Tröttmössor
Vardagsliv



Det här med att välja tapet
Hem/inredning

För ca tre veckor sen var vi på krauta och beställde en fondtapet till sovrummet. Skit snygg och den gick verkligen hem hos både mig och Daniel så vi bestämde oss för att ta ut den ljusaste färgen i tapeten och måla resten av väggarna i sovrummet i just den färgen, det blev ljusgrått. Problemet är bara att hon som la vår beställning sa att det skulle ta tre dagar att få hem tapeten och efter ca tre veckor och två samtal senare till krauta fick vi reda på att tapeten vi valt är slut hos leverantör på obestämd tid!!!! VAFAAAN!! Vi som redan anpassat resten av väggarna till tapetj*veln..SÅ nu var vi på ruta ett igen med en liten tvist. Vi måste hitta en snygg tapet med samma färger som den förra..and we did :D den ska komma innan helgen (om inget annat händer, jag håller tummar och tår!!)

Några vi valde emellan



Dagens lunch!
Vardagsliv

Lyxlunch med Helena :) En Cappuccino på det haha!



Love food
Vardagsliv

Yummie! Stuvade makaroner och köttbullar blir kvällens middag :)



Jobba
Vardagsliv

Det gick sjukt bra på jobbet idag & redan vid två var jag färdig! Det är verkligen klockrent att ha ett jobb där just JAG sköter MITT. Jag har egna lager och lägger mina egna beställningar på varorna jag behöver varje dag. Hittills älskar jag mitt jobb och jag hoppas kunna utvecklas inom Selecta! Men det är tungt, jag sitter aldrig förutom på lunchen och jag går och lyfter hela dagarna. Hoppas det ger resultat på kroppen haha :)
Men mina jobbdagar är inte slut för att jag får gå hem från Selecta, vi håller fortfarande på för fullt här hemma men inom en mycket snar framtid är det klart! Iaf allt förutom sovrummet :D

Bilderna har inget med inlägget att göra;)



Vinter grillning
Vardagsliv

Idag är verkligen en helt perfekt dag för en långpromenad i solen. Det är tyvärr inte riktigt det vi gjort utan vi har hållt på hemma i lägenheten och nu tog vi ett lunchstopp hemma hos Daniels pappa. Grillade hamburgare sitter inte helt fel kan jag lova!

Gårdagen började jätte bra hemma hos familjen Jensen med överrasknings firande och jätte god mat. Några glas alkohol slank också ner innan vi skulle bege oss till Kungsängen för fortsatt fest. Tyvärr kändes det mest som att kvällen tillbringades i taxi & buss..När resten av ligan var på sportbaren gick jag hem till min kära vapendragare och snackade skit! :) en helt okej lördag men den kunde vara bättre!
Ikväll kommer Isabell, Sebaztian, Melody och Chriztian över på taco gratäng och Bingolotto. Pensionärs ligan here we go haha :)



Älskade du
Vardagsliv



Hungrig tjej hej
Vardagsliv



@wöörk
Vardagsliv



K4 elektriska
Vardagsliv

Just nu sitter jag på Sussies jobb och väntar på att hon ska få sluta så att vi kan åka till kista och fika och kolla affärer:) En del skvaller har vi redan hunnit med men det blir nog en hel del till haha! Tjejer i ett nötskal :D I morgon är det fredag och jag längtar så in i bomben! LEDIG HELG innebär sova ut och det ska jag verkligen göra också! :)



Träning
Vardagsliv

Nu ni ska ni få höra:) Idag måste det ha varit min dag! Jag var klar tidigt på jobbet så jag passade på att göra lite av morgondagens arbete innan jag åkte hem. Väl hemma röjde jag undan bland all renovering och tvättade fönstrena. MEN till det jag är mest stolt över :) Jag tränade för första gången på länge och fy fasiken vad skönt det var!! Jag, Lisette, Jennifer & två tjejer till tränade på gymmix tillsammans med en hel del andra kvinnor i sina bästa dar haha. Eventuellt köper jag ett terminskort där och blir en i gänget :D

Nu skriker sängen efter sällskap! God natt kära vänner.



Ny doft!
Vardagsliv



Tisdag 12/3
Vardagsliv

God kväll:) Vilka dagar jag haft alltså. Sjukt mycket jobb och ännu mer renovering. Dagarna har nästan varit identiska, jobb och sen direkt hem för att måla m.m. Men nu ser vi ett slut och vi kommer ha ett helt fantastiskt fint hem. Bara badrummet kvar sen och då har vi gjort hela lägenheten från golv till tak. Känns underbart att veta att det är vi som åstadkommit det. Jag ska lägga upp före/efter bilder så fort det är klart så att ni får se den stoora skillnaden. På fredag klockan 16.00 (om jag inte får sluta tidigare haha) får jag helg också. Äntligen!!

Nu sitter jag i soffan med målarfärg i ansiktet och trycker ostbollar framför kändishoppet:) så jävla gott haha! I morgon efter jobbet ska jag träffa Lisette och förhoppningsvis lillmissen :D



Snart
Vardagsliv

12 av 19 arbetsdagar på raken är avklarade. Det är stålande sol och det är FREDAG!! Älskling håller på hemma för fullt i sovrummet och jag längtar efter en bamsekram. Over and out



Våga prova något nytt
Vardagsliv

Hej!

På en vecka har jag lärt mig att gilla två saker jag aldrig smakat förut. Musslor och Ramlösa ( med smak av kiwi). Musslor har jag varit lite skeptisk till men dom jag åt kom in i en gryta och låg i en jätte god sås. Mycket godare än man tror haha. Och Ramlösa har jag aldrig varit ett fan av..bubbelvatten över huvudtaget har inte varit min grej men kiwi smaken var suverän :)

Prova!



När det inte finns bestick
Vardagsliv

Jag måste bara få dela med mig av vad som hände mig häromdagen. På mässan har dom i år tagit bort en av utställarrestaurangerna och ersatt den med fullt av bord och stolar och fyra mikrovågsugnar. Jag tänkte vara så fiffig att jag tog med mig matlåda i söndags och inget mer med det. Jag, Daniel, Johanna & Christoffer grillade för första gången i år på vår balkong så matlådan var räddad, trodde jag. Men ack så fel jag hade! När jag sitter och väntar på att min mat värms i mikron blir jag påmind om hur trött jag var på morgonen! JAG HADE GLÖMT BESTICKEN!! Så där sitter jag med maten värmd och inga bestick..men jag är inte blyg så jag tog upp mina fläskfilé bitar med händerna och började doppa i bean haha. Ni kan ju tänka er hur det såg ut:) tur var väl det att jag inte satt själv hahah!



Ingen dag är den andra lik
Vardagsliv

Hej bloggen och hej kompisar:)

Min möjlighet till att blogga dom senaste veckorna har varit likamed noll! Men jag har väldigt mycket att dela med mig av nu ist. Mitt nya jobb som service konsulent för Selecta på Ericsson går otroligt bra. Jag har jätte kul på jobbet och dagarna flyger förbi :) (mindre roligt egentligen när jag tänker efter att dagarna går så fort haha). När jag sa upp mig på Erlandsons kom vi överens om att jag fick skippa att jobba klart min uppsägningstid om jag kom tillbaka en vecka och jobbade på båtmässan. Så det är där jag är just nu, på båtmässan i älvsjö och jobbar. Däremot kommer jag tyvärr att jobba tre veckor i sträck utan vila nu när jag också jobbar helg på mässan..

Annars då. Jag och Ida, en gammal vän till mig som jag träffar alldeles för sällan:( har bokat biljetter till Lill Wayne konserten den 15 mars. Hon är lika galen och spontan som mig och det var nog det som gjorde att vi klickade direkt. Underbara du. Men igår fick vi reda på att den är framflyttad till oktober :O wtf!!
Hemma i lägenheten är det fullt ståhej! Vår stora säng står numera i mitten av vardagsrummet/köket för att vi ska kunna renovera sovrummet. Vi kommer att slå upp en öppning och sätta dit en dörr mellan sovrummet och förrådet så att vi kan få en "walk in closet", sänka taket och sätta dit spottar, lägga nytt golv, måla väggarna & tapetsera en fondvägg. Vi hittade en sjukt snygg tapet på k-rauta som vi var tvungna att specialbeställa men i veckan kommer den förhoppningsvis:)
Ikväll ska jag och frida på ett event som therese och en annan tjej håller i på make-up store! Det kommer bli mingel och smink kurser :)

En promenad till centrum i vårsolen tog jag i morse och förbi vårdcentralen för att lämna lite blodprover innan jobbet. Just nu mina vänner sitter jag på tåget och hoppas på att ha fått ihop ett intressant litet inlägg om vad jag gjort den senaste veckan utan att tråka ut er helt :) Juste, igår var på akkurat på söder efter jobbet och åt middag och drack några glas. Jag åt riktiga musslor för första gången och gud så gott det var! Anteckningsklubben antecknar hahah!





Min förklaring till att jag inte hinner blogga!
Vardagsliv

JOOOOBB..