Bebismys
Vardagsliv



Dags att inhandla iPhone 5?
Vardagsliv



Min fina pälsväst
Vardagsliv

Den här mysiga västen fick jag av Daniel när jag fyllde 20:) jag älskar den!



Ett slag i ansiktet
Vardagsliv

God dagens♥
 
Inte blev det någon skön sovmorgon för mig inte! Och inte heller någon skön nattsömn..Daniel kom hem vid halv tre snåret och då vaknar jag till, när jag äntligen lyckats somna om igen vaknar jag av att jag får en smäll i ansiktet haha! Daniel "råkade" slå till mig när han skulle vända sig om. Skämtåsido självklart var det inte med flit men det gjorde det inte lättare för mig att försöka somna om ännu en gång. Och vid 8 ringde väckarklockan..jobb 9-15 idag men i morgon är jag ledig:)
 
Igår när vi firade Lisette hade vi det jätte trevligt och åt och drack gott. Jag åkte direkt från jobbet så det blev lite stressig för min del men det var det värt. Jag är bara tvungen att skriva en väldigt positiv sak om hösten och det är att jag kan börja använda min älskade pälsväst igen :D


Natti
Vardagsliv

Nu är det dags för mig att inta sovläge, ensam..hoppas ni får en trevlig fredag!:)



FREDAG
Vardagsliv

Nu är jag helt klart redo att sluta denna arbetsdag! Hungrig är jag också;)



Höst i Stockholm
Vardagsliv

Hej fina!

Visst kan hösten vara fin om den bara vill, speciellt om solen tittar fram! Dock är vi inte allt för bortskämda med sol här i Stockholm så hösten är inte en favoritårstid.
Idag efter jobbet ska jag åka till GC och äta middag med ett helt gäng som ska fira att Lisette har fyllt år:) men eftersom att jag jobbar i morgon kommer det inte bli allt för sent för min del.

Puss!



Sleep tight
Vardagsliv



Underbara vänner
Vardagsliv

Gud så skönt att krypa ner till kojs! Idag har varit en händelserik dag med både soppatorsk (och då var jag en riktig torsk haha) och nya härliga julkollektionen från ZBH. Ni vet väl att ni kan gå in på hemsidan www.ZBH.se och kika i katalogen där för att sedan göra en beställning hos mig:) ni behöver alltså inte komma på ett party för att beställa!!
Therese, Stephanie och Linnea var nyss här och vi hade en mysig pratstund trots att det var om allvarliga ting, tack tjejer❤

Föresten berättade jag om hur gullig sabina var som gick förbi hos oss igår och hängde en påse kantareller på dörrhandtaget eftersom att jag och mathilda aldrig hittade några när vi var ute och letade:D



Finbesök:)
Vardagsliv



UTFÖRSÄLJNING!
Vardagsliv

Hej hej hemskt mycket hej! :D 
 
Idag hoppas vi på full rulle här på jobbet. Det är nämligen utfärsäljningsdagar 27-29 september så kom in och fynda alla båttokiga!
 


Trotsar vädret
Vardagsliv

Hej på er!
 
Trots att jag var fett trött i morse och det regnade gick jag och Sabina på en PW vid 8 tiden. Det satt faktiskt inte alls fel :) Otroligt skönt att börja morgonen med en promenad + skvaller och sen en stadig frukost. Det fick bli havregryns gröt och nyttiga mackor. Jag har nyligen lärt mig att det är nykelhålsmärkta varor som gäller haha.
Idag ska jag klippa och färga håret hos Lisette, jag är så sugen på att färga det brun rött men det verkar inte vara så populärt hemma hos mig. Så det blir antagligen bara till att färga utväxten! Det är på tiden.
 
xoxo Sandra


PW
Vardagsliv



Lika?
Vardagsliv

Therese mmsade mig för någon dag sen och tyckte att jag var lik den här tjejen som hon hittade på en schampo flaska och det håller jag med om! Dock har hon en lite längre näsa än mig haha;) vad tycker ni?
 
 
 
 
 


Tisdag 25 september
Vardagsliv

God morgon!
 
Ingen har väl missat att lönen kommer idag?:) Alltid lika skönt när kontot laddas upp på nytt! I morse var jag riktigt trött och packade ner både pålägg, gurka och vitaminer men inga smörgåsar:O Så nu sitter jag här vrålhungrig i väntan på att min kära moster ska komma och vara räddaren i nöden.
 
Dagens planer är att åka och bränna pengar på elprylar..Vi ska sätta spottar i hallen och allt därtill behöver inhandlas. Så jag och pappa åker direkt efter jobbet till någon elaffär i solna. Tur att han är elektriker för annars hade jag kunnat komma hem med vad som helst haha!
 
Trevlig tisdag allihopa♥


Köpa bil
Vardagsliv

Hej fina ni♥
 
Hur mår ni? Jag mår prima förutom att jag har en svidande känsla i halsen! Vet inte om det är det som är halsbränna eller om det bara är torrt i luften? Om två timmar är denna långa arbetsdag slut och jag kan åka hem till min fina sambo och äta falukorv och makaroner :) Glamoröst va?! Vi vann ingen miljon igår på bingolotto så det resulterar i lite billigare måltider haha. Faktum är att vi förhoppningsvis får vår bil i morgon, om allt går som det ska så att säga! En volvo V50 blev det och nu undrar säker ni när bebis ska komma :O ni kan vara lugna för det ligger ingen bulle i ugnen:) !! Vi ville ha en sån bil för att den är snygg, skön att köra, drar inte så farligt mycket och är rymlig om man ska göra något. Seaten är liksom omöjlig att packa!
 
Love my new car:)
Och så en trött jobbbild på mig osminkad!


Candy crush saga
Vardagsliv

Jag är beroende! KAN.INTE.SLUTA.SPELA. Sitter och spelar i detta nu och rekomenderar er starkt att prova:) Det är inte likt mig att fastna för något spel i huvudtaget men nu har jag gjort det och det är ett bra tidsfördriv!


Bingolotto kväll
Vardagsliv

Efter en dag full med arbete på tippen och homeparty inviger jag soffan framför Bingolotto:) en omgång kvar och jag hoppas på miljonen!



Vinkväll
Vardagsliv

Inga svampar hittade vi så vi sörjer med ett glas vin och kortspel:) en alldeles egen kock har vi fått också!!



Mys tröjan är på
Vardagsliv

God morgon:)

Jag har varit vaken ett tag nu och bara slappat framför tvn med en skål yoghurt! Alldeles strax ska jag åka och hämta mathilda, idag blir det svamp plockning :) jag har faktiskt aldrig plockat svamp. Ett par gummistövlar måste jag köpa någonstans innan vi kan börja vår promenad!



Nu tar jag helg:)
Vardagsliv



Bilder från igår
Vardagsliv

 
 
 
 
 
En grymt lyckad kväll hade vi :)


Fredag
Vardagsliv

God morgon♥
 
Idag är det många trötta själar som kommer till jobbet och mår som dom förtjänar, jag är så nöjd att jag inte är en av dom :) Igår hade vi en riktigt lyckad kväll med bra uppträdanden, Elvis och Grease imitationer! Och maten ska vi inte prata om. Till förrätt åt vi en kräftsoppa, till varmrätt black& white oxfilé och fläskfilé med potatis och två olika såser och till efterrätt åt vi en gudomlig chokladbakelse!
Idag jobbar jag 7-15 och planerna för kvällen har blivit lite ändrade. Vi ska inte längre passa mina småsyskon så vad som händer återstår att se. Den enda vi har planerat är att åka till tippen efter jobbet och tömma vårat vindsförråd:D
 
Trevlig fredag allesammans!


I bilen
Vardagsliv

Nu sitter vi i bilen påväg in mot staden! Ikväll blir det golden:)



Wallmans på Golden Hits
Vardagsliv

God morgon!
 
Gud så skönt det var att få sovmorgon i morse. Jag låg och drog mig fram till halv nio och sen tog jag en skön dusch och åt en stadig frukost, tummen upp för långa mornar. Daniel ringde mig med ett glatt besked om att han varit och kollat på en V50:) Förhoppningsvis blir den vår!
 
Idag ska vi på företaget bli bjudna på Wallmans! Det är show och tre rätters middag som gäller och jag har bara hört positiva saker om den tillställningen så det ska bli jätte kul:D Jag kommer dock inte att bli så långvarig..det är en jobbdag i morgon också!
Det här kommer förmodligen vara sista gången på väldigt länge som hela bryggan gänget är samlat då väldigt många valt att börja plugga osv.
Bilder tagna från google.se


Skön sovställning haha!
Vardagsliv



It doesn't matter what people say about you. It only matters when you decide to let them affect you.
Vardagsliv



19 september 2012
Vardagsliv

Hej!
 
Lill lördag idag och det känns skönt att ännu en arbetsvecka snart är över. Pappa, Therese och Emilia kommer över på middag ikväll och jag har inte berstämt vad vi ska bjuda på..! Pappa ska kolla hur vi ska göra med spottar i hallen och förbereda lite inför det.
På fredag ska vi ha mina små syskon (filip och fanny) över och det ska bli riktigt roligt! Vi träffas inte allför ofta och särskillt inte själva så lite syskontid är välbehövt. Skönt med en lugn fredag så att inte hela helgen går åt till att ligga bakis och dra sig i sängen:)
 

En glad fanny!


Inspiration
Vardagsliv



13 månader♥
Vardagsliv

Idag har jag och Daniel varit ett officiellt par i 13månader, och jag skulle inte mot något i världen vilja byta ut dessa månader! Om kärlek ändå kunde beskrivas i ord♥ Aldrig utan dig!
 


Mitt älskade vardagsrum
Vardagsliv

Jag är så nöjd med hur vi fått till det i vardagsrummet, helt i min stil! Som ni ser har vi inte bilder i alla ramarna ännu men det ska vi fixa såklart! Kuddar och ljusstakar från ZBH.se

Dessa tassels avgudar jag och funderar starkt på att köpa dom till våra lila gardiner i vardagsrummet!
 


Det här med att sitta i bilkö
Vardagsliv

Hej på er!
 
I morse gick klockan alldeles för fort och jag hade en hel del att uträtta..göra mig i ordning, äta frukost, hänga tvätt och tanka bilen:O Men om det inte vore för bilköerna mellan brunna och stäket hade jag hunnit i god tid till jobbet, nu kom jag 5 minuter sent men vad gör det i morgon?! :) Enligt polisen i UpplandsBro berodde detta på att en personbil tappat lasten vilket resulterade i enfiligt och 30km/h. Nu är jag iaf på plats och det är skönt att vara inomhus en regning dag som denna!
 
Jobb fram till 19 och sen ska jag mysa ner mig med min kärlek!
 
Bilder från igår
 


Middag hemma hos loppan och johanna
Vardagsliv

Vi sitter mätta och belåtna hemma hos J&L och trycker i oss diamtårta och dricker ett glas vin :) snart börjar x-factor och det vägrar jag missa!



Lips
Vardagsliv

Jag får ofta förfrågningar om jag gör mina läppar och svaret än nej. Det är över ett år sen jag sprutade dom senast och jag har sammanlagt gjort det tre gånger! Men det verkar hålla i sig bra:)



Efter regn kommer solsken
Vardagsliv

Hej bloggen! ♥
 
Hur mår ni idag? För att vara måndag mår jag oförskämt bra :) Jag startade morgonen med ett snabbt varmt bad och åt en nyttig frulle! Jag kan inte annat än att glädjas åt hur långt vi har kommit hemma i lägenheten och allt börjar bli så fint. Jag älskar att få lite tid över och bara strosa omkring i mina mystofflor och njuta av det vi åstadkommit! Jag har lovat er bilder och bilder ska det bli, snarast haha:)
Igår hängde vi med sussie och hocken hela dagen och framåt kvällen blev det middag och bingolotto. Vi lyckades också få upp två tavelhyllor över soffan och det blev så bra ♥
 
En snabb morgonvisit hemma hos familjen tylén/sjöö för att få mysa med lilla Melody och gratta den nyblivna familjen.


Lördag 15 september
Hem/inredning, Vardagsliv

God morgon!

Denna lördag börjar vi med att lägga golv i hallen:) redan nu börjar det likna något! ikväll är det kräftskiva hos johnne och jag hoppas på att få träffa melody i eftermiddag:D



Nya äventyr!
Vardagsliv

Idag har vi hunnit med allt ifrån att bygga i hallen till en mysig middag till en trevlig vin kväll. Det är såna här dagar man ska ta vara på då man verkligen har tid att umgås och får saker och ting gjorda. Hoppas på en liknande morgon dag!
Min underbara vän födde igår en otroligt fin lite flicka som jag hemskt gärna hade velat hälsa på idag. Men om dom fortfarande är kvar på sjukhuset i morgon åker vi nog dit då! Nu ska jag försöka sova trots att mannen min inte är här..Jag är inte alls van att somna själv :(
 
God natt /Sandra


Dagens detalj
Vardagsliv

Rosetter! Btw så hade jag nyss världens bästa samtal :D



Fredag i all ära
Vardagsliv

Efter en timmes plaskande på grönadalen lyckades jag äntligen få dig utmattad! Lilla skrutt ❤Själv ska jag ta ett varmt och skönt bad:)



Pappersarbete
Vardagsliv

Jag har precis lagt in lite ordrar från gårdagens party och nu ska jag hugga in i min nyttiga frukost:) vitaminer, gröt och äggröra!



Över en natt förändras allt
Vardagsliv

Igår hade jag utan tvekan min jobbigaste dag på väldigt väldigt länge. Jag har grubblat otroligt mycket och fällt många tårar men nu efter en natts ordentlig sömn bredvid den bästa känns det okej igen. Inte bra men okej! Jag brukar säga att "everythihng happens for a reason" och det här var definitivt ett sånt ögonblick. 
Idag är en ny dag och den ska jag ta vara på tillfullo, mitt nyttiga och mer hälsosamma liv ska härmed invigas:)
Puss!


.
Vardagsliv

Fy vilken morgon..:(


Du är det bästa jag vet ♥
Vardagsliv



Snow white and the huntsman
Vardagsliv

Jag och Daniel kollade på "snow white and the huntsman" för bara någon dag sen och den gick hem hos mig. Jag brukar annars ha lite svårt för såna här filmer men valde att ge den en chans. Och det var ju tur det :) Men nu för tillfället är filmfantasin väldigt dålig så kom gärna med tips!
Idag jobbar jag till 19 och jag längtar efter att få komma hem och kurera mig i soffan med en mysig filt och äta skorpor med mjölk :D Börjar känna mig lite hängig igen..


12 sep 2012 ♥
Vardagsliv

Det här med att blogga har inte varit min starkaste sida den senaste månaden. Det har hänt så mycket men det är så lite jag kan skriva ut offentligt! Det jag definitivt kan berätta är att jag och Isabell har kommit igång med att ha homeparty och hittills har det gått bättre än förväntat :) Riktigt roligt! Är ni intresserade eller känner någon som är intresserad av att vara värdinna är det bara att meddela mig.
Sen så har jag och Daniel börjat renovera i hallen, väggarna är klara så nu ska vi börja med taket och sen golvet. Jag ska se om jag får upp några bilder ikväll på vad vi åstadkommit. Juste, vi kollar på en ny bil också. Seaten fick 8 anmärkningar på besiktningen (precis som förväntat haha) så den 1a oktober är det körförbud :( Förhoppningsvis köper vi en volvo v50.
Något som inte är lika roligt är att jobbvardagen har kommit igång men jag behöver nog det. Lite rutiner! Och om bara tre månader är det jul.
 
Jag måste bara få skriva att det är jätte roligt att se att så många fortfarande går in på min blogg trots den usla uppdatering, det ska jag se till att ändra på!
 
Här får ni lite bilder från veckorna som varit

Måns hälsar;)
I want this car!

Mys middag hos mami

Vi har tagit farväl av min kära arbetskollega Viktor..

..Och veteranen Yngve

Jag har ätit fondue

Tiinas 50-års fest

Vilken dag som helst kan lilla melody komma ut♥