"When you are in love you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams"
Vardagsliv

Vilken tur jag har som blir hämtad från jobbet :) Min dag är gjord! Snart kan jag inviga helgen.



Over and out
Vardagsliv

Jag lägger upp en till bild på mitt hår från idag, det är lite skillnad från igår då jag har tvättat det:) vet inte om ni ser skillnad men jag gör det. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid längden, Lisa var ju tvungen att klippa av en bit och nu är det jätte fräscht, men lite kortare:)



Chips eller drinkar
Vardagsliv

Om det ska bli chips eller drinkar ikväll är den stora frågan. Jag slutar sent idag så är inte hemma förens runt halv 9 tiden om ingen hämtar mig (A) Daniel? Så jag vet inte om jag bara vill slänga mig på soffan med en chipsskål och lite dipp kanske, eller om jag eventuellt är sugen på att ta några glas.
Jag och Johanna tog sällskap idag en bit till jobbet och vi pratade om att eventuellt äta en brakmiddag tillsammans och ta några glas, därefter får vi se vad vi är sugna på. Måste bara prata med våra män först *blink*.
Jag vill äta en trerättersmiddag men förrätt, varmrätt och efterrätt. Tänk er mozarella och tomatsallad, fläskfilé och potatis och morotskaka:thumbup:


Äntligen fredag!
Vardagsliv

Hallå i stugorna:) Vilken härlig fredag det bjuds på idag. Hoppas verkligen att det håller i sig. Ni minns att jag skrev igår om hur glad jag var och hur svårt det skulle vara att ändra på det humöret. Jag hade fel, igår när jag och Daniel bestämde oss för att äta hos hans kära mor gick vi en promenad med Måns dit och då sprack mitt humör. Vi mötte en hund och han började skälla, och det gick inte att få stopp på honom..och när jag satte mig ner på huk för att hamna på hans nivå och kunna säga till flög min nyuthämtade iphone ur fickan, men som tur var hände inget med den. 
 Det är klart att det är frustrerande att lägga ut så mycket pengar och försök samt träning på min kära bebis om man inte får se några resultat. Men jag får inte glömma bort att han bara är 10 månader + att inget händer över en natt. Vissa beteenden växer bort med åldern också. Men det var roligt att höra att när vi efter middagen gick över till Micke och Carina för att ta en torsdagsbira (för mig och Lisette fick det bli torsdags vin) så påpekade faktiskt Micke att han aldrig har sett Måns sådär lugn som han var då hemma hos dom. Dom har liksom tre katter också:) Han kanske förändras trots allt, sakta men säkert!


Provar nya appen
Vardagsliv

Nu ska vi se om det här fungerar. Seg som jag är märkte jag för bara några timmar sen att blogg.se har en app. Hur skönt som helst för nu kan jag uppdatera ordentligt från mobilen (ni vet ju att jag fortfarande inte har köpt någon dator efter att den gick sönder i Thailand). Just nu är jag påväg hem från jobbet. Det har varit en riktigt bra arbetsdag idag, den sista timmen satt jag uppe på kontoret och jobbade vilket gjorde att dagen gick väldigt smidigt:)



Snuskigt glad
Vardagsliv

Herregud vilken skön känsla! Idag mår jag sådär super bra, jag har nästan bara fått en massa härliga sms idag. Jag var pigg när jag vaknade, solen skiner, jag har ätit en super god lunch och arbetet går bra! På facebook har det kommit upp massa gamla bilder på mig och mina förra skolkamrater sen högstadiet. Det känns som om att inget kan gå fel idag. Jag längtar något otroligt efter mitt lilla troll där hemma och jag ska ge mig f*n på att jag kan laga hemma gjorda köttbullar och stuvade makaroner till middag:)


På den gamla goda tiden var den här tjejen min bästa vän!


Fråga till er
Vardagsliv

Jag såg på en annan blogg för ett tag sen att just denna tankeställning dök upp. Jag har tänkt på det ett tag nu och undrar varför är falukorvar böjda? Är det någon som har ett vettigt svar på det så att jag kan sluta fundera?:)



Jag förstår bara inte varför dom inte kan vara raka? Det blir liksom jobbigare att skära upp i bra och jämna skivor när korven helt plötsligt böjer sig! Haha nu vet ni vad som finns innanför mitt pannben;)


Jag vill boka biljetter till..
Vardagsliv

Wooopa! Jag skulle verkligen vilja åka till Afrika. Hur coolt vore inte det. Där kan vi snacka om en helt annan miljö och livsstil, jag vill åka runt i en liten båt på en flod och uppleva naturen och framförallt kolla på olika djur.
Men det får bli om några år, det är alltid härligt att drömma. Först och främs ska jag spara till kontantinsatsen av en lägenhet och ta körkort!
Sen i framtiden kan jag göra såna här häftiga resor. När man har blivit lite stabil. Jag skulle vilja åka till Australien också. Men där har jag hört att det är dyrt att leva men det får det vara värt:O








Håret

img_5648 (MMS)

Håret



Höst på ingång

img_8079 (MMS)

God morgon, är ni vakna ännu? Jag sitter på tåget påväg till jobbet, jobbar en kort dag idag vilket är väldigt skönt. Vill bara hem till min lilla skrutt. Allt gick jätte bra igår och redan på kvällen började Måns piggna till:) och det är jag otroligt tacksam för! Senare igår kväll åkte jag och Daniel till Ikea för att köpa lite inredning till ett av alla deras rum som vi ska göra om. Jag tror att det kommer att bli jätte fint. Idag har jag inga som helst planer, ska hem och laga middag sen lär jag bänka mig i soffan, vad annars kan man göra på en vardag?:)



Just nu med Izabella:) håret blev super, a...

img_4950 (MMS)

Just nu med Izabella:) håret blev super, alltid lika nöjd hos Lisa!



Nu har vi precis lämnat Måns och han blev ...

img_6075 (MMS)

Nu har vi precis lämnat Måns och han blev jätte ledsen när jag gick:( men jag får tänka att vi gör det här för att han ska bli lugnare! Igår badade jag min lilla bebis för att han skulle bli ren och fin inför denna dag.



Mot upplandsväsby
Vardagsliv

God morgon på riktigt kära bloggläsare!:)

Nu ska jag och mitt hjärta börja klä på oss och gå ut och möta Cilla. Sjukhuset som han ska utföra ingreppet på ligger i upplandsväsby. Jag känner på mig att allt kommer att gå jätte bra så jag är inte lika orolig längre:)
När vi lämnat Måns på kliniken ska jag och Cilla köra en donken frukost och sen släpper hon av mig hos Izabella. Som tur är lyckades jag få med mig bella till frisören (A). Jag har tid där klockan 11 hos Lisa (som för övrigt är hur grym som helst) och efter det tänkte vi strosa runt i staden:) Detta kan bli en riktigt mysig dag trots allt!

Jag uppdaterar under dagen från mobilen!


trötta jag och Måns

puss


Gäsp
Vardagsliv

zzZZ..vaknade precis. Cilla kommer klockan 8 och hämtar upp mig och Måns. Idag är det operationsdags och jag håller tummar och tår för att det ska gå bra. Skriver mer snart om dagens planer när jag vaknat till liv!


Jag har äntligen kommit ifrån jobbet och s...

img_9029 (MMS)

Jag har äntligen kommit ifrån jobbet och sitter just nu på bussen påväg mot caroline för att hämta lilla Måns. Louise ska möta mig på busshållsplatsen för att ta en promenad och bara snacka skit. Jag har saknat den där underbara tjejen! Ikväll kan det hända vad som helst, antingen bänkar vi oss framför tvn eller så åker vi till Ikea och handlar lite inredning till vår eventuellt nya "walk in closet":) kopiera nycklar ska vi också hinna göra.



Ännu en tjuvtitt på min arbetsplats:)

img_5572 (MMS)

Ännu en tjuvtitt på min arbetsplats:)



Gunilla persson
Vardagsliv

Nu har det gått för långt! Och genom att ha kollat runt på olika bloggar och läst om andras åsikter märker jag att i stort sätt varenda en tycker likadant. Hon tvingar sin dotter till att uppträda trots att hon är sjuk och hon säger att det är bra att hon spyr, "Det är bra att du kräks, då får du upp allt slem i halsen" “Bit på läpparna så att dom blir lite röda”. Det var väl ändå Gunilla som sa att hon aldrig skulle sminka sin dotter? Hallå wake up! Stackars liten. Antingen så överdriver dom på tv och filmar just allt som är opassande så att Gunilla ska verka dålig. Eller så UNDERDRIVER dom allt! Hon kanske är ännu värre bakom kameran!



Suktar efter make-up
Vardagsliv

Hej gott folk! Vilken härlig dag vi har idag:) Jag var redan uppe med tuppen i morse, det känns så konstigt att vakna när det fortfarande är lite halvmörkt ute. Fine jag tycker det kan vara mysigt med höst/vinter och speciellt när det är lite mörkt och man kan tända ljus och bara mysa men snart får jag inte se dagsljuset något mer med tanke på att jag jobbar inne hela dagarna..buhuu.
Nu till något helt annat och som passar bättre till våren/sommaren. Jag har länge suktat efter att köpa nya snygga läppstift i alla möjliga olika nyanser men framför allt ett "orange" från make-up store. Dom är sjukt snygga och sitter så bra. Jag lånade precis ett sånt som jag vill ha av en vän när vi var uppe i åre i maj, minns ni.


Den här färgen vill jag ha!


Jag tror att jag hade på mig en annan nyans här, också från make-up store.


Veckans
Vardagsliv



Härligt om jag kunde vara såhär brun! God ...

img_3786 (MMS)

Härligt om jag kunde vara såhär brun! God natt ännu en gång:)



sova
Vardagsliv

Dags för natten, är riktigt trött efter denna låånga arbetsdag. Som tur är har man en sån göllig pojkvän som kommer och hämtar en efter jobbet. En sen middag blev det också men gott var det, kyckling med nudlar och sås:) I morgon börjar jag jobbet klockan 8, får se hur länge jag stannar. Måste eventuellt stanna lite längre då min kära arbetskollega till moster är hemma och är sjuk:( krya på dig! Hoppar eventuellt in och jobbar på lördag också så att syrran kan åka till halmsad (ja i stort sätt jobbar hela släkten på samma ställe, nästan iaf).
God natt på er hjärtegull!


Från i lördags
Vardagsliv

Det fanns trots allt två bilder från i lördags;)




bjuder på den!


"Your friend is the man who knows all about you, and still likes you."
Vardagsliv

Vissa personer har jag i stort sätt "gett upp hoppet om". Och med det menar jag att jag har slutat reagera när dom inte längre hör av sig. När dessa vänner förväntar sig att få allt serverat på silverfat och aldrig kan uppskatta det som faktiskt betyder något. Jag är bara så less (inte ledsen men trött) på att vänta och vänta. Varför ska det vara så svårt att visa lite tacksamhet och framför allt varför ska det vara så svårt att visa uppskattning till oss som alltid funnits där. Jag vill egentligen inte skriva det här men det var en sak som fick mig att reagera, och det var sista gången jag reagerade! Det var droppen. Bägaren har runnit över så att säga.

Innerst inne tror jag att jag vill vänta på det där samtalet eller på det där smset men innerst inne vet jag också att det aldrig kommer att komma. Inte från hjärtat iaf. 

 



Lyx

img_0825 (MMS)

Hemmagjord lunch lyx(mamma lagade). Pasta med kyckling, bacon, champinjoner och sås samt mozarella och tomat, gurka och keso. Yummie;)



Sneak peak på min arbetsplats:)

img_6001 (MMS)

Sneak peak på min arbetsplats:)



En puss om dagen är bra för magen
Vardagsliv

Godmorgon people! Hur mår ni? Jag har fått mig rejält med sömn så jag mår förvånandsvärt bra:) somnade redan vid nio (?) igår. Däremot mådde jag piss igår! Riktigt risig. I lördags var vi bjudna till Lisettes 20års firande vilket blev ett lyckat firande! Det verkade som om att alla hade roligt och det bjöds på god mat och det förtärdes mycket dricka. Tiden flög förbi och när klockan närmade sig ett åkte vi upp till centrum och avslutade  kvällen på sportbaren (det verkar ha blivit en vana nu under hösttider..). Vid 4 tiden låg vi i sängen och somnade bums.
Har ni sätt filmen planet earth? Den är ungefär 10 timmar och handlar om just det, jorden. Väldigt intressant och man kan välja olika avsnitt såsom skogen, havet osv. Igår kväll kollade vi på skogen tror jag haha. Men tyvärr så somnade jag emellanåt så missade en hel del kan jag tänka mig. En riktgit bakis dag! Men idag är det måndag och jag är pigg. Ny vecka och nya tag, like it! Idag jobbar jag fram till klockan 7 och sen ska jag hem och laga lite kyckling:D

På onsdag är Måns operations dag. Jag är smått nervös.






Det är Daniel som fått mig att titta på dessa filmer, som för övrigt verkar grymma! Rekomenderar. (Daniel är värsta naturmänniskan, hihi cute)


Lite shopping innan vi rör oss mot Kungsän...

img_7735 (MMS)

Lite shopping innan vi rör oss mot Kungsängen och förberedelserna inför ikväll:) det enda jag hittat är ett par mörkblåa jeans men det får duga:)



Det här var vad grabbarna sysselsatte dig ...

img_2211 (MMS)

Det här var vad grabbarna sysselsatte dig medan jag duschade:)



God morgon alla glada:) antar att ni är li...

God morgon alla glada:) antar att ni är lite skräckslagna efter bilden igår men det var inte så farligt som det såg ut:) Felicia (min lillasyster) drog bara ut en tand:D jag är stolt över henne som vågade dra ut den själv! Igår kväll fick vi sällskap av plogen, vi kollade på en otroligt dålig film och drack några cider/öl:) just nu sitter jag i bilen påväg hem till mig, ska ta en dusch sen ska vi till Upplands Väsby. Ha en trevlig lördag allihop!



Barnpassningen går jätte bra :thumbup:

img_3523 (MMS)

Barnpassningen går jätte bra :thumbup:



Oh no!
Vardagsliv

Alltså herregud säger jag bara! Hur klantig får man vara? Tror ni inte att jag självklart tappar min spritt sprongandes nya uthämtade mobil i matlådan:O Och det var liksom pastagratäng!! Förstår ni hur kladdigt det blev. Som tur var hade jag skydd på luren men det finns fortfarande ytor som inte är täckta och jag hoppas inte att telefonen har massa köttfärs i sig nu.
Och när jag sen tar av skyddet för att tvätta det råkar jag knäcka av ena kanten..Verkligen en oturs telefon, iaf för mig. Och dessutom fungerar inte vibrationen på telefonen heller. Den fungerade inte från första början, eller alltså jag hämtade ju ut en ny telefon på försäkring eftersom att jag tappade min gamla. Och redan då var vibrationen sönder.
Så det blir väl till att lämna in den ytterligare en gång:(


Det vore inte helt fel med lite semester;)

img_4648 (MMS)

Det vore inte helt fel med lite semester;)



Ingen mottagning

Jag märkte nu att inlägget jag skrev igår kväll "torsdags mys med Therese" kom upp nu. Varför har min iphone sämst mottagning?!!



FREDAG

img_9495 (MMS)

God morgon alla glada!:D idag är det fredag vilket innebär ledighet i två dagar, yääy! Förvånandsvärt nog så ska jag inte ut idag. Min mami ska ut på partaj och jag ställer upp som barnvakt åt min lillasyster Felicia, eller snarare jag och Daniel ställer upp:) men något roligt ska vi allt hitta på idag ändå. Det ska bli skönt att för en gångs skull vakna upp pigg och fräsch på en lördag.. Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, slutar klockan 4:)



Torsdags mys med therese:)

img_7144 (MMS)

Torsdags mys med therese:)



Hemgång!
Vardagsliv

Alldeles strax slutar jag, yäääy!


Siktar mot toppen;)
Vardagsliv

Vad glad jag blir när jag ser att statistiken på bloggen i stort sätt stiger för varje dag:) Sorry för tråkiga och onödiga inlägg nu på senaste tiden men jag har inte så mycket att skriva om då jag varit sjuk + att jag jobbar heltid.
Idag har jag suttit och ringt runt till olika veterinär kliniker för att kolla olika priser på kastrering samt dra ut en tand och jag har bokat upp mig i farsta på tisdag (dock endast för kastrering) och i väsby på onsdag. Men jag behöver någon som kör mig och Måns till väsby om jag väljer att göra ingreppet där vilket jag tror för att då kunde dom dra ut tanden samtidigt (han har som sagt en mjölktand kvar så det är inget allvarligt).


Blä för SL

img_5392 (MMS)

Nu blir jag riktigt irriterad på sl. I vanliga fall brukar jag få stå och vänta i Karlberg i ca 10 minuter på tåget till Märsta men idag, på grund av alla ombyggnader och hundra stoppsignaler fick jag springa för mitt liv för att hinna med mitt tåg. Helt värdelöst vad man får stressa på grund av alla förseningar..men å andra sidan hade jag trevligt sällskap:)



Brådis
Vardagsliv

Jag glömde nästan bort att jag ska lämna Måns till Caroline (hans söta dagmatte) så nu måste jag kila. Pusshej


Guten morgen
Vardagsliv

God morgon vänner!
Vilken skön mogon idag:) Vaknade redan vid 6 tiden i morse och kunde ligga och dra mig i ca en timme. Nu har jag precis slängt i en tvättmaskin och tryckt i mig toast till frukost framför vakna med the voice:D Kvart i 9 bussen ska jag ta och förhoppningsvis möter Johanna mig på den!
Dagens planer är inte många, förutom jobb vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen ingenting..
Vi hörs om ett litet tag. Är det någon som föresten vet vad det är för väder ute?:)
Jag blir så oroligt taggad av den här låten, AAH låt det bli lördag nu!!


Jag vill bada badkar!
Vardagsliv

Ååh jag saknar verkligen att bada badkar, kanske dags att börja vara hemma lite mer så att jag får njuta av ett varmt bad. Att duscha är också skönt med att bada aa det är grymt!
Nu har vi iaf varit ute med Måns och är redo för natten. Sara och Therese kom och hämtade mig från jobbet idag, jag och Sara hade en del att fixa så vi åkte hem till henne såfort vi släppt av Therese hemma hos sig. En god middag fick jag där också!
På lördag är det födelsedags firande för vår kära Lisette och jag är oerhört taggad! Den eviga frågan är bara vad man ska ha på sig (A) Nåväl nu ska jag lägga mig ni sängen.
Godnatt sötnosar


Någon som vill köpa mig en present?
Vardagsliv



Personligen tycker jag att det är väldigt svårt att välja rätt skor till vintern, oavsett om det gäller till fest eller till vardags. Jag menar när man ska ut på en krogrunda och tar på sig sina högsta klackar mitt i januari är det inte säkert att du kommer hem helskinnad. Och när det gäller till vardags har jag för det mesta på mig converse oavsett om det är mitt i vintern. Men jag tänkte att denna vinter ska bli annorlunda. Förra året åkte jag den första november och kom jag hem den första februari från thailand så jag behövde i stort sätt inga vinterskor men nu, vad vore inte mer perfekt än ett par UGG's?!


Onsdag

Då var man påväg mot en ny arbetsdag igen. Idag känner jag mig extra duktig för att jag uträttat några viktiga samtal i morse, bland annat till Adam och Eva kliniken och till västerorts djursjukhus:) Måns har nu tid på tisdag i stället för kastrering i Farsta då det passade bättre, dock vet jag inte hur jag ska ta mig dit, skjuts någon? Om ni inte gått upp ur sängarna än så gör det inte! Det är kasst väder ute.



Trött trött trött trött trött trött trött

Trött trött trött trött trött trött trött



G natt
Vardagsliv

Nu är det dags för oss att bänka oss framför tv med naturgodis och vindruvor :thumbup: Vi har storstädat som aldrig förr och varit på en promenad med Måns:) btw så bokade jag om kastreringen till ett lite billigare ställe:)
Vi hörs i morgon, god natt!


Trötter

img_1661 (MMS)

Trötter



Be my lover

img_1270 (MMS)

..



Läppförstoring?
Vardagsliv

Igår fick jag ett sms från Adam och Eva kliniken angående min tid hos dom i morgon. Jag har tid för ytterligare en läppförstoring, 1ml stylage i morgon men det är inte populärt hemma. Daniel har till och med "hotat" med att göra slut haha:D Men jag kan inte bestämma mig. Om jag inte ringer och avbokar idag så lär jag gå i morgon, aah beslutsångest! Kanske ska vänta tills nästa månad?



Västerorts djursjukhus
Vardagsliv

På måndag har Måns sin tid hos veterinären. Han ska kastreras plus dra ut en mjölktand som inte låsnat. Jag hoppas verkligen att det större ingreppet kan göra honom lugnare. Dom på kliniken sa att dom trodde att han skulle bli lugnare i sig själv och mindre nervös. Det finns självklart nackdelar men dom var få. Dom få nackdelarna vägdes upp med alla positiva fördelar! Men tänk, tänk om det inte blir någon skillnad. Tänk om han genomlider operationen för 4700 kr i onödan:( Lilla plutten!
Om detta inte gör honom till en lugnare hund ska jag absolut söka upp en hundpsykolog, jag är beredd att göra allt för min lilla ögonsten. Till en början skulle jag eventuellt para honom då han har en väldigt fin stamtavla men jag vill att han ska må bra i första hand!
Var nyss inne på Cesar Millans hemsida och där har han lite tips på hur man kan träna en skällande hund:)


Mobilen är tillbaka:) skriver mer snart!

img_9946 (MMS)

Mobilen är tillbaka:) skriver mer snart!



Ikväll bjuds det på Kista:)
Vardagsliv

Det känns som om att jag alltid är i Kista nu för tiden eller om inte annat så planerar jag alltid att åka dit. Det är inte ens kul där :O Men skönt att det ligger så nära och ett större plus är att det ligger nära mitt jobb så dagar som denna när jag slutar sent passar det perfekt att åka dit och äta:) Åå min kära telefon! Ni kan ju tänka er själva hur mycket jag har saknat min 4a.
Nu är det endast en och en halvtimme kvar tills vi stänger igen det här stället och magen min kurrar som aldrig förr. Kanske blir en snabb tur till affären, jag är riktigt sugen på något sött


Jag fick en känsla..
Vardagsliv

Å vad mätt jag är just nu! Har precis tryckt i mig kött, potatisgratäng, bearnaise sås och sallad mmmh vad gott det var:) Humöret har ändrats från vanligt vardagshumör till snäppet gladare. Visst har jag blivit glad på senaste tiden, alla tråkiga känslor blir inte så jobbiga då:) Ikväll ska jag hämta min mobil också. Om jag har längtat efter den!



Denna låt sitter fast i mitt huvud just nu:) och bra är den!


Carolina Gynning
Vardagsliv



Ösregn
Vardagsliv

Jag hälsar denna måndag och nya vecka välkommen! Som jag har längtat. Alla måndagar borde vara en obligatorisk vilodag. Efter varje crazy helg är jag hett förstörd när jag ska upp på morgnarna, dags att lugna ner sig lite! Men men, i lördags fick jag skjuts hem från jobbet och åkte raka vägen hem för att hämta lite saker och sen vidare till kungsängen för att göra mig iordning. Vi förade hemma hos Daniels mamma med några fler än vad som var väntat. Till en början skulle det bara vara jag, Daniel, Daniel och Sussi men ja det blev några fler;) Ingen orkade åka in till stan + att det var helg innan löning vilket brukar innebära mindre drag. Så vi hamnade på gamla hederliga sportsbar med härligt folk! Där bjöds det på skumpa och en hel del drinkar förtärdes;)
Igår mådde jag helt klart inte bra, tror nästan att jag fortfarande var full när jag vaknade. Haha nog om det! Somnade vid halv 10 tror jag (?) och idag är det dags att inviga denna arbetsvecka:D Tråkigt bara att den börjar med ösregn och allmänt trist väder!


Glatt humör!
Vardagsliv

Vilket otroligt glatt humör jag är på:) Det kan ha berott på den tidigare konversationen jag och Daniel hade, jag skratta så mycket att tårarna sprutade haha. Vet inte varför men jag har så tråkig humor but i love it! Daniel sa nyss att han skulle rulla till systembolaget så ja ikväll blir det dricka. Det var iofs väldigt länge sen jag var ute. Förra helgen känns som evigheter sen!


Otroligt givande konversation:)
Vardagsliv





How low can you go
Vardagsliv

Min iphone har som sagt kommit tillbaka från service och det är bara för mig att hämta ut den i Kista, när jag har tid och ork. Och jag har inte gjort det ännu..men jag ska! snart. Tyvärr blir bloggen drabbad av detta då jag varken kan ta eller lägga upp några nya bilder, och tro mig ni vill inte se bilderna som är tagna med min nuvarande "låne" telefon haha. Det är säkert. Håll ut, hämtar nog mobilen på måndag:) Men jag ska göra allt jag kan för att få någon annan att ta bilder ikväll, om jag nu hittar på något. Jag tror att ikväll blir det lite äventyrligare än igår!



Jag sitter liksom med denna mobil just nu..Bild lånad från google.


Lördag
Vardagsliv

Hej och hå!
Hur mår ni idag kära bloggläsare? har ni kanske lite hangover?:) Det har iaf inte jag. Igår efter jobbet kom Daniel och hämtade mig för att vi skulle på bio men vi valde att hoppa över det. Det kändes ganska onödigt att chansa på att åka dit om vi inte skulle få några platser, plus att klockan började bli mycket. Så vi åkte till Sundbyberg och åt kina mat tsm med Micke och Carina  Jag har alltid lika trevligt när jag umgås med dom trots att det skiljer några år;) Men åldern är bara en siffra, right?! Nåväl efter middagen fortsatte vi med lite vin och prat hemma hos dom innan det var dags för natten.
Idag ringde väckarklockan redan vid 8 och runt halv 9 bar det av mot jobbet. En snabb frukost på  och nu sitter jag här;) Slutar klockan 3 och vet inte vart dagen tar mig, i morgon är jag ledig!


Kladdkaka, mjukpepparkaka, glass och läsk= jag
Vardagsliv

Nu har jag alldeles strax fika paus och jag ska gotta mig i allt som står i rubriken:) Älskar verkligen godsaker trots att jag borde hålla igen:D Ikväll ska vi på bio och se "friends with benefits" om det finns några platser kvar. Vi åker nämligen bara in och chansar, det lär bli en matbit också. En lugn helg för mig!


Vad fint skrivet!
Vardagsliv

"Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den.Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne."


Måns ska kastreras.
Vardagsliv

Nu har jag bestämt mig. Måns ska kastreras. Det är nog det bästa i hans fall eftersom att jag ändå inte hade några större planer på att para honom. Visst skulle det vara roligt med tanke på hans fina stamtavla osv men jag menar det är onödigt att han ska gå och ha "lusten" till ingen nytta.
Plus att han är väldigt stressad av sig och det sa dom kunde försvinna om man kasterar hunden, och såfort han är någonstans där en annan hund varit vill han märka ut sitt revir med en skvätt..och jag blir tokig! Så den 26 september smäller det, och jag tror att det bara är till det bättre!



Underbart väder, trist att jobba..
Vardagsliv

Ja precis som rubriken lyder känns det lite trist att komma igång och jobba på en fredag och dessutom sluta sent. Men det är lika bra att köra så fort man kan så att det inte blir till en vana att ligga hemma.
Tur att det faktiskt inte var så svårt att komma upp ur sängen i morse och mindre jobbigt när man väl befinner sig på jobbet:)
Så fort jag kom på plats fick jag en lite rolig nyhet, som dom flesta redan vet jobbar jag på Erlandsons brygga (en båttillbehörs affär) i solna och vi har tre olika butiker. En i solna, sickla och en i kungenskurva men jag jobbar alltid i solna och idag kommer det fram att dom i kurvan butiken har en bild på mig som bakgrunds bild i kassan:D Hur roligt är inte det haha!! Grabbarna där måste ha en hemlig förälskelse i mig;)

Puss på er killar!!!


Iphone i mitt hjärta
Vardagsliv

Vet ni, min kära iphone är lagad:) Eller jag har fått en ny, dock har jag inte hunnit hämta ut den men tror att jag gör det idag. Vet ni hur glad jag är just nu hihi. Nu kan jag äntligen börja blogga ifrån mobilen igen! weehey:D



Bloggfri dag
Vardagsliv

God morgon bloggen!

Igår som ni kanske märkte hade jag en bloggfri dag. Jag hade inte så mycket att skriva plus att lusten inte fanns där..men nu är den tillbaka:)
Det ni missade igår var att Izabella kom och besökte mig hemma hos Daniel, vi var ute på en långpromenad och åt mellis :) Igår kväll åkte jag och Daniel till Bålsta och åt på thairestaurang:) Otroligt gott! Och dessutom övningskörde jag lite (A). Jag vet att jag egentligen inte får men var tvungen att prova.
Nu sitter jag bänkade framför tvn och datorn med frukosten framför mig. Jag ska nämligen försöka mig på att jobba idag, wish me luck! Men först ska jag lämna Måns till hans dagmatte:)
Jag slutar klockan 19 idag..plus att jag ska jobba i morgon så något partaj blir det inte för min del.


morgon pigg, NOT!


Lollipop
Vardagsliv

Herregud vilket väder!! Från ingenstans kommer ett kolsvart moln som täcker hela himlen. Måns är alldeles genomblöt och rullar runt på hans nya filt. Myspojken. Jag och Daniel hämtade nyss honom från hans blivande dagmatte som hade honom en stund för att lära känna honom bättre, och på vägen köpte vi lite godis till mig :D Jag älskar klubbor och inte minst pulverklubbor så jag köpte med mig lite:)
Ikväll blir det lite höstmys framför tvn med tända ljus (om det inte blir för varmt, gillar inte att vara i ett rum när det är kokhett!).
I morgon ska Izabella komma till kungsängen för att ta en promenad med mig. Jag försöker att inte anstränga mig allt för mycket men lite luft måste jag få:)
Detta är mitt sista inlägg för kvällen, hoppas ni sover gott! Godnatt.


Hemma hos Izabella
Vardagsliv

Just nu är jag hemma hos Izabella, vi har precis varit i centrum och ätit en sen lunch på bk. Det var inte direkt igår vi umgicks men det är alltid lika roligt att ta igen gammalt skroll och framförallt viktigt! Men bara för att man inte umgås varje dag så betyder det inte att man inte är lika bra kompisar längre.
Idag ska jag inte göra mycket alls! Jag tror att jag sover i kungsängen men är inte riktigt säker.
Att jag satt hemma idag och väntade på att dom där badrums gubbarna skulle komma var helt förgäves, det var nästa onsdag dom skulle komma..


Äntligen en film jag kan rekomendera:)
Vardagsliv

Igår kollade vi på filmen "old school" och den var jätte bra men framförallt rolig! Rekomenderar helt klart :thumbup:



Sova bort dagen, CHECK!
Vardagsliv

God morgon grottmänniskor:)!

Idag mår jag bättre, endast halsont och täppt i näsan. Det kanske är därför som jag sovit bort i stort sätt hela dagen :O För när man är sjuk har iaf jag svårt för att sova, man vaknar oftast till och från hela tiden. Jag vaknade av ett samtal klockan halv 12 liksom..men det var tur det för annars hade jag väl sovit till fyra eller något.
Både måns och Alice har legat bredvid mig enda sen mamma gick hemifrån vid 7 och ingen av dom har gjort ett ljud ifrån sig om att dom vill ut (A)
Idag måste jag tillbringa dagen hemma för att några gubbar ska hit och göra en kontroll på fukten i badrummet. Tydligen nått man måste göra när man bor i bosstadsrätt? Dom skulle iaf komma mellan 8 och 4 och dom har inte kommit än..suck!











Upp och iväg!
Vardagsliv

Nej nu är det dags att kliva upp ur sängen! Daniel kom precis hem och mamma väntar med maten i Jakobsberg. Vi ska sova hemma hos mig idag, tror nästan att det var flera veckor sen vi sov där..stackars mami som saknar mig så.
Vi hörs om ett tag!


Världens sötaste hund
Vardagsliv

Kolla denna söta lilla pomeranian, det är exakt samma ras som Måns är. Jag funderar starkt på att klippa Måns likadant!


Ipren- mjuka kapslar
Vardagsliv

Daniel köpte hem "nya" Ipren mjuka kapslar. Den ska tydligen verka fortare och jag har precis tagit en så hoppas på att jag känner mig bättre snart:) Dock är nackdelen med dessa att dom är så stora och runda och jag som har så svårt att svälja tabletter..



Project runway
Vardagsliv

Nu har jag återvänt hem till Daniel (det var någon som undrade om jag och Daniel bodde tsm och svaret på det är nej, men jag är mesta dels hemma hos honom i kungsängen pga Måns).Var som sagt hemma hos Johanna med henne och jompa och kollade på "hur många lingon finns det i världen" :) Jag och Daniel försökte tidigare att kolla på den filmen men då somnade jag såklart (A).
Men iaf jag tycker att den startade lite segt faktiskt, men mot mitten och slutet blev den jätte bra och jag fällde några tårar..åå stackars Leif!
Nåväl nu sitter jag och Therese i rummet med tända ljus och kollar på project runway. Det är typ det enda programmet som är någorlunda bra om dagarna + att det alltid är massa avsnitt på rad. Nu ska dom tex designa kläder åt dragqueens;) Love it, bling bling!



Hur ska jag bli frisk?!
Vardagsliv

Jag behöver tips på hur jag ska bli frisk, FORT!


Fortfarande sjuk..
Vardagsliv

Det är så typiskt att "förkylningen" ska sprida sig istället för att gå över. Igår kväll efter att vi ätit middag hos mamma kände jag mig hyffsat bra, men inte helt hundra. Så jag och Daniel tog en snabb tur förbi IKEA för att handla lite smått. Vi var där i max 30 minuter innan vi åkte hem och sen däckade jag i stort sätt på en gång.
När jag vaknade i morse mådde jag sämre..:/ Mitt halsont hade spridit sig till öronen:S och jag är alldeles öm i kroppen. Stackars mig buhuu!
Det jag ska sysselsätta mig med idag är att bli frisk! Jag ska över till Johanna och sjuka ner mig i hennes soffa. Hon är nämligen också hemma och är sjuk så vi ska titta på en film och bara ta det lugnt:) En riktigt sjukis dag med tråkigt väder i soffan!


:(
Vardagsliv

Mår fortfarande inge vidare..Har legat i sängen hela dagen och nu ska jag ut med Måns. Middasg blir det hemma hos mamsen. Förlåt för tråkig uppdatering, ska försöka!
Puss


Jag skulle vilja våga!
Vardagsliv

Just nu är jag väldigt trött på mitt hår. Denna eviga utväxt och alla besök hos frisören..Jag skulle vilja våga mig på en drastisk förändring! Förut hade jag nästintill svart hår men det är inget för mig i nuläget. Jag vill göra extensions (som ni redan vet) men jag tar mig aldrig tid. Mitt hår kommer att bli slitet vad jag än gör känns det som.

Hur snygga är inte dessa tjejer i rött hår?!





Dåligt utan kamera
Vardagsliv

Dessa bilder är lånade från Smackelebonk bloggen. Hittade tyvärr inga bilder på min lur som var användbara så dessa får duga:) Bilderna från i fredgas på magenta. Med det sagt har grabbarna fått en efterlängtad länk!
20110910-141209.jpg
Oscar och jag
20110910-141255.jpg
Oscar och Sara
20110910-141350.jpg
Sara och jag


Måns har fått en dagmatte!
Vardagsliv

Jag glömde nämna att min bebis har fått en dagmatte. Eller vi får se hur det går till att börja med men det kändes väldigt bra!
Och jag är glad att så många vet vem hon är, då känns det genast mycket bättre + att hon verkar ha mycket tid och vilja för honom:) Hon skulle egentligen ha hämtat honom idag men nu när jag ändå är hemma och är sjuk vill jag ha någon att mysa med, så planerna är att hon ska börja i morgon! :)
bilden har inget med inlägget att göra. Jag och ida.


Glad men sjuk tjej..
Vardagsliv

Hej hopp! Nu är jag tillbaka igen:) miss me?
Hur mår ni? Jag mår inge vidare idag..Vaknade upp med ett illamående som heter duga och en svullen hals. Jag började känna mig sjuk redan igår men hoppades på att det skulle gå över under natten. Tyvärr hade jag fel:( Så det blir soffläge för mig hela dagen, alltså inget jobb.
Helgen som varit har varit rolig. Dock (som vanligt) är det inte bra att kombinera diskussioner och alkohol!! I fredags var jag och Daniel hembjudna till Micke och Carina på middag. Vi hade jätte trevligt och både Louise och Lisette var hemma. Amanda tittade förbi också innan vi rörde in oss mot staden. Påväg in mötte vi upp ett helt gäng som också skulle in till stan, alltid roligt att vara fler men trots detta valde jag och sara att gå till magenta ist för amba. Roligt hade vi i stort sätt hela kvällen och alkoholen flödade;)
När klockan närmade sig hemgång tog jag, sara, oliver och oscar en svart taxi och det slutade fruktansvärt..vet inte om jag bör skriva om det här men polisen är iaf inblandad. Fyfan vilka vidriga människor det finns! Jag kan eventuellt skriva mer om det sen, när det är läge.
Nåväl, i lördags vaknade jag upp med en baksmälla som hette duga (som jag sa att jag skulle göra så tummen upp för mig). Jag Daniel och Plogen lunchade på tastys och sen var det inte så mycket mer som hände under den dagen. Klockan 6 åkte jag och daniel hem till Daniels mamma för att äta middag och prata lite och efter det traskade vi hem till plogen och började kvällen där. Innan inträde åkte vi till mp, som btw har blivi sjukt tråkigt! Det var inga folk alls där och det kändes som det enda vi gjorde var att köpa in dricka, och inte minst jag..Jaja det gäller att bjuda till ibland:D
Igår gjorde vi inte mycket alls! Väldigt skönt. Hur har er helg varit?:)


9/9
Vardagsliv

Idag vill jag ha riktigt roligt! Jag vill kunna vakna upp i morgon och tänka att baksmällan jag kommer att ha är värd varenda öre!:D


En bild från Gotland


Dagmatte
Vardagsliv

Nu när Daniel börjat arbeta som vanligt igen kommer frågan ytterligare upp igen angående Måns. Just nu är Måns hemma hos oss tsm med Alice om dagarna och mamma åker hem varje lunch för att gå ut med dom. Men jag skulle vilja att Måns fick mycket mer sällskap än så.
Ni vet att Oliver passade honom varje dag förut då han jobbade natt. Men nu skulle jag behöva en dagmatte som har tid för Måns och som vill lära känna honom och öva nya saker. Anledningen till att jag inte har honom på hunddagis är för att han skäller på andra hundar. Men det är den enda anledningen, jag har varit på ett hunddagis och han får jätte gärna börja där bara han slutar skälla. Han är varken aggresiv eller något liknande, på hundkursen trodde dom att det berodde på att han var rädd eller ville varna. Jag vet inte vilket. Han har lekt med flera olika hundar och det går jätte bra men det är själva mötet med en annan hund han har svårt för. Jag ska dessutom kastrera honom i framtiden och då hoppas jag på ett lugnare beteende.
Om ni har tips på någon som har tid om dagarna får ni gärna höra av er till mig så kan vi prata vidare. Maila på [email protected]


Måns som liten

hjärtat


Stinkande hästlukt..
Vardagsliv

Alltså uueeek. Disgusting, VIDRIGT!
Härlig start på detta inlägg men jag måste börja med att säga att sl kan skrota deras vidriga hästluktande tåg. Att dom fortfarande får rulla på spåret förstår jag inte. När jag satt på det tåget påväg till jobbet kände jag hur lukten satte sig på mig :O Hur fräscht är det liksom?! Plus att tågen nu för tiden alltid är fulla när alla extra tåg mellan Jakobsberg och Karlberg är inställda under en period.
Nåväl jag hade precis innan köpt en varm choklad på pressbyrån som jag satt och smuttade på och det gjorde mig lite gladare *blink*.
Idag är det fredag och jag mår faktiskt jätte bra (till skillnad från gårdagen). Dessutom slutar jag tidigt och har en fullspäckad kväll av roligheter framför mig:)
Efter jobbet åker jag hem en snabbis och gör mig i ordning inför kvällen och med det menar jag ta en dusch, göra mig glänsande len;) Fixa hår och make och välja kläder. Jag och Daniel är nämligen bjudna hem till Micke och Carina idag på middag, super mysigt! Jag vet inte om Louise också ska vara hemma med Lisette ska vara med :D



Ny favorit i "gottehyllan"
Vardagsliv

På senare tid har jag i stort sätt slutat helt med att äta godis och istället ersatt det med naturgodis vilket är typ 100 gånger godare! Jag älskar cracker mixen och man blir som beroende av den. Om den är särskillt nyttig, det vet jag inte! Men god är den iaf:)

Vi stänger om 20 minuter och Daniel är påväg hit för att hämta mig. Hoppas allt känns bättre denna natt utan en klump i magen. Jag är sugen på att trycka i mig nötter framför en mysig film och i morgon är det fredag weehey!


Try it out!


"so I'll pretend to question what I already know, try and believe you'll miss me if I go"
Vardagsliv

"But if I say I love you and if I lay it out
What if you say you love me just 'cause you like the sound
But if you still can hear me, what would it prove?
Just to break the silence I'm holding on to"

Jag känner mig extra känslig just nu, vet dock inte varför! För många tankar som snurrar..



Sommar JA tack!
Vardagsliv


Eller åtminstonde en utomlandssemester!


Jobb 10-19.30
Vardagsliv

Just nu håller jag på att putsa varenda vrå;) Nej men skämtosido vi gör ju om lite i butiken och då innebär det även att det måste putsas uuuek! Jag har tydligen fått en städstämpel här på jobbet, don't know why (A). Önska mig lycka till.


Maria Montazami
Vardagsliv

Är det sant? Hur kan jag missa detta. Jag pratade nyss med Sara i telefon och som alltid är det lika spännande:) Dock blev jag så sjukt avundsjuk idag. Varför är det ingen som har meddelat mig att maria montazami befinner sig på Åhlens idag :O Och sara var av en slump där för att handla lite och får syn på just henne. Så om ni har vägarna förbi vet ni vart ni ska!



Ont i magen..
Vardagsliv

Hej alla bloggläsare!
Igår kväll var en mysig kväll:) Till att börja med iaf. Jag och Felicia städade hela lägenheten, jag lagade thai middag och vid 7 tiden åkte vi och hämtade Jenny från jobbet för att sedan åka till Kista. Jag hade lovat Felicia en överraskning nu när hon hade varit så duktig med städningen! And guess what, min prinsessa till lillasyster fick hoppande bönor haha. Ja ni läste rätt;) Hoppande bönor! Dom ska tydligen bli fjärillar till våren (?). Och sen bjöd jag på glass också.
Redan vid nio tiden igår var jag redo för sömn, men först kollade vi klart filmen som inte alls var bra! Tyvärr kunde jag inte somna och när jag väl somnat vred och vände jag på mig hela natten. Jag låg och tänkte alldeles för mycket och idag känns det inte alls mycket bättre..vill inte gå in på detaljer! Därav mitt magont..


Hoppande bönor :thumbup:



Städning på g
Vardagsliv

Just nu håller jag och Felicia på att storstäda:) Vi får se hur det går!


syskon kärlek


Buffé
Vardagsliv

Nu har jag precis kommit tillbaka efter en efterlängtad och otroligt god lunch. Jag och Janne åkte iväg till bromma för att äta lunch buffé på ett industriområde. Men gud så god maten var! Jag började med en tallrik pannbiff,potatis och något annat kött i svamp sås och avslutade med en tallrik thai. Självklart fick det bli sallad vid sidan om:) Nu längtar jag tills jag kommer hem och får umgås med min lillasyster Felicia.
Mamma ska nämligen iväg ikväll så jag och Daniel ska vara barnvakter:) Jag tror att vi ska baka kladdkaka och äta god middag:) Mums!


Wanties
Vardagsliv


                                 Poncho gina tricot                                                          Skor Nelly.com
 
                                 UGG's                                                                                    Handskar H&M

Jag insåg nu att det mesta jag vill ha var i brunt men det är en sån härlig färg till hösten. Detta är 4 måste som jag ska införskaffa förr eller senare!


Kärlek i New York
Vardagsliv


Någon som sätt den här filmen? Jag och Daniel kollade halvhjärtat på den igår men den var så "hoppande". Från ena personen till den andra. Klockan halv 10 stängde vi iaf av filmen och somnade på stört! Det lär nog bli så att vi kollar klart på den idag trots att den inte lockar. Jag är sugen på att se en skräckis! Men det är jag tyvärr ensam om..Jag ska nog smyghyra en läskig film och byta fodral (A)


Blir så irriterad!
Vardagsliv

God morgon!:)

Denna morgon började lite sådär. Alarmklockan gick igång klockan 06 men inte förens 07 var jag uppe. Självklart missade jag bussen som gick 07.17 så jag fick springa till stationen  Jennifer sov hos oss också och hon skulle åka till skolan samma tid som mig så jag fick springsällskap. Med den fantastiska konditionen jag har stapplade jag helt anfodd in på tåget, men jag hann iaf:) När jag hunnit slappna av lite tänkte jag fixa med min "nya" lur (den är väl en såndär 90 tals lur med lucka och grejer;) ) och stänger av den för att få mms och internet inställningar. Men DUM som jag är tänker jag inte på att jag fått ett nytt sim kort (men jag har som sagt fortfarande samma nummer, dock har jag inte era nummer. Men dom får jag tillbaka när jag får min lur) med en ny pinkod som jag inte alls kan. Det var nämligen Daniel som tröck in koden igår och självklart kommer han inte ihåg den..åååå blir tokig på mig själv! Så nu sitter jag här ännu en dag utan någon telefon:(
Men mami ska hem på lunchen och gå ut med hundarna och då kollar hon upp min pin. Så runt 1 är ni välknomna att ringa och smsa igen. Men det jobbigaste med att inte ha någon iphone är att jag inte kan bloggan från fonen eller spela wordfeud..


070-764****
Vardagsliv

Jag glömde nämna att för er som undrar så har jag fortfarande samma nummer och jag har en telefon runt 6 ikväll skulle jag tro:)



Electropop
Vardagsliv

Haha nu spelade dom nyss "electropop" från idol på nrj;) Om jag inte minns fel var det en viss person som sa till mig igår att dom kommer att börja spela just denna låt!



Tillfälligt mobillös:(
Vardagsliv

På grund av att jag har varit så sjukt klantig och tappat min kära 4:a i marken x antal gånger är den nu inne på service och om någon vecka har jag en ny:) Dock resulterar detta i att jag inte har någon mobil på hela dagen. Jag ska låna en gammal skrutt telefon av syster min när jag kommit hem från jobbet:) Tyvärr fungerar det inte att blogga i från den..och ni vet att jag inte har någon dator heller aaaarrrhh!
Nåväl igår kväll efter jobbet åkte jag till kista för att lämna in luren samt ta en matbit. För min del blev det sushi:) Love it! Sushi är så fräsch och jag får aldrig riktigt den där proppmätta känslan! När vi kom hem var det inte mycket som hände, vi började kolla på "hur många lingon finns det i världen" tills ögonen inte orkade mer.

Idag började jag jobbet klockan 8 med ett morgon möte, hösten är här och vi rustar upp för höstförsäljning;)



Du förgyller min dag
Vardagsliv



Fjäder extensions
Vardagsliv

Jag är lite smått inne på att skaffa mig fjäderextensions. Tycker det är vrål läckert men jag skulle inte våga sätta i för många. Men typ två skulle bli jätte snyggt;) Håller ni inte med? Det livar liksom upp hela håret:thumbup: dock skulle jag vilja sätta i dom smala fjädrarna och inte för stora!

 

 


"Every single day you make me smile"
Vardagsliv



Ny vecka nya tag ;)
Vardagsliv

Hej och godmorgon bloggen:)

Hur mår ni idag? Jag mådde i stort sätt som jag förtjänade när klockan ringde runt halv 8 tiden..Jag som skulle ta det relativt lungt i helgen men fall pladaskt för "grupptrycket";) I fredags hände det inte så mycket (ett klart höst tecken) så efter en dusch och lite pizza gick jag, Daniel, Johanna och loppan över till Carina (Lisette och Louises mamma) som hade lite vänner hos sig. Där drack vi vin, vin och lite mera vin  och helt plötsligt var vi ett helt gäng. Både Lisette och Louise kom hem och lite vänner till alla kom. Jag hade jätte trevligt men vi stannade inte allt för länge. Jag vet inte riktigt vad klockan var när vi gick över till Daniel men jag behövde sömn för att orka med lördagsen to do!
I lördags var det nämligen dags för flytt! Annette (Daniels mamma) Har köpt en lägenhet som behövde lite möbler osv;) Där förtärdes en hel del dricka..men det tog väldigt lång tid för mig att komma igång så på kvällen fick jag kämpa för att komma i rätt mode men tillslut så;) Vi hamnade först hemma hos jompa och sen hemma hos Denize och Ceder. Denize fyllde nämligen 20 år och det skulle firas:D
När det var dags för hemgång gick varken någon nattbuss eller någon taxi..det var ca en timmes vänte tid på en jävla taxi :O. Och som pricken över i:et sprack min mobil på baksidan också  så idag måste jag åka till Kista och lämna in den. Men det är verkligen dags med tanke på att framsidan också är sönder (A)


Möt mig på wordfeud!
Vardagsliv

Möt mig på wordfeud:) Skicka en inbjudan till mid så kör vi en omgång! sandralundqvist123 ;) Let's go.


som en packad sill

img_0021 (MMS)

Så! Nu sitter jag ihop klämd på tåget påväg till jobbet, jag är glad att jag går på i Kungsängen och inte i Jakobsberg för då får man absolut ingen sittplats:/ det är verkligen tydligt att semestrar är slut och att skolor har börjat!.. Igår eftermiddag var jag jätte dålig på att blogga, sorry :( men efter jobbet träffade jag sara och vi gick på en lång promenad i ca en och en halvtimme med Måns, riktigt skönt:) sen somnade jag redan vid 9 (?) skulle jag tro, men det var bra för nu är jag rätt så pigg:) Idag har jag inga direkta planer, jag slutar jobbet klockan 4 och sen kan allt hända *blink*. Nej men jag tror inte att det blir party idag men vi får se;)



Äntligen fredag!

Godmorgon kära blogg läsare:) GÄSP! Jag måste springa till bussen nu, bloggar när jag sitter på tåget. Btw det känns mycket varmare idag:D



"Think we kissed but I forgot"
Vardagsliv

Nu är jag mätt och belåten efter att ha fått i mig en rejäl lunch bestående av rester från gårdagens middag;) Jag hatar att använda ordet rester..det låter så BLÄ! Och jag har till och med hunnit spela ett par omgångar av wordfeud! Riktigt roligt spel och jag rekomenderar att ni som inte prövat det än gör det nu! Ladda ner appen;) Dock är det beroende framkallande! Jag sitter liksom och söker efter människor som vill spela med mig hihi.
Nä nu ska jag nog ta och leta upp någon och spela ännu en omgång



Shopping sugen!
Vardagsliv

Jag är så oerhört shopping sugen, men jag måste verkligen hålla igen! Det finns så otroligt mycket som jag vill och bör spara till. Ska liksom försöka ta körkort innan jag DÖR! Men liksom jag undrar vad jag ha för vinterajacka? Ska jag ha samma som förra året eller ska jag köpa en ny..vad ska jag ha för vinter skor och sist men inte minst ska jag resa i vinter?! Allt kostar pengar, no matter what!
Som tur är har jag redan pälskragen hemma som är ett måste och dessutom skulle jag klara mig på dom jackorna jag har. Men man nöjer sig aldrig med det man redan har hemma i garderoben, right?;)
 
Nåväl dessa två jackor hade jag förra året





september

img_2202 (MMS)

God morgon gott folk:) vilken kylig morgon! Men fint är det när solen ligger på. Jag har varit på jobbet sedan 8 i morse vilket innebär att jag får sluta tidigt idag, wiho! Troligtvis ska jag möta upp sara i Jakobsberg för en liten titt:) Är det någon som har lust att komma till jobbet och lämna lite mat till mig? Jag åt ingen frukost i morse och är jätte hungrig:(



Gårdagens efterrätt

img_3367 (MMS)

Frölings kladdkaka:) smaskens!