Letar lägenhet
Vardagsliv

Nu är det inte långt kvar tills jag flyttar hemifrån:) Jag har verkligen ett dundersug att flytta till något eget och jag och Daniel håller på att leta för fullt. Vi har kontakt med banken och jag ringde en mäklare idag! Det blir någonstans i kungsängen/brunna som vi kommer att flytta till. Minns ni att jag skrev förut att vi kanske skulle hyra en andrahandslägenhet i viksjö centrum? Eftersom att vi när som helst kommer att köpa något eget blir det antagligen inget av det. Jag längtar ihjäl mig! Och snart blir det förhoppningsvis visning:D



Smaklig måltid:)
Vardagsliv

img_9892 (MMS)

Smaklig måltid:)



Bbbbrrr
Vardagsliv

Det är nästan olidligt vad kallt det är ute:( jag vill hem och mysa ner mig i sängen och dra täcket över huvudet! Som tur är är det onsdag idag och jag är ledig i helgen :thumbup: så då har jag gott om tid på mig att mysa. Jag vet inte alls om jag är sugen på att gå ut på fredag? Jag känner mig mer sugen på att äta gott, ta några glas och spendera mycket tid med Måns. Men som sagt det är bara onsdag idag;)



30/11
Vardagsliv

God morgon:)

Usch vad trött jag var i morse! Alarmklockan på ringning klockan sex och vid halv 7 sjöng vi för therese. Idag är det hennes tur att fylla år och hon blir hela 16!
Igår hade jag en fantastisk födelsedag. Kvällen började med middag på vapiano med hela familjen och avslutades på skybar:D det är nästan sjukt vad god mat dom har på vapiano! Helt klart en av mina favorit restauranger:)

I morse hade jag körlektion och idag var det mycket att lära sig, men det är nästan alltid lika roligt. Dom är så grymt trevliga där också.
Nu är jag påväg till jobbet och slutar klockan 19 men jag ska kolla om jag kan smita iväg en timme tidigare så att jag kan vara med på thereses födelsedags middag!:)



God kväll mina vänner!
Vardagsliv

Skål på er:)



restaurang koh phangan / Vapiano
Vardagsliv

Jag har lite beslutsångest inför ikväll. Plus att jag kommer att bli väldigt stressad! Men antingen så äter vi på koh phangan eller på vapiano! Båda lockar just nu:)




Bilderna lånade från google


En present från mina arbetskollegor:)
Vardagsliv

Systembolagsdagen



20 år idag!
Vardagsliv

Jag har fått världens bästa start på min födelsedag! Mamma, Jenny, Felicia och Daniel sjöng för mig i morse och jag fick öppna presenter medan jag åt frukost i sängen. Jag älskar att ha en alldeles egen dag:) dessutom så har jag fått massa grattis sms och gulliga samtal! Jag älskar er <3



första advent igår!
Vardagsliv

Jag glömde skriva om första advent igår och jag glömde dessutom att skriva om att det snöade! Hallå finaly:) Men tyvärr missade jag det totalt, jag låg inne hela dagen och vilade upp mig från lördagens bravader. Tusan att jag missade snön på första advent:( En mysig middag hemma hos Daniels mamma fick vi iaf! Det kanske finns hopp ändå om att det kommer vara ett snötäcke pu julafton..?


Bild lånad från min kära syster!


Mot Kista trots BOMBHOT wtf!
Vardagsliv

"Kista Galleria i västra Stockholm, utrymdes strax före lunchtid idag. Maskerade och beväpnade gärningsmän rånade en guldbutik, och lämnade sedan efter sig en misstänkt bomb.
Rånarna lämnade brottsplatsen till fots, men lämnade ett misstänkt föremål i en trappa. Polisen larmades vid 10:19, och bombtekniker kallades snart till platsen. En del av gallerian spärrades därefter av och utrymdes strax före lunch." LÄNK

Jag och Daniel som hade tänkt att få en fridfull shoppingstund i Kista galleria idag. Vi ska kolla på present till en viss person och äta en matbit :D Som tur är var det här tidigt på morgonen och jag antar att vi kan vara lugna?! Vad tänker människor med egentligen? Jag blir så trött!


Jag hittade en bild på Johannas blogg på mig och Daniel:)




Det fungerar inte..!
Vardagsliv

Som vanligt är det något strul! Det fungerar inte att ladda upp bilderna från i helgen som jag har på mobilen..! Jag blir galen. Arrgh!


Lördagen i text och bilder
Vardagsliv

Som ni flesta redan vet höll jag och Therese i en tillställning i lördags. Vi bjöd våra kära vänner på mat och dryck:) Och lyckat blev det, jag hade iaf jätte kul. Tillsammans fyller vi 36 år dagarna efter varandra. Jag fyller nämligen 20 år i morgon! Jag blir en stor flicka och får gå på systembolaget weheey.

Jag lägger upp lite bilder från i lödags nu medan det fungerar!:)

Värdinnor





Snygga Therese

Patrik kom och vilade efter en hård kryssning innan gästerna kom!





Jag och baby!
bois

Lisette och jag


Louise och jag

Therese och Johanna

moi

Jag, emelie och Therese

Jag och Emelie

puss på fina Ida



love you






Hej på er:) tusan vad slarvig jag är när d...
Vardagsliv

img_5035 (MMS)

Hej på er:) tusan vad slarvig jag är när det gäller att blogga på helger! Men det får ni ha överseende med;) jag har haft fullt upp från fredag till söndag känns det som. Berättar vad jag har gjort när jag kommer till en dator! Jag sitter just nu på tåget påväg till jobbet (varför ska helgerna gå så fort för:(). Klockan 8 hade jag en körlektion och det gick hur bra som helst:) jag körde med en annan tomte idag och det kändes verkligen jätte bra! Idag ska jag sitta i växeln hela dagen medan mina kollegor på kontoret har utbildning:D vi hörs om ett tag!



It's friday BITCH
Vardagsliv

Snart slutar jag yeey! Det blir full rulle till systembolaget och mataffären för här ska det förberedas inför morgon dagen:) I morgon ska jag och Therese ha födelsedags firande tillsammans så det ska bli kul! Ikväll däremot tror jag att det blir lugnt, eventuellt något glas men annars blir det att ladda inför i morgon:D


Gårdagens outfit, kofta från bikbok mörkblåa jeans från SALT och skor från din sko.

Fullt med folk på Gina Tricot igår! Tyvärr ser man inte hur mycket det egentligen var men vi köade i timmar för att få betala. Som ni ser så är det tomt i kanten på bilden för där fick man nämligen inte gå.



Undra vart jag är någonstans?
Vardagsliv

img_1084 (MMS)

Undra vart jag är någonstans?



Fullt upp
Vardagsliv

Hej på er!

Jag har haft fullt upp hela dagen så därför har bloggen blivit lidande. Igår var det super kul på Gina Tricots event och det var sjukt mycket folk! Alla trängdes och svettades och det spelades grym musik:D Det serverades även öl och vitamin dricka och det var välbehövt. Jag tänkte lägga upp bilder lite senare på allt jag köpte igår till ett otroligt lågt pris, alltid lika roligt!

Nej nu måste jag fortsätta jobba, sitter på kontoret så uppdaterar mer under lunchen!

Puss så länge


Körlektion idag!
Vardagsliv

Alldeles strax ska jag smita iväg från jobbet för att åka iväg och köra bil:) Jag vet inte om jag redan sagt det men det är med Lötsjö trafikskola som jag övningskör, dom är verkligen grymma! Jag hoppas att det går lika bra idag som dom seanste två gångerna gjort. Vi ska börja med avanserad villakörning :thumbup:


Tre bilder från igår
Vardagsliv


Dom bjöd på små cupcakes som snabbt tog slut!

Min fina syster

Kön!


GÄSP!
Vardagsliv

Hej hej hej!

I morse var jag en riktig tröttmössa! Låg och snoozade till fem över sju och gick hemifrån kvart över, skönt! Så idag vill ni garanterat inte ha en dagens outfit bild:)
Igår hade jag och syster det jätte trevligt! När vi kom dit så var det först en väldigt lång kö och väl där inne var det massa folk och väldigt varmt. Men det löste dom bra med bubbel och cupcakes:D En praktisk goodiebag delade dom också ut. Jag blev inga vinterkängor rikare men ett par klackar följde med mig hem! Jag har så svårt för att låta bli (A).
Idag är det bara att ladda om för ny shopping och trängsel, klockan 19 ska jag och Sara vara inne i stan:)



Fråga till Malin
Vardagsliv

Jag har en fråga till dig Malin, vet du vem dagmatten i viksjö är? Om fallet nu skulle bli så att vi väljer att flytta dit för en stund så vore det toppen med en dagmatte!

"Malin
om Flytta hemifrån:
Det finns en dagmatte i Viksjö som bor precis vid viksjöcentrum. Eller hon var dagmatte för ett år sen så hon bör fortfarande vara de vad jag vet :)"



Feetfirst
Vardagsliv

Jag har spanat in några skor som jag eventuellt ska slå till på ikväll och bland dessa fann jag denna tjusiga sko! Vad tycks? Jag har aldrig riktigt varit något fan av vinter skor men nu föll jag pladaskt!;) Jag tror faktiskt att dom här skorna kommer att vara helt perfekta i vinter. Converse i all ära men inte i vinter:D



Frukostdags!
Vardagsliv

Hej hopp!

Jag sitter nu på karlbergsstation som en bliven bilist:) det är så roligt att köra bil och körlektionen gick bra!
Igår hade jag och Daniel det jätte mysigt på Ikea, vi åt god julmat och drack lite vin. När klockan var 8 bad dom oss gå:) tiden går fort när man har roligt! Jobb 10-19 idag och sen feetfirst.



Julbord med älskling
Vardagsliv

Och gott är det! Ett glas vitt till det här:)



Sl i ett nötskal
Vardagsliv

Här skyndar jag mig från jobbet och står och väntar på tåget. Självklart får jag det så inte glädjande beskedet att tåget är försenat i 20 minuter..jag gillar inte att sitta här och klaga över sl för vi alla vet redan hur det ligger till men varför just idag:( nåväl jag är glad över att jag är påväg hem iaf:)!



Julbord på IKEA
Vardagsliv

Åå vad jag längtar tills ikväll! Jag slutar om två timmar och då ska jag fort som attan åka till kungsängen för att hämta upp Måns och invänta Daniel, blir antaglgen en tripp förbi djuraffären också för att hitta en lite present till vovven. Därefter åker vi till mig och jag ska snabbt byta om och sen ska vi äta julbord på IKEA:) Kocken är ingen mindre än Tina Nordström. Jag ÄLSKAR julmat! Denna dag kan inte bli så mycket bättre:D



Så här ser veckan ut
Vardagsliv

Så här ser min kommande vecka ut:) Mest längtar jag till helgen men det kommer att bli riktigt roligt att gå på gina tricots vip kväll på torsdag och även feetfirst vip kväll på onsdag! det kommer att bjudas på en hel del! Bland annat dricka, dj, goodiebag och fantastiska priser:D



1 år idag!
Vardagsliv

Idag fyller min ögonsten 1år. Tänk vad tiden går fort! Jag har haft honom i 10 månader och det känns som om att det var igår jag fick hem honom. Jag är så stolt över mitt lilla hjärta, trots att han ibland kan vara världens jobbigaste hund. Han betyder så mycket för mig, jag skulle till och med kunna säga att han betyder världen för mig! Jag ångrar inte en sekund tillsammans med dig och mycket mer ska vi få uppleva!

(Det där lät nästan som om att Måns var min pojkvän haha)



















Jag älskar dig över hela mitt hjärta!


God morgon tisdag! Jag är så fruktansvärt ...
Vardagsliv

img_9669 (MMS)

God morgon tisdag! Jag är så fruktansvärt hungrig just nu, kan knappt vänta tills jag kommer till jobbet och ska ha tisdags möte. Idag är det Alf och jannes tur att servera frukost:)



BILDBOMB
Vardagsliv























Yummie!
Vardagsliv

img_7650 (MMS)

Yummie!



Don't ever change. For anybody.
Vardagsliv

img_4828 (MMS)

.



Måndag 21/11
Vardagsliv

God morgon alla tröttmössor:)

Idag är det måndag och det innebär ny vecka och nya tag! Just nu är jag förvånandsvärt pigg men ni skulle ha sett mig i morse..som tur är börjar jag sent idag så jag kunde gå upp vid 8:)
Helgen har varit en bra helg! I fredags blev det som sagt kina mat och vin hos mig och i lördags var det jobb som gällde innan jag gick på flaskan. Vi började kvällen hemma hos Daniel och avslutade inne i stan:D först var vi på DAAM och där var det riktigt roligt. Markus, Robin, Oliver och Oscar hade ordnat ett avskeds event för att dom ska lämna kalla Sverige och resa till Thailand. I stort sätt alla man kände från Kungsängen var där och mycket annat folk. Efter några timmar gick vi vidare till entourage och sen var planerna att gå till lobby men vakterna ville inte som vi ville:S det hade tydligen varit bråk där innan..hemma vid 5 och slocknade direkt.
Igår tillbringades större delen av dagen i sängen och någon timme i badkaret. Det är så skönt att bada när man är sliten för då mår man mycket bättre! Självklart spelade vi Bingolotto också och även denna gång utan vinst:/
Just nu sitter jag på tåget påväg till jobbet, det är tydligen något fel på vägbanan så mitt tidigare tåg var inställt..



PN
Vardagsliv

Färdig jobbad för dagen och nu bär det av hemåt för lite sömn och fix:) jag har tur denna lördag med, Janne skjutsar hem mig och Jenny! Ikväll blir det party så håll i er:D



DAAM
Vardagsliv

God morgon på er! (trots att jag varit vaken sen 8 och redan varit på jobbet i två timmar:))

Hör och häpna idag är dagens planer att jobba fram till tre och sen ladda om inför kvällen! Ikväll har vi planerat att inviga DAAM! Ett förkröksställe där allt kan hända:) en fet utgång i staden på det! Tror att det kan bli riktigt roligt faktiskt.
Lite småtrött är jag idag, det kan bero på att jag och baby satt uppe och drack vin till halv tolv tiden:)

image description

image description

image description

image description



Rolig information sådär på morgon kvisten!
Vardagsliv



Vin och kvällsmys! Puss puss
Vardagsliv

img_0547 (MMS)

Vin och kvällsmys! Puss puss



Fredag
Vardagsliv

Nu nalkas det hemgång! Tror att jag smiter iväg lite tidigare idag för att jag har lite små raster innestående som jag kan ta ut genom att gå hem tidigare:) Robin skjutsar hem mig och sen blir det städdags:)

Trevlig fredag allihop!



18 November
Vardagsliv

Hej allihopa!:)

Idag är det full ståhej på jobbet (vi har nämligen 25% rabatt på hela sortimentet på alla ordinarie priser) så det är tur att jag fått ordentligt med sömn inatt . Jag fick sällskap av min undrbara lillasyster Felicia som ville ligga nära mig hela natten, alltid lika mysigt:) Idag har jag turen att få sluta tidigt. Jag skulle egentligen jobba till stängning idag igen för att jag hade bytt med min moster, snäll som jag är:) men eftersom att hon är sjuk idag tar jag min ordinarie tid vilket är 8-16 :) Jenny kommer in och stänger åt henne ist!

Ikväll blir det inget festande för min del för i morgon blir det jobb och då kommer det garanterat att bli fullt ös i butiken:) Eventuellt ska jag gå på bio ikväll och se Twilight men jag får se!
I morgon däremot blir det nog att gå på flaskan. Jag har inget planerat ännu men det har dykt upp en del intressanta saker. Vi får se:D


18 augusti 2011


God natt alla fina! Nu lägger jag mig i sy...
Vardagsliv

img_4463 (MMS)

God natt alla fina! Nu lägger jag mig i systers rum och kollar på DH. Live well, laught often, love much!



Beslutsångest
Vardagsliv

Hörrni jag har feta beslutsångesten! Ni vet att jag ska åka på en intensivkurs den 5-14 december för att ta körkort? Nu vet jag inte om jag kanske har ångrat mig..Det kostar ca 14.000 för min vistelse i Bollnäs, plus att jag förlorar 10 arbetsdagar på att vara borta vilket sammanlagt blir ca 24.000 kr. Jag har 7 lektioner inbokade på körskolan innan jag åker iväg på kursen och dom lektionerna är i stort sett gratis för mig då jag har ett presentkort där.
Min lärare sa att jag var hur duktig som helst och han avrådde mig att åka iväg och göra av med så mycket pengar för att han var säker på att jag skulle klara av att ta körkortet utan en intensivkurs. Om jag nu väljer att stanna hemma och istället då tar 10 körlektioner här istället för dom 10 lektionerna i bollnäs som ingår i kursen så kostar det ca 6.000kr och då har jag fått lika många lektioner här hemma som på intensivkursen men för 18.000kr billigare. Självklart kostar uppkörningen pengar och så men för 18.000kr kan jag kugga 18 gånger.
Jag vet helt enkelt inte om det är värt att åka till Bollnäs när jag kan spara in 18.000 på något roligare! Förstår ni?



Flytta hemifrån
Vardagsliv

Jag har funderat på det där nu och jag känner mig redo! Jag vill ha något eget eller i alla fall börja någonstans som kan leda till något eget. Jag fyller snart 20 år och jag känner att det är dags nu:)
Min kära arbetskollega Robin ska hyra ut sin lägenhet i viksjö och jag funderar på att slå till. Den ligger precis vid viksjö centrum och är en stor etta med balkong:D vore super skönt att komma i från allt ett tag och fokusera på annat. Det enda som kan vara ett problem är hur jag ska göra med Måns på dagarna:/ men det löser väl sig det med. Om jag flyttar själv eller tillsammans med någon återstår att se:)



Always wear expensive shoes. People notice.
Vardagsliv

Jag dog lite nu! En pik till dig Daniel, snyggare skor får du leta efter och dessa är dessutom skyhöga. Puss



Tandborste som bleker tänderna
Vardagsliv

Jag är riktigt sugen på att prova denna smarta produkt! Men frågan är om den verkligen fungerar?
 Eventuellt ett väldigt bra julklappstips. Tänk vad skönt att i samband som man borstar tänderna (vilket man bör göra minst två gånger om dagen!!) så bleks dom samtigigt :thumbup:



Me, myself and I
Vardagsliv

img_0517 (MMS)

Inte visste jag att jag var såhär bra på att köra bil:) shit vad kul det var och allt gick så bra! Nu vill jag bara köra mer och ta det där körkortet!



Körlektion
Vardagsliv

God morgon bloggen!

Jag står nu och väntar utanför trafikskolan för att ta min första lektion! Riktigt nervös är jag :S jag skulle ha börjat kvart i men ingen är här? Det var väl idag jag skulle köra. Äsch det kommer att gå bra! Hoppas jag får en snäll lärare och som är tålig, det var som sagt ett tag sen jag körde sist.
Idag jobbar jag 10-19 och därefter ska jag hem och plugga (A). Vi hörs efter lektionen:)



Blondin skämt
Vardagsliv

"Det var en gång 17 blondiner som stod utanför en klubb.
Efter ett tag frågade vakten:
- Varför går ni inte in ?
Blondinerna svarade:
- Man måste vara 18...!"


"- Varför öppnar blondiner mjölkpaketet i butiken?
- Det står öppnas här, på paketet!"


"- Varför var blondinen så stolt när hon lyckats lägga ett pusslet på 6 månader?
- Det stod 2-4 år på kartongen!"


"- Varför stoppar blondiner p-piller i spolarvätskan?
- För att slippa ha gummi på vindrutetorkarna!"



29 november
Vardagsliv

Nu när jag har lite tid över tänkte jag sammanfatta en liten önskelista till min kära familj som undrar vad jag önskar mig för något. Jag vet redan att dom översta skorna är mina hihi:) Visst är dom sjukt snygga!

1. Högklackade skor strl. 38


Skorna kommer från have2have.se!



Skorna kommer från Nelly.se

2. Pälsväst


3. Bruna tunna skärp




Skärpet kommer från NELLY.SE

4. Basplagg svarta/vita strl. XS/S 34/36


Basplaggen kommer från NELLY.SE

5. Fina koftor/ tröjor strl XS/S 34/36


koftorna kommer från NELLY.SE

6. Bidrag till körkortet

7. Laptop


8. smycken (stora ringar/stora halsband)



Smyckena kommer från NELLY.Se

9. Parfymer ( Viktor & Rolf "flowerbomb", Escada, Lancôme)


10. Carolina Gynning glas (barbie)



11. Iphone 4 skal/plånbok


Skalen kommer från Uffes saker och ting


12. Underkläder


13. Partytoppar





Hoppas ni fick lite inspiration!



"always getting a little nervous before seeing him, just like the first time"
Vardagsliv

Herregud vad kallt det är! Min mobil visar är det är -1 grad :O För mig är det första minus graden i år och det är ganska sjukt. Halt som bara den är det också! Jag höll på att trilla när jag gick på perrongen i karlberg:S
Men konstigt nog ser jag faktiskt fram emot en kall vit vinter trots att jag älskar sommaren. Det var som sagt ett tag sen jag såg snö sist då jag var borta hela förra vintern. Och jag hoppas verkligen att jag får en vit jul!


En härlig bild jag tog i morse på kungsängens station



Breaking dawn part 1
Vardagsliv

God morgon på er eller nått!

Jag vandrar omkring i sömnen fortfarande känns det som trots att jag fått rejält med sömn.
Måns är precis lämnad hos sin dagmatte och jag hoppas verkligen att det går bra! Jag har kontakt med en hundpsykolog som jag vill anställa, måste verkligen bli av med Måns skällande!
Just nu sitter jag på tåget och bläddrar i Metro. Det är svårt att undgå att twilight breaking dawn har världspremiär idag:O jag vill också se den! Kanske blir av till helgen:) jag har för övrigt börjat planera helgen lite smått:)



snart snart snart
Vardagsliv

En ynka timme kvar sen får jag gå hem:) Jag saknar min vovsing så jag ser fram emot att få hämta upp honom hos mamma. Han sov nämligen där idag! I morgon ska han börja hos sin dagmatte igen, det var ett tag sen sist han var där och det beror på att alla har varit höstsjuka så han har kunnat vara hemma:)

Ikväll blir det middag, promenad och sen ett bad.


mitt hjärta


Kärlek vid första ögonkastet
Vardagsliv






Syster min fick agera provdocka;)


Möte och nybakat bröd!
Vardagsliv

God morgon:)
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock och det var underbart att vakna upp till det här vädret. I morse hade vi möte på jobbet och som jag nämde tidigare hade jag och viktor med oss en överraskning till våra kollegor. Viktor hade bakat scones och jag kom med tillbehören:) Det blev ett riktigt mysigt möte med färsk frukost, love it! Och inte nog med det så vann jag vecko tävlingen ännu en gång :D Så en bättre start på dagen är svårt att få!
Idag jobbar jag till 19 och när jag slutar ska jag ta tag i mitt körkortspluggande. På torsdag har jag min första lektion på körskolan och jag är super taggad!


Nu ska jag inta sovläge
Vardagsliv

Jag vet klockan är bara halv nio snart men jag är jätte trött. Vi fick jätte god middag hemma hos Daniels mamma och jag åt mig alldeles för mätt:)
I morgon är det en lång arbetsdag som väntar så det är bara bra att jag får sömn! Jag och Viktor på jobbet har förberett en överraskning till alla på jobbet i morgon. Det är nämligen möte på morgonen som varje tisdag men denna gång vill vi göra det lite mysigt:)
God natt alla fina.


Mot Kungsängen och hem!
Vardagsliv

Nu är det slut på dagen och jag är glad:) middag hos Daniels mamma vid sex sen en promenad! Bra start på veckan:)



Jag klarar mig inte utan min iphone!
Vardagsliv

Jag har precis ätit lunch och ligger nu och kikar runt på olika bloggar och lite annat roligt som dyker upp:) tanken slog mig precis att jag är beroende av min telefon :O allt sker från den! Jag håller kontakten med mina vänner, spelar spel, bloggar och håller mig uppdaterad. Jag tror inte att jag skulle kunna klara mig en enda dag utan den, lite patetiskt kanske? Men vad tråkigt allt vore om jag inte hade någon telefon!



En bild säger mer än tusen ord!
Vardagsliv


Du skriver så fint älskling! Daniel gjorde en fin tuschpenna tatuering på mitt ben i brist på annat:)


Lördagen i bilder
Vardagsliv


Redo för utgång







Mys med Therese

Jag drack rödvin (A)

söta Daniel påväg in till Pure







Therese och någon lirare som ville bjuda på champagne

Taggade tjejer inne på toan på Pure

Haha den här killen ville dansa med oss hela kvällen!



På Lobby




Tröttmössa
Vardagsliv

God morgon:)

I morse när klockan ringde vid kvart i sju var jag som en levande zombie! Jag bör ändra om mina vanor drastiskt, eller iaf göra något för det är inte normalt att vara så trött som jag är..men har man haft roligt så är det ibland värt det.
Idag jobbar jag 8-16 och sen har jag inga som helst planer men en långpromenad ska jag försöka hinna med:) hoppas ni får en bra dag!



Lördag
Vardagsliv

Jag har varit sjukt sliten idag! Jag och therese åkte in till stan och festade som aldrig förr, jag hade sjukt kul:) först var vi på pure och sen gick vi vidare till lobby:) Vi mötte massa roliga människor och dansade hela natten lång! Jag var hemma lite efter 6 i morse så att jag mår som jag mår är inte konstigt. Lägger upp fler bilder i morgon;)



Söndags BINGO!
Vardagsliv

Denna kväll tillbringas framför tvn med bingolotterna i högsta hugg:)



Just nu
Vardagsliv

Jag håller på att göra mig i ordning i väntan på att therese ska komma! Tror att vi ska börja kvällen på pure;) ses där!



Sköna köer..
Vardagsliv

Snälla Viktor skjutsar hem mig från jobbet nu:) dessvärre är det störda köer och det har tagit oss ca 30 min att komma halvvägs istället för ca 15 min hela vägen:O
Ikväll blir det utgång med therese ooopa! länge sen jag umgicks med henne så det ska bli super! Får se vart kvällen tar oss:)



Wantie
Vardagsliv



Nu sparkar vi igång denna dag!
Vardagsliv

För er som har missat det så är det båtmässa idag i Älvsjö och där är självklart vi med:)



We found love in a hopeless place
Vardagsliv

Jag tackar gudarna för den som uppfann hörlurar:) nu känns morgonen lite lättare!



Snälla sluta sjung!
Vardagsliv

Alltså snälla rara människor, alla är inte lika morgon pigga på morgnarna och det är bara att respektera! Jag klev precis på tåget mot Västerhaninge och satte mig på en sån där två sitsig plats för att slippa sitta bredvid alla andra (låter lite grinigt jag vet) och då har jag verkligen ingen lust att personen som sitter framför mig börjar sjunga på någon sjuk låt med världens sämsta röst! Så snälla låt mig åka till jobbet i lugn och ro. Jag ser hur alla andra byter plats och jag funderar skarp på att göra det!



Välkommen helg!
Vardagsliv

God morgon lördag:) jobb idag 9-15 sen inviger jag helgen!
Vår underbara middag igår går inte att beskriva så sjukt gott! Runt nio tiden rullade Daniel och johnne över till Micke och Carina och jag och Louise bäddade ner oss i sängen och glodde på tv. En skön fredag med andra ord:)dock inte lika skön natt..en snarkandes pojkvän är inte lätt att hantera så det blev inte många timmars sömn för mig:( men så kan det gå när man har roligt!
Nåväl nu sitter jag och väntar på busen som ska ta mig till jobbet:D



Datorn fungerar inte!
Vardagsliv

För tillfället fungerar inte datorn som den ska..typiskt! Alldeles strax är denna låååånga arbetsdag över. Hemma står antagligen Louise framför spisen och förbereder vår fantastiskt goda middag:) Tror att det blev lite ändrade planer angående middagen men det blir säkert jätte bra. Jag är sugen på ett glas vin!



Lätt road!
Vardagsliv

Vad fort dagen har gått idag! Känns som om att jag precis kom till jobbet men faktum är att jag slutar om cirka tre timmar:) Vädret ser riktigt höstigt och ruskigt ut och vad vore då inte mysigare än en skön hemma kväll!
Jag funderar på att alldeles strax dela med mig av min önskelista (som jag inte skrivit än). Jag är fantasi lös!
Just nu håller jag på att göra skyltar till jackorna/byxorna som säljs på jobbet, kul? svar ja! :D




November 2011-11-11
Vardagsliv

Hej mina vänner! 
Idag är det den där speciella dagen då många väljer att gifta sig på grund av det där speciella datumet. Jag kan förstå det! Av någon konstig anledning känns denna dag även speciell för mig, kan inte riktigt sätta ord på det. Jag fick en väldigt bra start på dagen idag och ett trevligt avslut på gårdagen hemma hos Micke och Carina. Det blev några glas vin för tjejernas del och några öl för killarna innan jag och älskling gick hem.
I morse fick jag sällskap av Louise halvvägs till jobbet och vi planerade inför kvällen:) Eftersom att jag jobbar i morgon ska vi ta det relativt lugnt ikväll och det skulle Louise också göra så vi slår våra kloka huvuden ihop och gör något roligt av kvällen iaf. Vi bestämde att Louise ska laga en otroligt god middag. Lax med pressad potatis och sallad samt en god sås till varmrätt och ginos (frukt med riven choklad i ugn och vaniljglass till det) till efterrätt plus lite vitt vin. Matorgasm nästa!
Så nu vill jag att dagen ska flyga förbi så att jag får komma hem till en underbar middag med favoritsällskap;)



Min baby!
Vardagsliv

Du blir bara sötare och sötare;)



En bra start på dagen är bra för magen!
Vardagsliv

Att få en bra start på dagen kan vara avgörande! I morse fick jag som sagt stressa men det gjorde ingenting eftersom att jag faktiskt hade en anledning till att stressa, jag valde att ligga kvar i sängen(A).
Men faktum är att om jag inte får i mig frukost så finns det en risk att min dag är förstörd eller att jag blir grinig tills jag får i mig något, yes i'm a bitch! Så för att undvika detta ser jag alltid till att ha frukost/ mat på jobbet:) smart va?



Jag kommer aldrig klara vintermörkret!
Vardagsliv

God morgon:)
hur mår ni? Idag har jag fått många timmars sömn vilket resulterade till en otroligt stressig morgon! Att sova för länge är inte bara positivt, jag blir väldigt trött på morgnarna också. I morse var det iofs inte bara tröttheten som gjorde så att jag fick det stressigt;)
Well well, dagens planer är jobb och förhoppningsvis lyckas vi äta middag hos Daniels mamma idag:) vi gjorde nämligen aldrig det igår.
Jag tror också att jag ska träffa fina Ida idag medan våra kära pojkvänner spelar fotboll eller innebandy:) lite tjejtid behövs alltid!

image description



(iphone update)
Vardagsliv

Just nu!



Stenhårt jobb nu sista timmen:) sen blir d...
Vardagsliv

img_6039 (MMS)

Stenhårt jobb nu sista timmen:) sen blir det hem och äta middag och lite onsdags mys! Antar att det blir naturgodis :thumbup:



Myskväll!
Vardagsliv

Ikväll är jag sugen på en myskväll! Vill baka scones och dricka mjölk punkt slut.
Ibland får jag såna här ryck och hamnar i en mysfaktor. Oftast stannar dessa idéer i mitt huvud för när jag väl kommer hem är jag alldeles för trött för att ställa mig och baka men det vore ytterst trevligt om någon annan kunde göra det år mig hihi:)
Tror att vi ska äta middag hos Daniels mamma idag (hoppas på chili con carne).




hjärta
Vardagsliv

img_4631 (MMS)

Louise du gjorde verkligen min dag!



Lussebulle:)
Vardagsliv

God morgon!

Vilken härlig dag det ser ut att bli, men kallt är det. Idag är jag mycket gladare och piggare och jag hoppas verkligen att det förblir så!
Påväg till jobbet åkte jag med Johanna från brunna till karlberg och vi pratar alltid om massa intressanta saker:) idag handlade det mycket om flytt. Vill verkligen flytta hemifrån så fort som möjligt så att man slipper åka mellan två ställen. Jag vill ha alla mina saker på en och samma plats! Och jag blev ännu mer sugen när vi kollade på zätas nya lägenhet igår.
Vet ni vad jag fick syn på nyss? En lussebulle:) pressbyrån har börjat sälja lussebullar och jag blev helt till mig! Tror inte att jag har bakat en enda lussebulle i mina dar så i år blir det premiär:) jag var tvungen att ta kort på dessa godingar för var för mätt för att äta dom.



Mot jakobsberg
Vardagsliv

Nu har jag äntligen lyckats lugna ner mig några kilo. I panik pratade jag med Susanne och Chribba för att få support angående mobilen och tillslut löste det sig:D tyvärr håller det dåliga humöret i sig..
Just nu sitter jag i bilen påväg till jakobsberg. Vi ska hämta upp Lisette för att hon ska hämta ut sin nya iphone, grattis! Eller det kanske är fel läge att säga det när min telefon precis har krånglat? Och sen ska jag hem till moster och uppdatera min lur. Behöver hjälp eftersom att jag inte alls är teknisk av mig;)



Mobil helvete!!!
Vardagsliv

Så då slutade mobilen att fungera också! Vilken toppen dag det har varit idag..Fan jag orkar inte lämna in den igen och vänta i två veckor för att få tillbaka den. Jag förstår inte ens vad som hänt? Helt plötsligt la den bara av och jag har provat att ladda den men ingenting fungerar. ÅÅÅÅ jag får DAMP!


Nu är lunch rasten slut tråkigt nog och ja...
Vardagsliv

img_5106 (MMS)

Nu är lunch rasten slut tråkigt nog och jag ska ner och inta min plats:) dags att bygga om lite i butiken!



Åå nu vet jag vad jag glömt att dela med m...
Vardagsliv

img_6357 (MMS)

Åå nu vet jag vad jag glömt att dela med mig av! Jag vann en tävling på jobbet:) varje vecka har vi en liten sälj tävling för att motivera personalen till att vilja sälja mer. Och när man lyckats sälja någon av veckans produkter får man en poäng och den här veckan fick jag flest:) jag vet inte vad jag vunnit än men det får jag snart reda på. Hoppas det är bio biljetter så att jag kan gå och se twilight! Det är iofs ett måste och jag ska gå vilket som:D



Ett klagande inlägg!
Vardagsliv

Hej igen!

Jag kan börja med att kasta skit på SL. Herregud vilket j*vla system! Jag blir riktigt irriterad, jag menar vi betalar 100 kr mer i månaden och ingenting blir bättre i kollektiv trafiken. Inte för att jag har något emot att betala den där hundringen extra för hur mycket skulle det inte kosta att åka bil varje dag men om dom tar extra betalt borde vi resenärer få något i gentjänst? Håller ni inte med?
I morse när jag var påväg till jobbet var jag som många andra väldigt trött och tycker att det är helt perfekt att det går extra tåg till tumba och upplandsväsby på morgnarna så att många fler kan få sittplatser. Men inte idag inte, alla extra tåg var nämligen inställda och inte nog med det så var ordinarie tågen korta och dessutom gamla. Det var liksom proppfullt på perongen och på tåget stod vi som packade sillar..plus att det var stopp signal överallt. Och när vi närmar oss min station (karlberg) så inträffar ett sjukfall längst bak på tåget. Åå vad glad jag var i morse!


Underbart med häststinkande ruttna tåg!


Gääääääääsp! Sitter på bussen påväg till j...
Vardagsliv

img_9836 (MMS)

Gääääääääsp! Sitter på bussen påväg till jobbet nu, skulle verkligen behöva en morgon kaffe trots att jag inte alls gillar det:) Skriver när jag har vaknat till.



Jag vill åka hem!
Vardagsliv

Jag känner definitivt att jag har jobbat klart för idag. En timme kvar och jag håller på att hungra ihjäl! Undra vad det blir för middag idag Daniel :) Denna vecka kommer att bli en lång arbetsvecka för på lördag jobbar jag också och veckan efter denna likaså :( Men det är pengar och jag ser alltid positivt på det! Detta innebär också att jag ska försöka ta det lugnt (så gott det går) med festandet, eller jag ska iaf inte gå ut på fredagar! Jag börjar bli för gammal för att orka festa två dagar i rad..hehe!
Nåväl denna helg var för mig väldigt rolig! Eller egentligen var det bara fredagen som var rolig men hela helgen i sig har varit skön:) I fredags efter jobbet åkte jag och Daniel hem till hans mamma där vi åt en god middag och drack vin. Efter några timmar fick vi herrbesök och en förfest vari full gång;) Runt halv 12 tiden tog vi en taxi till kära Riddar Jakob och där stannade vi hela kvällen. Daniel gick hem en timme innan mig och efter mycket om och men stannade jag kvar med Isabell och dansade som aldrig förr, vi hade skit kul!
 Och att det var maskerad där missade jag totalt! Tror inte att jag la märke till en enda utklädd människa trots att jag har sett på bilder efter att en person till och med var utklädd till häst (?).


Christoffer Göthe, Isabell Sjöö & Sandra Lundqvist


.
Vardagsliv



Ett besök på kyrkogården fick det bli i lö...
Vardagsliv

img_8846 (MMS)

Ett besök på kyrkogården fick det bli i lördags innan jag intog viloläge i soffan! Var totalt slut efter fredagen på mp..men kul hade jag:)



You know your in love when the hardest thing to say is goodbye.
Vardagsliv



Helgen i ett nötskal:)
Vardagsliv

Denna helg fick jag inte mycket vettigt gjort! Slänger upp lite bilder så att ni får ett smakprov:) Berättar mer sen, är påväg till jobbet nu.


Calle och Jimmie drar igång dans movsen;)
image description
Kalén påväg in till mp, han blev lite kissnödig.
image description
I Taxin

snyggis Danne:)
image description
Kalén


Anonym: Fin :) vart har du köpt tröjan på sista bilden ? Jätte fin :)
Vardagsliv

Svar: Tröjan är från H&M :)



Look into my eyes and I own you
Vardagsliv

God morgon hjärtan!:)

Äntligen fredag! Jag har längtat något otoligt till denna dag, dels för att jag har blivit frisk nu:) (och med det menar jag att jag inte har feber längre men hostan sitter i) och dels för att det är helg och jag är ledig.
Jag sitter just nu på jobbet och finslipar på mina ansvarsområden. För er båtintresserade är det ett måste att besöka butiken!
 Idag har jag inga större planer förutom att jag vet att jag inte vill sitta hemma. Är sugen på en fet utgång i stan men vet inte vad min kropp tycker om det, det återstår att se:)
Funderar på att ta ett långt bad när jag slutat och skrubba bort veckans arbetsdamm! Vad ska ni göra idag?



Tråkig bloggdag idag! Är för trött för att...
Vardagsliv

img_7328 (MMS)

Tråkig bloggdag idag! Är för trött för att skriva nu så jag ska hoppa i säng och kolla på någon serie;) Måns är nyduschad och kammad och ligger alldeles mysig bredvid mig:) jag tänkte svara på frågan om vart min tröja var köpt i morgon, det är nämligen inte min så jag ska kolla upp det!:) god natt på er.



Kontoret
Vardagsliv

Hej hopp gummisnopp!

Fullspäckad arbetsdag idag. Jag har avbetat ett medarbetat samtal på en och en halvtimme och det gick verkligen super. Jag sa allt jag tyckte och tänkte och jag fick väldigt bra kritik tillbaka, alltså positiv!
Just nu sitter jag på kontoret och arbetar med diverse saker:) Ikväll sover vi hemma hos Daniel, tror att han ska spela innerbandy vid halv 9 så jag får ha kvällsmys för mig själv. Tror att jag köper hem naturgodis och coca cola :thumbup:.


Påväg hem från jobbet nu!
Vardagsliv

img_1514 (MMS)

Påväg hem från jobbet nu!



Tomten jag har varit snäll i år.
Vardagsliv

Nu är det inte alls långt kvar tills jag fyller 20 år. 20 fucking år! Det finns i stort sätt ingen annan ålder som i framtiden kommer att betyda något längre, när man är 20 är liksom allt fullbordat. Jag får gå på krogen och jag får köpa min egen dricka på systembolaget. Jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att fylla år så sent på året på grund av att jag älskar födelsedagar och fick gå ut på krogen sist..men nu är det bara positivt, jag kommer alltid att vara yngst:D När alla andra fyllt 40 är jag fortfarande 39!
Och inte nog med det så är det julafton snart, och jag har inte gjort någon önskelista än :O. Den brukade vara klar i sisådär augusti förr om åren. Så jag tänkte göra en gemensam önskelista för min födelsedag samt julafton!
Men det gör jag inte nu ;) Sug på den ni.



Jobb 8-16
Vardagsliv

Hej bloggen!

Idag var det ord och inga visor. Sov som en gud inatt och vaknade med ont i ryggen..tror att jag sovit i springan mellan två madrasser. Jag har en jätte stor säng med två bäddmadrasser så ibland blir det en glipa när jag rullar runt. Somnade runt 9 igår tror jag :O Förstår ni, jag är slut som människa!
Idag ska jag och Daniel försöka hitta på något. Dock har jag ingen fantasi just nu så vi får se vad vi gör:)






Jag älskar min lillasyster!



Visste ni?
Vardagsliv

Visste ni att jag egentligen skulle bli veterinär? När jag skulle börja i första ring kom jag in på en djurskola ute i bro (säbyholms djurgymnasium) och där gick jag i en dag innan jag fick panik! Eftersom att jag var en fjortis på den tiden kunde jag inte hantera alla "emos" som gick där haha..petnoga som man var då;)
men det var inte den enda anledningen. Bussen ut dit gick nämligen typ bara tre gånger om dagen så dom dagarna man slutade tidigt var det bara att glömma att åka hem. Man fick ta tillfället i akt och plugga på skolan..plus att jag och min dåvarande bästa vän Elin (som också var fjortis) hamnade i två olika klasser och det fann ingen chans för oss att byta..
Så andra dagen "sa jag upp mig" och vips så stod jag där utan skola. Men som tur var ringde min mamma till UBG och dom tog emot mig med öppna armar. UBG satte nämligen igång fyra dagar senare än säbyholm så jag slapp missa något:) Och se på mig idag, jag gick ut med väldigt bra betyg och har fantastiska vänner!


Fjortis Sandra


Dessa härliga blommor fick min moster av e...
Vardagsliv

img_8215 (MMS)

Dessa härliga blommor fick min moster av en kund förra veckan på jobbet, jag vill också ha blommor på jobbet!



I love the way you lie
Vardagsliv

Äntligen kunde mitt inlägg publiceras:) Jag har haft problem med det hela dagen och att publicera ett inlägg från mobilen har inte varit en lätt match..nåväl nu fungerar det så jag ska sluta klaga!
Om bara någon timme slutar jag, det ska bli så skönt att få komma hem. Idag har det nämligen varit ett långt jobbpass 8-19. Ikväll blir det thaikäk som mamma så snällt har handlat hem:) Jag hoppas också på att få skjuts från jobbet (så Jenny om det ser det här fråga Helena om ni kan åka runt 7:) ).


Gammal och suddig bild på mig och Sara


1 november 2011
Vardagsliv

För exakt ett år sen vid den här tiden var jag på Arlanda i väntan på att planet mot Thailand skulle avgå och där skulle jag få stanna i tre månader! Det är läskigt vad tiden går fort. Idag sitter jag på mitt jobb i väntan på att få åka hem och äta thaimiddag med min familj, iofs är det väldigt tacksamt det med. Förhoppningsvis har jag snart en ny resa att se fram emot den kommer att bli minst lika rolig!

För ett år sen

Första promenaden i vattnet, burrr!

blek och fin!



Elefantridning

Klappa tigrar



Fina Ebba och Tilde som vi lekte med varje dag:) plus en liten kille som bodde på vårat område.

Jag och simon

Jag avnjöt en och annan pedikyr

Vin kvällar på Baan Lisa

Dragshow

Koh Tao



marknader

Hilton hotell





Bangkok



Julafton

Nyår





Nästan hemgång bruna och fina

party



Hej Sverige


Tisdags morgon..
Vardagsliv

img_3624 (MMS)

Man blir inte direkt pigg och glad av att stå och vänta vid en sån här busshållsplats på morgonen..