Fredag!
Vardagsliv

God morgon:)

Äntligen fredag och jag är ledig även denna helg yeyy! Dessvärre har jag lite beslutsångest över jag ska göra ikväll. Antingen går jag ut eller så tar jag det relativt lugnt så att helgen kan nyttjas väl..men det var alldeles för länge sen jag gick ut med bara mina tjejkompisar, en riktig tjejkväll! Men samtidigt så tycker jag inte att det är lika roligt längre..aaah jag blir tokig :O Något ska jag nog komma på.
Iaf så började jag jobba redan vid 7 i morse, det känndes sjukt att ställa klockan på 05.30 men jag slutar klockan 15 och det är jag riktigt glad över:D Ikväll ska det lagas en god middag och sen får jag som sagt se. Det är ju fredag idag!


En paus i vardagen:)
Vardagsliv



(Mobilblogg)
Vardagsliv

Idag står det mycket på schemat! Jobb, frisör och träna:D Lisette ska slinga och klippa så att jag blir av med den här äckliga utväxten (som jag för övrigt haf börjat vänja mig vid..) och mina toppar ska vi inte prata om. Idag slutar jag fyra och direkt efter åker jag och Jenny till Jakobsberg:)



35 minuter
Vardagsliv

kvar tills vi stänger ner stället och jag får gå hem. Magen kurrar och jag har en tvättmaskin att hänga, jag älskar dessa hemmasysslor och det mesta som har med städning att göra (läs älskar)! Dom flesta nöjer sig med att det är städat och fint när dom kommer hem men jag ska helst göra det själv för att få precis som jag vill. Annars kan jag vara en liten bitterf*tta som gnäller på att "du har missat en fläck där" och "varför la du det där". Dock så är inte dammsugaren min bästa vän men jag gör så gott jag kan och en ny fin mopp måste vi köpa:D

Puss!


25 april 2012
Vardagsliv

Hallooo♥

Vilken härlig dag idag:) Solen skiner och lönen har kommit! Det ska firas..:thumbup: nej jag skojar bara! Ikväll ska jag hem och laga middag och sen lägga mig bekvämt i soffan. Jag har börjar få ont i axeln (?) Kan bero på jobbet och att jag utfär samma rörelser dag ut och dag in..!
Igår var iaf jag mamma,Jenny,Rick,Måns och Alice ute på en långpromenad längst vatten och alla hundarna var lösa plus att Måns och Rick tog sig ett dopp. Det såg riktigt härligt ut att springa alldeles fritt och svalka sig i vattnet. Jag är riktigt sugen på sommar nu. Efteråt gick vi hem till oss och gjorde en super god sallad med allt möjligt i, mums säger jag bara:) Jag älskar att ha min fina familj på besök! Länge sen jag umgick med dom så det uppskattades. 

Två bilder från igår 




Slut för dagen
Vardagsliv

Nu slutar jag jobbet och ska plocka upp mamma i kära jakobsberg för att åka till kungsängen och gå ut med hundarna:) Jag, Jenny, mamma, Måns, Rick och Alice blir det! Eventuellt ska vi laga middag efter det men det är fortfarande oklart. Jag är sugen på en stor sallad med massa gott i och jag älskar att ha i lite olika frukter;) Ett smarrigt tips!

Trevlig eftermiddag allesammans!


Ingen bra start på dagen..
Vardagsliv

Usch fy och blä! Mitt humör är inte på topp..



Hem ljuva hem
Vardagsliv

Jag har precis avnjutit en god wokmiddag och skålen med jordgubbar väntar glatt på mig:D i morgon ska jag upp tidigt och efter jobbet ska jag och syster min eventuellt boka tatueringstid! Tips på en bra studio?
Jag slutar vid fyra så förhoppningsvis blir jag inte sen hem så att jag hinner storhandla.

God natt sötnosar



Läkarbesök
Vardagsliv

God morgon:)

Hur mår ni? Jag har varit sämst på att uppdatera under helgen jag vet..iaf så har min helg varit super! I fredags firade vi Lotta och i lördags var vi ett gäng hemma hos oss och sen gick vi vidare till sportbaren:) därav tjockis fasonerna igår haha! Hembeställning av pizza och två filmer under dagen but I like it;)

I morse var jag hos min läkare och nyss var jag på apoteket och hämtade ut penicillin mot urivägsinfektion..så jävla ont! Inte kunde jag träna heller så jag fick stå och kolla på när Jenny och Johanna körde:( nu jobb 12-19!



Hands up and touch the sky
Vardagsliv


Wihoo nu tar jag helg!:) Jag ska förbi systembolaget och hemtex innan jag åker hem och planerar inför kvällen!


Tidig morgon
Vardagsliv

God morgon bloggen:)

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en gud och somnade strax efter nio trött som man är. Igår när jag kom hem blev jag glatt överraskad över hur snyggt köket var:D Daniel hade putsat kaklet och bänkskivan var inte längre inplastad, jädrar vilket kök! Där kan jag glatt laga mat och lära mig att baka. Jaja, idag började jag klockan sju och slutar klockan 3 så jag kommer att ha hela dagen på mig att hålla på hemma plus att helgen kommer att kännas lite längre. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi lär inte bara sitta och glo hoppas jag.



Föresten, hur orkar kunderna sitta och vänta i bilen från 07.20 på att vi ska öppna när vi öppnar klockan 9? Deprimerande att sitta där ensam på parkeringen och kolla ut på snöregnet i en och en halv timme haha.


Mr.nice guy
Vardagsliv

Hej hej hemsk mycket hej!

Idag har jag inte hunnit bloggat något för att jag har jobbar och jag har haft fullt upp, thats it. Men en hel del har jag faktiskt hunnit med under dagen:) Bland annat att träna :thumbup: ätit en stadig frukost på jobbet och sen jobbat hela dagen. Ikväll ska jag inviga vår nya spis och ugn men jag vet inte vad jag ska laga än. Förhoppningsvis något köttigt hehe..I morgon är det fredag och jag har ledig helg plus att jag slutar tidigt men jag vet inte hur det ska firas, festa eller ta det någorlunda lugnt för att vara pigg resten av helgen? Men vi får se.
Nu ska jag jobba i två timmar sen ska jag hem och laga middag och putsa kakel (!!)

Pöss så länge



Trevlig kväll
Vardagsliv

Det blev att rocka en fet pizza med bea till middag:D Daniel och Micke håller på för fullt med kaklet och jag sitter och myser med en nyduschad Måns. Det här såna här stunder man ska uppskatta, allt är som det ska. Annars är det fullt ståhej på honom så nu passar jag på att pussa på honom lite extra!
Ikväll ska jag bosätta mig i soffan med stora popcorn skålen:)



Love life!
Vardagsliv

Jag sitter och kollar igenom gamla bilder på rasten och gud vad sugen jag blir på typ allt! utomlands,sola,dricka, festa,shoppa,sova,äta,pussas*,förstora läpparna osv:)Taggad på livet! I morgon bitti blir det att pusha på gymmet:D

Lägger upp två bilder från utgången i påskas som ni inte sett och en på mig själv så länge!






Husmor kanske?
Vardagsliv

image description
God morgon mina kära! Hur mår ni? Jag mår bra men är lite sorgsen för min mosters skull. Hennes underbara katt fick somna in igår och komma till katthimlen. Det är svårt att hålla tårarna borta men jag försöker, för hennes skull! Men annars är det helt OK faktiskt. Jag och älskling firar 8 månader tsm idag:D och solen skiner plus att köket börjar komma i ordning och det blir super snyggt!
Ikväll kommer Micke hem till oss för att hjälpa till att foga mellan kaklet och så blir det hämtpizza till middag mums!:) Jag kanske ska börja laga ordentliga middagar nu när spis och ugn är inkopplat och servera kakor och bullar ist för öl och pizza haha;)


Quotes of today
Vardagsliv
















Du är bäst!
Vardagsliv



En lång dag framför mig..
Vardagsliv

Hej på er!

Idag vaknade jag upp med träningsvärk i axlar och typ i armhålan(?) haha:) Men det måste innebära att rodmaskinen igår gjorde avtryck! Idag blir det ingen träning på gym men jag fick världens träningspass i morse när jag råkade försova mig och var tvungen att lägga i tvåans växeln och nästan springa i 25 minuter till centrum (missade bussen jag egentligen skulle ta..)! Annars då? Jag jobbar på men i helgen är jag äntligen ledig. Dessvärre börjar jag känna mig lite små hängig, ont i huvudet och i halsen:( Hoppas det bara är tillfälligt.
Idag jobbar jag 8-19 och är inte hemma förens vid 9 men om jag har tur är spis och ugn inkopplat så att vi kan börja äta middag hemma igen (men om jag har ännu mer tur hämtar Daniel mig från jobbet så att jag är hemma tidigare;)). I nästan två veckor har vi nämligen ätit hos Daniels mamma men jag måste erkänna att det är lite skönt att slippa laga mat (A)

Hur glad blir man inte av att få ett sånt här sms på morgonkvisten!! Du gjorde min dag hjärtat:D



God natt!
Vardagsliv



Hey I'm in love
Vardagsliv

Jag är precis hemkommen från en mysig promenad med Louise och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord och eventuellt så har vi lite framtidsplaner tsm, man kan ju alltid drömma:) Idag har jag även tränat ett stenhårt pass tsm med Johanna och Jenny. Det är så skönt att äntligen ha kommit igång! Bara kosten som behöver fin justeras lite hehe..;) Innan det är dags att nanna kudde tänkte jag lägga mig ett ett varmt skumbad och sen hoppas jag på att få massage (A) självklart kan jag inte missa bigbrother!

 

Här får ni några usla bilder på mina inköp, båda är från h&m

 

 



"I wish people were like money, so you could hold them up to the light to see which ones are real and which ones are fake"
Vardagsliv













Nomnom
Vardagsliv



16 april
Vardagsliv

God mooorning, how you doing? ♥

Vad härligt det är med lite sol:) och där sätter vi punkt angående vädret. April månad är en oklar månad och att det kommer snö ena dagen och är stålande sol andra dagen förvånar mig inte. Men visst är det härligt med värme:D Ikväll tänkte jag lägga ut min senaste inköpta våroutfit, ett jätte sött linne från h&m's nya kollektion och ett fint skärp. Plus att jag ska visa er mina nya läckra träninsbyxor!
Efter jobbet idag ska jag och jenny göra ett ryck på gymmet (hoppas på att få med Johanna också) för jag har nämligen fått henne att köpa gymkort på samma ställe som oss så nu jäklar! ;) 

image description
Trevlig dag allesammans!


Like a rainbow around my heart, thats how strong my love is for you baby
Vardagsliv


Daniel lemma lyrics


Turn the lights off
Vardagsliv

Hej!:)

Idag är jag väldigt seg och huvudvärken tar kål på mig plus att mina ögon är svullna som två airbags hehe..igår var inte alls en bra kväll och jag satt mest och var ledsen. Men såna stunder behöver man också för att kunna inse saker och ting. Men idag känns det bättre(bortsett från att jag blir påmind om gårdagen varje gång jag kollar mig i spegeln..):)
Well idag jobbar jag 10-14 och sen ska jag hem och vila, äta och ta en långpromenad med Måns! Juste, kökskaklet är på plats och det blev så snyggt;)

Lite såhär känner jag just nu



Tankar när dom är som mest ovälkomna
Vardagsliv

Nu tackar jag för mig..jag behöver en stund för mig själv och det får jag bäst när alla andra är ute. Skriver mer i morgon!

Puss



Jennys dolda talang
videor

 



Hej lördag!
Vardagsliv

God morgon!:)

Hoppas ni sovit gott? Själv sov jag alldeles för bra och jag ville inte alls kliva upp ur sängen..men nu är jag påväg till jobbet i mina vinterkläder, en tröja, en tjocktröja och en fleece är vad jag har på mig upptill! Fy bubblan för detta skitväder. Jag som var supertaggad på vår!
Idag jobbar jag 9-15 och sen ska det fixas i lägenheten:)



Fredagen den trettonde
Vardagsliv

Hej hopp:)

Fredagen den trettonde idag och jag börjar undra om jag har den stämpeln i pannan haha!:O Jag har haft världens otur idag och jag vill inte veta hur den här dagen kommer sluta om det inte är bra.
Jag och Johanna tränade i morse och eftersom att jag och Izabella tränade igår hade jag lagom träningsvärk..vi valde att träna på tom mage idag för att förbränna mer och självklart skulle jag inte ha gjort det. Biljäveln fick pyspunka så jag kom en timme försent till jobbet eftersom att jag var tvungen att åka kommunalt och då hann jag inte äta någon frukost, och matlåda glömde jag också.
Jaja jag är hel iaf men middagen ikväll som jag Daniel, Daniel och Sussie skulle ha vet jag inte om jag hinner till:( synd att vi inte har vin här på jobbet för då hade jag blivit på mycket bättre humör:)

Hoppas ni klarar er från oturen idag!



Nighty
Vardagsliv



Skaffa barn?
Vardagsliv

Haha jag tror jag dör (!!) Jag gick in på en sida där man kunde ladda upp en bild på sig själv och en på sin partner för att se hur ens barn kommer att se ut and guss what! Vi skulle få en liten rödtott haha..jag vet inte om jag ska skratta eller gråta haha:) Såhär skulle våran lilla pojke se ut:D

tadaa..

Och det var med hjälp av dessa två bilder som fick vi fram det lilla charmtrollet haha



Självklart spelar det ingen roll hur ens barn ser ut när man väl skaffar barn men jag tycker att det var lite roligt. Gå in och testa på http://www.makemebabies.com/


@work
Vardagsliv



Längtar efter att få träna
Vardagsliv

God morgon!

Hur mår ni idag? min lilla magen mår mycket bättre idag och jag känner mig pigg, och gud vad jag längtar efter att få komma igång på gymmet! En tight body ska jag ha!!;) Jag tog faktiskt med mig ombyteskläder till jobbet så att jag kan åka och träna direkt efter. Vet inte om det blir på Daniels jobb eller på 24/7. Det är på 24/7 som jag köpt gymkort om jag glömt nämna det.

Föresten har ni sett ginatricots nya skyltdockor:O Dom har fått väldigt mycket kritik för dessa men på vissa ställen finns dom kvar..hm?


Tsunami varning
Vardagsliv

Dom varnar överallt om en ny tsunami runt om Indiska Oceanen. Jag kan knappt tänka mig hur läskigt det hade varit att befinna mig där ny. Hoppas att alla klarar sig nu efter alla varningar och att ingen skadas! ♥ Läs aftonbladets artikel HÄR!

Jag sitter iaf på jobbet med världens mensvärk (!!) och längtar efter att få komma hem och lägga mig i älsklingens famn. Jag har aldrig haft sådana smärtor förut, jag har varit en lyckost som faktisk aldrig har känt av någon värk i huvudtaget men nu jävlar..jag är kallsvettig och det hugger i magen:/



Jag har fått certifikat:D
Vardagsliv

Nu har mitt diplom kommit så det är bara att lämna in era västar så servar vi dom:)



God morgon..eller inte!
Vardagsliv



God kväll
Vardagsliv

Hej hopp! Idag har jag hunnit med mycket, trixat med naglar och köpt gymkort:) Jag känner mig faktiskt lite stolt över mig själv och nu gäller det att ha självdisiplin och köra stenhårt. På fredag kör vi första träningspasset och självklart berättar jag hur det gick..wish me luck!
Jaja, nu ligger jag nyduschad och fräsch i soffan med täcke och kudde. BB börjar snart och jag kan ju inte annat än att kolla, det är beroende framkallande och det kan ingen förneka. I morgon är det jobb 11-19 och jag ska försöka klämma in en solning där någonstans, kanske gör det innan jobbet. Om jag somnar i soffan (as usual) så säger jag godnatt redan nu!:)


Köpa gymkort:)
Vardagsliv

Jag och Johanna ska äntligen köpa gymkort! Och vi ska göra det idag:) men jag är lite rädd för att man måste binda upp sig i ett år och det har jag ingen lust med..men annars så smäller det! Nu jäklar ska min kropp få jobba och pulsen flåsa;)



Öppna skönhetssalong..?
Vardagsliv

Jag älskar allt som har med skönhet att göra, långa naglar, fransar, smink etc. Och nu har jag börjar göra lite naglar. Jag har ingen utbildning och vill gärna skaffa mig en men en så länge övar jag hemma. Det är väl så man börjar?:) sen kanske det blir till att lära mig att förlänga ögonfransar! Skönhetssalong nästa:D

Moster min blev väldigt nöjd med sina silver glittriga tippar och jag blev dessutom också väldigt nöjd, både över hennes och dom jag gjorde på mig själv:)



Tisdag 10/4
Vardagsliv

Åå vad seg jag var i morse..det var nära att jag inte kom upp ur sängen och att gå ut i det här vädret lockade inte särskillt mycket! Men nu sitter jag iaf i bilen påväg till jobbet och idag slutar jag klockan 16:)

Ha en bra dag allesammans!



Helt slut
Vardagsliv

Nu är vi fyra riktigt trötta själar efter en timmes promenad i skogen! Jag, Daniel, Måns och Rick har varit riktigt hurtiga en kväll som denna och stannade till vid vattnet:) riktigt härligt att se att min lilla skit inte är rädd för vatten iaf. Några simtag blev det! Nu cola och tv sen sleepy time:)



Precis kommit hem
Vardagsliv

Pjuu äntligen är jag hemma! Så skönt att bara jobba fyra timmar idag, det är alldeles lagom och jag tycker att alla arbetsdagar borde vara såhär korta:P LAT.SE svar ja (!!) Nu är det full rulle hemma i lägenheten och saker börjar komma på plats:) Synd bara att jag inte är lika händig så att jag kan hjälpa till men jag är nog mest bara i vägen. Ist sitter jag och kollar på olika inspirationssidor för design och försöker komma med ideér. Det passar mig alldeles utmärkt!


Det går framåt
Vardagsliv

God dag:)

Idag känner jag mig pigg och utvilad! Denna långhelg behövde jag och den har varit såå bra. Men nu börjar allvaret igen och jag sitter på jobbet..men som tur är jobbar jag bara 10-14 eftersom att det är en röd dag idag:) Dagens planer är att hålla på för fullt i lägenheten (Daniel gör det svåra arbetet men jag hjälper till så gott jag kan) och nu börjar det kännas mer och mer som ett hem. Förut var det mest en byggarbetsplats. 

Den nyaste bilden jag har från vårt kök



Lycka!
Vardagsliv



I bilen påväg till kära Kungsängen nu
Vardagsliv



Titta vad påskharen kom med
Vardagsliv

Godis och iPad span till frukost :thumbup: Snart blir det att ta en långpromenad runt vattnet



Hässelmara
Vardagsliv

God morgon fina läsare:)

Jag befinner mig just nu på vårt landställe i hässelmara ute på Värmdö. Jag älskar att vara på landet och bara få vara och pyssla med sånt man annars inte hinner. Det är nog därför jag inte har haft tid och bloggat!
Igår firade min kära moster och chribba 20 år tillsammans så det blev mousserande och jordgubbar och en super god middag:) en hel del dricka förtärdes också men jag kom i säng ganska så tidigt ändå!
Idag ska vi äta påsklunch ute i solen om vi har tur och sen ska vi leta påskägg:D



Work in progress
Vardagsliv



Hur kan jag redan sakna dig..
Vardagsliv

Det är ganska otroligt hur mycket kärlek jag känner för ett djur, mitt egna lilla mystroll! Igår när pappa kom hem till oss för att fixa lite med elen tog han med sig Måns hem till honom och Theresa. Efter bara några minuter kändes det tomt och framåt kvällen tänkte jag på honom jätte mycket. Han gör verkligen stämningen snäppet bättre när han ställer sig nedanför soffan med en leksak i munnen och i stort sätt ber om att man ska leka med honom. Och på nätterna när jag vaknar och kollar ner på hans korg ligger han där med alla fyra rätt upp i luften. Trots att han ibland kan vara världens jobbigaste hund, och då menar jag verkligen det (!!) så skulle jag inte lämna bort honom för allt i världen!

Men idag får jag hem honom igen och jag vet att han har haft det super bra och jätte roligt med massa lek och stoj!



Glad påsk!
Vardagsliv

Hej hej och glad påsk på er Eller säger man så idag? Det är ju trots allt påskhelg så jag kör på det! Och strååålande sol fick vi också yeei:D Men i morgon ska det tydligen regna och snöa igen..

Den här helgen är lägenheten prio ett på schemat och vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt men vi ska även åka till mitt landställe som ligger på värmdö i morgon till lördag. Det var sjukt länge sen jag var där så det ska bli jätte trevligt. Äta gott, dricka gott och umgås!
Daniel den lyckosten fick ledigt idag vilket innebär att han är ledig i 5 dagar så han kan glömma att han ska få slappa:D Jag fick bara ledigt i tre dagar buhu..Men man ska inte klaga! Jag slutar runt tre idag tack vare att min snälla syster ställer upp och stänger för mig idag, det tackar jag för:)


I'm not a follower, i'm the leader
Vardagsliv



Ett skratt förlänger livet!
Vardagsliv

Det första Jenny gör när vi kommer till jobbet är att falla ihop dubbelvikt och säger att det ilar i hennes mage haha:D det hela avslutades med att vi båda asgarva!



Hejhej från jobbet:)
Vardagsliv

img_1303 (MMS)

Hejhej från jobbet:)



Must be a reason why i'm king in the castle
Vardagsliv

För att slippa skriva en hel bok om helgen lägger jag upp lite bilder ist!


Fick skjuts av Sebaztian till Ersta terassen i lördags, som för övrigt var en sjukt fin och stor lokal/restaurang med världens utsikt. Vi firade mammas barndomsvän Monika som fyllt 40år och att det var 40+are vi festade med märkte inte jag av:D Det var verkligen hur roligt som helst!


Familjen tajkon! Från vänster Chribba, Moster, Mamma och Peter

Bordsdukningen plus förrätt

Älskling

Alla fick fina namnskyltar (det var bordsplacering)

Kalv till varmrätt och den smakade gudomligt!

Vaniljchoklad panacotta och citron sorbe till efterrätt

Posar inne på toan;)



Trots baksmällan från lördagen byggdes det kök! Och idag har vi kommit längre än bilden visar:D

Vi beställde ett super snyggt kylskåp som vi får hämta i morgon!

Och vi har ätit bullar hos nettis..muums!



Nothing compares to you
Vardagsliv



God morgon!
Vardagsliv

God morgon på er och hej igen bloggen:) Nu var det ett tag sen sist men så kan det bli ibland..under dom här dagarna har det hänt massor, både i lägenheten och runtomkring. Vi har varit på värsta fina och roliga festen med lyxmiddag:D vi har nästan sattit upp alla köksskåp och jag hann fira Mathilda! En super bra helg med andra ord. Massa bilder kommer upp sen men nu måste jag skynda mig till bilen för att lämna Måns hos Isabell. Talk to you later;)