Bebis verkar inte lika glad som mig över att han ska bli ren och fin!
Vardagsliv



Måns första dusch!
Vardagsliv



Nyduschad!
Vardagsliv


Naaw titta hur liten och ledsen han ser ut..



buhuu




You go boy!
Vardagsliv

Alltså herregud, HAHA! Måns är nyduschad och vad mer behöver jag säga;)
Innan middagen tyckte jag att han behövde bli kvällsfin och det blev han men ni skulle ha sett hur han såg ut!! Jag lägger upp filmer och bilder alldeles strax;)
Mamma har gått till hundgården med Alice och jag och Oliver förbereder oss för kvällsmys. Det är så skönt att komma hem efter en arbetsdag och bara slappa! Men jag får verkligen inte bli någon no lifer, om ni förstår! Resten av veckan slutar jag klockan 19.15 varje dag :/ så det kommer inte att hända så mycket för mig..Vad ska ni göra i veckan?


För en vecka sen när mina läppar fortfarande var stora:(


Please excuse me I don't mean to be rude but tonight i'm fucking you
Vardagsliv

I know you want me, i made it obvious that i want you too, so put it on me, let's remove the space between me and you, now rock your body, damn i like the way that you move, so give it to me, cause I already know what you wanna do!



Hard work work!
Vardagsliv

Nu sitter jag och har lunchrast på jobbet! Vet ni, min fot har börjat göra ont igen..jag hade en läkartid klockan 13.30 idag men jag orkar verkligen inte åka dit och få ett "kom tillbaka om några dagarn ifall det inte har blivit bättre" så jag avbokade. Efter jobbet ska jag möta upp oliver och älsklings måns:) Han var verkligen på hugget i morse och lät så att hela huset vaknade..Dags att han lär sig ett och annat!


Helgens bravader;)
Vardagsliv

Hej alla!:) Jag var totalt ihopsäckad igår så orkade verkligen inte blogga. Det är nog inte så konstigt med tanke på vad jag gjorde i helgen;) I fredags var jag som sagt på MP och hade jätte roligt med fantastiska Mathilda. I lördags låg jag i sängen hela dagen och runt 3 kom Oliver tror jag och vid 5 kom Evangelina hem till mig:) Vi pratade och hade det mysigt och mamma lagade hemma gjorde pizza till oss:) Love it!
Kvällen började i brunna med massa dricka och slutade på MP again:) Jag hade faktiskt lika roligt som i fredags, dock blev det lite väl mycket dricka för mig grymt! Det är inte meningen att jag ska gå ut såhär mycket som jag har gjort men jag hör verkligen hemma på klubbarna;) höhö! Igår fick jag verkligen vad jag förtjänade.


Riddar'n blev en hit;)
Vardagsliv

Hallåå:) sliten chey som skriver detta inlägg! Jobbet gick jätte bra igår, underbara Mathilda kom och hämtade mig som tur var:) Som två stolpskott skyndade vi oss hem till mig och sen hem till henne för att göra oss i ordning inför kvällen:) Vi började hemma hos Tobias som fyller år idag, yeey grattis! Sen tog vi en sväng förbi rickos innan vi gjorde entré på MP. En riktigt lyckad kväll, jag hade verkligen jätte roligt dock blev det lite väl mycket dricka och jag vinglade hem vid 2 :P.
Just nu ligger jag i sängen med vattenglaset i högstahugg, Oliver kommer strax också:)
Ikväll lutar det åt Mp, två kvällar i radd i know;)!!

Dags för en dusch;)



Jag vill äta brunch:)
Vardagsliv

Eftersom att jag börjar klockan 2 idag istället för 12 kommer jag inte ta någon lunchrast för jag vill inte förlora timmar:) Men hur ska jag hålla mig mätt hela dagen om jag bara hinner äta frukost?! Hur underbart skulle det inte vara med brunch just nu:D
Nej men jag får försöka laga en egen brunch, eller en jätte stor och mäktig frukost *blink*.

Vi hörs efter jobbet sötnosar!


Flopp på tv 11
Vardagsliv

Ja jag pratar om Big Brother! Jag brukar alltid älska såna här program, men jag vill inte kolla på 30+! Släng in några riktiga bimbos som kan röra om i grytan lite:) Jag såg första avsnittet igår och det som hände var i stort sätt att människorna inne i huset flippade för att dom inte fick det dom var beroende av typ cigaretter..åå suck! Nej men come on, in med den där killen som tävlar om att få komma in i huset (inte den långhåriga). Där kan vi prata om mediahora!



still sick
Vardagsliv

Hörrni, jag börjar bli lite orolig men också lättad. Min fot har börjat kännas bättre men det är inte borta, det är det som oroar mig..att det onda aldrig går över. Hur kunde det bara komma så plötligt? Jag känner inte för att besöka läkaren igen och slänga bort den där onödiga slanten för att dom ska säga att jag får vänta:O
Om det blir utgång vet jag inte hur jag gör med högklackat, men vem känner sig party utan sina high heels?;)



Uppe med tuppen!
Vardagsliv

Wihoo idag är det fredag! Underbara fredag:D The voice är alltid härligt att inleda dagen med och jag älskar att se på torsdagar (?) när Daniel Paris är med haha! Idag ska jag jobba mellan 14 och 19 för ingen kunde ha Måns innan det..han får absolut inte vara hemma själv! Men den stora frågan är vad jag gör uppe nu:O Jaja så är det väl när man har skaffat "barn" if you know what i mean;)
Mina planer inför kvällen är inte helt hunda än, Therese är sjuk och ska inte ut så mina alternativ just nu är att mysa med henne, parta med Ida som ska ut med Amanda och ligan eller fest med min kära vän Mathilda på MP! Hemma kan jag inte vara ikväll av en hemlig anledning *fniss*.
Igår kväll fick jag ett panik samtal samt ett panik sms av bästis..och jag förstår henne för det var en relativ stor sak hon brusade upp på;) Mer kan jag inte avslöja.


My love


You will remember me!
Vardagsliv

God morgon alla! Idag som alla andra dagar framöver ska jag jobba, jag börjar klockan 12 så det är iaf skönt:) Min morgon fick börja med muffins, det är så gott att jag inte kan stå emot! Oliver ligger fortfarande och sover så jag får göra i ordning frukost alldeles själv:(
Direkt efter jobbet idag (jag slutar klocka 7) åker jag hem till för middag och sen hoppas jag på en myskväll såhär inför kvällen:d

Hörrni vad är det som händer, jag läser runt på massa bloggar om tjejer som mår dåligt och om tjejer som bråkar. Låt oss säga såhär, BE HAPPY!


stå på er brudar!


i like that bom bom bom
Vardagsliv


Någon som vill köpa mig en present?:)


Västerorts djursjukhus
Vardagsliv

God kväll på er;) Idag har det stått jobb på schemat för min del, bra gick det också dock är det lite stressigt inför mässan..Jag jobbar ju med båtar och nästa lördag öppnar älvsjömässan för båtälskare;)
Jag har också varit på västerorts djursjukhus i spånga med måns, han skulle ta sin andra spruta och det gick jätte bra:) Men en liten drama queen är han allt och pep till! I morgon får han vara hemma med Oliver medan jag är på jobbet.

Planerna för helgen är ännu oklara, vad ska ni hitta på?:D


bebis


Miss my baby!
Vardagsliv

Nu har jag fått i mig middag och är jätte mätt:) Vid den här tiden brukar jag somna men nu är jag inte alls trött. Jag sitter och tänker på hur mycket jag saknar min älskling, och det är jätte mycket!:D Måns ligger och sover så nu är det tyst i lägenheten..
Tänk vad fort tiden går, jag har redan hunnit jobbat två dagar och resten av veckan är fullsmäckad. Allt känns redan som vanligt här hemma i Sverige, jag vill tillbaka till Thailand nu! Gud vad jag saknar det underbara landet.



Har det gått en propp?
Vardagsliv

Hej på er! Allt bra?:)
I morse när jag vaknade hade jag olyckligtvis fortfarande grymt ont i foten. Fortfarande lika ont som igår kväll utan förändringar..Jag ringde till min husläkare som direkt hänvisade mig till danderyds akutmottagning, hon trodde att jag möjligtvis fått en propp:O Förstår ni en BLODPROPP! Väl framme på danderydssjukhus sa dom i receptionen att det lät som en propp och att jag var tvungen att besöka läkare direkt..jag behövde inte ens vänta i en minut innan jag var hos läkaren:S Jag hade verkligen en klump i magen för beskedet men som tur är kunde han inte hitta något, puuh. Han som att om det inte hade gått över i slutet av veckan skulle jag återkomma så att dom kan ta prover..Men jag ska nog ringa tillbaka till min husläkare här i jakobsberg i morgon bitti om det fortfarande gör lika ont utan förändringar:(
Mamma har fixat hem kryckor till mig, helt seriöst så kan jag knappt gå:O


Me right now..!!


Jag kan inte gå!!
Vardagsliv

God morgon på er:)Fyfan vad ont det gör och jag har ingen aning om vad som har hänt:O Ska ringa sjukvårdsupplysningnen nu och se vad dom säger..Klockan 12 börjar jag jobbet så måste skynda;)


Finaly big brother;)
Vardagsliv

Så ja! Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till big brother! Vad tycker ni om premiären igår? Jaja vi hörs i morgon om jag nu kan gå på min fot..Ps. Kladdkakan var jätte god:D

Puss



Aj aj aj
Vardagsliv

Alltså min jävla fot, den är helt svullen:O vad har hänt:( Jag ska dränka mina sorger i kladdkaka (tjockis!). Mamma har bakat idag:D Underbart huh?


Jag har tydligen bra ämnes omsättning:S
Vardagsliv

Angående mina läppar. Jag tycker att det mesta har försvunnit, eller jag känner att det är kvar i läpparna men jag ser ingenting..Tydligen kan kroppen "stöta" ifrån restylanet i början och man måste fylla på. Men jag gjorde liksom dom i fredags:( När dom var svullna tyckte jag att dom var som snyggast ;) Men enligt det man läser borde det hålla längre!

Restylane är varunamnet för en särskild formulering av icke-animalisk hyaluronsyra. Den är sammansatt av korsbunden långkedjig hyaluronsyra och är godkänd för kosmetiska injektioner i subdermal ansiktsvävnad.Vanligen injiceras den under rynkor och åldringslinjer i ansiktet, som näs-läpp veck och rynkor i pannan. Den kan också användas för att fylla ut åldersrelaterade ojämnheter under och omkring ögonen. Men Restylane är vanligast använd för läppförstoring.

Effekterna av Restylane varar omkring 6 månader eller ibland längre. Varianter tillverkade av samma företag ger bättre varaktighet och därför räcker Perlane drygt 9 till 11 månader och Sub-Q drygt 15 månader. Återhämtningstiden från en injektion är omkring 3 dagar, eftersom svullnad och blåmärken kan vara ett problem. Vissa behandlare brukar be sina patienter att återvända till praktiken två till tre veckor efter behandling för bedömning om påfyllnad krävs.


Men visst ser man skillnad?
  
Före..                                                                                             ..efter



High of love
Vardagsliv

Berättade jag att min lilla syster Felicia sover i min säng nu om kvällarna när oliver jobbar, hur underbart är det inte att vakna till ett jätte sött leende?! Hon blir så glad när hon slipper sova i sin säng, snäll storasyster jag är som delar med mig av min säng:p
Fan att jag inte har tv 11:O Jag trodde att alla hade fått den kanalen? Men tydligen inte jag:S Jag vill ju kolla på Big Brother..Juste i något inlägg framöver ska ni få se bilder på lägenheten efter önskemål;)

Therese och Musse lämnade kvar mig hemma idag när dom åkte iväg på kryssning, buhu..Men hoppas att dom får det underbart! Massa kärlek till er


Nya jobbtider..
Vardagsliv

Ja då har arbetslivet börjat igen;) I morse klockan 9 var jag på plats och jobbade fram till 16, ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är skönt att sysselsätta sig med något plus att jag tjänar pengar *blink*. Direkt efter jobbet åkte jag hem till älsklingen för middag. Han har passat måns idag, eller det ska han göra i stort sätt varje dag nu tills han klarar sig själv.
Juste, när jag och oliver satt och kollade på big brother på datorn började min fot göra sjukt ont:O! Och det gör den fortfarande! Först trodde jag att en hälsena hade gått av men det kan den väl inte bara när man sitter ner, eller? Men det gör fortfarande jätte ont och jag kan inte stödja mig på foten, mamma sitter nu och masserar den..vad ska man göra?!


Bild från i helgen, jag och världens finaste Therese


Trötta som två skållade troll;)
Vardagsliv


säxy..


Kvällen på Entourage:)
Vardagsliv

Ja igår var vi på entourage och jag hade jätte roligt, sjukt mycket folk! Jag och Therese mötte upp söta Musse vid halv tio tiden för att sedan åka in till kungsan;) Vi fick jätte mycket dricka där, skumpa, drinkar, helrör och shottar;) Runt halv 3 drog vi vidare till Lobby, dock hade jag inte så kul där på grund av mycket missförstånd. Men jag träffade Söta Evangelina där (min barndomsvän som jag tyvärr träffar väldigt sällan:( ) så lite lycka blev det plus att jag var med min therese;) Första tåget hem och nu är jag helt död!
Varför ska man vakna så tidigt när man inte har sovit klart?! Jag ska försöka vila lite mer nu för ikväll ska jag eventuellt träffa mina småsyskon.


Musse 20 år!
Vardagsliv

Jag suger på att blogga, så enkelt är det! Igår hade jag och Therese kul på Nype, till en början skulle vi till Laroy som jag också skrev men planerna ändrades som vanligt..I början var det ganska tomt på nypen men efter några drinkar blev det fullt ös, dock var vi tugna att ta nattbussen hemm..suck!

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen för att ladda inför ikväll, och nu är jag stört taggad! Musse fyller 20 år och det ska firas som aldrig förr på entourage! Just nu sitter jag och Therese färdig fixade hemma hos henne och väntar på mat;)



Utgång
Vardagsliv

Ikväll drar vi till laroy;) ses där!


Kunde det bli bättre?;)
Vardagsliv





Today was the day
Vardagsliv

Jag suger på att blogga..men gud vad glad jag är:) Idag gjorde vi det och det blev super fint! Läppförstoring för er som inte förstod det innan (bilder kommer sen) Nu sitter jag hemma hos mig och Therese hemma hos sig, vi funderar på om vi ska ut ikväll eller inte..åå!


Bio i kista:)
Vardagsliv

Nu väntar jag på att Oliver ska komma och hämta mig så ska vi åka till kista och kolla på bio (tror jag, vi har inte ens kollat om det går någon film) och äta mat! Sugen på mc donalds !!


Städtant är mitt framtida yrke:)
Vardagsliv

Jag och therese möttes vid 11 och var klara vid 2:O Förstå ni hur vi har slitit!! Nu ligger jag i soffan helt slut, mår inte så bra heller:( Ikväll ska jag och Oliver fira alla dag hade vi tänkt, vi får se hur jag mår bara:( Jag tror att vi ska på bio och äta middag, väldigt classy;) Nu ska jag säcka ihop i soffan!


On my way
Vardagsliv

Nej nu ska jag väcka lilla måns och sen äta lite frukost:) hoppas Therese har vaknat så jag kan ringa henne snart!

Puss


Vad har hänt med mitt öga?:O
Vardagsliv

God morgon!:) Jag har sovit som en stock men ont har jag! Igår morse när jag vaknade hade jag ont i mitt öga men trodde att det skulle gå över, idag har jag ännu ondare:O..förkyld är jag också, bara det går över innan helgen.
Igår kväll träffade jag som sagt min kära faster Jenny, vi hade lite catch up time hemma hos mig och sen åkte jag till Oliver. Och vet ni, han bakade muffins! Som jag har längtat:)
Jag ska strax äta frukost för vid 11 ska jag möta upp Therese i kallhäll så att vi kan slutföra vårt uppdrag;)

Nej nu måste jag göra mig i ordning!


visst har jag en underbar pojkvän:)



Cry me a river..
Vardagsliv

Jag har absolut fått ny energi efter semestern och jag orkar inte lägga ner någon som helst energi på personer som inte är värda den..Ibland tröttnar man helt enkelt!


Min fina vovve
Vardagsliv


Måns 11 veckor, trött hos mami!


Hur kallt får det vara?
Vardagsliv

Det blev en tripp till hundgården istället för en långpromenad. Alice blir så glad när hon får springa lös:) Men alltså hur kallt får det bli, jag tror nog fortfarande att jag är i Thailand eller något för när jag ska rasta lilla Måns lite fort går jag ut i foppa tofflor..och nu har jag blivit sjuk! Förresten det är jätte roligt med alla snälla kommentarer om Måns! Han har redan blivit tillfrågad om jag ska avla på honom:)
Ja som sagt jag och Therese håller på att spara ihop lite pengar och på fredag smäller det! Eller på lördag också för den delen!


sexy huh?!



ego lovers;)








Hello lover!
Vardagsliv

Alltså jag ska ha så mycket cred idag! eller jag och Therese ska ha det, bloggen har blivit lite lidande på grund av att vi tar vårt uppdrag på största allvar:) Igår kväll somnade jag tidigt, as usual. Jag somnade till sons of anarchy, grym serie! Och idag vaknade jag vid 6;) Uppdraget som vi utförde idag gick hur bra som helst, skinande rent skulle jag kunna säga:)
Mormor var här nyss också, väldigt länge sen vi träffades så det var jätte trevligt! Nu är det dags för lång promenad med hundarna och sen kommer min kära faster Jenny:D

Puss så länge


jag och faster, gammal bild!

Massa inlägg kommer så sen så håll ut:D


Större?!
Vardagsliv

Jag och Therese sitter och planerar inför torsdag/fredag..har inte bestämt vilken dag som passar! dock vet vi inte om vi har pengar tills dess, försöker ringa och boka tid nu!

Puss


I väntan på Therese..
Vardagsliv

..lägger jag in några bilder på hur jag ser ut idag!










Jag vill baka kärleksmuffins:)
Vardagsliv

Gud vad sugen jag blev på muffins! Det är så himla gott med nybakat, dock bakar jag aldrig för att jag suger på det men när jag väl har motivation så har vi inget hemma:( Och som sagt vågar inte lämna vovven eller kan inte det så jag kan tyvärr inte gå och handla nått. Men gott vore det!


i miss you morris


Nya favoritlåten!
Vardagsliv



Varför snöar det?
Vardagsliv

Godmorgon, idag känner jag mig sjuk:( vet inte vad som hände inatt men nu mår jag jätte tåligt. Som pricken över iet så snöar det mer..Jag har inte ens några vinterskor och eftersom att jag inte kan gå in i någon affär med min bebis kan jag inte köpa några:O! Igår tyckte jag att vädret var jätte mysigt, solen lyste och det var kallt. Perfekt vinterväder var det, men nu räcker det!
Middagen som jag och Oliver gjorde igår var jätte god! Pasta, kyckling i sås och sallad:) Mamma fick dela denna goda mat tsm med oss!

Vad ska ni hitta på idag? för hoppningsvis ska jag hinna med att möta upp Therese runt 12 (?) och sen träffa Ida vid 3! hoppas jag hinner med.



På lördag på lördag!
Vardagsliv

Therese ringde nyss och berättade lite vad som gäller angående lördag! åå vad roligt det ska bli kan knappt bärga mig. Í helgen var jag ju bara ute i fredags så nu är jag väldigt laddad, party like never before. Klädångesten har redan börjat klia i kroppen..Men iofs har jag jätte många nya klänningar:)

favorit tjej!


14/2
Vardagsliv

Jag glömde skriva att min pappi fyller år idag, hela 40 år blir han:) uuh! Jag ska ringa och gratta honom sen.
Jag som trodde att jag och oliver skulle mysa nu *fniss*. Men nej, han har somnat, likaså mina hundar..suck! jaja. Snart ska jag förbereda inför middagen. Eftersom att jag och oliver inte hinner gå ut och äta middag (han ska åka till jobbet vid 7) så får vi äta något gott hemma som pasta. Men alla  dag är ingen big deal för mig, visst vill man umgås med sin älskling men nu när vi har hund kan vi ändå inte åka någonstans, inte för att jag klagar!


ta mig tillbaka!


Älskling
Vardagsliv

För att uppmuntra denna dag har jag varit med älskling hela dagen, dock har vi en liten puppy som tar upp största delen av tiden;) I morse gick vi en promenad på isen och nu ska vi laga mat:) Mys!

Hörs sen



Toshiba suger..
Vardagsliv

Hej allihopa!:) Sorry för den dåliga uppdateringen igår, jag som hade tänkt att skriva flitigt i bloggen men ni vet att min dator har gått sönder! Nu har Olivers dator också lagt av och vi båda har toshiba, alltså inget att hänga i julgranen! Jag ska försöka sno min systers dator så mycket det går tills jag köper en ny:D
Igår gjorde vi inte så mycket förutom att äta en jätte god middag hemma hos Oliver och kolla på solsidan och Wallander! så himla bra!

Lite myspys hade vi också köpt, gurka, morötter och dipp;) love it!


Alla hjärtans dag i morgon
Vardagsliv

Jag och mamma var nyss i hundgården med vovvarna, det är så roligt att se dom glada tillsammans! De springer, eller ja alice springer och Måns skuttar fram i snön. I morgon är det alla hjärtans dag och vi har inte planerat någonting. Oliver jobbar iofs natt i morgon och måste åka hemifrån runt 7 (?). Men på dagen har vi inga planer, är vi tråkiga? vi börjar nog likna ett gammalt pensionärs par:D



Haha asså va!?:)
Vardagsliv

Haha hittade en video från thailand! Gud vad fint..:P


we like it thai style!
Vardagsliv

Ingen sushi för mig:( buhuu.. men jag köpte hem thaimat till mig och mammi istället, nice huh?! Tänk att jag snart har varit hemma i två veckor:O och vit har jag redan blivit i det här landet..Om en vecka börjar jag jobba också, det kommer att kännas konstigt!

Min bebis vovve

lilla månsen!


Bilder från i fredags:)
Vardagsliv


<3

fina nathalie

snygga tjejer

on my way

champagne

fina amanda

min älskling

puss



Kan någon komma med sushi till mig?!
Vardagsliv

Ja vad har jag att säga om gårdagens uppdatering, bad! Jag var alldeles för trött för att ens ta mig till datorn..I fredags var vi som sagt på pure! Kvällen började hemma hos amanda med roliga tjejer och alkohol:) Dessvärre var alla tåg inställda när vi skulle ta oss in till stan så vi fick sitta 6 tjejer i en liten trång taxi..Väl inne på pure var det massa folk och det bjöds på champagne och drinkar, we like!
Vi lyckades lura en liten kille att köra hem oss:) tur var väl det, hatar nattbussen!
Ja och igår var jag som sagt död. Oliver kom hit och sov i fredags och han var minst lika trött som mig. Vi var hemma hela dagen igår fram till 4 då vi skulle till min moster och äta smörgåstårta och fira henne och hennes killes födelsedag! Jätte trevligt:)
Som vanligt däckar jag på soffan runt 9!!:O och speciellt när vi kollar på film..

Oliver har åkt och jobbat och jag sitter och överväger om jag ska orka ta mig till thai restaurangen 1 min från mig och köpa sushi! Varför har dom inte hemkörning?!


Parteyy
Vardagsliv

Kom nyss hem till jennifer, vi håller på att göra oss i ordning inför ikväll;) scandal beauty! Se ya


i just had sex
Vardagsliv



tonight we're going hard!
Vardagsliv

Gud vad jag är hungrig..efter att ha varit och köpt koppel och det jag skulle köpa fick vi promenera hela vägen hem eftersom att det är snöKAOS! Till lunch åt jag bara en varma koppen, riktigt gott! Men nu är jag hungrig igen..Om en timme ska jag bege mig till kungsängen för att åka hem till fina jennifer. Vi ska göra oss i ordning tsm och sen beger vi oss till kallhäll och till Amanda, tror jag (?)!

Jag är verkligen jätte taggad nu, ikväll kommer det att bjudas på en del överraskningar;) in i dimman!

Facelook






Hey baby girl
Vardagsliv

Hey baby girl what you doing tonight?
I wanna see what you got in store
You're giving it your all when you're dancing on me
I want to see if you can give me some more
You can be my girl, I can be your man
And we can pump this jam however you want
Pump it from the side, pump it upside down
Or we can pump it from the back and the front

Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala

gaah blir så taggad av den låten! nu ska vi försöka ta oss till djuraffären:) hörs!


Underbara syster
Vardagsliv

 
Jenny Lundqvist 

Jenny LundqvistSandra Lundqvist
för 14 timmar sedan · Visa inlägg · Ta bort tagg


Alla bussar är inställda
Vardagsliv

Jag pratade nyss med mamma och hon meddelade mig att alla bussar i järfälla är inställda, förmodligen är alla bussar i hela sthlm inställa..Jag som verkligen måsta till barkarby outlet för att köpa ett nytt koppel:( buhu..
Nåja, jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ut ikväll eller inte. Om vi ska ut ska vi till pure, jag har faktiskt aldrig varit där. I morgon ska jag i alla fall vara hemma, elle jag ska hem till min moster på kalas och äta smörgåstårta som jag btw älskar men någon utgång blir det inte!:D

Jag funderar på att baka scones åt mig själv eftersom att oliver som vanligt ligger och sover..;)


Godmorgon alla morgonpigga!
Vardagsliv

I morse när jag vanknade var jag alldeles förvånad, jag kollade på mobilen och klockan var halv 8!! Jag undrade vart bebben var men efter ett ögonblick såg jag att han så fint låg på sin filt och sov, KLOCKAN HALV 8! Det var längesen jag fick sova så länge och nu är jag jätte pigg, det är iofs inte så konstigt att jag är pigg när jag somnar klockan 9 på kvällarna, oupsi:) Han hade inte heller kissat eller bajsat någonstans så snabbt gick jag ut med honom och han gjorde sina behov, han börjar lära sig:D Stolt!

Igår hittade jag det koppel som jag sökte, minns ni att jag var ute efter ett utställningskoppel som man kan stoppa strypet på. Tyvärr så är jag alldeles för rädd för att använda det om han skulle råka strypas ändå, så jag tänkte att jag skulle få börja använda mitt gamla jätte fina koppel men NEJ, klantiga jag glömmer kopplet på tåget och går iväg med bara halsbandet. Så nu ska vi iväg och köpa ännu ett nytt, tror att det blir ett sele:) Om vi kommer iväg i detta väder.

Det är första gången på ett år som jag får se snökaos:) Det skulle vara roligt att åka pulka;) Vet ni, jag går runt i gummistövlar haha, jätte fina rosa har jag! Men det är endast för att jag inte hunnit köpa några vinterskor, har bara converse:S

Dags för frukost;)



Helgens planer ändrade;)
Vardagsliv

Till en början skulle jag vara hemma hela helgen och bara ta det lugnt tsm med hundarna, men mamma ringde nyss och meddelade att hon eventuellt ska vara hemma i morgon och att jag kan gå ut, dock har jag inte bestämt mig hur jag ska göra än. Jennifer har frågat mig om jag vill med till pure i morgon;) Får se om jag följer med, det skulle tydligen vara något sexigt där:D olala!


kolla vilken gammal bild på mig och Oliver:)



Köpa nytt koppel
Vardagsliv

Eftersom att min lilla buse har väldigt mycket päls är det lite besvärligt att sätta på kopplet varje gång vi ska ut, för tillfället har jag ett koppel som man måste spänna runt halsen och med allt hår i vägen är det inte det lättaste. Därför ska jag nu ta med vovvarna och bege mig till djur affären och köpa ett nytt koppel, tror att det blir ett utställningskoppel utan stryp för att slippa knäppa det varje gång.

Jag vill ha

Har just nu


Nyttig frukost;)
Vardagsliv

fullt ståhej hela morgonen. Att äta frukost är inget som prioriteras då jag måste ha kolla varje sekund, ena stunden leker hundarna, andra tjafsar dom och i nästa stund bajsar lilla måns. Ja ni förstår inte en lungn stund. Men jag hann iaf få i mig en nyttig frukost i farten, leverpastej mackor och varma koppen:) Riktigt gott:)
Nu ska jag försöka få Alice och Måns att sova för att sen kunna göra i ordning mig inför dagen:)


Måns

Alice


Vad är det för fel på mig?
Vardagsliv

Något måste det vara..God morgon på er, Jennifer kom som sagt hit igår men åkte och solade redan vid 8 tror jag för att jag höll på att somna. Rolig kompis man är(a)! Varje dag somnar jag runt 9 och jag är verkligen helt utmattad. Dock så ska jag ha cred som går upp vid 6 på morgonen för att ta hand om min bebbe hela dagen:)
Mina planer idag är att träffa kära moster runt 5 tiden för att äta räkmacka och bara umgås:) Kanske ska jag överraska pojken innan med frukost på sängen. Han har nämligen jobbat natt och kommer att sova bort hela dagen annars:S

Jag mer eller mindre bor i min ed hardy dress:D








syster
Vardagsliv

Efter en långpromenad med hundarna och syster är det dags för middag, varma mackor och sallad:) Ikväll ska mamma iväg på tokigheter så vi ska passa Felicia. Kära Jennifer kommer också på mys!


Iskallt
Vardagsliv

Jag kom nyss hem från jakobsbergs centrum, det är inte riktigt klokt hur kallt det är ute. Ja, jag är van med ca 35 plus grader med det här är inte riktigt klokt. Jennifer var som sagt här och det var med henne jag var i centrum med, vi mötte upp tilde också. Jätte mysigt att få spendera tid med en sån fin vän som Jennifer, och vi hade så mycket att prata om. Catch up time!;) Hon kommer även hit ikväll för att kolla på film och äta gott, mysigt!
Nu ska jag stor städa lägenheten. Och jag vet jag städar alltid, men vem vill inte ha fint;)



Hjärta
Vardagsliv

Jennifer är här nu, skriver sen!<3


Avundsjuk
Vardagsliv

En dag som denna är jag väldigt avundsjuk, eller jag kommer framför allt bli det i morgon! Therese och Julia vet varför..give me some, i want it to!



wii
Vardagsliv

Älskar det! Jag, Oliver och Felicia spelar för tillfället pingis medan Måns och Alice leker bredvid på golvet. I morgon har jag tagit på mig ännu ett ansvar och det är att lämna Felicia på sexårs:) snällt huh? Snart kommer Evangelina och Tiina förbi för att kolla på lilla Måns. Han tar upp den mesta uppmärksamheten för tillfället:)

Föresten har jag visat bilder från när jag var sko modell förut? Det var för en butik vid namn showstore så det var alla möjliga skor, ballerina skor, gymnastikskor osv:)










Mycket på schemat
Vardagsliv

Therese åkte precis härifrån, jätte trevligt att ha henne här. Hon fick uppdatera mig om massa som ingen annan riktigt har vågat berätta;) Nu vill ni allt veta vad vi har pratat om.
Måns och Alice vaknade precis, båda är helt slut efter allt lekande och sov i ca 60 minuter:O Planerna inför kvällen är inte många, dock så ska jag hinna med massa i morgon. På förmiddagen ska jag till jobbet och bestämma när jag ska börja jobba heltid, måste ju tänka på att jag har lilla bebben;) Sen efter det ska jag träffa Jennifer. På torsdag ska jag träffa min kära moster som har lovat mig att göra räkmacka! Ja ni förstår varje dag är det fullt upp:D

Nu kom mamma och Felicia hem, vi ska göra hemmagjorda hamburgare:)


Frukost under tystnad;)
Vardagsliv

Nu är det alldeles tyst i huset, måns har slocknat och Oliver sover fortfarande. Nu märker jag verkligen hur jag går på högvarv hela tiden för när det är alldeles lugnt håller jag på att tuppa av. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan jag börjar bege mig hemåt (är fortfarande hos Oliver)!

Puss


Måns gubben vill inte sova..
Vardagsliv

Alltså även fast han är världens sötaste hund så undrar jag hur tidigt han ska få vakna utan att jag ska bli irriterad..i morse vaknade han klockan 5, suck! Men som tur är somnade han om till 7 tror jag:) Så ja, jag är morgon pigg nu för tiden! Har redan hunnit kliva upp ur sängen, gjort frukost till måns och lekt med honom ute i ca 20 min:) Duktig tjej!
Dagens planer är som sagt att träffa underbara Therese, vi har massa att prata om! Mycket hemligt;) Sen självklart att leka med hundarna. 


Guldklimpen

Bästis


promenad
Vardagsliv

nu ska vi ut på långpromenad, hur börjar ni eran morgon?:)


More pics
Vardagsliv

Fler thailand bilder:)




drink på sofitel





schak spel på sofitel



mys på sofitel

Härliga tider



Olivers pappa roger blir alltid brunare än oss:)

Bowling



Annica vann!











biljard

Annica och Roger innan hemgång

olala





snygga cheyer!





förrätt, chicken satay och garlic bread

drink























stranden

vår snälla guide

sushi





chinese new year







puss

Mys kväll med vin, salami, popcorn och kortspel

glass



vårat proppfulla kylskåp;)

ännu en fotbollsmatch..

..och jag fick sitta och läsa en bok:)

sista dagen på stranden, vattnet var väldigt högt:O

dags att åka hem buhuu

min rosa väska är tejpad

flygplatsen

flyglanet





välkomna hem



just nu..
Vardagsliv

..är jag hemma hos Helena i hässelby och hälsar på mina syskon:) självklart hade jag med mig presenter *blink* snäll som jag är (a)! Lilla Måns är också här och leker. Fanny är helt såld på Oliver, jätte söta:)
vi hörs om ett tag när vi har åkt härifrån!

Puss



sons of anarchy
Vardagsliv

Förresten mamma har fått en ny favoritserie, jag tror att jag också börjar bli tagen! Grymt bra och jag kan verkligen rekomendera att ni kollar på den, sons of anarchy!:)



Morgon pigg:)
Vardagsliv

Min lilla ögonsten vill inte sova länge han. Uppe med tuppen 06.15, men det är alltid lika mysigt att få vakna till en viftande svans och blöta pussar:) Igår var jag helt död och somnade redan strax innan 10 så skönt!
Idag är planerna att träffa mina små syskon fanny och filip:) Det var ju trots allt några månader sen;)
 Lägenheten vår är jätte fin, ni kommer väl ihåg att vi har flyttat, mamma köpte en lägenhet:) Vi har inte gjort om så mycket men det blir ett senare projekt!

Nej nu ska jag väcka min stora älskling med frukost, han sover alldeles för länge annars:)



Pics
Vardagsliv

Jag börjar med att ladda upp bilderna från Thailand som jag hittade på olivers dator:) ni får se resten sen!


Oliver innan fotbollsmatch:)





Tänk att för 5 dagar sen låg jag på stranden, vill tillbaka buhu!

Vi hade en ödla på området





Oliver lagar lunch:)











Vi var och kollade på jätte buddhan;)








Kärlek
Vardagsliv

Mina två älsklingar leker så fint:) Om 20 minuter börjar kalaset, vi får se hur det går med alla människor:)


Utmattad:)
Vardagsliv

Jag orkar inte resa mig från soffan..Typiskt att jag ska vara helt slut idag. Det enda jag har gjort den senaste timmen är att fixa med bilder, jag har fört över ALLA bilder till min externa hårddisk. Vill inte riskera att något ska hända med mina bilder ännu en gång för att alla datorer suger och krashar!
Nåväl om en halvtimme kommer oliver och hämtar mig och måns. Bäst att vi gör oss kalas fina *fniss*
Min guldklimp


Dag 30 - ett sista ögonblick
Vardagsliv

Åå jag har så svårt att beskriva ögonblick och framför allt har jag svårt att komma på speciella ögonblick i skrivandets stund! Ett Glädje ögonblick för mig var när Alice (vår andra hund)accepterade Måns och lät honom hänga i hennes öron:)


Naw:)


Dag 29 - Mina ambitioner
Vardagsliv

Mina ambitioner, vilken rolig rubrik för jag har jätte många!;) Jag har väldigt mycket energi och vill få saker och ting gjorda på en gång och det ska göras rätt! Att då få utlopp för min kreativitet, energi och utåtriktning på samma gång är ett stort plus. Jag vill uppnå bra resultat med hjälp av mina ambitioner och det gör jag oftast (a)!Att arbeta målinriktat gillar jag!



Trötter
Vardagsliv

Gud vad trött jag är! Jag är inte van att gå ut längre! God morgon förresten:) Jag kom nyss in från en lång promenad med vovvarna. Måns avgudar verkligen alice och ska göra allt hon gör, så söt!
Igår kom Ida till mig runt 9 (?) tror jag sen hamnade vi på MP. Jag fick i mig väldigt mycket dricka och eftersom att min kropp inte är van längre (till skillnad från hur det var förut) så gick allt rätt upp i huvudet. Men roligt hade jag:)
Idag väntar ett kalas hemma hos Oliver för Oliver pappa:) Självklart ska måns med men om det blir för mycket vändedr vi och åker hem, jag vill inte att han ska vara stressad!


Yesterday was a party day!




Dag 28 – Det här saknar jag
Vardagsliv

Om jag ska vara ärlig så saknar jag skolan lite, men bara lite. Det var väldigt skönt att komma till skolan och få träffa alla klasskamrater osv. Jag är inte en sån som saknar själva pluggandet men gemenskapen var bra:)


Dag 27 – Min favoritplats
Vardagsliv

Min favorit plats är helt klart i Olivers famn! Underbart med närhet och när man får vara med någon som man älskar känns allt extra härligt. Men om jag ska säga en plats som ni hellre vill läsa om så är min favoritplats nog på en vit strand långt borta från verkligheten (thailand är ett utmärkt exempel).



bildbomb
Thailand 2010/2011

I morgon blir det inlägg fullsmäckad med bilder från Thailand:) Jag har själv knappt hunnit kolla igenom dom så det ska blir roligt:)
Jag har fortfarande inte riktigt kommit in i den nya tidsrytmen, klockan är 02 i Thailand nu och jag börjar bli trött. Jag var redan trött när jag var hemma hos pappas tjej i viksjö..Hur ska jag orka en utgång? Det ryktas om att det blir mp?!:O


Dag 26 – Mina rädslor
Vardagsliv

Rädd blir jag ofta men jag vet inte för vad, eller om det är något specifikt som jag blir rädd för. Höjdrädd är jag inte och jag är inte rädd för clowner. Jag tycker att det är väldigt läskigt att sitta bredvid någon som kör bil väldigt fort eller att sitta bakom någon som kör moped. Helst av allt vill jag köra själv. Som i thailand tyckte jag att det var jätte obehagligt att åka moped bakom oliver, trots att han har körkort:) Jag litar helt enkelt inte på någon annan än mig själv!



telefon
Vardagsliv

Pratar med underbara ida i telefon och försöker planera kvällen, jag är sjukt trött och vet inte om jag orkar ännu en utekväll:/ Vill ju vara hemma med min bebis också! hihi:)
Jag har precis tecknat en försäkring på den lilla utifall att något skulle hända honom, och det hoppas jag verkligen inte! Han är så liten och söt:)

Tänkte börja på den dumma listan med 30 frågor för att lära känna mig på 30 dagar. Vill bli klar med den, har nog bara 5 dagar kvar:)


Here we go!
Vardagsliv

Hej allihopa, mår ni bra? jag är relativt trött efter gårdagen. Mina underbara vänner tog med mig på restaurang och bjöd på mat och dricka:) Därefter hamnade vi på Nype, egentligen skulle vi till magenta men eftersom att de ändrat reglerna och inga 92or får komma in så blev planerna andra. Dock har Nype blivit jätte dåligt och det var inte alls mycket folk. Men mycket dricka fick vi i oss och trevligt hade vi:) Jag var hemma vid 4 tiden skulle jag gissa på.

Just nu är jag hos Oliver med Måns och väntar på att pappa ska hämta upp oss. Trevligt!
Juste, jag ska ta tag i bloggen nu så ikväll kommer ni att få massa inlägg, bland annat ska jag göra klart den där dumma listan..Vi hörs senare, får se om det blir utgång eller melodifestivalen?!

Puss


Är med underbara mathilda!
Vardagsliv

Ja som ni vet är jag hemma igen:) känns jätte skönt! Och som ni säkert också vet har jag köpt en underbar lite pomeranian, bilder och beskrivning får ni senare.
Nu är jag stressad inför ikväll, jag vet att något är på gång, om det nu är det?! men något måste man göra ikväll iaf. Fest?
Jag och Mathilda kom nyss in från en jätte lång promenad men hundarna, lilla måns sov mesta delen i min jacka, så sööt!*blink*




Måns