finns *fniss*. Jag ska försöka komma i sängs tidigt ikväll så att jag är pigg inför morgon dagen, jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra än  Utgång?



du hjärta mig
Vardagsliv

sängen är min bästa vän just nu. Kommer att sova som en stock så fort big brother slutar så det är lika bra att säga godnatt!



I'm a shoe queen
Vardagsliv



Dessa skönheter ska klickas hem!


Home sweet home!
Vardagsliv

Äntligen hemma:) Eller ja nästan hemma iaf, jag är hemma hos Oliver men det är som mitt andra hem! En sväng med Måns på gården och sen är det dags för middag och gud vad jag är hungrig! (undra varför jag alltid använder gud (?) )
I morgon är det jobb mellan 8-16 och efter det ska jag möta upp snyggingen Therese i kista för en snabb shopping runda:D Dock ska vi inte handla till mig så det drog ner motivationen lite! Men hörrni, åå vad taggad jag är inför helgen! Jag och Sara ska köra FF på lördag så det skriker om det (ni skulle nog inte kunna gissa vad det står för) och på fredag har jag inte bestämt vad jag ska göra, men jag är ledig på lördag iaf:) Jag har fått en förfrågan om jag vill gå på bio och äta middag i stan, någon som beundrar mig iaf:D

Nej nu ska jag äta middag för magen skriker!




Jag längtar efter min bebis!
Vardagsliv

Gud vad skönt det ska bli att komma hem, hinner för hoppningsvis med halv 8 tåget:) Middag framför bb tonight;)


kiss and godnight
Vardagsliv

Hallå:) Jag kan inte riktigt förstå att jag nyss har kollat på DH (desperata hemma fruar), äntligen är dom tillbaka! love LOVE:) Jag hade jätte trevligt hemma hos Ante med popcorn, gurka och dipp plus coca cola off course;)
Jag hade velat kolla på BB nu men tyvärr av någon konstig anledning har jag inte tv 11 hemma..suck! Får nöja mig med att kolla på det i morgon hemma hos oliver.
Arbetsdagen i morgon ser ut som så att jag jobbar mellan 11-19 vilket är skönt!
Tanken slog mig nyss att jag inte har valt ut vad jag ska ha för kläder på mig på lördag :O Jag vill ju se bra ut inför x antal människor:) Men det gör jag väl alltid hehe!

Nej hörrni nu får det räcka inför ikväll, ska försöka slumra till nu (vilket inte kommer att bli några problem)
















Puss



film mys:)
Vardagsliv

Då är det bara att bege sig till viksjö. Ante och Mathilda plockar upp mig alldeles strax för att åka hem till Ante och kolla på film:) Tobbe kommer också:D Mys!
Måns och Alice har lek som två tokar nu när jag kom hem, dom har ju inte träffats på 2 dagar:)







Favoriten
Vardagsliv

Jag kom nyss hem från en lång jobb dag:) Mötte upp Johanna i jakan en snabbis:D Snart är det dags för middag och sen åker jag hem lite fort innan jag ska träffa söta Mathilda, vi får se vad vi hittar på!


Baby let me blow your mind tonight
Vardagsliv

Jobb 8-16!


Vår jacka
Vardagsliv

Jag har bestämt mig, till helgen ska jag ha på mig min skinnjacka och den ursnygga pälsen! Vägrar att fortsätta med min vinterhelvete. Jag har också en grym jacka från united color of benetton, lägger upp bild senare. Jag sover ju hos Oliver hela vecka och hinner inte hem någon dag eftersom att han passar Måns på dagarna medan jag jobbar. Och den här veckan ska han jobba natt varje dag vilket innebär att jag måste sova här :)


Skinnjacka plus päls, great!


Tacka och ta emot
Vardagsliv

"Tacka och ta emot" är min och saras nya filosofi.
Jag kom nyss hem från en långpromenad med Sara. Hon mötte mig i kungsängens centrum så gick vi runt med Måns i ca en timme (och ja, jag bar honom ibland så att han inte gick för länge). Vi hade så mycket att prata om och det är alltid lika roande. Vi planerade helgen nästa vecka och hur sommaren kommer att bli. Och sen kom vi på att det är bara är att tacka och ta emot när det gäller både det ena och det andra. Varför haka upp sig och bli "svartsjuk". Vi kan inte hjälpa att vi får massa saker hela tiden, det är liksom bara att tacka och ta emot, ni hajar!



Wonderful life!
Vardagsliv

Hej! Läget? Jag mår jätte bra, har fått massa frisk luft idag och har haft det jätte mysigt med sara. Jobbet gick förvånandsvärt bra idag och tiden gick väldigt fort! Jobbade mellan 10-19. Dock fick jag några tråkiga besked, och då menar jag tråkiga! Jag ska nämligen jobba på söndag trots allt. Men det spelar ingen roll för fest ska det bli ändå.
Det känns som att jag måste klargöra en sak för alla. När vi var i Thailand skrev jag att det känns som om att jag har varit på rehab och att det inte har blivit så mycket festande för mig och att när jag kom hem skulle jag fortsätta på den fronten. Men ni som känner mig vet att så inte blev fallet, OCH DET KOMMER INTE ATT BLI SÅ HELLER! Jag ljög helt enkelt :( sorry.
Man skulle kunna tro att jag är född på dansgolvet men champagne istället för välling;)


Inget att sräva emot, men kul har jag!



Min bästa vän
Vardagsliv


Therese Lennström, du är underbar bästis


BB
Vardagsliv

Planer inför helgen är satta! Skönt eftersom att jag inte jobbar så det blir party på en "ganska" hög nivå. Måste ringa snygga Emelie och planera mer.
Just nu kollar jag på bigbrother med min underbara bebis, men han har somnar för natten:) Nästa vecka kanske ni ser mig i runtan;)


Promenad men sara i fonen!
Vardagsliv

Ska ta en promenad med Månsen nu på gröna udden, ska passa på att ringa söta Sara. Kanske planera inför helgens lokalfest, love it! Får inte glömma det nu bara, jag är sjukt glömsk! ;)



Ikväll ska jag mysa med chips och dipp;)
Vardagsliv

Tja:) Jag kan börja med att säga att något är fel på mig, garanterat! Igår säckade jag ihop klockan 8 och sov till halv nio i morse. Det var meningen att jag skulle kolla på melodifestivalen men så blev det inte..för övrigt har min helg varit bra, i fredags var vi på MP och röjde gal1;) mohaha! Och igår tog jag det bara lugnt som ni kanske förstod. Idag har jag jobbat mellan 10-14, en lagom lång arbetsdag i mina ögon:D

Jag har precis ätit en jätte god middag hemma hos oliver, chevré toast till förrätt och kyckling och klyftpotatis med sås till varmrätt mums! Efterrätten får jag stå själv för och det får bli chips, tjockis *fniss*


Fantastiskt god förrätt


Hämt mat!
Vardagsliv

Det blir hämt mat istället, och jag ska ha sushi utan tvekan! Mamma skulle inte vara hemma så staden får vänta..



På't igen bah!
Vardagsliv

Jag ligger just nu i sängen och äter chips efter en minst sagt spårad kväll, men jag mår relativt bra. Uppe med tuppen klockan 07 i morse för att åka till jobbet. Gårdagen var jätte rolig, eller iaf det jag kommer ihåg;) Hemma hos ida urartade det lite på slutet för min del men på MP mådde jag "bättre". Det bjöds på dricka som aldrig förr, jag är förvånad att jag ens hittade hem!
Ikväll vet jag inte säkert vad jag ska hitta på;) Eventuellt åka in till stan och äta middag och eventuellt gå på bio. Det beror på om mami ska vara hemma så hon kan passa bebis!

Lisette










Barbie gone bad
Vardagsliv



Vart ska folket idag?
Vardagsliv

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar :thumbup: Längtar efter min babe Ida! Men hallå vart ska alla ut ikväll? för oss lutar det nog åt Gaudi, några andra förslag? Jag har aldrig varit där nu när det är nyöppnat..Det blir säkert kul!:D


jobb 9-16
Vardagsliv

Igår hade jag jätte trevligt på mässfesten:) Väldigt god mat faktiskt och dom hade haloumi ost som jag döör för! åå vad gott det är:) Vi tog tåget hem redan vid 12 men det var alldeles lagom. Lite trött är jag nog allt idag men det spelar ingen roll för idag är det partey!
Direkt efter jobbet åker jag hem till Ida för att göra i ordning mig sen blir det middag och därefter är det ingen som vet hur kvällen slutar:) Jag och Therese ska nog få skjuts hem med oliver ikväll, han jobbar natt så då plockar han up oss på vägen med tanke på att vi jobbar i morgon..suck! Men money money;)

bilder från igår:)




Kan klockan ticka fortare!
Vardagsliv

Hello! Har precis varit aktiv på lunchrasten och åkt till apoteket med Janne för att hämta ut mina piller ;) Vad för piller is secret *fniss*. Arbete fram till 19 sen bär det av till alvsjö mässan på firma fest:) Vilken tur att Therese kunde följa med i sista sekund! Kommer nog bli trevligt men vi blir inte så långvariga i think!:)

Berättar mer om kvällen sen, hoppas på bilder också;)



Back on track
Vardagsliv

Hej allihopa:)! Uppehållet beror på en del orsaker som ni inte får veta, en del saker är för privata för att skriva ut i bloggen. Jag tror att ni förstår, right?! Idag har jag jobbat enda fram till 19 så kom hem för ett litet tag sen, jag har egentligen inget intressant att berätta nu när jag jobbar varje dag 9-19:/
I morgon börjar jag klockan nio som vanligt, dock ska jag åka raka vägen till älvsjö mässan efter jobbet. Ni vet det är ju båtmässa där nu och självklart har vi största montrarna:) Runt 9 tiden ska vi ha "firma fest" och äta mat och dricka. Hoppas bara att jag kommer upp på fredag:D Så om någon vill hämta mig i morgon i stan på kvällen är det bara att ni hör av er:)
I morgon fyller älsklingen ida 19 år också, det ska bli jätte roligt att fira henne på fredag. Synd bara att jag jobbar på lördag:( buhuu!

Nåja, nu ska jag ta och kolla ikapp på alla big brother avsnitt som jag har missat..



Fortfarande ingen lust att blogga
Vardagsliv

Jag ska försöka samla ett bra inlägg tills i morgon, men jag har ingen lust att blogga idag! Ni förstår säkert

puss!


Jag mår inge bra..
Vardagsliv

jag mår inge bra just nu, skriver mer i morgon..ibland kan livet verkligen suga!


Jag har hittat min drömlägenhet/drömhus
Vardagsliv

Nu vet jag hur jag vill bo! Som dom flesta av er redan vet så är jag typ världens mest pedanta person och klarar inte av varken smuts eller saker, jag bara hatar det! Igår när vi var hemma hos Calle och Carro lös jag upp. Dom bodde exakt så som jag drömmer om att bo. Det var vitt överallt, vita golv, vita väggar, vita möbler osv;) Det är exakt så det ska vara! Det får absolut inte komma in några onödiga "prydnadssaker" i mitt hem, big NO! Vitt kan kombineras med någon färgklick till matta men no more, aa ni fattar:D



Jag vill kunna använda alla mina söta sommarkläder från Thailand:)
Vardagsliv

Jag har fått värsta sommarlängtan, men vem har inte det egentligen! När jag satt på tåget påväg hem från jobbet gassade solen in i rutan..tänk om det ändå vore sommar så jag kan använda alla fina sommarkläder:) Våren är iofs mysig men kan den komma nu! Aaahhr..
Jag har också tänkt på om jag ska bli nyttig, men det kommer jag aldrig att klara men att börja träna våre ju great! Vi får se hur det blir med den saken.

Btw så är jag riktigt taggad inför nästa helg. Denna helg blev ju som sagt väldigt lugn så vi får hoppas på lite mer fart och fläkt;) Snart ska vi äta middag, en väldigt classy sådan mmhm! Det blir lövbiff med potatiskroketter och bea love love! Det där med att vara nyttig skippar jag för ett litet tag. Kanske börjar ikväll efter middagen (a)


Puss
Vardagsliv



Jag vill sova vidare:(
Vardagsliv

God morgon sötnosar! Alltså jag är sjukt trött..Igår kom vi hem runt halv 1 så det blev ganska sent ändå, tiden går fort när man har roligt och vi kom dit redan vid kvart över fyra (?). Men vi hade hur trevligt som helst. Det var verkligen jätte roligt att äntligen få träffa Caroline, Calle, Ebba och Tilde:D Vi fick jätte en jätte god middag och massa dricka. Det är så sjukt att vi nästan levde ihop i två månader i Thailand;) Vi ska verkligen träffas igen, helt underbara människor.



Nu ska jag äta frukost för att sen åka till jobbet:) Det känns faktiskt ganska bra att ha haft en "vit" helt, trots att jag har druckit alkohol så har jag inte gått ut, men det behövs inte för att man ska ha roligt eller hur?!;)
Idag efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra, jag ska hem först och hämta Måns oavsett. Men vad kan man göra på en söndag egentligen?:S

Peace


Love the way you lie
Vardagsliv

Cha cha:) Jag har landat på jobbet nu! Klockan 3 slutar jag och då bär det direkt av till Lidingö där vi ska träffa underbara människor, åå vad kul det ska bli:D Update you later!



Mini bebis
Vardagsliv


Dagen då jag fick hem mitt hjärta, mitt allt!

Något större:)


Today is friday!
Vardagsliv

Hello:) Jag har precis kommit hem från Kista. Jag och Oliver åkte dit direkt efter jobbet för att köpa lite inför i morgon:) Vi ska nämligen hälsa på familjen Westrell, ni vet våra grannar i Thailand:D Det ska verkligen bli jätte kul att äntligen få träffas igen, det kommer bli awsome!
Vad ska ni göra ikväll everybody? Jag ska bara vara hemma och ta det lugt, jobbar som sagt i morgon..:/ Jag ska ju jobba i ca tre veckor i sträck nu men vad säger man cash is king !!
Nästa vecka blir det iaf parteejj:) Älsklings Ida fyller ju årrrr, jobbigt att gå upp dagen efter runt 7 bara:(
Nu ska jag inte hänga läpp över kvällen för jag ska ha super mysigt:)

Puss


We all need to cross the ocean
Vardagsliv

Godmorgon! Inte mycket att uppdatera om natten förutom att jag har sovit som en gud;) Nej nu ska jag börja göra mig i ordning för dagens jobb. Vi hörs igen runt 20:D
Idag lär det bli första fredagen på lääänge som jag inte ska gå ut, men det känns jätte bra!


Sleep tight
Vardagsliv

God natt kära vänner! Nu är det dags för min skönhetssömn, i morgon ska jag jobba mellan 9-19;)


Old school jag bjuder på den :P


BB times
Vardagsliv

Har precis ätit middag, varit ute med måns, bakat kladdkaka och sattit på mig mjukis dressen:) Dags för BB people (ja, jag vet att jag sa att det var skit men man kan väl ge det ett försök?!)

Puss


Love this shit
Vardagsliv

Jag får rysningar när jag tittar på dom här bilderna, aj! Fast det gjorde inte så ont men det ser så läskigt ut..Måste verkligen gå och fylla på någon dag. Jag har fått ett jätte bra tips om ett ställe från en tjej som jag tror att jag kommer att gå till:)


mohaha



Samma kväll:)



Ångrar inte en sekund
Vardagsliv

















Jag älskar skumbad!
Vardagsliv

Oliver kom till mig för ett tag sen:) Dock är vi inte så snälla mot varandra så just ligger han i soffan och jag sitter i min systers rum haha, vad larviga vi är! Innan han kom tog jag mig ett underbart skumbad, mysigt huh?!
Jag väntar fortfarande på mat, men jag lär få vänta väldigt länge till:/ Vore inte helt fel med sushi idag igen, någon som är sugen?:D


Grrr..


aloha people
Vardagsliv

Hej på er! Läget? Jag mår mycket bättre nu och foten känns helt okej:) Idag blir en väldigt lugn dag för mig, Oliver kommer hit efter att han har gymmat så ska vi bara mysa *blink*.
Jag funderar på att storstäda här hemma, och då menar jag städa! Dammsuga, skura, tvätta osv:) Älskar när det är ordning och reda, Helst ska inga saker alls vara framme. Jag skulle till och med kunna bo i ett sak löst hem ;)
Det är bäst att jag börjar redan nu så att jag får äta lunch någon gång, är verkligen hungrig!



More than words can say
Vardagsliv

Om ni inte har förstått det så älskar jag den här tjejen!






Samtal mellan mig och Mathilda
Vardagsliv

Mathilda- Vi går inte ifrån sjukhuset förens du har fått en diagnos!

Jag- Nej jag vill verkligen veta vad det är med min fot..

Mathilda- Ja annars blir jag skitförbannad på dom för jag är redan grinig på läkare

Jag- Bra!

Jag- Men du, hellre att dom säger att jag måste amputera bort min fot nu på en gång så att jag vet liksom, jag kommer aldrig kunna fortsätta leva med bara en fot för då kommer jag aldrig mer få ha högklackat! Aaaahrr


My baby!


Like I'm the only girl in the world
Vardagsliv

Jenny lämnade mig:( hon åkte och tränade. Men jag ska passa på att ha lite egentid med kex och ost;) Hoppas bara att det är något bra på tv ikväll, men det är det väl aldrig..suck!


Mys med syster:)
Vardagsliv

Ikväll ska jag och Jenny mysa, mamma ska iväg så vi är tvugna att laga middag själva;)Hoppas bara att hon vill stanna hemma med mig resten av kvällen också så att jag slipper vara själv! Tror att vi ska laga schnitzel!
Juste, i morgon får jag inte jobba..läkaren frågade om jag ville ha ett sjukintyg så att jag kunde sjukskriva mig menn det ville jag verkligen inte:O Jag tänker inte framstå som en kärring höhö:) Men i morgon ska jag iaf ta det lugnt och inte jobba, får se hur foten mår på fredag. Just nu hoppar jag runt på kryckor i lägenheten;)


i like to go wild someday!


Karolinska sjukhuset
Vardagsliv

Hej vänner! Igår när jag slutat jobbet kom min kära Mathilda och hämtade mig (varje gång jag skriver hennes namn tänker jag mat-hilda haha). Vi åkte förbi curry house och köpte sushi, yey! Love sushi:) Men sen slutade inte kvällen så bra..det är därför jag inte har uppdaterat något.
Runt 10 var vi tvugna att åka in till akuten med min fot:( Den blev alldeles svullen, blå plus att jag inte kunde röra mina tre sista tår (det kan jag fortfarande inte, buuhu!). Väl på Karolinska sjukhuset kunde dom inte göra så mycket för dom ville röntga min fot och det var ca 3 timmars vänte tid och det orkade vi inte. Så pappa kom och hämtade mig i morse för att åka tillbaka till KS och röntga foten. Dock kom jag hem nu och det var inte bara att röntga dom gjorde..dom var tvugna att röntga, göra ett ultraljud och ta en och en halv DECILITER blod från mig, jag som hatar sprutor!
Ja men nu är jag iaf hemma igen:) och det är inte med en blodpropp. Dom kom fram till att jag har en inflamation i foten och att det är vätska som gör så att jag inte kan röra på mina senor..:( Men det skulle tydligen gå över efter några veckor, VECKOR tänker jag då:O


En gång i tiden kunde jag springa på min fot..


I love happy days
Vardagsliv

och idag är ingen glad dag:(foten bara värker och jag fortsätter att klaga..Nu ska jag jobba fram till 19!

Peace out!