Sista julmaten
Vardagsliv

Jag och therese sitter och mumsar i oss julknäcke med julskinka:) yummie



Hej
Vardagsliv

Hola amigos!:)

Vilken lättnad det är att inte behöva gå upp till en fruktansvärd alarmsignal! Men jag vaknade av mig själv runt 9 ändå:) skönt! Jag har redan hunnit med massor den här morgonen. Gjort frukost, tvättat, tagit en promenad med therese, lekt med Måns och gjort mig i ordning:) alldeles strax ska jag övningsköra till Jakobsberg för lite raket shopping och gå på bolaget och efter det ska jag och Daniel till stan. Ikväll vet jag inte alls vad som händer men något ska jag nog göra!
På återseende:D



Nu har vi suttit bänkade framför tvn i en ...
Vardagsliv

img_4624 (MMS)

Nu har vi suttit bänkade framför tvn i en timme utan något bingospel..men vi ger inte upp:) Jag säger god natt nu! I morgon ska jag upp tidigt och övningsköra:)



"he doesn't care what anyone thinks as long as you're happy"
Vardagsliv

Rubriken har inget med texten att göra men jag kände för en fin rubrik:D Om 10 minuter stänger vi på jobbet och jag ser fram emot en myskväll framför tvn med min käreste. Vi ska åka förbi hos mig en snabbis för att hämta upp lite saker sen slänger vi fram bingolotterna på bordet:) Vi ska spela på två lotter var! Viktigt att vinna.

image description


Mobillös..
Vardagsliv

Jag är verkligen helt totalt handikappad och osocial utan min mobil punk.slut. Jag glömde den hemma hos Daniel igår kväll och det var inte en lätt match att klura ut hur jag skulle vakna i morse..och jag hade inte heller koll på hur mycket klockan var eller när mina tåg till jobbet gick. Men nu är jag här och jag kom i tid:) En annan jobbig sak är att jag inte kan mobilblogga..det går så snabbt och är så smidigt! Plus att nu kan jag inte lägga upp några bilder:( Suck!

Jag tänkte bara informera er om att ikväll blir det bingolotto för fulla muggar. Ett glas vin och lite snacks till det så är kvällen lyckad! I morgon är jag ledig men jag ska ändå upp rätt tidigt för att fixa lite:D Jag tycker inte om att sova bort mina lediga dagar. Jag och Daniel ska åka in till stan och shoppa lite i morgon efter att han slutat jobba.


Nyårsklänning
Vardagsliv

Gosh vad jobbigt det är att hitta rätt utstyrsel till olika tillfällen när aldrig storlekarna finns! Jag hade verkligen tur att jag hittade denna nyårsklänning. När jag kollade första gången om den fanns inne i min storlek gjorde den självklart inte det men bara någon dag efter fanns den i xs :) När jag kollade i förrgår igen fanns den inte kvar. Så det är verkligen dags att fixa sina kläder inför det nya året nu. Som tur är har jag hunnit få hem den och den är urläcker! Dock glittrar den av sig väldigt mycket eftersom att den är superglittrig i verkligheten. Men jag sprayade hårspray på den så nu är det problemet löst:D Tänk er denna klänning (som är snyggare irl), mina skyhöga beiga pumps, snyggt sotade ögon med lösögonfransar och röda läppar..mmmm! Tur att jag var ute i god tid.



29/12 torsdag
Vardagsliv

God morgon:)

Shit vad jag är sämst på att uppdatera, fyfy! Det har tyvärr blivit så dom senaste dagarna men jag har ingen annan att skylla än mig själv. Igår var jag ledig från jobbet och snacka om att det var skönt. Speciellt nu när jul och nyår inte ligger så bra till. Men jag hade mycket på schemat ändå. Jag övningskörde två gånger, lagade mat, städade, passade lillasyster och åkte och hälsade på Daniel på jobbet:D Visst är jag en snäll flickvän!
I morse var jag och övningskörde igen och under dagen idag ska jag boka uppkörning/teoriprov :D Shit vad pirrigt! Den 10 januari ska jag köra halkbanan på gillinge, alla som kört den säger att det är roligt så det ska nog inte vara några problem. Men ändå blir jag lite nervös :S Bara jag inte glömmer att ringa och boka idag, så glömsk som jag är!


God fortsättning allesammans!
Vardagsliv

Hej på er och godfortsättning! 

Jag kan börja med att berätta att jag inte har gått i graven. Denna efterlängtade långhelg var verkligen välbehövd men resulterade i att bloggen också fick ta långledigt!:) Lika bra för jag har haft fullt upp. Min julafton var väldigt mysig och trevlig. Dagen började tidigt hemma hos mamma med julklappsöppning och därefter åkte jag och Jenny hem till pappa. Vi åt julfrukost/lunch och öppnade mer julklappar:) Lagom till Kalle Anka fick vi skjuts hem till Björne där jag firade julafton tillsammans med mamma, Jenny, moster, Chribba, Tiina och Björne. Vi åt jätte mycket julmat (and I love it) och umgicks. Runt tio snåret åkte jag hem till Daniel för att avsluta kvällen där med ytterligare lite paketöppning och god dricka. Hoppas ni också haft en jätte mysig jul med massa god julmat!

Juldagen som många vet innebär utgång! Och denna gång var inget undantag, iaf inte för mig och mina vänner:) Jag och Daniel åt god middag uppe på Alexandra och gick sedan vidare hem till Lisette där våra vänner börjat förfesten. Medan alla gick till sportbaren åkte jag till MP för att möta upp Mathilda & CO. Min kära syster och Victoria var också där och likaså väldigt många andra bekanta ansikten!:D Jag hade en toppen kväll som slutade med att garderobsperonalen inte kunde hitta min väska och känslig som man är på fyllan blev jag hysterisk och började gråta..! Nåväl, igår hade vi en mini julafton med min lillasyster felicia och åt en jätte god slottsstek till middag. Kvällen avslutades framför tv med massa onyttigheter:D
Lite små segt att komma upp i morse men efter ett litet tag var jag på gång. Körlektion 7.55 och läkarbesök klockan 10 så jag hade inget val! Jag har nämligen åkt på urinvägsinfektion..och det är inte roligt! Det svider och blod i kisset:/ buhuu..























Asså hahhaa
Vardagsliv



Världens bästa mamma fyller år idag!
Vardagsliv


Idag fyller min älskade mamma 39 år! Mamma jag älskar dig så otroligt mycket och du är bäst. Vi ska göra din dag grym idag och ge dig allt du förtjänar. Love you!



Sms funktionen strulade igår
Vardagsliv

Som ni kanske förstod var det inte meningen att mitt "godnatt" inlägg skulle komma upp nu. Det skulle självklart publiceras igår ikväll. Iaf så hade vi det jätte mysigt med lite vin och julmusik. Till en början var det jag, Jenny, Daniel, Louise, Micke och Johnne som satt och pratade men det slutade med att jag, Jenny och Daniel spelade in hur roliga videofilmer som helst. Om ni inte har appen funny mirrors ladda ner den nu! Fyfan vad roligt det är :) Jag ska lägga upp ett videoklipp här lite senare och då kommer ni förstå hur roligt vi hade! :D


23 december
Vardagsliv

God morgon hörrni! Wow tänk att det redan är den 23 december idag och i morgon är det julafton :D Trist bara att det är plus grader ute och det finns rinsk för att snön ska smälta bort under natten..vad är en julafton utan snö liksom! I morgon ska familjen vara hemma hos Björne (min mosters killes bror) och äta massa gott och umgås. Men på morgonen ska vi förbi pappa en sväng och ha en mini julafton. Alltså jag kan inte sluta tänka på den goda maten som kommer att serveras i morgon, jag dör av längtan!:)
Idag jobbar jag 10-19 och det är lite sisådär men sen får jag lång helg woop woop! Börjar inte jobba förens på tisdag igen men jag antar att det är så för dom flesta. Efter jobbet ska jag direkt hem och fira min underbara mami som fyller 39 år idag. Det kommer lite folk hem till oss ikväll och vi ska äta middag och ta ett glas men det kommer inte att bli allt för sent I hope, jag måste vara pigg och fräsch i morgon:D



Godnatt kära ni! Sitter hos Daniel och dri...
Vardagsliv

img_4497 (MMS)

Godnatt kära ni! Sitter hos Daniel och dricker ett glas vin med Daniel och syster min. Vi hörs i morgon puss!



Nu är jag påväg hem från jobbet..finaly! D...
Vardagsliv

img_5355 (MMS)

Nu är jag påväg hem från jobbet..finaly! Det har varit fullt upp så det är därför jag inte har bloggat nått. Idag har jag jobbat både på kontoret och i butiken och dagens höjdpunkt var lönespecen:D  Innan jag går hem ska jag möta Jenny i centrum och ta en snabb tur förbi solarieöarna. Det är verkligen på tiden! Jag känner mig super ofräsch när jag är såhär blek!:O måste få lite färg inför jul och nyår också men jag kommer nog vara tvungen att använda fusk, BUS!:)



Körlektion nr 6
Vardagsliv

God morgon!:)

I morse vaknade jag upp seg som en sengångare och i mörkret klädde jag på mig omatchande kläder och två olikfärgade strumpor..det är inte lätt när man är trött!
Klockan 8 hade jag min sjätte körlektion och det märktes att jag var lite ringrostig, det var liksom tre veckor sen jag körde sist. Men nu är det bara att nöta på! Jag får inte glömma att boka gillinge snart också, jag borde egentligen göra det idag. Men jag tar nog det till nästa vecka:)
Igår var jag och Daniel i kista för att handla klart dom sista julklapparna, det känns riktigt skönt att inte behöva tänka på det längre. Nu fattas det bara att slå in alla klapparna. Tycker inte ni också att det är skönt att ha en sak mindre att tänka på? Nu slipper jag springa runt i all julstress! Föresten så har jag inte varit inne i stan något på senaste tid så jag har inte hunnit kolla på julskyltningen..NK brukar skylta hur fint som helst:D det är så mysigt att bara strosa omkring och kolla på vår fina stad!

En mössa jag köpte sist vi var i Kista



Julhandla det sista
Vardagsliv

Nu ska jag stänga på jobbet och efter det rör vi oss mot kista för att handla dom sista julklapparna:) Hoppas vi hinner för vi har ganska mycket att handla! Som tur är har dom öppet till 22 :)En matbit blir det också för jag är vrååål hungrig.

Vi hörs när jag kommit hem, puss och kram hela dan!


Egoboost
Vardagsliv

img_8605 (MMS)

Egoboost



Nytt in
Vardagsliv

Här har ni dom! Jag har bara hunnit använda bootsen och dom var riktigt sköna. Pumpsen är väl inga skor att rekomendera på vintern då klacken är relativt smal men snygga är dom med röd sula. Jag är supernöjd! :D

image description
DinSko
image description
Have2have


Frukost à la take away:)
Vardagsliv

Idag tänkte jag prova något nytt! Jag köpte en grekisk wrap inne på pressbyrån och jag har absolut ingen aning om den är god. Men det låter ju gott:) sallad, kycklingfilé, fetaoströra och paprika. Annars är det bara att gå hungrig hehe..



Jag borde ha godisförbud!
Vardagsliv

Jobbet levererar:) och det är svårt att hålla fingrarna borta. Ibland har vi otroligt snälla leverantörer!



Mina nya skor
Vardagsliv

Hej på er!

Jag la upp ett inlägg igår kväll som aldrig publicerades..det var bland annat två bilder på mina nya skor:) men jag lägger upp dom igen så fort jag fått tillgång till en dator.
Sovit som en stock har jag gjort även denna natt dock har några tråkiga drömmar besökt mig! Jag vet inte varför men nu på senaste tiden har jag drömt massa konstiga drömmar?!:O nåväl, dagens planer är iaf att handla klart dom sista julklapparna! Skönt att inte få allt klart precis i sista sekund även fast jag inte är långt ifrån:D



För mig är du underbar, jag älskar dig öve...
Vardagsliv

img_2115 (MMS)

För mig är du underbar, jag älskar dig över hela mitt hjärta<3



Inspiration
Vardagsliv

Nya resårsängar till otroliga priser

Nya Continental Sängar- Lagervara

Säng Göteborg




Att ha sängen i mitten av sovrummet är otroligt snyggt om det görs på rätt sätt och inte utnyttjar ytorna runt omkring fel. Färgvalet är otroligt viktigt och för mycket plotter blir aldrig snyggt!
 
Modern Divansoffa

ELEGANTA Soffan NOVA SOFT HÖRNMODELL


I mitt hem ska det vara stilrent och om jag själv skulle få välja skulle skulle det inte finnas några små onödiga "saker" alls.


Hall







Svart/vitt stilrent kök är ett måste






Och badrummet ska vi inte tala om, hur viktigt är det inte att kunna slappna av i ett varmt bad/dusch. Jag älskar designade handfat och badkar och hur allt matchar (handdukar, tandborstsmugg, tvålpump osv.).

Som ni märker älskar jag svart och vitt och för mig får gärna hela mitt hem bestå av dessa färger. Någon färgklick här och där är aldrig fel men absolut inte för mycket! (Bilder tagna från google och blocket)




Mumsfillibaba:)
Vardagsliv

img_8606 (MMS)

Mumsfillibaba:)



20/12 tisdag
Vardagsliv

Hej bloggen!:)

Jag har haft en enorm otur idag..klockan 01 inatt vaknar jag i panik och kommer på att jag har en körlektion klockan 10.50 idag men klantig som jag är så har jag glömt att avboka den eftersom att vi har utbildning idag igen på jobbet. Så när jag i morse ringer och avbokar påpekar han på trafikskolan att jag kommer att få debitera det:( självklart! Verkligen en bra start på dagen, en körlektion kostar liksom 600 kr..aaarghh!
Nästa överraskning (eller det var egentligen ingen överraskning eftersom att det var halt ute och har snöat inatt) var att tågen var tråkigt mycket försenade :O. Så jag kom en halvtimme försent till utbildningen.
Men nu har jag iaf suttit här och lyssnat i 4 timmar så min röv värker lagom mycket! Snart är det lunch, skriver då.



Dags att inta sovläge!
Vardagsliv

God natt kära läsare, nu är det dags för mig att kurera mig i sängen. En ny dag i morgon och jag vill vara pigg! Jag jobbar 8-19 på grund av utbildning..lite jobbigt!
Just nu vill jag bara slänga datorn i väggen och aldrig mer ta upp den. The sims fungerar fortfarande inte och jag blir tokig. Jag förstår verkligen inte vad felet är :O
Nej nu går jag och lägger mig. Natti!


CHICY
Vardagsliv

Jag tänkte bara rekomendera en sida som säljer underbara saker! Fantastiskt söta toppar har jag hittat där och när jag får tid ska jag klicka hem några, CHICY.se.


Och så var det snart jul!
Vardagsliv

Ja allt detta prat om julafton (jag är inte mycket bättre själv) har gjort så att jag längtar ihjäl mig! Det är liksom bara 5 dagar kvar men trots att jag inte riktigt har hamnat i någon julstämning än, jag menar vi har inte hunnit julpynta något alls hemma och det började snöa idag så längtar jag. När man var liten längtade man till att få öppna alla klappar som låg under granen men nu längtar jag efter den underbara julmaten (jag skulle kunna dö för julmat!) och efter att få umgås med familj och vänner. Självklart hör klappar till, det är lite av hela grejen. Att kolla på Kalle Anka och sen gemenamt öppna julklappar:)
I går innan visningen var jag och Daniel och julshoppade. Vi handlade massa julklappar men vi är lååångt ifrån klara! Dom sista får vi ta någon gång i veckan.



Måndags lycka!
Vardagsliv

God morgon på er! Har ni hunnit kolla ut än? Det här har jag väntat på i jag vet inte hur länge:) lite besviken var jag när det endast var slask och inte ett enda skopar kunde hålla fukten och allt blött borta. Men nu börjar det likna nått! Såhär Vid jul och nyår tycker jag att vägarna ska vara täckta av snö men sen kan det gärna försvinna över en natt.
Jag lyckades aldrig få igång spelet igår och det är sjukt irriterande! Någon spel/dator kunnig som vet vad det kan vara för fel? Varför lägger hela datorn av när jag ska börja spela? :O Annars får jag väl lämna tillbaka skiten..

Jobb idag 10-19 Därefter en långpromenad med vovven.



The sims fungerar inte..åå jag blir tokig!...
Vardagsliv

The sims fungerar inte..åå jag blir tokig! Jag har suttit i två timmar och försökt spela men så fort jag ska skapa en gubbe osv så dör hela datorn..suck!



Trött söndag
Vardagsliv

Hej mina vänner!
Igår hade vi det jätte trevligt hos familjen Hedgren! :) Släkt och vänner var där för att fira Louise som fyller 18 på onsdag. Grattis i förskott baby! Vi var där redan vid 4 på eftermiddagen så när klockan blev 12 kände vi att det var dags för hemgång. Det bjöds på mat och dryck och efter några timmar var det fullt tjohej på "dansgolvet".
Idag vaknade jag och Daniel konstigt nog klockan 8 så vi passade på att gå upp då ist för att ligga och dra oss och bli ännu tröttare. Vi städade, åt frukost och klockan halv 11 var vi i full gång med julklappsshopping. Ett par skor rikar blev jag också:) Lycklig tjej! Jag ska verkligen försöka lägga upp bilder på alla mina nya saker jag införskaffat dom senaste veckorna.
Just nu sitter jag och ska precis installera the sims 3 plus husdjur som jag unnade mig idag! Jag kommer att bli en liten spelnörd som aldrig kan slita mig ifrån datorn:) The sims är nog det enda datorspel jag gillar och då menar jag verkligen det. Jag kan sitta i flera timmar och spela. Jag ska printa mitt fina hus sen och mina gubbar när jag kommit igång. Jag kanske gör en gubbe som liknar mig själv och skaffar en liten hund vid namn Måns :D
Klockan 13.45 idag var vi på ännu en lägenhetsvisning här i brunna. Det verkade vara många som var intresserade av den så vi får se om det blir någon budgivning. Nej nu ska jag fortsätta med installationen, hörs om ett litet tag!






Partyprinsessa!
Vardagsliv

img_4047 (MMS)

Partyprinsessa!



.
Vardagsliv

FYFAN!



Ännu en lägenhet
Vardagsliv

Just nu är budgivningen i full gång på lägenheten som vi var och kollade på i söndags men vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska vara med eller inte?! Perfekt lägen men ändå..det har nyligen kommit ut en lägenhet som eventuellt är intressant. Men flytta det ska vi:)
Nåja mina vänner, hur ser er fredag ut? Jag ska nog bara hem och ha fredagsmys! Det är möjligt att vi lyxar till det med kina buffé :thumbup:


Passa på!
Vardagsliv

Jag har värsta grejen att dela med mig av! Jag fick tipset och blev inspirerad av en annan bloggare. Det är nämligen en hemsida vid namn members som har olika erbjudanden till STÖRT bra priser! Bland annat erbjudanden från NELLY och just nu på deras skor, och vem gillar inte det? Jag ska beställa hem ett par likadana skyhöga klackar från NELLY som jag redan har därifrån för dom kostade bara 99 kr nu??!!! Så ifall mina går sönder här hemma har jag ett par i reserv, jag älskar verkligen dom!
Men om ni vill bli medlemmar på egen hand tar det upp till ca tre dagar att bli "godkända" och dom olika erbjudandena gäller bara i någon dag (skorna från NELLY gäller i två dagar till) och för att ni ska slippa behöva vänta och kunna ta del av erbjudandena på en gång plus att ni får 50 kr att handla för om ni blir medlemmar genom mig (så om ni skulle vilja ha dom där skorna jag tänker köpa kostar dom med era 50 kr rabatt bara 49 kr nu, bra va?). Skicka bara er mejladress så får ni snabbt ett mejl tillbaka med en länk som ni klickar på och vips så är det klart:) fyll i ILIKEMEMBERS som rabattkod!

Hoppas ni gillar det!

Dessa skor är bland annat med på sidan och alla kostar 99 kr nu!



Fredag 16/12
Vardagsliv

Godmorgon fredag! äntligen är du här:D

Igår somnade jag hur tidigt som helst och sov hela natten, skönt! Och mätt var jag också. Det är nog inte bra att äta sådär mycket som jag gjorde..bullar, naturgodis, lussebullar, choklad plus middag! Och allt inom loppet tre timmar:S
Men innan jag somnade hann jag göra lite saker också. Jag fikade på tastys med therese, gick på lång promenad med Louise och beställde hem lite julklappar:) det är nog "the thing" att beställa hem årets julklappar från internet! Men jag har nog inte riktigt fastnat för det än men så småningom, hur smidigt som helst egentligen:)
Nu sitter jag på tåget påväg till jobbet och klockan 16 får jag helg! "Isasha don't you know " spelas för fullt i mina hörlurarna. En gammal klassiker:D


Fina Therese igår på Tastys!

Ha en fin dag allihopa!



Spyyyyy färdig!
Vardagsliv

Herregud vad mätt jag är!:O det känns som om att jag ska spy vilken sekund som helst..eeuw! Jag hatar den känslan och ändå tröck jag i mig mer bullar osv. Och som om att det inte räckte ska jag möta therese nu på en fika i jakobsberg, jag kommer rulla hem:)



På utbildning
Vardagsliv

Jag har precis tryckt i mig en tallrik lunch och nu kämpar jag i mig, choklad, naturgodis och bullar:)
Härnäst är det en ca två lång utbildning om värmare! Vi hörs efter



Vill ha!
Vardagsliv



Direkt LÄNK


Jobb och utbildningskurs
Vardagsliv

God morgon kära bloggläsare:) I natt sov jag som en gud! Jag somnade runt 22 (?) och vaknade redan klockan 5 :O iofs inte självmant. Daniel väckte mig och höll mig vaken ett tag (A) men sen somnade jag om ganska snabbt och klockan halv 7 ringde alarmklockan..Så idag är jag utvilad!
Jag jobbar 9-17 idag och klockan 14 har vi utbildning här på jobbet, kan vara ganska roligt med lite omväxling:D När jag slutat ska jag eventuellt möta upp Therese på en fika. Jag måste bara dubbelkolla så att baby mår bra och orkar passa lilla vovvsingen ett tag till.



/Love Sandra



Jobbet bjuder på eftermiddags fika:)
Vardagsliv

img_8296 (MMS)

Jobbet bjuder på eftermiddags fika:)



Onsdag
Vardagsliv

Hej på er! Hur mår ni en dag som denna? I morse vaknade jag inte alls utvilad..Daniel har legat i väldigt hög feber hela natten och svettats på mig och sprungit upp mitt i natten på grund av akut illamående, stackarn!:/ Det känns som om att vi är sjuka hela tiden? Vi måste börja äta vitaminer och nyttigare mat plus att jag måste kombinera det med träning!

Juste! Jag har totalt glömt bort att mina vrålsnygga skor har kommit från hav2have :) Jag fick dom av min syster när jag fyllde år, ni vet dom där jag önskade mig? Men jag var tyvärr tvungen att byta storlek..snyft! Men nu har dom iaf kommit och jag måste hämta ut dom innan dom åker tillbaka till lagret! Jag kanske kan slå två flugor i en smäll och övningsköra till Jakobsberg? Vi får se.


Filmmys sådär en lucia kväll
Vardagsliv

Äntligen har jag slutat jobbet, det var f*n på tiden. Shit vilken lång dag det har varit!
Nåväl nu sitter jag på tåget påväg hem iaf, jag stannar en snabbis på konsum för att handla hem lite gott:) det kan behövas. Lite små sjuk känner jag mig också, jag har gjort det sen i söndags morse..skit ont i örat och ont i halsen! Min kropp är inte normal, kanske dags att börja träna?
Jag antar att jag kommer somna med onyttigheterna i famnen så det är lika bra att säga god natt nu:)
God natt och hoppas ni får minst 8 timmars sömn.



Glad lucia!
Vardagsliv

img_2667 (MMS)

Glad lucia!



Kjell Ström
Vardagsliv

Hej hej och hemskt mycket hej! :)

Nu har jag nog äntligen blivit människa och kommit in i dagens arbetsrytm. För tillfället sitter jag på kontoret, vilket jag gillar:) Jag kanske ska satsa på kontorsnisse?! Idag jobbar jag 8-19 så det är lite små segt..och baby ligger hemma och är sjuk :/ jag som vill hem och pyssla om honom!

Jag tänkte berätta för er lite hur gårdagen såg ut. Kjell Ström "hunddoktorn" kom hem till oss för att ändra min och Måns vardag samt få oss att . Som jag tidigare skrivit så är Måns väldigt skällig och drar mycket i kopplet. Självklart hänger ansvaret på mig så jag bestämde mig för att ta hjälp av en hundpsykolog. Runt 11 tiden kom han iaf och han stannade i ca 4 timmar. Och jag säger såhär, det var absolut det bästa som kunde hända just nu! Jag har ändrat min uppfattning gällande uppfostran helt och jag och Måns förstår varandra mycket bättre nu. Redan efter en dag är allt helt annorlunda och Måns är inte alls lika stressad. Lite kan göra mycket och i detta fall gjorde det stor skillnad att bara ändra på promenadsrutinen och byta koppel. Måns drar inte alls lika mycket längre och än så länge skäller han inte:D Men det gäller självklart att fortsätta vara bestämd och inte bara tro att allt är förändrat över en dag. För er som också har problem och är intresserade av att få hjälp ring Kjelle eller gå in på hans hemsida http://www.hunddoktorn.com/ .


pristagare :)
Vardagsliv

Jag har vunnit! Kan ni gissa vad det är?:D jag är rätt så stolt över mig själv *blink*. Minns ni att jag skrev om att vi har veckotävlingar här på företaget? Nu har jag äntligen fått mina två priser!:)



Sleepwalker
Vardagsliv

Gaaah jag vill sova vidare! Varför ska det vara så svårt att kliva upp ur sängen? Det hjälper inte att det är kolsvart ute i stort sätt hela dagen..Jag sitter och väntar på att tisdagsmötet på jobbet ska börja med lucia fika:)
Jag har massa att dela med mig av till er! Det gick superbra igår med hundpsykologen:D berättar mer sen när jag vaknat till liv.



Dagens snabba lunch
Vardagsliv

Består av.. varmakoppen, knäckebröd och vatten



Riskettan tacokväll vin idolfinal
Vardagsliv

Igår var jag väldigt oaktiv här på bloggen. Jag som till och med var ledig från jobbet:O men visst kan det vara skönt ibland att bara vara! Fast riktigt så var det inte, jag hade fullt upp ändå:)
Klockan 1 började riskettan (ni vet den där kursen om alkohol och droger man måste gå för att ta körkort!) och efter det åkte jag och Daniel hem till mammas kille Peter på middag, runt sju rullade vi hemåt och korkade upp vinet och avnjöt en kväll framför idolfinalen:D
trist att behöva gå upp och jobba idag dock!



God morgon:) fifan vad kallt det är ute! J...
Vardagsliv

img_4959 (MMS)

God morgon:) fifan vad kallt det är ute! Jag är nu påväg till jobbet, skriver när jag är framme. Puss



Jag är beroende.
Vardagsliv

Temple run, ladda ner appen nu.



Kroppens trötthets tecken!
Vardagsliv

Godmorgon godmorgon!:)

Vaknade upp och var väääldigt trött må jag säga.Tur att älskling låg bredvid och höll om mig så att allt kändes lite lättare!:)
Igår var vi på julbord med jobbet och det var riktigt trevligt. Eftersom att jag bara jobbar i solna butiken träffar jag inte mina arbetskollegor i dom andra butikerna särskillt ofta så detta var ett tillfälle till att lära känna dom lite bättre. Vi spelade bowling, åt julmat och drack nubbe! En givande kväll med andra ord.
Jag valde att åka hem rätt tidigt för att slippa ångesten att gå upp på morgonen plus att jag ville hem till en varm säng. En del bilder togs under kvällen också, dock kan jag inte ladda upp något från mobilen? :O. Jag gör det så fort allt är i sin ordning!

Vi har lagt ett litet högre bud på lägenheten så jag hoppas innerligt att mäklaren ringer snart och ger oss ett besked:D



Julbord och bowling
Vardagsliv

Nu taggar vi till inför lagbowlingen och julbordet:) om någon timme beger vi oss:)



Utlandsresa
Vardagsliv

Jag kan inte ungå att bläddra igenom mina Thailand inlägg en dag som denna. Jag sitter på kontoret och kollar ut på det slaskiga vädret och saknar värmen. Tänk att i 90 dagar fick jag uppleva paradisets bästa och sämsta sidor. Jag vaknade upp varje morgon utan några som helst bekymmer.
Jag behöver få komma iväg lite, och framförallt så behöver jag något att längta till! Jag har en hel del saker på gång nu som får mig att se framåt och längta men jag vill komma ifrån allt en tag också, se lite nya saker.

Kolla på mina Thailand inlägg genom att klicka på kategorin Thailand till vänster <--






Thingsaboutboyfriends
Vardagsliv



SNÖ!
Vardagsliv

Eller snarare slask:) men nu är det påväg iaf!
God morgon på er föresten:) jag har precis lämnat Måns hos Carro och är nu påväg till jobbet. Idag är det julbord med firman weheey! Jag tror att det kan bli riktigt trevligt faktiskt. Däremot kommer jag inte att bli så långvarig eftersom att jag känner mig lite små sjuk på.

Ångesten angående julklappar börjar smyga sig fram nu, av någon anledning köper jag alltid klappar typ dagen innan? Jag vet liksom redan nu att det är jul om bara några veckor :O Har ni några julklappstips? Själv har jag inte önskat mig något speciellt alla. Kanske börjar bli för gammal? Haha no way!



Here we go!
Vardagsliv

Full rulle på kontoret. Vi började morgonen med morgonmöte där några viktiga punkter togs upp. Eller aktuella kanske jag ska säga:) En kort stund där efter kom chefen ner och gav mig några roliga uppgifter att göra på kontoret! Så nu har jag en hög med papper som jag bör bli klar med idag eller aa nästan iaf. 
Härligt väder bjuds det på också, me like!

Hela dagen har jag suttit och varit spänd på vad mäklaren har att säga, han ska ringa upp oss idag och se om vi har något bud! Håll tummarna :thumbup:


Gårdagens visning:)
Vardagsliv

Jag glömde nästan bort att vi var på visning igår! Och det gick jätte bra:) men i varje rum finns det något som måste göras. Men lägenheten hade definitivt potential till att bli en fin lägenhet:) så vi får se vad som händer nu framöver.



6 december
Vardagsliv

God morgon people;) how u doing? Jag är lite piggare idag men känner mig fortfarande inte helt hundra. Jag verkar ha en tendens att fälla tårar titt som tätt nu när jag är förkyld? Jag är inte alls ledsen och helt plötsligt rinner det en tår.
Men hörrni ÄNTLIGEN har jag fått se snö! Och det ligger kvar lite på backen:D kallare har det också blivit, minus grader?
Jag sitter nu på bussen påväg till jobbet, idag är det tisdag och som varje tisdag har vi möte med frukost:) jag jobbar 8-19 idag.



En timme kvar.
Vardagsliv

Snart får jag äntligen gå hem;)



Trött och förkyld tjej!
Vardagsliv

Hej på er! Hur mår ni? Jag är lite halvrisig, redan igår började jag känna mig sjuk:( nu får det räcka med sjukdagar tycker jag!
En god nyhet som jag vill dela med mig av:) ikväll blir det visning för hela slanten!! Det ska bli roligt att äntligen få kolla på den lägenhet som vi eventuellt är intresserade av:)



It's saturday
Vardagsliv

Hej och hallå!

As usual så finns det ingen motivation till att blogga på helgerna så jag drar ett snabbt inlägg istället:) Igår fick jag och Daniel riktigt goda nyheter angående en lägenhet, spännande! Jag ser verkligen fram emot att flytta hemifrån och det är nu:)
Runt 8 tiden igår hämtade Ida och zäta upp oss för att sedan åka hem till dom och dricka vin framför idol, riktigt trevligt:) Och när idol var slut (som jag för övrigt inte alls har följt flitigt) knatade vi ner till sportbaren och tog några drinkar. För mig slutade kvällen inte alls bra och idag har jag mått piss:/ Typiskt när jag idag skulle hem till pappa och fira att jag och min kära lillebror har fyllt år. Men jag stod ut och vi hade det jätte mysigt. Gott med tårta också:D

Just nu väntar jag på att Cilla ska komma hem till mig så att vi kan börja kvällen med jordgubbsvin och pizza :thumbup:

bilder tagna nyss med min nya dator!








Nu tar jag ett break från mitt arbete och ...
Vardagsliv

img_5349 (MMS)

Nu tar jag ett break från mitt arbete och äter lite nachos. Idag har jag jobbat både på kontoret och i butiken men jag ska nog fortsätta ett litet tag till på kontoret:) Hörs om ett tag!



Min nya dator
Vardagsliv

God morgon alla fina!

Det är svårt att undgå att det är fredag idag men för mig känns det inte som det än av någon konstig anledning, trots att jag är ledig i helgen?! Det känns lite som om att jag inte har koll på dagarna längre och bara kör på med samma gamla vanliga rutin. BORING! Så idag kanske jag ska ta vara på att det är just fredag och att jag är ledig i helgen. Jag och baby ska köpa hem jordgubbsvin och sen får vi se:)

Igår efter jobbet åkte jag, Daniel och Jenny hem till min moster och hennes sambo Chribba för att äta en god nachos middag och cheesecake till efterrätt. Medan magen vilade mellan måltiderna fixade Chribba med min dator, min nya dator!
Jag är ur usel på att ta bilder nu för tiden och framför allt när jag egentligen borde ta bilder. Jag vill så gärna visa upp vad jag fick för fina presenter i födelsedags present men jag tror inte jag kommer orka ta kort på allt:O Bland annat så fick jag pälsvästen jag önskat mig, en dator, skor, mobilskal, presentkort, parfymer, smycken, vin, en rosa glassmaskin med tillhörande hemmagjord glassbok. Ja det finns en del att ta kort på!



Everything I do, I do for you.
Vardagsliv

img_8978 (MMS)

Everything I do, I do for you.



Mys
Vardagsliv

img_0070 (MMS)

Mys



1 december
Vardagsliv

Hej hej hej!

Hur mår ni idag? Jag mår prima ballerina:) jag har precis kört en timme på körskolan och det gick fantastiskt bra. Varje gång jag kör är det något nytt vilket är väldigt spännande men också väldigt svårt! Det är då tur att lärarna är så duktiga som dom är och har tålamod:)
Kan ni förstå att det är första december idag?:O och att julafton bara är ett stenkast bort. Har ni börjat köpa julklappar än? Jag har bara köpt en och har massa kvar.